Idézet (Nesha @ 2014.10.07. 18:15)
Azzal, hogy aki visszahúzódó egyén már rögtön hülyének van nézve...
Múltkor kaptam olyan kérdést, hogy szoktam-e egyedül buszozni. Jó, hogy három éve azzal közlekedem az iskolába. Vagy ha órán kérdez a tanár valamit és nem kiabálom be a választ, azt a következtetést vonják le, hogy fogalmam nincs miről van szó. Általános korom óta nem szeretek a tanárokkal beszélgetni és ez most sincs másképp. Ha kérdeznek válaszolok és nálam itt kimerül a kommunikáció. Még volt olyan megjegyzés is, hogy biztos nem merek elmenni egyedül orvoshoz, papírokat intézni vagy ha valamit nem találok nem merném megkérdezni egy járókelőtől. De anyu szoknyája mögül ki sem bújok... Már azon csodálkoztak, hogy piercingem lett és bombáztak a kérdéseikkel.
Attól, hogy még nem szövegelek minden egyes másodpercben még nem vagyok életképtelen egyed.
Ezt akár én is írhattam volna. Néha meg tudnék őrülni attól, hogy elvárják, hogy össze-vissza ökörködjek, és blablablázzak non-stop. Volt, aki azt mondta, hogy mondhatok akármilyen hülyeséget, csak beszéljek. Ez egy durva fricska volt, mert nem arról van szó, hogy nincs téma, amiről beszélnék, de sok ember gyökér (felszínes és elcsépelt) lenne hozzá. Úgy meg nem érdemes belekezdeni, hogy a beszélgetőpartnernek nincs kialakult egyéni véleménye, és csak azt szajkózza, hogy "nem tudoom, nem gondolkodtam még rajta"
ON: gyűlölöm a munkahelyi telefont. Legszívesebben pozdorjává taposnám