Hol kezdjem?
1. Az iskolával...elhiszem, hogy a tanároknak sok dolguk van, és vannak különleges kívánságaik az órarenddel kapcsolatban, és nem csak mi létezünk nekik meg stb. De már rohadtul elegem van abból, hogy egyetlen tanárunk miatt borul az egész iskola órarendje, mert nem hajlandó pénteken dolgozni, mert neki cége van, és ott van pénteken...és most persze volt olyan aranyos, és elment másfél hétre, és nincsenek óráink. Ami nem is izgatna, ha éppen nem a vizsga előtt állnánk, és nem idegesítene, hogy már az első hetekben elmaradnak az óráink...és persze nincs aki leadja őket, hiszen 4 tanár tanít, abból 2 tudná leadni őket, de nekik mindig van órájuk, amikor nekünk is lenne...és majd ha be kell pótolnunk, tuti, hogy berak 9. órát is...én elhiszem, hogy az még a jobbik eset, és vannak durvábbak, de mi már a 6. órában is alig tudunk figyelni...9.-ben meg?!

ja, és közölték, hogy a nyári gyakorlatot őszi szünetben kell elintéznünk

tök jó, hogy lenne egy szünetünk, és még akkor is dolgozni kell
2. azzal, hogy nem képesek egyes emberek felfogni, hogy a volt 'legjobb barátnőmmel' már nem beszélek, de ennek ellenére, jönnek hozzám, hogy 'ma miért nem jött suliba?', és amikor 50x megkérdezik, azért bennem is megy a pumpa, és egy szint után teljesen kiakadok...konkrétan elegem van, főleg abból, hogy mindenki szerint én vagyok a hibás abban, hogy már nem beszélünk...nem tudom, én marhára nem érzem magam azért hibásnak, mert ő egy féléves barátság miatt félre dobta a mi több, mint 5 éves barátságot, akkor egészségére. Nem kívánok neki semmi rosszat, de az tuti, hogyha bármi fog vele történni, az én társaságom nem lesz elérhető számára...elegem volt belőle, és csak megutáltam a végére...szóval...
Kis apróságok, de én totál kikészülök ezektől...nem kéne magamra vennem, de egy idő után nem bírom, és ki kell adnom valahogy magamból..