Először is...
Most épp azzal, hogy egy csodás reggel után nem számítottam ilyenre...boldogan ballagok hazafelé, tudva, hogy péntek van, ráérek átnézni az anyagot, amit vettünk, és önfeledten elmélyedtem a gondolataimban, persze mindezt a húgom társaságában, aki közben valamit folyamatosan motyogott...

Szóval szépen kullogtam hazafelé, amikor valami nem stimmelt számomra a kertben. Hát mondom valami nincs rendben, ott van egy bicikli...na mondom ki az az elvetemült beteg állat, aki elbiciklizne hozzám?!

Már hevesen dobogni kezdett a szívem, az idegszálaim roncsolódni kezdtek (komolyan már egyébként sem épek, de így már annyira sem voltak azok...). Hát mondom kék biciklit nem tudom senkihez sem párosítani, így félve léptem be. Belépek, erre a volt barátom nyaral itthon...komolyan úgy menekültem, ahogy tudtam...nem rég értem haza és szerencsére már nem volt itthon, erre apu közli, hogy megadta neki a számomat...

abszolút nem kaptam fel a vizet, picit sem, erre közli apu, hogy azért, hogy feltudjon hívni, ha betud szervezni a mittudoménkijéhez gyakorlatozni..

de ha legalább megkérdezett volna vagy valami, de áááá..oké jó lenne, de én kb nem is beszéltem vele, szóval majd idegbajt kapok, amikor hív
Másodszor...
Mint említettem előbb gyakorlat. Na hát én vállalkozási, és bérügyintézési szakmát végzek ebben az évben, és tavaly arról volt szó, hogy nem kell gyakorlat meg stb. Erre of. a héten közölte velünk, hogy kellett volna gyakorlat 2 vagy 3 hét nem tudom pontosan. Mondom milyen jó, hogy egész évben volt kérdezve, hogy kell-e és akkor még fent sem tudták, hogy mi van, hogy van, mert ez új szakma volt tavaly

Ők is csak a nyár végén tudták meg...annyira szeretem, hogy indítanak egy szakmát, ami tök új, erre semmi használható infójuk nincs róla

persze elhiszem, hogy sok a teendő, meg minden, de miért nem tudnak úgy szakmát indítani, hogy tudják már, hogy kell-e gyakorlat, vagy valami, mert így most ezerrel hajthatok mindenfelé, hogy sikerüljön legalább az 1 hetes őszi szünetre gyakorlatot találnom...ja és akkor még hogy ez ne legyen elég, benyögte a tanár, hogy kell üzleti terv...hát mondom oké, de honnan?! Cégtől...és melyik cég fogja odaadni?! Na melyik?! Hát egyik sem

mert 7 pecsétes titok konkrétan..szóval érdekes év lesz, és ezt minél hamarabb le kell játszanom, hogy üzleti terv, meg gyakorlat is legyen