Idézet (Luca6 @ 2014.07.12. 18:33)
Görkorcsolyázok az utcán jön velem szembe egy kb. 15 16 és 18 éves srác gördeszkán.
A 14 éves cikizik akár csak a 16 éves.
18 éves teli van tetoválva na és nála is kihagyhatatlan a napi 2 doboz cigaretta.
Meddig tud még süllyedni a világ?

ööö, szerintem attól még senki sem lesz sz*r ember, hogy cigizik, hiszen nem tudhatod mi áll a rászokás hátterében, de persze lehetséges, csak én, mint dohányos ember túl elfogult vagyok. a tetováláshoz pedig szerintem csak neki van köze; az ő teste, szóval hagyjuk ezt a világ süllyedése mennyire szomorú dolgot szerintem, legalábbis ezekkel a példákkal mindenképp... az már csak másodlagos, hogy ismeretlen emberekről nem tudhatod hányévesek, lehet az "agyontetovált srác" már huszonéves, és a saját fizetéséből éli úgy az életét, ahogy, csak épp babaarca van.
ezerszer szomorúbb, hogy a mai tizenéves kislányok hogyan élik az életüket és teszik tönkremagukat, mert azt hiszik, menők lesznek tőle, mint hogy valaki cigire költi a zsebpénzét. nem olyan régen értesültem róla, hogy egyik ismerősöm és a "párja" - aki mellesleg többször megcsalta a lány tudta nélkül - babát vállaltak, már meg is született. a lány tizenhat, a fiú tizenhét éves, és éldegélik a kis hedonista életüket változatlanul, mintha nem lenne egy alig pár hónapos poronty sorsa és jövője az ő kezükben.
fú, hogy kileszek én innen utálva pár napon belül a visszatérésem örömére...
és hogy ne csak offoljak. mivel van tele a tököm?
azzal, hogy nincs akaraterőm, a gyengeségemmel. amint jön egy kis zűr az életemben, azonnal visszaszokok a cigire, hiábta tettem le hónapokra, nullára zuhan az amúgy is picike önbizalmam, visszatérnek a szorongásaim, a komplexusaim, a rohamaim, és az őrület határára hajszolom magam.
elegem van az emberek önsajnáltatásából - tudom, tudom én se csinálok mást -, abból hogy sosem lehet
igazán számítani senkire. most ért véget a kapcsolatom azzal az emberrel, akit életem szerelmének tartottam, ettől függetlenül, minden empátiát figyelmen kívül hagyva még legjobb barátnőmtől is a folytonos hisztit kell hallgatnom, hogy őt a barátja, akivel lassan egy éve együtt vannak, teljesen kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatban, dobni fogja, és neki milyen szar ez az egész bizonytalanság, és el sem tudja képzelni, mi a halált kezdene, ha vége lenne. ezzel szemben, ha én teszek akár egyetlen megjegyzést is, levagyok tudva egy pontpontponttal, vagy hasonló semmitmondó, "bocs, lesz*rlak" válaszokkal - igazán kellemes érzés. az már csak mellékes, hogy szörnyen lojálisan, tudva, hogy képben van a szakítás, és szükségem lenne valakire, aki felszed a padlóról, és átsegít ezen másnap fogta magát, és elmenekült a városból, mert nem tud itt mit kezdeni.
huh, el is felejtettem, milyen jó kiírni ezeket magamból...