Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. december 17. 18:09
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Ismét a buszon utazó idős hölgyikékkel. Semmi bajom nincsen velük de tényleg, de azért már mégis borzasztó amit egy-kettő művel. De persze ők megtehetik, mert idősek. Ma is nem elég, hogy a jó pár kilót nyomó táskámmal fel kellett gyalogolni a buszhoz, ami egy kemény 20 perc a sulitól, örülnék ha a buszon legalább a táskámat letudnám hajítani valahova a vállamról, de általában a fél utat úgy kell végig állnunk sulisoknak, hogy mozdulni sem bírunk a tömegnyomortól, nemhogy kényelmesen lerakjuk valahová a tatyót. Ma pont az út felénél felszabadult egy hely a négyes ülésnél, csak egy nénike ült ott egyedül, de persze mire letudtunk volna ülni direkt oda pakolta az összes cuccát. Nem igaz, hogy nem fért volna el a lába mellett, meg az ölébe. Neeem, neki a szembe lévő ülést tele kellett vagy 3 Szíj Melinda táskával és minden szatyorral pakolni. Az ilyenekből van elegem. De persze ha valaki szólni mert volna akkor mi lettünk volna a bunkók.
2013. december 17. 18:58
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Az olyan emberekkel, akik csak trollkodnak az oldalon és nem foglalkoznak a szabályokkal.
2013. december 17. 19:27
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Hétfőn kémia tz-t írtunk, ma fizikát, holnap gazdaságit, csütörtökön irodalmat, pénteken pedig nyelvtant. Szóval már nagyon kivagyok... Utálom, mikor a tanárok mindent utolsó hétre hagynak. A gazdasági tanárunk pl. másfél hónapot összesen ebben a tanévben, heti 2 óránk van, szóval múlt órán akart mindent bepótoltatni velünk, lett vagy 4 oldal. És hiába próbálom tanulni nem megy, mert mindig mindent összekeverek. Nagyon nehéz tantárgy, ráadásul még a tanárt is utálom (ő is engem, hah.
) Így még a szülinapomat sem tudtam rendesen megünnepelni, mert elvagyok havazva, ráadásul a könyveim is megjöttek, amiket már régóta vártam. Ajj, legyen már szünet!!
2013. december 18. 14:20
|
|
ProudRockervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 224 Csatolások: 2 Azonosító: 213038 offline
|
Azzal,az elmebeteg kémia tanárral,aki minden órán írat egy dolgozatot,amiben ha van három hiba,rávágja a hármast,és nem tűnik fel neki,hogy nála még az amúgy kitűnő tanulók is hármasokat írnak,jó persze van kivétel,az a biológus kislány,aki eljött a sulijából,csak mert a tanár is elment...De ezen kívül,egészen véletlen senkinek sem lett jobb a dogája hármasnál...
2013. december 18. 16:18
|
|
Bloodrage12izé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.24. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 2491 Azonosító: 214009 offline
|
Félbeteg vagyok, alig kapok levegőt.. A nátha engem is elkapott, legszívesebben beugranék a kandallóba, azt mondják, jobb mint a kamillás inhalál.
2013. december 18. 16:54
Ma éppen egy barátommal,aki nem hajlandó visszaírni,nem tudom mi van vele,megint csalódnom kellett valakiben,de ez már nem meglepő hisz az egész életem egy nagy csalódás..A legjobb barátomnak hittem (legalábbis nekem az) de nem tudom mi van vele,mi a baja...Én kiismertem,nem tudom miért nem válaszol sehol nekem,írtam facebook-on neki és itt is..de hát csak megnézi az üzenetet és vissza sem ír...Csodálatos ez a nap,nagyon!
2013. december 18. 19:15
|
|
Bloodrage12izé |
|
Éppen nézek egy hasonló weboldalt, erre meglátom, hogy a legnépszerűbb sztár Jézus Krisztus. Hova süllyedünk még?
2013. december 18. 20:28
Ez lehet hogy hülyén fog hangzani, de megkaptam életem első történelem négyesét. Ez még így nem is lenne gond, csak szinte egyedül ez az a tantárgy, amiből eddig szín ötös voltam. Emiatt ma töri tanár egész nap csesztetett, hogy már ez sem megy, és hogy hogy gondoltam ezt. Mintha egy darab négyes olyan sokat jelentene. Aztán fizikából ma két anyagot vettünk, és ezt sem sikerült felfognom, ahogy az előzőket sem, viszont még így utolsó héten témazárót kéne írnom belőle, szóval kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Matekból három nap alatt két egyest szedtem össze, és az egyik témazárós jegy, szóval így már kettesre állok, csak az a baj, hogy annyira el vagyok veszve ebbe az egészbe, hogy a következő dogám is 100%, hogy egyes lesz, és így már simán megbuktathat majd.
2013. december 18. 21:40
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
azzal, hogy egyes belieberek telenyomják a Starity-s összes hozzászólásukba a "#belieber ewer" meg ehhez hasonló tageket, mintha csak fészbukon vagy Twitteren lennénk
"élvezet" olvasni ezt a más sztárokról szóló cikkek alatt...
ja, és hogy nem lehet negatív véleményed valakiről, mert akkor már rögtön "féltékeny vagy/nem tudsz semmit az életéről" jellegű kommentek jönnek
ja, és hogy nem lehet negatív véleményed valakiről, mert akkor már rögtön "féltékeny vagy/nem tudsz semmit az életéről" jellegű kommentek jönnek
2013. december 19. 13:02
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Bloodrage12 @ 2013.12.18. 19:15)
Éppen nézek egy hasonló weboldalt, erre meglátom, hogy a legnépszerűbb sztár Jézus Krisztus. Hova süllyedünk még? 
Jézus Krisztus Szupersztár
2013. december 19. 15:00
|
|
ProudRockervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 224 Csatolások: 2 Azonosító: 213038 offline
|
Azzal,a sügér osztálytársammal,akinek annyi esze sincs,hogy ha már azt hazudja,mindenkinek,hogy nincs tesi cucca,legalább az asztala kellős közepéről,tenné el,és szagtalanítaná,mert annak ellenére sosem tesizik,a cucca azért már bűz csíkokat ereget,mint egy rajzfilm figura..Akinek,ha oda mennék segíteni az angol tanár kérésére,-mert bár "külföldön akar élni" meg sem tud szólalni angolul,meg semmi mást sem tud csinálni,más nyelven-erre rá sem néz a papíromra,segítenék szóban, bólógat,de nem írná,amit mondtam...Jó-mondom-akkor csak írd le amit a papíromra írtam...-Volt egy feladat:.. ...before Christmas.poénból a megoldás fölé írtam,hogy "nightmare"...ez a f*szkalap,nem lemásolja,hogy Nightmare Before Christmas?Semmi mást nem sikerült lemásolnia,a papírról,egy jó megoldást sem,csak az ilyen firkálásimat,amiket poénból kanyarintottam,oda...És akkor ez magyaráz nekem,az angolról?Semmire nem jön rá, egy értelmes megoldás nincs a papírján,erre ő mer nekem magyarázni,mikor angolul beszélnék,úgy odaordítottam volna neki,hogy:B*zd meg!Akkor,mondjad!Tessék b*szki,itt a lehetőség,ha már olyan kib*szott okos vagy,hogy belém kötsz két egyessel,meg egy kettessel,akkor tessék,mondjad,mit mondtam rosszul,a négy évnyi ötös angolommal!Mondjad!!!...
2013. december 19. 16:01
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Ma épp a fizika tanárom akasztott ki de rendesen. Feleltetett engem meg egy másik csajt, mert csak egy jegyünk volt. Azért elmondom, hogy amióta interaktív táblánk van (lassan 2 éve) azóta eléggé elkényelmesedett a drága. Gyorsan elhadarja a leckét, utána önállót ad ő pedig facebook-zik közbe. Már nem egyszer lebukott, mikor bekapcsolta a táblát és pont a facebookja mosolygott ránk bazi nagyba. Nem is ez a lényeg, mert mindig tanulok fizikából. Erre felállít, kérdez valamit, ami olyan volt, hogy nem csak én, de az osztályból még senki sem hallott róla, lám kiderült, hogy valami apró betűs kiegészítő részből kérdezett. Ja, jó szóljál b*sszus, hogy akkor azt is tanulni kell. Megyünk tovább. A soros kapcsolásról kérdezett. Na, mondom neki, de közbe marha idegesítő volt, hogy a laptopját bámulja, látszott rajta, hogy rám se figyelt, csakk akkor kinek tépem a számat?! Elmondtam róla szinte mindent, mondok rá példát és elsoroltam előnyét, hátrányát. Erre felnéz a laptopról, bólogat, hogy jó, és megkérdezi, hogy: " És mi az előnye és a hátránya?" A vérnyomásom biztos jól fel ment. Legszívesebb mondtam volna neki, hogy talán b*zd meg ha nem azt a hülye laptopot vernéd, akkor tudnád, hogy itt a szent pillanaton soroltam el neked.
Erre kérdezett még egyet, azt nem tudtam, így karácsonyi ajándékként nem írt be jegyet...hurrá.
8 felhasználónak tetszik:
Lizania,
ProudRocker,
Lil98,
menthol,
Beyla,
Szandi0820,
icarlyluv,
Kristen18
2013. december 19. 16:44
|
|
Bloodrage12izé |
|
A reklámokkal. Megőrülök a reklámoktól..
1 felhasználónak tetszik:
menthol
2013. december 19. 20:08
|
|
drfanPresident Laura Roslin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1283 Csatolások: 0 Azonosító: 164095 offline
|
1000.-res alatt lévő sztárnak elkértem volna a lapját, mert nem volt szarkesztője, és visszaírtak, hogy írjak neki mini életrajzot. Megírtam vagy 3 napja, de kb. mindennel foglalkoztak, csak azzal nem. Vagy nem tudom hogy az adatlapos topikba kell elküldeni, vagy valamelyik moderátornak (adatlapos topikba írtam), de szerintem inkább nem foglalkozok vele mostmár...
És igen, ilyen türelmetlen vagyok.
És igen, ilyen türelmetlen vagyok.
2013. december 19. 20:32
Tökre átlagos dolgok tudom, mindenki ezt írja de már kicsit kiborít. A kétszínű barátok például világokat döntögetnek össze bennem, holnapra az eszes tanárom kitalálta, hogy szünet előtt írjak témazárót. Adjad neki
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.