Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. november 10. 21:39
a magánnyal és azzal, hogy már lassan 1 éve kínlódok, hogy elérjem a célomat, de eddig semmi eredmény nincs
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2013. november 10. 21:42
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (drfan @ 2013.11.10. 18:18)
most a képmutatással van tele a nem létező tököm, hogy egyik pillanatban nagyanyám arról prédikál, hogy minden felebarátunkat szeretni kell, másik pillanatban már lehülyézi az embert és az anyjának a halálát kívánja.
Te szegény! Nálunk is ez van. Nagyanyám hízeleg apámnak, de amikor nincs a közelben, akkor pedig mocsokságokat beszél róla és a halálát kívánja. Ha rajta múlna, minden kutya is halott lenne.
2013. november 10. 22:39
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Az egész jövő héttel. Mivel két hét múlva szalagavatózunk, és a a szalagavatónak a hetében már használhatatlanok vagyunk ezért minden tanár a jövő héten írat TZ-t, feletet és sorolhatnám. Holnap kettő TZ-t is írunk és felelünk is magyarból, de egy rohadt szó nem ment a fejembe. Ültem a papírjaim fölött, olvastam őket, de tök feleslegesen. Semmire sem emlékszem belőlük...
De legalább a Tumblren egy post-omat több, mint 250-en reblogolták már. Ez feldobta a napomat.
De legalább a Tumblren egy post-omat több, mint 250-en reblogolták már. Ez feldobta a napomat.
Midnight Memories
2013. november 10. 22:43
|
|
Pusszedlii01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 159 Csatolások: 104 Azonosító: 215061 offline
|
Hogy holnap sulii..
2013. november 11. 16:52
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Hogy minden nap Májli Szájrösz vagy valami hasonló erkölcsi nulla virít a főoldalon.
10 felhasználónak tetszik:
ZomBitch,
chelseagirl18,
Sally Sparrow,
Midnight Memories,
AliceGlam,
CandUs,
MadHatter,
icarlyluv,
Bella99,
drfan
2013. november 11. 16:56
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
A kissrácokkal, akikkel már naponta(!) üvöltöznöm(!) kell, hogy csendben legyenek. A saját hangjuktól nem hallják meg, ha rájuk szólok, csak azt hallják meg, ha üvöltök. Már rengetegszer meg lettek fenyítve, hogy ki lesznek küldve, de sosem bírom rávenni magam, hogy "kirúgjam" őket. Pedig egyre fárasztóbb, hogy napi szinten megjelennek és 2,5 órán keresztül azt kell hallgatnom, ahogy maximum hangerőn üvöltöznek, röhögnek és "börrögnek". Én nem tudom, ezeket hogy nevelik odahaza. Sz*rnak a nevelőre és sz*rnak a társaikra is, akik tanulnának.
És mindennek a tetejében én érzel magam sz*rul, hogy rájuk ordítok. Pedig rászolgáltak. Én viszont nagyon nem vagyok ez az "agresszív" típus.
És mindennek a tetejében én érzel magam sz*rul, hogy rájuk ordítok. Pedig rászolgáltak. Én viszont nagyon nem vagyok ez az "agresszív" típus.
2013. november 11. 16:57
Idézet (Jolie_77 @ 2013.11.11. 16:52)
Hogy minden nap Májli Szájrösz vagy valami hasonló erkölcsi nulla virít a főoldalon.
Pont ezt akartam én is beírni.
2013. november 11. 16:59
|
nillus0301új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.09.15. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 211841 offline
|
A sok netcelebbel aki azt hiszi attól hogy swag vagy yolo attól ő netceleb lesz közbe egy nagy nulla
2013. november 11. 16:59
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.11.11. 16:52)
Na igen. Ezt a jelenleg főhírként szereplő írást én nemes egyszerűséggel összevontam volna a díjátadós hírrel és kész... Ennyire nem kellene boncolgatni ezeket a szánalmas "senkiket".
2013. november 11. 17:01
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.11.11. 16:59)
Na igen. Ezt a jelenleg főhírként szereplő írást én nemes egyszerűséggel összevontam volna a díjátadós hírrel és kész... Ennyire nem kellene boncolgatni ezeket a szánalmas "senkiket". 
Sajnos erre van igény. Ha csak értelmes cikkek jelennének meg itt, akkor a fórumtagok száma nem érné el a harmincat.
9 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
ZomBitch,
Midnight Memories,
JadeB,
CandUs,
MadHatter,
Beyla,
icarlyluv,
drfan
2013. november 11. 17:09
|
|
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.11.11. 17:01)
Sajnos erre van igény. Ha csak értelmes cikkek jelennének meg itt, akkor a fórumtagok száma nem érné el a harmincat.
Tudom.
Egyébként a Starity FB oldala is meglehetősen erőteljesen szelektál.
Tegnap néztem a Story4-et (vártam, hogy kezdődjön a Columbo) és elcsíptem a Hír24-et. Épp arról volt szó, amit én már legalább egy hete itt megírtam. (Poirot, utolsó rész, stb.) És kicsit elkámpicsorodtam, hogy azt a pici riportot, amit leadtak, többen látták és értékelték - jóval később - mint amit én itt friss hírként, még melegen meghoztam. FB-on se nagyon volt reklámozva, pedig Poirot elég klasszikus és népszerű szerintem.
Vagy ott voltak a Szulejmános cikkek. Rengeteg olvasó megosztotta, de a portál nem. Én meg egy idő után rákeresek a cikkeimre, kik vették át, stb. Sokan. Most ez egy populáris téma, szerintem a Starityn csak dobott volna, ha ő is megosztja. Az pedig vicces, hogy bizonyos írásaimmal, vagy azok átvételével, szó szerinti idézeteivel találkozom a nyomtatott sajtóban is.
2013. november 11. 17:12
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
a matek dogával
meg azzal hogy egy gyereknek akkora szája van hogy csak na. amúgy meg szart se ér
2013. november 11. 17:23
Ezzel az egész Facebookkal. Egyik legrosszabb napnak könyvelhetem el a mait, úgyhogy délután végre haza értem, leültem a géphez, és már egy hónapja nem voltam fent Facebookon, gondoltam felnézek végre. Amint megnyitottam, ki is léptem. Kezdődött azzal, hogy a hülye műmenő ismerősöm megint elárasztotta -hogy is mondjam- undorító képekkel az egészet, és ez már úgy az ötödik kép után kezdett igen-igen bosszantani. Minek kell néhány embernek a Facebookon élni az életét?! Aztán feljöttem ide, válaszolgattam az üzeneteimre, aztán megnéztem a címlapot, hátha van valami érdekes cikk. A kis naiv fejemmel várhattam, hogy legyen. Ehelyett címlapon Miley Cyrus. Megint. Mily meglepő módon most sem a jótetteiről. Talán én dramatizálom túl a helyzetet, de már az egész mindenség Májlika körül forog, aki aztán rendesen tesz is érte, hogy foglalkozzanak vele. Egyszerűen már az az idióta feje idegesít, ha meglátok róla egy képet; a cikkek tartalmásról meg már nem is beszélek.
2013. november 11. 17:41
|
|
|
[quote=Sally Sparrow,2013.11.11. 17:09~4497336]Tudom.
Szomorú, de tényleg ez van.
Oda nyilván még kevesebb hír kerül ki. Klasszikusok szóba sem jöhetnek. Vagy celebpletyka, vagy valami "velvetszintű semmiség", ami 95%-ban kikerül. A maradék 5% értelmes sztárhír, de nem a klasszikus kategóriából.
Tegnap néztem a Story4-et (vártam, hogy kezdődjön a Columbo) és elcsíptem a Hír24-et. Épp arról volt szó, amit én már legalább egy hete itt megírtam. (Poirot, utolsó rész, stb.) És kicsit elkámpicsorodtam, hogy azt a pici riportot, amit leadtak, többen látták és értékelték - jóval később - mint amit én itt friss hírként, még melegen meghoztam. FB-on se nagyon volt reklámozva, pedig Poirot elég klasszikus és népszerű szerintem.
Vagy ott voltak a Szulejmános cikkek. Rengeteg olvasó megosztotta, de a portál nem. Én meg egy idő után rákeresek a cikkeimre, kik vették át, stb. Sokan. Most ez egy populáris téma, szerintem a Starityn csak dobott volna, ha ő is megosztja. Az pedig vicces, hogy bizonyos írásaimmal, vagy azok átvételével, szó szerinti idézeteivel találkozom a nyomtatott sajtóban is.
Például a Népszabadság megjelentette azt a szó szerinti fordítást, amit én magyarítottam. El is tettem emlékbe.[/quote]
2013. november 11. 17:45
|
|
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.11.11. 17:41)
Az pedig vicces, hogy bizonyos írásaimmal, vagy azok átvételével, szó szerinti idézeteivel találkozom a nyomtatott sajtóban is.
Például a Népszabadság megjelentette azt a szó szerinti fordítást, amit én magyarítottam. El is tettem emlékbe.[/quote]

Köszönöm szépen.
2013. november 11. 17:48
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.11.11. 17:45)
Köszönöm szépen. 
Megérdemled. A cikkeid érdekesek, tartalmasok és informatívok, és nem nulla sztárocskákról szólnak.
2013. november 11. 17:56
Azokkal a tagokkal, akiknek nincs vitakultúrájuk. Persze a hozzá elengedhetetlen intelligenciájuk sincs meg, szóval miért is csodálkozom.
2013. november 11. 18:09
Idézet (ZomBitch @ 2013.11.11. 17:56)
Azokkal a tagokkal, akiknek nincs vitakultúrájuk. Persze a hozzá elengedhetetlen intelligenciájuk sincs meg, szóval miért is csodálkozom. 
Lehet hogy rendesen átejtenek titeket..csak gondoltam mondom.
Gecis Punci
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.