Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 17. 15:40 #6361
kicsikoki
kicsikoki
dragon
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Idézet (Pöttömke @ 2013.10.16. 21:00)
Sajnos nem csak Tarja az egyetlen énekes(nő), akinek ugyan nagy kicsiny hazánkban is a rajongói bázisa, de nem jönnek ide... sad.gif Sajnos a kiadóknak nem nagyon vagyunk a célterületei, vagy éppen valahogyan megfeledkeznek rólunk. Pl. a Guns legutóbbi turnéjával is detto ugyanez volt a helyzet, hogy az összes szomszédos országban felléptek, kivéve Nálunk. Talán van remény arra, hogy Tarja ide is eljön koncertezni. beer.gif A turné állomásai általában nem fixek, hanem menet közben is iktathatnak be végül is új helyszínt. smileeee.gif

Az a probléma, hogy Tarja szeretne idejönni, és ezt többször is hangoztatta. Egyszer konkrétan Magyarországra mondta, és többször is nyilatkozott olyat, hogy ahol régen, vagy évekkel ezelőtt volt koncertje, szeretne visszamenni. De a bökkenő a szervezés,ez miatt nincsenek olyan koncertek, ahol igaz, nem annyi rajongó van,mint a vándireksönnek, de sokan elmennének.
10 felhasználónak tetszik: Reija, Beyla, itsjustme, CandUs, Pöttömke, Ms. Shorty, JadeB, icarlyluv, MadHatter, Bella99
2013. október 17. 15:43 #6362
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Sokkal kevesebb gond lenne a világon, ha az emberek egymással, és nem egymás háta mögött beszélnék meg a problémáikat. Ha valakinek problémája van egy másik emberrel, akkor nem az a megoldás, hogy fűnek fának szídjuk, úgy hogy állítólag az egyik legjobb barátnője.. Lehet, hogy csak számomra gusztustalan, ha valaki a hátam mögött beszél ki, de én erre az egy dologra nagyon allergiás vagyok. Engem még aszerint neveltek, hogy ha valakivel konfliktusod van, vagy problémád, oda kell menni az illetőhöz, és megbeszélni hogy ez és ez nem tetszik, vagy nem értek ezzel egyet, és megbeszélni. Nem odamenni mindenkihez, és fszságokat mondogatni.. dry.gif
14 felhasználónak tetszik: Beyla, itsjustme, Vampiregirl1, Sally Sparrow, drfan, CandUs, JadeB, minibogárka, icarlyluv, MadHatter, Midnight Memories, Bella99, Luckie, Kristen18
2013. október 17. 15:46 #6363
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
az iskolával. az elmúlt másfél hétben megírtam négy beadandót, és még holnapra is kell, írtunk szódolgozatot, töri dogát, kétszer feleltem szóban angolból, írtunk pszichológiából, föciből, ma pedagógiából, holnap angolszódoga, hétfőn angol szóbeli, meg töri felelet, kedden megint pszichológia doga, csütörtökön ismételten pedagógia, mert a mait az osztály háromnegyede üresen adta be, aztán még utána egy matekdoga... most komolyan mindegyik tanár azt hiszi, hogy nekem csak az ő órájára kell tanulom? dry.gif vagy egyszerűen csak robotnak látszunk...? kezdem nagyon unni. unsure.gif

szerk.: haha, gyorsan változnak a dolgaim. anyám most hívott fel a boltból, hogy milyen kaját hozzon nekem, satöbbi, aztán valami kapcsán megjegyeztem, hogy amúgy ideje lenne megvenni a jegyemet a Placebo koncertre. erre jött a kiselőadás, hogy mi lenne, ha most elkölteném erre-arra, megvenném magamnak a csizmát, amit kinéztem, ha már megdolgoztam a pénzemért, blabla, mert ő úgysem fog tudni nekem tízezret kiadni rá, satöbbi... nem igaz, hogy itthon képtelenek felfogni, hogy nekem ez a koncert mindennél fontosabb, és akár meg is halnék azért, hogy egyszer eljuthassak, így rohadtul nem tud megviselni, ha huszonötezrem erre megy el a - nem mellesleg saját - pénzemből, és nem érdekel az sem, ha a szétment csizmámban fogok mászkálni egész télen, és tüdőgyulladással küszködni, minden csak másodlagos. oké, én elhiszem, hogy utálják Briant valamint a zenéjét, akárcsak a külföldi koncert gondolatát, de figyelembevehetnék az én érzéseimet is végre...
14 felhasználónak tetszik: Reija, Beyla, Vampiregirl1, Lil98, drfan, JadeB, minibogárka, icarlyluv, MadHatter, Midnight Memories, Bella99, Eszti0305, Luckie, Kristen18
2013. október 17. 16:48 #6364
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18949
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
A srác, akit szeretek összejött egy másik lánnyal cray.gif cry.gif
7 felhasználónak tetszik: Beyla, drfan, minibogárka, MadHatter, Genevieve, Corby, Jody
2013. október 17. 18:58 #6365
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Csatolások: 0
Azonosító: 164095
Nagyon zsír volt a mai nap. Megint kint voltunk a sportpályán tesin. Mivel a többiek a tornaterem felé kezdtek indulni, gondoltam hogy oda is megyünk, nem vettem fel kabátot. Nagy hiba volt, mert a tornaterembe csak a labdákért mentek be -facepalm- csak én egyedül voltam olyan retardált, aki nem vett fel kabátot a max. 5 fokos időjárásban. Elfelejtettem elvinni a suliba az asztmára való inhalátort, ezért természetesen kapkodtam a levegőt futás közben. Természetesen fáj a torkom, ezzel a megfázás (vagy influenza) felfedezett tünetei 1-gyel gyarapodott. Mondhatni, remek.
Törin az amúgy is idióta tanárommal nem csináltunk semmit órán. Lehet hogy ez máshol normális, de ameddig mi olvastunk, ő zenét hallgatott, vagy adminisztrációt írt (7 hete egyfolytában!!!). Mivel ő tanítja az irodalmat meg a nyelvtant is, most kukkot se tudunk ebből a 3 tantárgyból. Nyelvtanon versenyre készít minket állítólag, de amúgy a kisujját se mozgatja meg. És most ebből a tantárgyból témazárót írunk. Emberek, ezt úgy kell elképzelni, hogy nem magyarázott el semmit. Még egy szros kis feladatot vagy szabályt se diktált le, csak zenehallgatás, meg adminisztráció. Két hétig lefoglalta az osztályterem szépségverseny. Minden órán beszámolt arról, hogy "fruzsi nagyon ügyes, ti meg menjetek a francba, mert nem csináltatok semmit osztályunk szépségéért" és ezután adminisztráció, addig "töltsétek ki a 21. oldaltól a 39.-ig" mad.gif grrr.gif

Ezek a problémák kicsinek tűnhetnek a tieitekhez képest, de most komolyan, ha nyelvtanból 3-ast kapok, akkor felmegyek a tanárhoz és elmondom neki, hogy zenehallgatás helyett foglalkozhatna velünk is.
És azt még nem is mondtam, hogy csak idén 3 felmérőnket vesztette el. Szóval teli szívből gratulálok neki.
5 felhasználónak tetszik: Lil98, JadeB, MadHatter, Midnight Memories, Kristen18
2013. október 17. 19:02 #6366
AnymButterfly
AnymButterfly

Státuszhttp://aniaweria.tumblr.com/
Hozzászólás: 860
Csatolások: 1
Azonosító: 165763
Fizika, tesi, kamaszkor, iskola... mellow.gif Meg úgy általában szinte mindennel, de nem szoktam rajta idegeskedni.
3 felhasználónak tetszik: minibogárka, MadHatter, Midnight Memories
2013. október 17. 19:14 #6367
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Megfáztam, pedig épp most gyógyultam ki az előző megfázásomból. Szóval, nagyon, de nagyon örülök. Megint fáj a fülem, folyik az orrom, olyan szinten fáj a torkom, hogy nyelni is alig bírok, de holnap muszáj mennem, mert péntek, egy napot meg nem akarok leigazoltatni. Viszont szombaton meg esküvőre megyek, amihez semmi, de semmi kedvem nincs, de muszáj... Bár ha addigra még szrabbul leszek nem kell elmennem, de akkor potyára dobtunk ki 13 forintot a ruhámra, ami nem is tetszik, mert úgy nézek ki benne, mint Miss Röfi, aki Minnie egérnek öltözött be a jelmezbálon.
Az irodalom dolgozatom 2-es lett. ohmy.gif Soha a büdös életbe nem volt 4-nél rosszabb jegyem, erre írtam egy 2-est. Nem értettem a kérdéseket, hiába írtam 3 oldalt, a tanár szerint 'nem ez volt a feladat'. Olyanokat is beleírtam, amit csak én írtam bele, mert utána olvastam, de nem adott rá egy pluszpontot sem. Mellékesen megjegyezném, hogy alig 20 percünk volt 10 feladatra, ami mind kifejtős volt, mivel a Felvilágosodásból írtunk, ami amúgy is nehéz anyag, és nem értem, hogy írhattam ennyire szrt, mikor 3 órát tanultam rá. Asszem most csalódtam magamban..viszont órán írtunk egy javítóféleséget, ami 5-ös lett, de az csak szimpla, nem dupla jegy, mint a kettes. sad.gif
13 felhasználónak tetszik: CandUs, Lil98, Beyla, BenGergReg, JadeB, MadHatter, Midnight Memories, Bella99, Genevieve, icarlyluv, Eszti0305, Kristen18, Jody
2013. október 17. 19:34 #6368
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
A szalagavató körülötti mizériával. Kitalálták, hogy meghívó helyett karszalaggal lépjenek be a vendégek, meg hogy security is lesz, akik azt fogják figyelni, hogy nehogy belógjon valaki. Komolyan, karszalaggal meg anélkül is aki be akar menni, az befog. Elképzelem, ahogy a 75 éves nagymamák és nagypapák kukásnarancssárga (mert ez az osztály pólójának a színe) karszalagban fognak parádézni, mint akik egy party-helyszínre jöttek. Szerintem ezt így nem kellene... A másik a keringő -bő egy hónap van a szalagavatóig és kb másfél perc van meg eddig az egészből. Én nem táncolok, mert nyáron műtötték a lábam és emiatt ezt ki kellhagynom, de komolyan mondom, örülök, hogy ebbwn az őskáoszban nem kell részt vennem. Aztán a táncos csoportban az évfolyam meg gyilkolja egymást szavakkal -itt vezetik le a felgyülemlett feszültséget- hogy a próbák miért nem ekkor meg akkor vannak. Könyörgöm, nem lehet olyan időpontot megbeszélni, ami mind a 100 embernek jó. Ha valakinek fontos a keringő és a palotás táncpróba az intézze már úgy az életét, hogy ezek beleférjenek. Harmadik, az osztálytánc. Már majdnem kész vagyunk az egésszel, de páran kitalálták, hogy cseréljünk le egy számot, mert hogy ne a Las Ketchupra táncoljunk, amire legutoljára 9 évesen a sulikdiszkóban. Csak én gondolom úgy, hogy az Asareje vicces és tök jó, mert mindenki ismeri? Ellenben a Bang-gel, amit csak a tizen -és huszonéves korosztály ismer. Negyedik a bevonulózene. Végre megszavaztuk, hogy mi legyen, erre kitalálják, hogy a végzős évfolyam osztályfőnökei megbeszélték, hogy egységes zenére vonulunk be. Komolyan, megeszem a nemlétező kalapom! Remélem, hogy a fuvolás fellépésemmel minden rendben lesz ennyi sikertelenség után. Bár azt már mondták nekünk a tavalyi végzősök, hogy ha eddig nem utáltuk egymást, akkor ez a szalagavató-ballagás kombó hatalmas konfliktusokat fognak generálni. Úgy érzem, hogy ez a folyamat már elkezdődött...
9 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, JadeB, MadHatter, Midnight Memories, Genevieve, Eszti0305, Kristen18, Jody
2013. október 17. 20:21 #6369
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Már pár napja itt panaszkodtam, hogy mennyire fáj a fejem, konkrétan az egész jobb oldala. Úgy voltam vele, hogy talán az időjárás miatt van, vagy huzatot kapott. De mostanában elkezdett fájni a fogam, de kegyetlenül. Szóval egyre valószínűbb, hogy a fogammal van valami. Igazából ahol fáj, nem is igazán rossz a fogam, talán egy nagyon picike lyuk van ott, ami nem (lenne) olyan ártalmas. De úgy voltam vele, hogy talán most kezd lyukadni, így jobb ha megelőzzük és elmegyek fogdokihoz, az majd betömi oszt' szevasz, mert az nem állapot, hogy napok óta tömöm magam fájdalomcsillapítóval és várok a csodára, hogy majd kiszűnik.
Papa ma bevitt a fogászatra, de már az fogadott, hogy óriási nagy betűkkel ki van írva a rendelőre, hogy ma 14 óra helyett 15:30 - kor kezdődik a rendelés. Pont ma. Na f*sza, akkor góó haza, majd jövünk vissza. Hát már megbántam, hogy egyáltalán visszamentem. Összességébe feleslegesen jártuk meg megint az utat, mert 5 perc alatt elrendezett. Kocogtatta, hogy hol fáj, hát mutattam neki, hogy hol. Erre elkezd lehetetlenkedni, hogy az nem fájhat, mert ott szépek a fogaim, csak egy nagyon pici lyuk van rajta, viszont a felette lévő már eléggé lyukas, így csak az fájhat, sőt azt egyenesen ki kell húzni. Majdnem megkérdeztem tőle, hogy de hát ki érzi b*zdmeg?! blink.gif Tisztán érzem, hogy hol fáj, de biztos én vagyok a hülye. Logikus. Szóval hétfőn mehetek vissza.
Ráadásul megint elkezdtek nyaggatni a fogszabályzó miatt is. Egyrészt tudom, hogy kellene, de mégsem akarom, mert előtte is ott van a sok cécó. A rosszabb fogak kihúzása, tömése stb, csak utána adják a beutalót. Egy az, hogy semmi kedvem minden héten vagy 2 délutánt a fogorvosnál dekkolni, mert nyilván nincs jobb dolgom, miért is lenne?! A másik pedig, hogy elég rossz emlékeim vannak a foghúzással kapcsolatban, így majd utána amiatt is idegeskedjek. unsure.gif
7 felhasználónak tetszik: Beyla, Lil98, BenGergReg, MadHatter, Midnight Memories, Kristen18, Jody
2013. október 17. 22:36 #6370
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Az emberekkel. Egyszerűen nem értem, hogy manapság, hogyan maradhatnak életben az olyan sötétek, mint az egyik osztálytársam. Ma az első tesin próbáltunk (volna..) gólyabálra, mert sehol nem tartunk. De a balerinás fiúk ott vesződtek az egésszel, mondjuk úgy, hogy semmire sem jutottunk. Az egyik gyerek, drágalátos Ferenc, pedig elkezdte osztogatni a nem létező eszét. Nem elég, hogy ő annyira oda volt, hogy írjunk irodalomból első órában, aztán még be se tolta az undorító valagát az első kettő órára. Akkor meg mit akar? Egyfolytában keresztbe tesz az osztálynak ilyen dogák, meg minden ügyében. mellow.gif Szóval ő, a nagyon okos Ferenc kezdte osztani az észt, hogy ez így nem lesz jó, meg, hogy akkor csinálják ezt a lányok stb. Nekünk ennél több sem kellett. Nagyjából ott nálunk tört ki a harmadik világháború. Ott ordibáltunk az értetlen fejével, hogy ha elvállalták akkor csinálják is meg. Valami kis noname beszólást mondott nekem amire mondtam, hogy "Te mondod, hogy írjunk dogát irodalomból és be se tolod magadat az órára b*sszus, szóval szerintem maradj csöndbe!" na és erre az ő válasza az volt, hogy engem szépen le r*bancozott. Majdnem rádöntöttem a hülye padokat, komolyan mondom. Milyen okból mer ő engem le r*bancozni, amikor egyáltalán nem úgy öltözködök, a stílusom sem olyan, és tudtom szerint az utcán sem szoktam lenni. mellow.gif És ő van oda magával, a felfújt (undorító) izmaival, és azzal, hogy ötödikbe bukott. 17 éves létére, olyan agyi szinten van, mint az ovisok, ha nem lejjebb. És akkor egy bukott, próbál engem kiosztani arról, hogy milyen vagyok. A lányokkal beszélni sem tud, semmibe veszi őket, undorító ez a gyerek komolyan mondom. Az egész osztály utálja ez a stílusa miatt, szóval nem értem őt. Ma ő nagyon felidegesített, mint mindig amikor ránézek a "gyönyörűséges" pofázmányára. dry.gif
6 felhasználónak tetszik: drfan, MadHatter, Lil98, Sztár Mániás, Midnight Memories, Jody
2013. október 18. 07:59 #6371
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
mindennel. teljesen szét vagyok esve és még csak reggel van, ráadásul elviselhetetlen a közérzetem, illetve már most érzem, hogy a feszültségem a legelső velem szemben jövő emberen fogom letölteni, vagy épp valami hisztérikus rohamot kapni... egyszerűen az itthoni helyzet és a suli csodálatos kettőse kikészít.
ah, csak lenne már vége ennek a napnak... unsure.gif
8 felhasználónak tetszik: MadHatter, Lil98, Ms. Shorty, JadeB, Midnight Memories, Bella99, Kristen18, Jody
2013. október 18. 09:09 #6372
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1971
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Mivel ma Gárdonyi Nap van és általába játékokat terveznek meg ilyenek és hát fölvoltam írva és hát azt a játék amire föl voltam írva áthúzták az az elmarad és miért is mentem el?-.- A nagy semmiért..
2013. október 18. 13:25 #6373
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!

Nyelvtanon egy osztálytársam (fiú és amúgy is undorító) letüsszentette az új kabátomat. még csak nem is egy kis udvarias "tüssz" hanem egy marhanagy prüszkölés. és a kabátom TISZTA TAKONY LETT!!! még attól is undorodnék, ha csak hozzáérne a kabátomhoz, de hogy TAKONY sleep.gif box2.gif
2 felhasználónak tetszik: Mrs.Jack Frost, Lil98
2013. október 18. 13:56 #6374
- törölt felhasználó -    
Egyik állítólagos "barátnőmmel". Mindig is voltak furcsa dolgai, többször is megbántott, de hát hat év, az hat év - gondoltam én. Egyszer pl. az osztállyal Dániába utaztunk, és a tanárnő kikötötte, hogy 6-7 fős csapatokban menjünk körbenézni, nehogy elvesszünk. Ez a lány - nevezzük X-nek - kitalálta, hogy menjünk "mi" hárman (általában mindig hármasban voltunk a suliban együtt) és a másik lány bele is egyezett volna, de én meg nem akartam, hogy emiatt legyünk lecs.szve, úgyhogy mondtam, hogy inkább ne. Erre elkezdett kiabálni, hogy de mégis miért ne, meg milyen hülye vagyok, hogy nem merek menni. Nem vagyok egy türelmes ember én sem, de akkor próbáltam higgadtan válaszolgatni neki, annál is inkább, mert néztek minket csomóan, erre tovább emelte a hangját. Ez amúgy gyakori volt, tök simán lehülyézett, de azon már megsértődött, ha neki szólt vissza valaki.
Na mindegy, ezzel a lánnyal most a nyáron voltam együtt két hetet, meghívtuk őt, ki is utazott ide, Svédországba, gondoltam, hogy jaj de jó lesz, majd beszélgetünk, meg minden (mivel nem egy szorgalmas levélíró, szóval évente max 5-6 levelet váltottunk). Az első öt nap egészen jó volt, aztán kezdtem elfáradni, előjöttek megint a fura dolgai, pl. mondta, hogy ő csak este fog fogat mosni, meg a ruháit sem akarta kimosatni egy füst alatt a miénkkel a mosodában a lakóházban, hosszan kellett neki könyörögni, hogy nem árt, ha nem áll ott két hétig a ruhája, mielőtt hazamenne, és kimosná. Ha valami nem tetszett neki, vágta a pofát, forgatta a szemét, erre rábólintottam egyszer-kétszer, de aztán olyan szinten idegesítővé vált, rá is szóltam, de persze folytatta (aztán elkezdtem őt utánozni, erre már leállt xD). Evett is eleget, annyit egy nap alatt kb. amennyit mi anyával kb. 4-5 nap alatt fogyasztunk el (pedig nem egy testes lány). Nem kérdezte meg udvariasságból sem, hogy vehet-e még, és meg sem köszönte, csak a legvégén. Repülőtérre is kivittük, (megjegyzem reggel hétkor ment a gépe, mi meg messze lakunk a reptértől, úgyhogy hajnali 4-kor már kelhettünk is miatta). Örültem, hogy itt volt, mindezek ellenére - délután vártam, hogy ír-e egy levelet, hogy megérkezett gond nélkül, nem történt-e valami, vagy ilyesmi, de persze semmi. Attól a másik közös ismerősünktől tudtam meg, hogy jé, már hazaért, mert ők aztán találkoztak is. Azóta jött még tőle 1 rövid email, aztán ennyi. Szülinapjára írtam neki, hogy boldog szülinapot, hogy van, remélem, minden oké vele, stb. de erre is sz.rt annyit visszaválaszolni hogy "kösz". Nem várok tőle dagályos beszámolókat, elég lenne egy három-négy sor, ha már ilyen hosszú ideje ismerjük egymást, itt volt két hétig, vittük ide-oda, csak hogy lássam, él-e még, de neki ez már túl megerőltető. Igazából nem bosszankodom rajta, most utoljára elagyaltam a miérteken, részemről pedig le van zárva a téma. Csak ilyenkor azért eszembe jut, hogy milyen klassz barát is az ilyen.
12 felhasználónak tetszik: Lil98, drfan, Ms. Shorty, JadeB, Sztár Mániás, Midnight Memories, MadHatter, icarlyluv, Beyla, Corby, Kristen18, Jody
2013. október 18. 14:04 #6375
viki1995
viki1995

StátuszHa valakit meg akarsz jó erősen pofozni,tedd meg nyugodtan és mondd azt hogy pók
Hozzászólás: 1966
Azonosító: 191436
Vissza kell menni a suliba.
2013. október 18. 16:33 #6376
- törölt felhasználó -    
1-2 kilencedikessel. Még vagy az osztályunk háromnegyede bent volt a tesi öltözőben, mikor bejött az egész 9/2 - ráadásul a kis öltözőben voltunk. Szóltam nekik tök normálisan, hogy tele vagyunk, mire valamelyik visszaszólt, hogy "ez aztán rohadtul tele van b*zdmeg". Azt hittem, ott verem le, de inkább mentem volna ki. Persze ez is lehetetlen dolognak tűnt, mert ott özönlött be az osztály. Mert nem tudják ám megvárni, hogy kimenjünk, és elférjenek, áá, dehogy, az túl egyszerű lenne. dry.gif
Ráadásul még reggel összevesztem legjobb barátnőmmel, de nagyon csúnyán, szóval én legszívesebben ott csaptam volna le az összes kilencedikest, aki bejött. Mit képzelnek ezek? Mi tavaly visszaszólni nem mertünk a 10. osztályosoknak - főleg azoknak nem, akik a gólyaavatót szervezték -, ezek meg... Oké, van 1-2 bukott, de tényleg nagyon kevés, ráadásul azok is tőlünk buktak le, szóval ők normálisak. Látszik, hogy a 10/1-nek - nekünk - csak addig tud az összes kilencedikes osztály nyalni - kivétel a 9/1 -, amíg nem volt meg a gólyaavató, mert tudják, hogy a pontok számítanak. Pff. Még jó, hogy nem ezek nyertek. unsure.gif
Oké, így nem hangzik nagy gondnak, de addigra már kikészültem idegileg.
7 felhasználónak tetszik: BenGergReg, Lil98, Midnight Memories, MadHatter, Beyla, Corby, Jody
2013. október 18. 19:47 #6377
- törölt felhasználó -    
Idézet (JadeB @ 2013.10.17. 20:21)
Már pár napja itt panaszkodtam, hogy mennyire fáj a fejem, konkrétan az egész jobb oldala. Úgy voltam vele, hogy talán az időjárás miatt van, vagy huzatot kapott. De mostanában elkezdett fájni a fogam, de kegyetlenül. Szóval egyre valószínűbb, hogy a fogammal van valami. Igazából ahol fáj, nem is igazán rossz a fogam, talán egy nagyon picike lyuk van ott, ami nem (lenne) olyan ártalmas. De úgy voltam vele, hogy talán most kezd lyukadni, így jobb ha megelőzzük és elmegyek fogdokihoz, az majd betömi oszt' szevasz, mert az nem állapot, hogy napok óta tömöm magam fájdalomcsillapítóval és várok a csodára, hogy majd kiszűnik. 
Papa ma bevitt a fogászatra, de már az fogadott, hogy óriási nagy betűkkel ki van írva a rendelőre, hogy ma 14 óra helyett 15:30 - kor kezdődik a rendelés. Pont ma. Na f*sza, akkor góó haza, majd jövünk vissza. Hát már megbántam, hogy egyáltalán visszamentem. Összességébe feleslegesen jártuk meg megint az utat, mert 5 perc alatt elrendezett. Kocogtatta, hogy hol fáj, hát mutattam neki, hogy hol. Erre elkezd lehetetlenkedni, hogy az nem fájhat, mert ott szépek a fogaim, csak egy nagyon pici lyuk van rajta, viszont a felette lévő már eléggé lyukas, így csak az fájhat, sőt azt egyenesen ki kell húzni. Majdnem megkérdeztem tőle, hogy de hát ki érzi b*zdmeg?! blink.gif Tisztán érzem, hogy hol fáj, de biztos én vagyok a hülye. Logikus. Szóval hétfőn mehetek vissza.
Ráadásul megint elkezdtek nyaggatni a fogszabályzó miatt is. Egyrészt tudom, hogy kellene, de mégsem akarom, mert előtte is ott van a sok cécó. A rosszabb fogak kihúzása, tömése stb, csak utána adják a beutalót. Egy az, hogy semmi kedvem minden héten vagy 2 délutánt a fogorvosnál dekkolni, mert nyilván nincs jobb dolgom, miért is lenne?! A másik pedig, hogy elég rossz emlékeim vannak a foghúzással kapcsolatban, így majd utána amiatt is idegeskedjek. unsure.gif

Nálunk anyu jár fogászatra egy ideje, neki sincsenek pozitív élményei. Alapból az, hogy ha elkezd vérezni neki, biztos, hogy órákig nem áll el. Aztán persze vagy 300 ezret kell majd fizetni azért, hogy meg lesznek csinálva a fogai. Ráadásul az egyiket kétszer idegelték ki neki, de még mindig fáj valamiért, a fogorvos persze azt mondja, ez már lehetetlen, szóval majd szépen kihúzza neki. Ráadásul egy másik fogából még a tömés is kiesett. Ezért aztán megéri fogászatra járni. unsure.gif Áldom az eget, hogy nekem jók a fogaim. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: JadeB, Beyla, Midnight Memories
2013. október 18. 20:09 #6378
- törölt felhasználó -    
Most éppen azzal, hogy a nagyapám egyfolytában "trónörökösnek" hívja az új unokaöcsémet. Milyen trónörökös, banyek? Egy panelház 7. emeletén laknak, az egyetlen trón, ami megörökölhet, porcelánból van, műanyag deszkával. omg.gif
8 felhasználónak tetszik: Jolie_77, drfan, MadHatter, CandUs, Beyla, Corby, Kristen18, Jody
2013. október 18. 20:20 #6379
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18949
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Azzal, hogy az angol tanárom tegnap feladott 3 oldalt tanulni, hétfőn szódogát írunk belőle. Miért hiszi minden tanár azt, hogy a diákok hétvégenként csak tanulnak?? Én személy szerint nem azzal akarom tölteni az apás hétvégémet, hogy szavakat magolok. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, drfan, Midnight Memories
2013. október 18. 20:45 #6380
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Tuti,hogy én vagyok a legnagyobb idióta eme földkerekségen. mega_shok.gif Valahogyan sikerült a billentyűzetemen az é betűt tönkre vágnom.Az a kis lapocska,amire rá van írva a betű,leesett róla,szóval most csak ezt a mini gombocskát nyomogatom,ha é-t kell írnom,ami a lapocska alatt van.Már próbáltam mindent,hogy valahogyan visszaszereljem,de természetesen nem sikerült...Remélem,túlzottan nem lesznek mérgesek rám a szüleim e miatt...Gondolom majd valamiféle szervizben meg kell csináltatni,de valahogy nem rajongok az ötletért.Egyszer már vírus is volt a gépen,most meg ez,esküszöm ez után már úgy vigyázok a gépre,mint a szemem fényére,mert még alig van 3 éves... mega_shok.gif
7 felhasználónak tetszik: BenGergReg, MadHatter, Beyla, Kristen18, Jody, Midnight Memories, ilus1996
540 oldal 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!