|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Egyik állítólagos "barátnőmmel". Mindig is voltak furcsa dolgai, többször is megbántott, de hát hat év, az hat év - gondoltam én. Egyszer pl. az osztállyal Dániába utaztunk, és a tanárnő kikötötte, hogy 6-7 fős csapatokban menjünk körbenézni, nehogy elvesszünk. Ez a lány - nevezzük X-nek - kitalálta, hogy menjünk "mi" hárman (általában mindig hármasban voltunk a suliban együtt) és a másik lány bele is egyezett volna, de én meg nem akartam, hogy emiatt legyünk lecs.szve, úgyhogy mondtam, hogy inkább ne. Erre elkezdett kiabálni, hogy de mégis miért ne, meg milyen hülye vagyok, hogy nem merek menni. Nem vagyok egy türelmes ember én sem, de akkor próbáltam higgadtan válaszolgatni neki, annál is inkább, mert néztek minket csomóan, erre tovább emelte a hangját. Ez amúgy gyakori volt, tök simán lehülyézett, de azon már megsértődött, ha neki szólt vissza valaki.
Na mindegy, ezzel a lánnyal most a nyáron voltam együtt két hetet, meghívtuk őt, ki is utazott ide, Svédországba, gondoltam, hogy jaj de jó lesz, majd beszélgetünk, meg minden (mivel nem egy szorgalmas levélíró, szóval évente max 5-6 levelet váltottunk). Az első öt nap egészen jó volt, aztán kezdtem elfáradni, előjöttek megint a fura dolgai, pl. mondta, hogy ő csak este fog fogat mosni, meg a ruháit sem akarta kimosatni egy füst alatt a miénkkel a mosodában a lakóházban, hosszan kellett neki könyörögni, hogy nem árt, ha nem áll ott két hétig a ruhája, mielőtt hazamenne, és kimosná. Ha valami nem tetszett neki, vágta a pofát, forgatta a szemét, erre rábólintottam egyszer-kétszer, de aztán olyan szinten idegesítővé vált, rá is szóltam, de persze folytatta (aztán elkezdtem őt utánozni, erre már leállt xD). Evett is eleget, annyit egy nap alatt kb. amennyit mi anyával kb. 4-5 nap alatt fogyasztunk el (pedig nem egy testes lány). Nem kérdezte meg udvariasságból sem, hogy vehet-e még, és meg sem köszönte, csak a legvégén. Repülőtérre is kivittük, (megjegyzem reggel hétkor ment a gépe, mi meg messze lakunk a reptértől, úgyhogy hajnali 4-kor már kelhettünk is miatta). Örültem, hogy itt volt, mindezek ellenére - délután vártam, hogy ír-e egy levelet, hogy megérkezett gond nélkül, nem történt-e valami, vagy ilyesmi, de persze semmi. Attól a másik közös ismerősünktől tudtam meg, hogy jé, már hazaért, mert ők aztán találkoztak is. Azóta jött még tőle 1 rövid email, aztán ennyi. Szülinapjára írtam neki, hogy boldog szülinapot, hogy van, remélem, minden oké vele, stb. de erre is sz.rt annyit visszaválaszolni hogy "kösz". Nem várok tőle dagályos beszámolókat, elég lenne egy három-négy sor, ha már ilyen hosszú ideje ismerjük egymást, itt volt két hétig, vittük ide-oda, csak hogy lássam, él-e még, de neki ez már túl megerőltető. Igazából nem bosszankodom rajta, most utoljára elagyaltam a miérteken, részemről pedig le van zárva a téma. Csak ilyenkor azért eszembe jut, hogy milyen klassz barát is az ilyen.
12 felhasználónak tetszik:
Lil98,
drfan,
Ms. Shorty,
JadeB,
Sztár Mániás,
Midnight Memories,
MadHatter,
icarlyluv,
Beyla,
Corby,
Kristen18,