Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 30. 22:23 #6141
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (kicsikoki @ 2013.09.30. 18:30)
A fogászattal.. Nem szoktam félni, ez az egyetlen olyan "orvosi" dolog és hely,a hol már nem leszek rosszul a parkolóban, vagy el is megyek. De hogy mindig eljátszák velem, hogy időpontom van, és másfél órával később kerülök od, az már rohadtul idegesít. Főleg hogy egy ordítozó kislányt hallgathattam, aki miután telezabálta magát cukorkával, és elrohadtak a fogai, még neki áll feljebb hogy ki kell húzni. Majd legközelebb talán odafigyel, hogy mit hogy csinál.

Én ma a balesetiben 3 órát vártam, hogy kontrollra bejussak a műtős orvosomhoz. Odaérek fél tízre, üldögélek, várom a sorom, erre másfél óra után kijön a doki, hogy egy óra múlva jön vissza, mert őt behívták műteni. Komolyan mondom, én olyan ideges lettem, hogy legszívesebben (ezt ritkán teszem, pláne egyedül), rágyújtottam volna egy cigire vagy hozzávágtam volna a falhoz pár tányért. Alapjáraton lehet, hogy nem érdekelt volna, ha 10 perce várakozom a soromra, de másfél óra után igencsak felcseszte az agyam. Úgyhogy fogtam magam, kimentem az épületből, áttrappoltam az Állatorvosira (olyan gyorsan, szárnyalva, mintha meg sem lett volna műtve a lábam) és megebédeltem apával. Aztán vissza megint a Balesetibe, fél óra várakozás, míg behívnak aztán pedig 7 perc múlva kiléptem a rendelőből az ambuláns lapommal. Tehát vártam kemény 3 órát 7 percért, amiből kb másfél perc volt a térdem vizsgálata.

Utálom a magyar egészségügyet!
11 felhasználónak tetszik: Beyla, House Of Wax, minibogárka, Genevieve, kicsikoki, Lil98, itsjustme, Nórii. SelFan., JadeB, MadHatter, ilus1996
2013. szeptember 30. 22:38 #6142
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (CandUs @ 2013.09.30. 22:23)
Én ma a balesetiben 3 órát vártam, hogy kontrollra bejussak a műtős orvosomhoz. Odaérek fél tízre, üldögélek, várom a sorom, erre másfél óra után kijön a doki, hogy egy óra múlva jön vissza, mert őt behívták műteni. Komolyan mondom, én olyan ideges lettem, hogy legszívesebben (ezt ritkán teszem, pláne egyedül), rágyújtottam volna egy cigire vagy hozzávágtam volna a falhoz pár tányért. Alapjáraton lehet, hogy nem érdekelt volna, ha 10 perce várakozom a soromra, de másfél óra után igencsak felcseszte az agyam. Úgyhogy fogtam magam, kimentem az épületből, áttrappoltam az Állatorvosira (olyan gyorsan, szárnyalva, mintha meg sem lett volna műtve a lábam) és megebédeltem apával. Aztán vissza megint a Balesetibe, fél óra várakozás, míg behívnak aztán pedig 7 perc múlva kiléptem a rendelőből az ambuláns lapommal. Tehát vártam kemény 3 órát 7 percért, amiből kb másfél perc volt a térdem vizsgálata. 
Utálom a magyar egészségügyet!

Velem ehhez hasonló dolgot játszottak el nyáron a vastagbéltükrözésnél. Kapásból olyan ember vagyok, hogy aki, ha nem viszi be a megfelelő szénhidrátot, akkor elsötétül előtte minden és összeesik. Nos, vastagbéltükrözésnél két napig hashajtóznak és vízen kívül semmit sem lehet fogyasztani. Kibekkeltem a szombatot és a vasárnapot, döglődtem, mint a franc az éhségtől, aztán eljött a hétfő is. Ilyet szólnak, hogy 2-3 órás csúszás van, de nem ehetek, nem ihatok semmit sem az altatás miatt. Na, mondom f*sza. 12:00-ra lettem volna kiírva, egykor olyan sz*rul lettem, mint a fene. Mint kiderült három őskövületnek számító vén szatyrot toltak be elém mondván, hogy olyan k*rva sürgős megcsinálni az alsótükrözést. Tökömbe, éltek már ezer évet, nem tudtak volna várni még pár órát, ha úgyis a kórházban sínylődik mindegyik?! Aztán végül az előttem lévő nagyon jófej volt, és mondta, hogy vigyenek engem előre, hisz a hypoglicemia minden egyes tünetét produkáltam. Nem azért, de ilyenkor mi a f*sznak időpont? Aludtam volna még egy-két órát és, akkor nem lettem volna annyira rosszul. Le sem sz*rják az embert, aztán nagyon talán akkor kapnak észbe, ha van valami baj - lásd nálam. 15-én megyek vissza kontrollra, kíváncsi vagyok, hogy hány órát kell ülnöm kint mire hajlandóak lesznek behívni. Mondjuk a vastagbéltükrözést illetően nincsen miről panaszkodnom, semmire sem emlékszem. Olyan Dormicum-Dolargan koktélt kaptam, hogy egy napra totálisan kiütöttek, így nem emlékszem semmilyen kellemetlenségre vagy fájdalomra. Talán ez volt a pozitívum az egészben, mert mindenki azt mondta nekem, hogy az alsótükrözés nagyon kellemetlen és fájdalmas.
10 felhasználónak tetszik: CandUs, House Of Wax, Lil98, AmyVie, itsjustme, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., JadeB, MadHatter, ilus1996
2013. október 01. 10:03 #6143
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (Beyla @ 2013.09.30. 22:38)
Velem ehhez hasonló dolgot játszottak el nyáron a vastagbéltükrözésnél. Kapásból olyan ember vagyok, hogy aki, ha nem viszi be a megfelelő szénhidrátot, akkor elsötétül előtte minden és összeesik. Nos, vastagbéltükrözésnél két napig hashajtóznak és vízen kívül semmit sem lehet fogyasztani. Kibekkeltem a szombatot és a vasárnapot, döglődtem, mint a franc az éhségtől, aztán eljött a hétfő is. Ilyet szólnak, hogy 2-3 órás csúszás van, de nem ehetek, nem ihatok semmit sem az altatás miatt. Na, mondom f*sza. 12:00-ra lettem volna kiírva, egykor olyan sz*rul lettem, mint a fene. Mint kiderült három őskövületnek számító vén szatyrot toltak be elém mondván, hogy olyan k*rva sürgős megcsinálni az alsótükrözést. Tökömbe, éltek már ezer évet, nem tudtak volna várni még pár órát, ha úgyis a kórházban sínylődik mindegyik?! Aztán végül az előttem lévő nagyon jófej volt, és mondta, hogy vigyenek engem előre, hisz a hypoglicemia minden egyes tünetét produkáltam. Nem azért, de ilyenkor mi a f*sznak időpont? Aludtam volna még egy-két órát és, akkor nem lettem volna annyira rosszul. Le sem sz*rják az embert, aztán nagyon talán akkor kapnak észbe, ha van valami baj - lásd nálam. 15-én megyek vissza kontrollra, kíváncsi vagyok, hogy hány órát kell ülnöm kint mire hajlandóak lesznek behívni. Mondjuk a vastagbéltükrözést illetően nincsen miről panaszkodnom, semmire sem emlékszem. Olyan Dormicum-Dolargan koktélt kaptam, hogy egy napra totálisan kiütöttek, így nem emlékszem semmilyen kellemetlenségre vagy fájdalomra. Talán ez volt a pozitívum az egészben, mert mindenki azt mondta nekem, hogy az alsótükrözés nagyon kellemetlen és fájdalmas.

ah, úgy látom, nem csak én szívom meg az orvosokkal. nekem tavaly nyáron volt egy vakbélműtétem. aznap reggel már arra keltem, hogy majd meghalok, úgy fáj a hasam, alig bírtam kikelni az ágyból, és átmászni anyámhoz, hogy mi bajom lehet. délutános volt a házidokim, el is mentem hozzá, azt mondta, szerinte ez vakbél lesz, menjek már át a sebészetre. átmentem, ő egyet is értett, de menjek már el egy vérvételre a biztonság kedvéért. oké, onnan vissza a sebészetre, az eredményem még biztosabbra kimutatta, de menjek már fel ultrahangra, ahol kitalálták, hogy vizsgáljon már meg a nődoki is. délután egytől fél ötig rohangáltam, úgy, hogy igazából élni alig bírtam, úgy fájt mindenem, mire a sebészeten azt mondták, hogy kezdetleges vakbélgyulladásom van, befeketetnek, de csak jegelni kell. itt hisztérikus rohamot kaptam, hogy a nyilvánvalóért miért is kellett ezt a hercehurcát végigjátszani, de végül fel is mentem, fél órával később jött be az altató orvos, hogy írjam alá az altatásba való beleegyezésemet, mert amúgy meg kell műteni sürgősségibe, csak a doki nem akart felzaklatni. mellow.gif hát nem tudom, szerintem ezzel az ellenkezőjét érte el... mindegy, megműtöttek - hát nem sokkal később kiderült, hogy nem csak hogy még húsz éves sem vagyok, de már egy 9-10 centis vágás rondítja a hasam, el is cseszték az egészet. belsőgyulladás. nem adtak rá semmit, megint csak a rohadt jegelés. rosszabbodott, akkor már meg sem vizsgáltak. végül egy rosszullét során lementem az ügyeletre, akkor nézték meg azt is, és ott derült ki, hogy összenőtt a két varratom. azóta is szenvedek a heggel, egyesek szerint újra kellene vágatni, de én már nem merem betenni a lábam a sebészetre... unsure.gif

és ha már orvosok, hogy ne csak offoljak; még múlthéten kaptam gyógyszert erre a vírusos-tüdőgyulladásos-megfázásos akármimre, holnap reggelig tart ki, és én változatlanul ugyanolyan beteg vagyok az 1000 mg-s gyógyszer beszedése után. kicsit kezd elegem lenni ebből az egészből. unsure.gif
8 felhasználónak tetszik: House Of Wax, CandUs, areo, Nórii. SelFan., JadeB, MadHatter, Beyla, ilus1996
2013. október 01. 13:58 #6144
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Az ftp-vel és a szemétkedős, forráskódokba bepofátlankodó scriptekkel. mad.gif
Ja, meg az integrált rendszerrel, ami most már sehogy sem működik. reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: CandUs, ilus1996
2013. október 01. 14:13 #6145
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
A megfázással már napok óta gyötör és sehogy sem,hogy elmúljon már kezd idegesiteni,de nagyon ha nem a fejem robban szét a fájdalomtól akkor az orrom mert folyik,mint a vizesés megállás nélkül,a torkomról már neis beszéljünk... blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., MadHatter, Beyla
2013. október 01. 14:55 #6146
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Látom mindenki szeretmi a magyar egészségügyet biggrin.gif Nekem egy hete kellett volna visszamennem a bokámmal a dokihoz,aki felhívott, hogy felesleges lenne mennem, ha nem fáj minden egyes nap, akkor nincs értelme befáradnom. Nem mentem el, mert nem minden nap fáj, csak minden másnap. Sportolni nem sportolhatok ezmiatt sem,lábra állni meg minek ugye.. Szóval ha majd már minden nap fáj, elmehetek nyugodtan orvoshoz, meg is vizsgál. Aztán már egy ideje próbálok a háziorvossal- akit egyébként nagyon bírok,mindig ad matricát w00t.gif - szerezni egy beutalót, a nem tudom én hova, hogy valamit csináljanak velem. Rohadtul gyorsan nőttem még egy éve, egy hónap alatt több mint 10 centit. Tavaly évközbe többször nem tudtam felkelni az ágyból, akkora fájdalmaim voltak. El is mentem az ügyeletre, ahol azt mondták ne sportoljak. Abbahagytam a focit és a kosarat is, most már egész tűrhető a dolog,csak ritkán jelentkeznek fájdalmak. De hogy egyetlen egy orvos sem tudott volna megvizsgálni, hogy nincs e valami bajom, az már úgy elég kemény. Nem is szoktam kórházba járni, már kinőttem azt a 10 évet hogy minden héten a sebészetire rohangáljak, de már ha haldokolnék se tenném be a lábam egy kórházba sem, mert ott csak nagyobb kárt tesznek.

ON: lábfájással, megint úgy járok mint egy nyolcvan és a halál közt lebegő élőhalott, meg a szeretett ikertesómmal. Direkt skypeol hangosan, hogy még véletlen se tudjak úgy zenét hallgatni, hogy ne az idióta vihogása legyen benne. Néha elképzelem hogy a laptopom közé csukogatom a hülye fejét... dry.gif
7 felhasználónak tetszik: itsjustme, CandUs, Nórii. SelFan., JadeB, MadHatter, Beyla, ilus1996
2013. október 01. 15:40 #6147
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.09.30. 22:38)

Igazad van. Nekem is volt műtétem és nekem mondjuk csak 15 perc késés volt, de ami utána jött.. Amikor mentem vissza kontrollra fél napot vártam az orvosra. Reggel 8-tól egészen 14-óráig délután várakoztam, mert az orvos műt. Utána kretén nő szid mert előtte bementem a kezelőbe vagy mibe. Nah még őt is előre engedni . Látom nem csak én járok így sad.gif .
4 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., Beyla, ilus1996, MadHatter
2013. október 01. 15:44 #6148
- törölt felhasználó -    
Ma minden apró dologgal.
Hármas matek dolgozat, aminek amúgy örülnék, de a mai napomban ez is rossz volt.
Tesin tanárnő kikészített, ugráltunk a hülye zsámolyokon, én meg elestem, mert majdnem kiment a térdem. Azóta szúr ott, ahol tavaly porcleválásom volt, és enyhén be is dagadt. Tanárnő rákérdezett, mi a helyzet, mondtam neki, hogy majdnem kiment a térdem, mire ő "Ja, csak majdnem? Akkor nem baj, csináld tovább!"... Hát jó. Közben kiderült, hogy a fiúk végig a mellemet bámulták, miközben ugráltam, és így utólag tök sz*rul érzem magam emiatt.
Kémia dolgozatom egyes lett, tanárnő gúnyos reakciója "meglepő, nem?"... Hát menjen a francba. Amikor anyu délutános, és a 7 éves öcsémmel vagyok itthon, mert apu estig dolgozik, és a házimunka is rám marad, biztos nem a tanulásra lesz időm.
Kémián meg a srác mellett ülök, aki tetszik nekem, de nem beszélgettünk. Elég rossz volt, úgy érzem, van valami baja velem, vagy nem is tudom, de olyan más volt.
Németen is a bőgés határán álltam, és nem tudom, miért. A sráccal nevettünk egy keveset, meg egy másik fiúval is, de amúgy egyedül ültem, és majdnem elsírtam magam.
Nem tudom, mi van velem már megint, de képes vagyok pár apróságon nagyon kiakadni, és bunkó lenni mindenkivel, amit igazán nem szeretek. De változtatni most nem tudok...
9 felhasználónak tetszik: Lil98, CandUs, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., JadeB, MadHatter, Beyla, ilus1996, Corby
2013. október 01. 15:46 #6149
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.10.01. 10:03)
ah, úgy látom, nem csak én szívom meg az orvosokkal. nekem tavaly nyáron volt egy vakbélműtétem. aznap reggel már arra keltem, hogy majd meghalok, úgy fáj a hasam, alig bírtam kikelni az ágyból, és átmászni anyámhoz, hogy mi bajom lehet. délutános volt a házidokim, el is mentem hozzá, azt mondta, szerinte ez vakbél lesz, menjek már át a sebészetre. átmentem, ő egyet is értett, de menjek már el egy vérvételre a biztonság kedvéért. oké, onnan vissza a sebészetre, az eredményem még biztosabbra kimutatta, de menjek már fel ultrahangra, ahol kitalálták, hogy vizsgáljon már meg a nődoki is. délután egytől fél ötig rohangáltam, úgy, hogy igazából élni alig bírtam, úgy fájt mindenem, mire a sebészeten azt mondták, hogy kezdetleges vakbélgyulladásom van, befeketetnek, de csak jegelni kell. itt hisztérikus rohamot kaptam, hogy a nyilvánvalóért miért is kellett ezt a hercehurcát végigjátszani, de végül fel is mentem, fél órával később jött be az altató orvos, hogy írjam alá az altatásba való beleegyezésemet, mert amúgy meg kell műteni sürgősségibe, csak a doki nem akart felzaklatni. mellow.gif hát nem tudom, szerintem ezzel az ellenkezőjét érte el... mindegy, megműtöttek - hát nem sokkal később kiderült, hogy nem csak hogy még húsz éves sem vagyok, de már egy 9-10 centis vágás rondítja a hasam, el is cseszték az egészet. belsőgyulladás. nem adtak rá semmit, megint csak a rohadt jegelés. rosszabbodott, akkor már meg sem vizsgáltak. végül egy rosszullét során lementem az ügyeletre, akkor nézték meg azt is, és ott derült ki, hogy összenőtt a két varratom. azóta is szenvedek a heggel, egyesek szerint újra kellene vágatni, de én már nem merem betenni a lábam a sebészetre... unsure.gif 
és ha már orvosok, hogy ne csak offoljak; még múlthéten kaptam gyógyszert erre a vírusos-tüdőgyulladásos-megfázásos akármimre, holnap reggelig tart ki, és én változatlanul ugyanolyan beteg vagyok az 1000 mg-s gyógyszer beszedése után. kicsit kezd elegem lenni ebből az egészből. unsure.gif

Nekem is vakbél-gyulladásom volt, de azért nem ennyire durva, hogy rosszul csináltál meg. Nekem úgy volt, h télen valamelyik nap elkezdett fájni a hasam, gondoltam, hogy csak egfy sima hasfájás, majd elmúlik. Egész nap fájt, délután már nagyon, anyuék adtak gyógyszert, ettől kicsit jobb lett. Este végig félálomba forgolódtam, nem tudtam aludni, nagyon fájt. Reggel nem tudtam már mozogni, apu adott egy teát, pár perc múlva ki is hánytam, és választhattam, hogy vagy most elvisznek, de akkor nekem is mennem kell, vagy várok délutánig hogy kijöjjön a háziorvos. Én vártam volna, de addigra annyira sz*rul festhettem, hogy apu elvitt. Akkor már nem tudtam sétálni, apu vitt azt ölében. Nem kellett sokat várni, igaz miközben vártunk, aközben is visszajött még kis tea. A házi orvos tovább küldött az egyik kórházba. Oda is apu cipelt be, és fektetett le egy padra. És most jön a jó rész: Nem akartak fogadni, mert nem volt időpontom... blink.gif Utána nagy nehezen fogadtak, kaptam tolókocsit, szomjan haltam és még fél órát vártunk csak arra, hogy ultrahangon megnézzék mi a baj. Valakit gyorsan betoltak előttem... A vakbelem perforált, és két liter valamit használtak el a műtét alatt. A műtét után kaptam katétert és még az orromba valamit, ami miatt nem tudtam nyelni, elvileg hányást kellett volna elvezetnie. És aztán ki is hánytam aznap délutánt, feljött, kiderült, hogy rosszul rakták be. Utána este érzem, hogy vizes az ágyam. Na a katétert is rosszul rakták be, így nem vezetett el szinte semmit sem... Legalább a nővérek jó fejek voltak az alatt a néhány hét alatt.
On:A drága tesitanárommal. Nem fogja fel, hogy nem futtathat engem se, és még néhány barátnőm. Nekem kis szívritmus zavarom van, és hamar olyan állapotba kerülhetek, h összeesek, a két másik barátnőmnek pedig porckopása van, kímélni kell a térdüket. De ezt nem tudja felfogni, ma is ugyan úgy kellett futnunk, és ha szólsz, az sem érdekli, múltkor is csak nevetett rajta -.-" dry.gif Ha nem nyalsz neki, és nem vagy kiskedvenc, akkor már utál, a kiskedvencekkel annyira feltűnően kivételez, hogy ezt még a vak is észrevenné, de ha ezt mondod neki, akkor kikéri magának...
9 felhasználónak tetszik: BenGergReg, Lil98, itsjustme, CandUs, Nórii. SelFan., JadeB, MadHatter, Beyla, ilus1996
2013. október 01. 15:51 #6150
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.10.01. 10:03)

Ez nagyon kemény... ooo.gif Én az ilyen eseteknél (én is valahogy így kerültem a műtőbe) egyből hisztirohamot kapok. Akkor téged is küldtek mindenhová ok.gif (Nekem nagyon jól sikerült a műtétem...) Nagyon meglepő, hogy ilyenek történnek. Én is jártam így : nekem semmit se hatott a gyógyszer... Nagyon ledöbbentem, hogy ilyen is történik...
2 felhasználónak tetszik: itsjustme, Beyla
2013. október 01. 16:06 #6151
- törölt felhasználó -    
Előző héten végig itthon betegeskedtem, mivel a tüdőmet majd kiköptem, meg persze úgy fújtam az orrom, hogy még most is baromi vörös. A doki fel is írt egy nagyon erős antibiotikumot, ami elvileg rendbe hoz, bár az akkora tablettát kínszenvedés volt lenyelni a begyulladt torkommal. Vasárnap már azt hittem, jobban vagyok, hétfőn suliba is elmentem. Az órákat újra végig fuldokoltam, és 7 óra alatt egy csomag 100-as zsepit elhasználtam, szóval legnagyobb örömömre most minden kezdődik előröl, ugyan olyan állapotban vagyok, mint előző héten voltam. De itthon képtelenek ezt elhinni, indokolván azzal, hogy manipulálok. Mondhatom, kész élmény az egész. Holnap vissza kell mennem a dokihoz, majd be a kórházba arcüreg röntgenre.. blink.gif
Tavaly is így kezdődött az arcüreg gyulladásom! Szóval most újra itthon szenvedek.. cry.gif
9 felhasználónak tetszik: BenGergReg, Lil98, itsjustme, areo, CandUs, Nórii. SelFan., JadeB, MadHatter, Beyla
2013. október 01. 16:57 #6152
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Azzal, hogy tele van a Starity hülye emberekkel, akik okoskodni próbálnak, s azt gondolják, hogy mindenkinél fejlettebbek és intelligensebbek..bolond.gif
8 felhasználónak tetszik: BenGergReg, CandUs, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., JadeB, MadHatter, Beyla, ilus1996
2013. október 01. 17:50 #6153
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Még mindig ezzel,
Idézet
Az ftp-vel és a szemétkedős, forráskódokba bepofátlankodó scriptekkel. mad.gif
Ja, meg az integrált rendszerrel, ami most már sehogy sem működik. reklamalo.gif
és azzal is, hogy megint elkezdtek jönni a cikkeim alá, hogy "nem ismerem ezt a lányt" és hasonló értelmes és igazán hasznos megnyilvánulások. omg.gif 110.gif Az ilyenek miért nem bírják befogni?! mellow.gif
7 felhasználónak tetszik: CandUs, TheDanush, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., JadeB, Beyla, ilus1996
2013. október 01. 17:54 #6154
- törölt felhasználó -    
Hát konkrétan ma nekem egy Starity-s emberkével. Aki mások előtt eljátssza a jó kislányt, de privátban elmondja az embert mindennek, sőt még a szüleimet is a szájára vette. Gyűlölöm az ilyen kétszínű p*csákat, akik csak azért játsszák el itt "kint" a szentet, hogy másoknak bevágódjanak! Büszke lehetsz magadra, nyaljad csak a többiek s*ggét, annál többet úgysem érsz!!
Direkt nem írok nevet, és nem azért mert gyáva vagyok és nem merem fölvállalni, hanem mert valószínűleg egy jó kis vita születne belőle, és szokás szerint engem tiltanának ki. És ez a kis senkiházi nem ér annyit... angry.gif

Tudom, hogy nem szabadna az ilyenekkel foglalkoznom, de egyszerűen ki nem állhatom az ilyen kétszínű s*ggnyalókat... nea.gif
7 felhasználónak tetszik: BenGergReg, itsjustme, TheDanush, Luckie, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., JadeB
2013. október 01. 17:55 #6155
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Ma éppenséggel fojtatták a basztatásomat az iskolában a 3 'r.banc'. Nem értem,nincs egyetlen egy barátjuk sem,de mindenkit basztatnak.
Ja,meg a hülye biosz tanárom is alkotott... rohog.gif

Starity-n meg mint általában a hülye elvakult fanoktól már idegbajt kapok..
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
2013. október 01. 18:05 #6156
- törölt felhasználó -    
Azzal hogy k*rvára hideg van!!Tisztára meg vagyok taknyosodva és holnap ráadásul elutazunk Annafürdőre az Erdei Iskolába 3 napra,és ott erdő van!! Remélem jobb lesz az idő ott!
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
2013. október 01. 18:08 #6157
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Idézet (A.J.2013 @ 2013.10.01. 18:05)
Azzal hogy k*rvára hideg van!!Tisztára meg vagyok taknyosodva és holnap ráadásul elutazunk Annafürdőre az Erdei Iskolába 3 napra,és ott erdő van!! Remélem jobb lesz az idő ott!

Ismerős biggrin.gif
Én sulikör futáson fáztam meg,reggel 8-kor jég hidegben tripla sulikör annyira jó a toroknak... Alig tudok beszélni.
2013. október 01. 18:11 #6158
- törölt felhasználó -    
Idézet (ColorBird @ 2013.10.01. 18:08)
Ismerős biggrin.gif
Én sulikör futáson fáztam meg,reggel 8-kor jég hidegben tripla sulikör annyira jó a toroknak... Alig tudok beszélni.

Uhh,hát az igen jó lehet...Na meg azzal is van bajom hogy reggel 6-kor kell kelnem minden nap!!!
2013. október 01. 18:17 #6159
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (Ms.Princess @ 2013.10.01. 15:46)
Nekem is vakbél-gyulladásom volt, de azért nem ennyire durva, hogy rosszul csináltál meg. Nekem úgy volt, h télen valamelyik nap elkezdett fájni a hasam, gondoltam, hogy csak egfy sima hasfájás, majd elmúlik. Egész nap fájt, délután már nagyon, anyuék adtak gyógyszert, ettől kicsit jobb lett. Este végig félálomba forgolódtam, nem tudtam aludni, nagyon fájt. Reggel nem tudtam már mozogni, apu adott egy teát, pár perc múlva ki is hánytam, és választhattam, hogy vagy most elvisznek, de akkor nekem is mennem kell, vagy várok délutánig hogy kijöjjön a háziorvos. Én vártam volna, de addigra annyira sz*rul festhettem, hogy apu elvitt. Akkor már nem tudtam sétálni, apu vitt azt ölében. Nem kellett sokat várni, igaz miközben vártunk, aközben is visszajött még kis tea. A házi orvos tovább küldött az egyik kórházba. Oda is apu cipelt be, és fektetett le egy padra. És most jön a jó rész: Nem akartak fogadni, mert nem volt időpontom...  blink.gif Utána nagy nehezen fogadtak, kaptam tolókocsit, szomjan haltam és még fél órát vártunk csak arra, hogy ultrahangon megnézzék mi a baj. Valakit gyorsan betoltak előttem... A vakbelem perforált, és két liter valamit használtak el a műtét alatt. A műtét után kaptam katétert és még az orromba valamit, ami miatt nem tudtam nyelni, elvileg hányást kellett volna elvezetnie. És aztán ki is hánytam aznap délutánt,  feljött, kiderült, hogy rosszul rakták be. Utána este érzem, hogy vizes az ágyam. Na a katétert is rosszul rakták be, így nem vezetett el szinte semmit sem... Legalább a nővérek jó fejek voltak az alatt a néhány hét alatt. 
On:A drága tesitanárommal. Nem fogja fel, hogy nem futtathat engem se, és még néhány barátnőm. Nekem kis szívritmus zavarom van, és hamar olyan állapotba kerülhetek, h összeesek, a két másik barátnőmnek pedig porckopása van, kímélni kell a térdüket. De ezt nem tudja felfogni, ma is ugyan úgy kellett futnunk, és ha szólsz, az sem érdekli, múltkor is csak nevetett rajta -.-"  dry.gif Ha nem nyalsz neki, és nem vagy kiskedvenc, akkor már utál, a kiskedvencekkel annyira feltűnően kivételez, hogy ezt még a vak is észrevenné, de ha ezt mondod neki, akkor kikéri magának...

Off: Gondolom van tesiből felmentésed, úgyhogy ha ezek után is szórakozik veled/veletek, kérjétek meg a szüleiteket, hogy menjenek be és beszéljenek vele. Ha utána sem történik változás, akkor lehet fordulni az igazgatóhoz. Ha azok után sem történik semmi, akkor viszont a könnyített tesisek simán összefoghattok. Mert ha a vezetés látja, hogy nem egy szülő fog panaszkodni az alkalmazottjára, akkor tenni fog valamit.
On: Az időjárással. Eddig a térdfájáson kívül semmi bajom nem volt, most már fáj a fejem, és úgy érzem magam, mintha legurítottam volna egy-két felest. Tökre kótyagos vagyok, pedig egy cent alkoholt sem ittam.
2 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., Beyla
2013. október 01. 18:34 #6160
- törölt felhasználó -    
A mai egyszerűen nem az én napom. rolleyes.gif Reggelre megbeszéltük egy barátnőmmel, hogy együtt megyünk suliba, de nem volt ott, szóval egyedül kellett elindulnom, ami talán nem nagy gáz, de én képes vagyok ezt is magamra venni..Ezek után persze találkoztunk az úton, mikor én már toltam azt a fránya biciklit, mert félúton leesett a lánc. blink.gif Az első órán német helyett gyakorlatilag félig angolul mondtam a dolgokat, szinte még fel sem voltam rendesen ébredve, de legalább jófej volt a tanárnő és nem osztályozta..Aztán folytatódott a matekkal. Sokakkal ellentétben én például imádom ezt a tantárgyat, de hogy a padtársam (aki mellesleg az imént említett barátnő) és egy idióta haverja miatt én is dogát írjak, ráadásul a tanárnő csak annyit mondott, hogy írjunk, ami eszünkbe jut az eddigi tananyagból. Én mondjuk teleírtam a két oldalt, de akkor is felhúzta az agyam. unsure.gif És még ezután kezdek hozzá törit tanulni, ami borzasztó nyögvenyelős, egyszerűen nem tud lekötni, és pénteken még ebből is témazáró..Remek. mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, Nórii. SelFan., Luckie, Beyla, CandUs, ilus1996
540 oldal 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!