ON: A reklámokkal a Youtube-on. Most komolyan, muszáj bepaszírozni egy (urambocsá’) tamponreklámot egy death metal dal elé?
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. szeptember 30. 00:02
Huhú, ha ezt tudtam volna, hoztam volna a popcornnal teli tálat
Viccet félretéve, valamilyen szinten meg tudom érteni a problémátokat. Igaz, hogy csak alig egy hete vagyok itt, de megfigyeltem egy tendenciát, hogy az ún. mainstream előadókkal foglalkozó cikkeknél majd’ 10-15 oldalnyi hozzászólás sorakozik, míg a kevésbé ismert hírességeknél 10-15 hozzászólás SE, ha meg mégis, akkor a nagy részük semmitmondó, üres böfögés, esetleg a szokásos „Ez ki?”-féle (idegesítő) agymenés. Aláírom, hogy ez nem nevezhető lelkesítőnek, de ha a hírmoderátorok nagyobb teret adnának ezeknek a zenészeknek/színészeknek/stb., akkor talán lehet arra esély, hogy a nép – lassan, de biztosan – felfigyelne rájuk. Mert nem akarom elhinni, hogy az itteni társaság 90%-a szellemi csőlátásban szenvedő egyénekből állnak, akik tiltakoznak az újdonság ellen. Vagy ennyire reménytelen a helyzet?
ON: A reklámokkal a Youtube-on. Most komolyan, muszáj bepaszírozni egy (urambocsá’) tamponreklámot egy death metal dal elé?
7 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Genevieve,
icarlyluv,
Vampiregirl1,
Reija,
Timisi,
Nórii. SelFan.
2013. szeptember 30. 11:42
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Szerintem könnyebb lenne felsorolnom,hogy mivel nem
Az élen mindenképpen az elektronikai tárgyak járnak,majdnem az összes,de azért másnak is hagytam helyet
Az élen mindenképpen az elektronikai tárgyak járnak,majdnem az összes,de azért másnak is hagytam helyet
2013. szeptember 30. 12:59
Jó megfigyelő vagy
Amúgy nem tudom, hogy az, melyik cikk kerülhet ki, kitől függ igazából: a két hírmoderátortól, akiknek rengeteg a melójuk, mert tudom, hogy az, vagy pedig a nagyfőnöktől. De bárhogy is, teret kéne engedni MINDENKINEK.
Egyébként nem akarom itt reklámozni magam, de indítottam egy témát, ahol bárki gyakorolhatja a cikkírást, és kérhet tanácsot!
És hogy mivel van ma tele a tököm? Ezzel a rohadt, esős, borús, sz*r idővel. Sokkal jobban szeretem a napsütést, a meleget, és mikor kinézek az ablakomon, teljesen le vagyok hangolódva
Egyébként nem akarom itt reklámozni magam, de indítottam egy témát, ahol bárki gyakorolhatja a cikkírást, és kérhet tanácsot!
És hogy mivel van ma tele a tököm? Ezzel a rohadt, esős, borús, sz*r idővel. Sokkal jobban szeretem a napsütést, a meleget, és mikor kinézek az ablakomon, teljesen le vagyok hangolódva
Idézet (bayumlikedayum @ 2013.09.30. 00:02)
Huhú, ha ezt tudtam volna, hoztam volna a popcornnal teli tálat
Viccet félretéve, valamilyen szinten meg tudom érteni a problémátokat. Igaz, hogy csak alig egy hete vagyok itt, de megfigyeltem egy tendenciát, hogy az ún. mainstream előadókkal foglalkozó cikkeknél majd’ 10-15 oldalnyi hozzászólás sorakozik, míg a kevésbé ismert hírességeknél 10-15 hozzászólás SE, ha meg mégis, akkor a nagy részük semmitmondó, üres böfögés, esetleg a szokásos „Ez ki?”-féle (idegesítő) agymenés. Aláírom, hogy ez nem nevezhető lelkesítőnek, de ha a hírmoderátorok nagyobb teret adnának ezeknek a zenészeknek/színészeknek/stb., akkor talán lehet arra esély, hogy a nép – lassan, de biztosan – felfigyelne rájuk. Mert nem akarom elhinni, hogy az itteni társaság 90%-a szellemi csőlátásban szenvedő egyénekből állnak, akik tiltakoznak az újdonság ellen. Vagy ennyire reménytelen a helyzet?
2013. szeptember 30. 14:40
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.09.29. 21:42)
Látom még új vagy. Elárulom, hogy már régóta egyre több régi tag törli magát. Az a banda, akik megalapozták az oldalt, és akikkel lehetett beszélgetni. Természetesen most is akadnak szerencsére normális gondolkodású emberkék itt, de nagyon sokan törölték már magukat, vagy nem is járnak fel
És most látom, h elrontottam a nevet, ne haragudj!
És most látom, h elrontottam a nevet, ne haragudj!
Igen,mondhatni új vagyok,április óta vagyok fent ezzel a profillal,aktívan. Egyébként semmi gond, kicsikocsi
Igazából nekem most is az szúrt szemet,hogy az Epicás cikket én már pár hete megírtam,és nem került ki.. Sőt tegnap is írtam egy cikket, a Legjobb Videóklippes témában,amivel úgy 2 órát dolgozhattam, és megint nem látom.. Szóval azért ilyenkor megfordul bennem, hogy mi értelme ennek? Minek járok fel, ha csak májli meg tucatsztárok szarságairól olvashatok, a cikkek amiket megírok,és sok időt fektetek beléjük meg se jelennek.. Lehet hogy nekem is inkább Májlit meg ilyen tehetségtelen szarokat kéne hallgatnom, és látnám a cikkeimet kitéve...
2013. szeptember 30. 14:41
Az iskolával. Hétfőn mindig ez van, már megszoktam..
2013. szeptember 30. 14:44
Ma? Magammal, de nagyon
Minden kezdődött nyáron mikor betörtem a telefonom teljes képernyőjét, azt megcsináltattuk (még mindig tartozom apuéknak...
), utána a bátyámmal betörtük a laptopom képernyőjét, de ez pár hete volt, elvileg pár nap és kész lesz (ezt saját pénzből), és ma betörtem újra a telefonom képernyőjét... Csak én lehetek ilyen szerencsétlen
Félek anyuéknak elmondani, ki fognak akadni, de nincs más választásom. Ja és még a tanárokkal, annyira hajtanak minket, a 3 témazárót írtuk meg, minden órán felelés v. röpdoga, és már most 2 db 3-sal kezdtem, pedig tanultam mindkettőre, de olyan nehéz kérdéseket raknak be... És még nem kaptam meg az összes doga eredményét, de tudom, hogy én az elején még bénázok, és aztán húzok bele, de azért ez nem jó
7 felhasználónak tetszik:
Szandiiii,
Lil98,
Vampiregirl1,
BenGergReg,
Nórii. SelFan.,
Beyla,
ilus1996
2013. szeptember 30. 16:26
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 online
|
Konkrét válaszom nincs. Sok apró dologgal.
1. Kezdem azzal,hogy reggel megint korán kellett kelnem,mert tegnap este már nem fogott az agyam, és tanulnom kellett a Vocabulary dogámra. Nem is lenne ezzel gond, hisz aludtam én eleget a hétvégén /na ja.../ ,de hajnali 1 volt, mire el tudtam aludni, 5:30-kor meg keltem...
2. Reggel megint szakadt /sőt, most is esik/. Szerencsémre anyu itthon volt és ki tudott vinni a buszmegállóba, de a suliig szarrá áztunk a barátnőmmel, hiába van az iskola kb. 1 km-re a végállomástól.
3. A már említett Vocabulary doga. A tanárom heppje,hogy 16 szót kérdez, a fele még karó. Egy hetet beteg voltam, tegnap még pótolnom kellett sok mindent, pl. a folyamatos jelen időt, nem igazán értem rá szavakat tanulni. A reggeli úgy látszik nem volt elég,mert 11 szót tudtam csak. Ami igazából nem is lenne baj, hisz az megvan hármas. Csakhogy egy plusz -e betűt raktam az egyik szóhoz. Most azon parázom,hogy elfogadja-e vagy kettest kapok, amiért anyám ki fog nyírni.
4. Holnap informatika és magyar vagy matek doga. / Még nem tudom,melyik is lesz holnap./ Ezt még meg is tudnám tanulni, csak azt nem értem, hogy miért kell tudom, hogy milyenek voltak a számítógépek a kezdetekben, hogyan működtek stb. Szerintem én ezt soha a b*dös életbe nem fogom használni...
1. Kezdem azzal,hogy reggel megint korán kellett kelnem,mert tegnap este már nem fogott az agyam, és tanulnom kellett a Vocabulary dogámra. Nem is lenne ezzel gond, hisz aludtam én eleget a hétvégén /na ja.../ ,de hajnali 1 volt, mire el tudtam aludni, 5:30-kor meg keltem...
2. Reggel megint szakadt /sőt, most is esik/. Szerencsémre anyu itthon volt és ki tudott vinni a buszmegállóba, de a suliig szarrá áztunk a barátnőmmel, hiába van az iskola kb. 1 km-re a végállomástól.
3. A már említett Vocabulary doga. A tanárom heppje,hogy 16 szót kérdez, a fele még karó. Egy hetet beteg voltam, tegnap még pótolnom kellett sok mindent, pl. a folyamatos jelen időt, nem igazán értem rá szavakat tanulni. A reggeli úgy látszik nem volt elég,mert 11 szót tudtam csak. Ami igazából nem is lenne baj, hisz az megvan hármas. Csakhogy egy plusz -e betűt raktam az egyik szóhoz. Most azon parázom,hogy elfogadja-e vagy kettest kapok, amiért anyám ki fog nyírni.
4. Holnap informatika és magyar vagy matek doga. / Még nem tudom,melyik is lesz holnap./ Ezt még meg is tudnám tanulni, csak azt nem értem, hogy miért kell tudom, hogy milyenek voltak a számítógépek a kezdetekben, hogyan működtek stb. Szerintem én ezt soha a b*dös életbe nem fogom használni...
2013. szeptember 30. 16:54
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Ma az iskolával, csak, hogy hozzam a formámat. Csütörtökön jelentkeztem, hogy járni fogok hétfőnként, nulladik órában pompon edzésekre. Pénteken be kellett ugye mennünk az iskolába, de nem tanultunk és akkor kérdeztem a tanárnőtől, hogy akkor biztos a hétfői nulladik!? És ő tök nyugodtan mondta, hogy igen, jöjjek csak. Oké én megbíztam benne. Ma felkeltem 5.50-kor, hogy beérjek a nyavalyás nulladuk órájára. Anya keltet, mert bevitt kocsival a suliba engem, meg még egyik osztálytársamat aki jelentkezett erre. Ott ültünk 7.10-kor az aulában, de a tanárnő sehol. 7.30-kor is ugyan ott vagyunk és sehol senki. Szépen behívott nulladikra a semmiért. És ezért keltem fel olyan korán, a nagy rakás semmiért. Kicsit szíven ütött, hogy 7-kor még aludhattam volna, de nem ott kellett ülnöm az aulába.
2013. szeptember 30. 16:55
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Most visszaolvasgattam és kicsit meglepődtem a hozzászólásokon - már ami a hírszerkesztőkkel kapcsolatos. Mint bizonyára tudjátok, én is viszonylag aktív cikkírónak számítok. Én csak és kizárólag a kedvenceimről vagyok hajlandó írni eleve, illetve olyan témáról, ami érdekel és valamelyest járatos is vagyok benne.
Velem is előfordult párszor, hogy nem került ki cikkem, de szerencsére nem sokszor. Jelenleg 3 cikkem van bent - elvileg. Ebből egy még nagyon rég íródott, azt hiszem tavasszal. Csak azért nem került ki, mert több videó is van benne és a beágyazással problémák vannak / voltak. Courtneyy visszajelzett pár hónappal később, hogy a cikk még bent van. Most a napokban kérdeztem rá újból, mi a hézag vele, de még nem kaptam választ. Aztán van egy cikk, ami az általam újonnan létrehozott lap kis reklámjául íródott meg. Erről fogalmam sincs, bent van-e még. Erre is rákérdeztem. Ma pedig küldtem be egyet délután, egy interjút, nem tudom kikerül-e, de talán igen. Eddig a Chenoás cikkeim kikerültek, pedig ő nem Májli, Buburka vagy Szelína. Nem ismerik túl sokan, de tehetséges előadó és szívesen írok róla, csak hogy mások is megismerjék. Amin viszont legutóbb én is kiakadtam, az az volt, hogy a legutóbbi Chenoás cikkem megjelent, aztán nem sokkal később a főoldalról teljesen eltűnt. Pedig bőven kint voltak még az előttem kitett hírek is. Valamiért valakinek szúrta a szemét, hogy valaki elől elveszi a helyet és leszedte a nyitólapról, nehogy valaki véletlenül odatévedjen és elolvassa.
Szerintem is nagyon kevés 2 ember erre a (hírszerkesztői) posztra, ráadásul tényleg nem volna szabad ennyire szubjektíven viselkedni a hírekkel kapcsolatban. Értem én, hogy az oldal látogatottságát elsősorban a felkapott hírességek témái növelik, de én is örülnék, ha sok "új", tehetséges arcot megismerhetnék.
Az életviteles témát pedig anno - ha nem tűnik túl nagy szerénytelenségnek - én "ihlettem", de már elvitték egy olyan irányba a rovatot, ami szerintem siralmas és sajnálatos. Ahogy tagtársam mondotta erre: "elvelvetesedett" a portál. Hát, ebben van valami.
Velem is előfordult párszor, hogy nem került ki cikkem, de szerencsére nem sokszor. Jelenleg 3 cikkem van bent - elvileg. Ebből egy még nagyon rég íródott, azt hiszem tavasszal. Csak azért nem került ki, mert több videó is van benne és a beágyazással problémák vannak / voltak. Courtneyy visszajelzett pár hónappal később, hogy a cikk még bent van. Most a napokban kérdeztem rá újból, mi a hézag vele, de még nem kaptam választ. Aztán van egy cikk, ami az általam újonnan létrehozott lap kis reklámjául íródott meg. Erről fogalmam sincs, bent van-e még. Erre is rákérdeztem. Ma pedig küldtem be egyet délután, egy interjút, nem tudom kikerül-e, de talán igen. Eddig a Chenoás cikkeim kikerültek, pedig ő nem Májli, Buburka vagy Szelína. Nem ismerik túl sokan, de tehetséges előadó és szívesen írok róla, csak hogy mások is megismerjék. Amin viszont legutóbb én is kiakadtam, az az volt, hogy a legutóbbi Chenoás cikkem megjelent, aztán nem sokkal később a főoldalról teljesen eltűnt. Pedig bőven kint voltak még az előttem kitett hírek is. Valamiért valakinek szúrta a szemét, hogy valaki elől elveszi a helyet és leszedte a nyitólapról, nehogy valaki véletlenül odatévedjen és elolvassa.
Szerintem is nagyon kevés 2 ember erre a (hírszerkesztői) posztra, ráadásul tényleg nem volna szabad ennyire szubjektíven viselkedni a hírekkel kapcsolatban. Értem én, hogy az oldal látogatottságát elsősorban a felkapott hírességek témái növelik, de én is örülnék, ha sok "új", tehetséges arcot megismerhetnék.
Az életviteles témát pedig anno - ha nem tűnik túl nagy szerénytelenségnek - én "ihlettem", de már elvitték egy olyan irányba a rovatot, ami szerintem siralmas és sajnálatos. Ahogy tagtársam mondotta erre: "elvelvetesedett" a portál. Hát, ebben van valami.
2013. szeptember 30. 18:01
|
|
tori123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1523 Csatolások: 17 Azonosító: 200580 offline
|
B***meg r***t hideg van kint és mintha ez még nem lene elég a náthám egyre rosszab lesz
1 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.
2013. szeptember 30. 18:30
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
A fogászattal.. Nem szoktam félni, ez az egyetlen olyan "orvosi" dolog és hely,a hol már nem leszek rosszul a parkolóban, vagy el is megyek. De hogy mindig eljátszák velem, hogy időpontom van, és másfél órával később kerülök od, az már rohadtul idegesít. Főleg hogy egy ordítozó kislányt hallgathattam, aki miután telezabálta magát cukorkával, és elrohadtak a fogai, még neki áll feljebb hogy ki kell húzni. Majd legközelebb talán odafigyel, hogy mit hogy csinál.
2013. szeptember 30. 19:02
Azzal, hogy épp veszem le a bakancsomat, hogy megtisztítsam a nyári kosztól, és egy gigantikus méretű pók esett ki belőle a tenyeremre. És kb. tényleg akkora volt mint a tenyerem. Úgyhogy ma kaptam egy kisebb szívrohamot... Jó, lehet, hogy ez másnak semmit nem jelent, viszont aki legalább annyira fél a pókoktól mint én, az átérzi.
És még azzal, hogy anyu már megint sír, de halvány lila fingom nincs, hogy miért, mert nem képes elmondani. Ha megkérdezem, akkor az mondja, hogy "Jaj, hát semmi, semmi...". Aha, látom.
És ez még a jobbik eset, mert van mikor rám ordít és kiküld. Nem tudom mit tehetnék, hogy segítsek neki. Nagyon rossz látni, hogy szomorú és én meg tehetetlen vagyok...
És még azzal, hogy anyu már megint sír, de halvány lila fingom nincs, hogy miért, mert nem képes elmondani. Ha megkérdezem, akkor az mondja, hogy "Jaj, hát semmi, semmi...". Aha, látom.
10 felhasználónak tetszik:
JadeB,
Lil98,
Vampiregirl1,
Sztár Mániás,
Nórii. SelFan.,
Beyla,
Guitarist,
CandUs,
ilus1996,
MadHatter
2013. szeptember 30. 19:04
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Idézet (kicsikoki @ 2013.09.30. 18:30)
A fogászattal.. Nem szoktam félni, ez az egyetlen olyan "orvosi" dolog és hely,a hol már nem leszek rosszul a parkolóban, vagy el is megyek. De hogy mindig eljátszák velem, hogy időpontom van, és másfél órával később kerülök od, az már rohadtul idegesít. Főleg hogy egy ordítozó kislányt hallgathattam, aki miután telezabálta magát cukorkával, és elrohadtak a fogai, még neki áll feljebb hogy ki kell húzni. Majd legközelebb talán odafigyel, hogy mit hogy csinál.
Velem is ezt csinálták nemrég. Rászántam magam a fogszabályzóra így kértünk időpontot, elmentem. Csak hát nem volt képes adni egy beutalót, mert előtte még tömni akart meg a fene tudja még mi mindent. Szóval hetekig járkáltam vissza, a délutánjaim rámentek, de esze ágában sem volt adni beutalót. Egy idő után megelégeltem és ott hagytam őket a búsba.
2013. szeptember 30. 19:07
Anyámmal.
Nehezen kapok levegőt, és nem hajlando elvinni orvoshoz.
Utána még velem kiabál, hogy egyek gyümölcsöt, mert attól jobban leszek.
Nehezen kapok levegőt, és nem hajlando elvinni orvoshoz.
Utána még velem kiabál, hogy egyek gyümölcsöt, mert attól jobban leszek.
2013. szeptember 30. 19:15
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Egyes hülye emberekkel!
2013. szeptember 30. 19:18
Azzal, hogy a fizika dolgozatban rohadt fél pont hiányzott a hármashoz. A legszörnyűbb, hogy volt kérdés, aminél nem írtam le mindent a válaszban, pedig tudtam, csak figyelmetlen voltam.
9 felhasználónak tetszik:
JadeB,
Vampiregirl1,
Lil98,
Nórii. SelFan.,
Beyla,
CandUs,
ilus1996,
minibogárka,
MadHatter
2013. szeptember 30. 21:22
Életemben először bukásra állok egy tárgyból, én, aki egy 4-es után is 3 napig siránkozok, hogy meg fogok bukni. De most konkrétan 1,0 az átlagom..tesiből.
Tudom, hogy talán lényegtelen, de annyira bánt, hogy csak ennyire vagyok jó...
8 felhasználónak tetszik:
Beyla,
CandUs,
ilus1996,
Lil98,
Carol,
Nórii. SelFan.,
Sztár Mániás,
MadHatter
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.