Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 30. 00:02 #6121
- törölt felhasználó -    
Huhú, ha ezt tudtam volna, hoztam volna a popcornnal teli tálat laugh.gif Viccet félretéve, valamilyen szinten meg tudom érteni a problémátokat. Igaz, hogy csak alig egy hete vagyok itt, de megfigyeltem egy tendenciát, hogy az ún. mainstream előadókkal foglalkozó cikkeknél majd’ 10-15 oldalnyi hozzászólás sorakozik, míg a kevésbé ismert hírességeknél 10-15 hozzászólás SE, ha meg mégis, akkor a nagy részük semmitmondó, üres böfögés, esetleg a szokásos „Ez ki?”-féle (idegesítő) agymenés. Aláírom, hogy ez nem nevezhető lelkesítőnek, de ha a hírmoderátorok nagyobb teret adnának ezeknek a zenészeknek/színészeknek/stb., akkor talán lehet arra esély, hogy a nép – lassan, de biztosan – felfigyelne rájuk. Mert nem akarom elhinni, hogy az itteni társaság 90%-a szellemi csőlátásban szenvedő egyénekből állnak, akik tiltakoznak az újdonság ellen. Vagy ennyire reménytelen a helyzet? unsure.gif

ON: A reklámokkal a Youtube-on. Most komolyan, muszáj bepaszírozni egy (urambocsá’) tamponreklámot egy death metal dal elé?
7 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Genevieve, icarlyluv, Vampiregirl1, Reija, Timisi, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 30. 11:42 #6122
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Szerintem könnyebb lenne felsorolnom,hogy mivel nem rohog.gif
Az élen mindenképpen az elektronikai tárgyak járnak,majdnem az összes,de azért másnak is hagytam helyet rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 30. 12:59 #6123
- törölt felhasználó -    
Jó megfigyelő vagy biggrin.gif Amúgy nem tudom, hogy az, melyik cikk kerülhet ki, kitől függ igazából: a két hírmoderátortól, akiknek rengeteg a melójuk, mert tudom, hogy az, vagy pedig a nagyfőnöktől. De bárhogy is, teret kéne engedni MINDENKINEK.
Egyébként nem akarom itt reklámozni magam, de indítottam egy témát, ahol bárki gyakorolhatja a cikkírást, és kérhet tanácsot!

És hogy mivel van ma tele a tököm? Ezzel a rohadt, esős, borús, sz*r idővel. Sokkal jobban szeretem a napsütést, a meleget, és mikor kinézek az ablakomon, teljesen le vagyok hangolódva sad.gif

Idézet (bayumlikedayum @ 2013.09.30. 00:02)
Huhú, ha ezt tudtam volna, hoztam volna a popcornnal teli tálat laugh.gif Viccet félretéve, valamilyen szinten meg tudom érteni a problémátokat. Igaz, hogy csak alig egy hete vagyok itt, de megfigyeltem egy tendenciát, hogy az ún. mainstream előadókkal foglalkozó cikkeknél majd’ 10-15 oldalnyi hozzászólás sorakozik, míg a kevésbé ismert hírességeknél 10-15 hozzászólás SE, ha meg mégis, akkor a nagy részük semmitmondó, üres böfögés, esetleg a szokásos „Ez ki?”-féle (idegesítő) agymenés. Aláírom, hogy ez nem nevezhető lelkesítőnek, de ha a hírmoderátorok nagyobb teret adnának ezeknek a zenészeknek/színészeknek/stb., akkor talán lehet arra esély, hogy a nép – lassan, de biztosan – felfigyelne rájuk. Mert nem akarom elhinni, hogy az itteni társaság 90%-a szellemi csőlátásban szenvedő egyénekből állnak, akik tiltakoznak az újdonság ellen. Vagy ennyire reménytelen a helyzet?  unsure.gif
ON: A reklámokkal a Youtube-on. Most komolyan, muszáj bepaszírozni egy (urambocsá’) tamponreklámot egy death metal dal elé?
3 felhasználónak tetszik: Filmfan719, Reija, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 30. 14:40 #6124
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
Idézet (Chelsy @ 2013.09.29. 21:42)
Látom még új vagy. Elárulom, hogy már régóta egyre több régi tag törli magát. Az a banda, akik megalapozták az oldalt, és akikkel lehetett beszélgetni. Természetesen most is akadnak szerencsére normális gondolkodású emberkék itt, de nagyon sokan törölték már magukat, vagy nem is járnak fel sad.gif
És most látom, h elrontottam a nevet, ne haragudj! blush.gif

Igen,mondhatni új vagyok,április óta vagyok fent ezzel a profillal,aktívan. Egyébként semmi gond, kicsikocsi biggrin.gif vicces biggrin.gif
Igazából nekem most is az szúrt szemet,hogy az Epicás cikket én már pár hete megírtam,és nem került ki.. Sőt tegnap is írtam egy cikket, a Legjobb Videóklippes témában,amivel úgy 2 órát dolgozhattam, és megint nem látom.. Szóval azért ilyenkor megfordul bennem, hogy mi értelme ennek? Minek járok fel, ha csak májli meg tucatsztárok szarságairól olvashatok, a cikkek amiket megírok,és sok időt fektetek beléjük meg se jelennek.. Lehet hogy nekem is inkább Májlit meg ilyen tehetségtelen szarokat kéne hallgatnom, és látnám a cikkeimet kitéve... dry.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Reija, Nórii. SelFan., Beyla, ilus1996
2013. szeptember 30. 14:41 #6125
- törölt felhasználó -    
Az iskolával. Hétfőn mindig ez van, már megszoktam.. blink.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Lil98, Nórii. SelFan., Beyla
2013. szeptember 30. 14:44 #6126
- törölt felhasználó -    
Ma? Magammal, de nagyon dry.gif Minden kezdődött nyáron mikor betörtem a telefonom teljes képernyőjét, azt megcsináltattuk (még mindig tartozom apuéknak... biggrin.gif ), utána a bátyámmal betörtük a laptopom képernyőjét, de ez pár hete volt, elvileg pár nap és kész lesz (ezt saját pénzből), és ma betörtem újra a telefonom képernyőjét... Csak én lehetek ilyen szerencsétlen dry.gif mad.gif Félek anyuéknak elmondani, ki fognak akadni, de nincs más választásom. Ja és még a tanárokkal, annyira hajtanak minket, a 3 témazárót írtuk meg, minden órán felelés v. röpdoga, és már most 2 db 3-sal kezdtem, pedig tanultam mindkettőre, de olyan nehéz kérdéseket raknak be... És még nem kaptam meg az összes doga eredményét, de tudom, hogy én az elején még bénázok, és aztán húzok bele, de azért ez nem jó sad.gif blink.gif mad.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Lil98, Vampiregirl1, BenGergReg, Nórii. SelFan., Beyla, ilus1996
2013. szeptember 30. 16:26 #6127
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18950
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
Konkrét válaszom nincs. Sok apró dologgal.
1. Kezdem azzal,hogy reggel megint korán kellett kelnem,mert tegnap este már nem fogott az agyam, és tanulnom kellett a Vocabulary dogámra. Nem is lenne ezzel gond, hisz aludtam én eleget a hétvégén /na ja.../ ,de hajnali 1 volt, mire el tudtam aludni, 5:30-kor meg keltem... dry.gif
2. Reggel megint szakadt /sőt, most is esik/. Szerencsémre anyu itthon volt és ki tudott vinni a buszmegállóba, de a suliig szarrá áztunk a barátnőmmel, hiába van az iskola kb. 1 km-re a végállomástól.
3. A már említett Vocabulary doga. A tanárom heppje,hogy 16 szót kérdez, a fele még karó. Egy hetet beteg voltam, tegnap még pótolnom kellett sok mindent, pl. a folyamatos jelen időt, nem igazán értem rá szavakat tanulni. A reggeli úgy látszik nem volt elég,mert 11 szót tudtam csak. Ami igazából nem is lenne baj, hisz az megvan hármas. Csakhogy egy plusz -e betűt raktam az egyik szóhoz. Most azon parázom,hogy elfogadja-e vagy kettest kapok, amiért anyám ki fog nyírni. unsure.gif
4. Holnap informatika és magyar vagy matek doga. / Még nem tudom,melyik is lesz holnap./ Ezt még meg is tudnám tanulni, csak azt nem értem, hogy miért kell tudom, hogy milyenek voltak a számítógépek a kezdetekben, hogyan működtek stb. Szerintem én ezt soha a b*dös életbe nem fogom használni... mega_shok.gif
2 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan., Beyla
2013. szeptember 30. 16:54 #6128
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Ma az iskolával, csak, hogy hozzam a formámat. Csütörtökön jelentkeztem, hogy járni fogok hétfőnként, nulladik órában pompon edzésekre. Pénteken be kellett ugye mennünk az iskolába, de nem tanultunk és akkor kérdeztem a tanárnőtől, hogy akkor biztos a hétfői nulladik!? És ő tök nyugodtan mondta, hogy igen, jöjjek csak. Oké én megbíztam benne. Ma felkeltem 5.50-kor, hogy beérjek a nyavalyás nulladuk órájára. Anya keltet, mert bevitt kocsival a suliba engem, meg még egyik osztálytársamat aki jelentkezett erre. Ott ültünk 7.10-kor az aulában, de a tanárnő sehol. 7.30-kor is ugyan ott vagyunk és sehol senki. Szépen behívott nulladikra a semmiért. És ezért keltem fel olyan korán, a nagy rakás semmiért. Kicsit szíven ütött, hogy 7-kor még aludhattam volna, de nem ott kellett ülnöm az aulába. mellow.gif
5 felhasználónak tetszik: riri17, Nórii. SelFan., Beyla, ilus1996, minibogárka
2013. szeptember 30. 16:55 #6129
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Most visszaolvasgattam és kicsit meglepődtem a hozzászólásokon - már ami a hírszerkesztőkkel kapcsolatos. Mint bizonyára tudjátok, én is viszonylag aktív cikkírónak számítok. Én csak és kizárólag a kedvenceimről vagyok hajlandó írni eleve, illetve olyan témáról, ami érdekel és valamelyest járatos is vagyok benne.
Velem is előfordult párszor, hogy nem került ki cikkem, de szerencsére nem sokszor. Jelenleg 3 cikkem van bent - elvileg. Ebből egy még nagyon rég íródott, azt hiszem tavasszal. Csak azért nem került ki, mert több videó is van benne és a beágyazással problémák vannak / voltak. Courtneyy visszajelzett pár hónappal később, hogy a cikk még bent van. Most a napokban kérdeztem rá újból, mi a hézag vele, de még nem kaptam választ. Aztán van egy cikk, ami az általam újonnan létrehozott lap kis reklámjául íródott meg. Erről fogalmam sincs, bent van-e még. Erre is rákérdeztem. Ma pedig küldtem be egyet délután, egy interjút, nem tudom kikerül-e, de talán igen. Eddig a Chenoás cikkeim kikerültek, pedig ő nem Májli, Buburka vagy Szelína. Nem ismerik túl sokan, de tehetséges előadó és szívesen írok róla, csak hogy mások is megismerjék. Amin viszont legutóbb én is kiakadtam, az az volt, hogy a legutóbbi Chenoás cikkem megjelent, aztán nem sokkal később a főoldalról teljesen eltűnt. Pedig bőven kint voltak még az előttem kitett hírek is. Valamiért valakinek szúrta a szemét, hogy valaki elől elveszi a helyet és leszedte a nyitólapról, nehogy valaki véletlenül odatévedjen és elolvassa.

Szerintem is nagyon kevés 2 ember erre a (hírszerkesztői) posztra, ráadásul tényleg nem volna szabad ennyire szubjektíven viselkedni a hírekkel kapcsolatban. Értem én, hogy az oldal látogatottságát elsősorban a felkapott hírességek témái növelik, de én is örülnék, ha sok "új", tehetséges arcot megismerhetnék.

Az életviteles témát pedig anno - ha nem tűnik túl nagy szerénytelenségnek - én "ihlettem", de már elvitték egy olyan irányba a rovatot, ami szerintem siralmas és sajnálatos. Ahogy tagtársam mondotta erre: "elvelvetesedett" a portál. Hát, ebben van valami. mellow.gif
7 felhasználónak tetszik: JadeB, icarlyluv, Sztár Mániás, AmyVie, Nórii. SelFan., Beyla, ilus1996
2013. szeptember 30. 18:01 #6130
tori123
tori123
Hozzászólás: 1523
Csatolások: 17
Azonosító: 200580
B***meg r***t hideg van kint és mintha ez még nem lene elég a náthám egyre rosszab lesz reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
2013. szeptember 30. 18:30 #6131
kicsikoki
kicsikoki
dragon
Hozzászólás: 1169
Csatolások: 234
Azonosító: 201100
A fogászattal.. Nem szoktam félni, ez az egyetlen olyan "orvosi" dolog és hely,a hol már nem leszek rosszul a parkolóban, vagy el is megyek. De hogy mindig eljátszák velem, hogy időpontom van, és másfél órával később kerülök od, az már rohadtul idegesít. Főleg hogy egy ordítozó kislányt hallgathattam, aki miután telezabálta magát cukorkával, és elrohadtak a fogai, még neki áll feljebb hogy ki kell húzni. Majd legközelebb talán odafigyel, hogy mit hogy csinál.
7 felhasználónak tetszik: Reija, icarlyluv, JadeB, Nórii. SelFan., Beyla, ilus1996, Carol
2013. szeptember 30. 19:02 #6132
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy épp veszem le a bakancsomat, hogy megtisztítsam a nyári kosztól, és egy gigantikus méretű pók esett ki belőle a tenyeremre. És kb. tényleg akkora volt mint a tenyerem. Úgyhogy ma kaptam egy kisebb szívrohamot... Jó, lehet, hogy ez másnak semmit nem jelent, viszont aki legalább annyira fél a pókoktól mint én, az átérzi. sad.gif

És még azzal, hogy anyu már megint sír, de halvány lila fingom nincs, hogy miért, mert nem képes elmondani. Ha megkérdezem, akkor az mondja, hogy "Jaj, hát semmi, semmi...". Aha, látom. dry.gif És ez még a jobbik eset, mert van mikor rám ordít és kiküld. Nem tudom mit tehetnék, hogy segítsek neki. Nagyon rossz látni, hogy szomorú és én meg tehetetlen vagyok... sad.gif
10 felhasználónak tetszik: JadeB, Lil98, Vampiregirl1, Sztár Mániás, Nórii. SelFan., Beyla, Guitarist, CandUs, ilus1996, MadHatter
2013. szeptember 30. 19:04 #6133
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Idézet (kicsikoki @ 2013.09.30. 18:30)
A fogászattal.. Nem szoktam félni, ez az egyetlen olyan "orvosi" dolog és hely,a hol már nem leszek rosszul a parkolóban, vagy el is megyek. De hogy mindig eljátszák velem, hogy időpontom van, és másfél órával később kerülök od, az már rohadtul idegesít. Főleg hogy egy ordítozó kislányt hallgathattam, aki miután telezabálta magát cukorkával, és elrohadtak a fogai, még neki áll feljebb hogy ki kell húzni. Majd legközelebb talán odafigyel, hogy mit hogy csinál.

Velem is ezt csinálták nemrég. Rászántam magam a fogszabályzóra így kértünk időpontot, elmentem. Csak hát nem volt képes adni egy beutalót, mert előtte még tömni akart meg a fene tudja még mi mindent. Szóval hetekig járkáltam vissza, a délutánjaim rámentek, de esze ágában sem volt adni beutalót. Egy idő után megelégeltem és ott hagytam őket a búsba. unsure.gif
7 felhasználónak tetszik: kicsikoki, Nórii. SelFan., Beyla, CandUs, ilus1996, Carol, MadHatter
2013. szeptember 30. 19:07 #6134
- törölt felhasználó -    
Anyámmal.
Nehezen kapok levegőt, és nem hajlando elvinni orvoshoz.
Utána még velem kiabál, hogy egyek gyümölcsöt, mert attól jobban leszek.
3 felhasználónak tetszik: ilus1996, minibogárka, Nórii. SelFan.
2013. szeptember 30. 19:15 #6135
Selena Gomez Fun
Selena Gomez Fun

StátuszLoveYouLikeALoveSong ♥
Hozzászólás: 695
Csatolások: 3
Azonosító: 190415
Egyes hülye emberekkel! dry.gif
2013. szeptember 30. 19:18 #6136
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy a fizika dolgozatban rohadt fél pont hiányzott a hármashoz. A legszörnyűbb, hogy volt kérdés, aminél nem írtam le mindent a válaszban, pedig tudtam, csak figyelmetlen voltam. unsure.gif
9 felhasználónak tetszik: JadeB, Vampiregirl1, Lil98, Nórii. SelFan., Beyla, CandUs, ilus1996, minibogárka, MadHatter
2013. szeptember 30. 19:39 #6137
Timisi
Timisi
visszatérő vendég

StátuszÁlmodni csak nagyban érdemes. ☺
Hozzászólás: 280
Csatolások: 45
Azonosító: 151271
A román nyelvel, a románokkal, a románházikkal és a román tanárnővel! treaten.gif
3 felhasználónak tetszik: kicsikoki, Lil98, CandUs
2013. szeptember 30. 21:22 #6138
- törölt felhasználó -    
Életemben először bukásra állok egy tárgyból, én, aki egy 4-es után is 3 napig siránkozok, hogy meg fogok bukni. De most konkrétan 1,0 az átlagom..tesiből. mellow.gif Tudom, hogy talán lényegtelen, de annyira bánt, hogy csak ennyire vagyok jó...
8 felhasználónak tetszik: Beyla, CandUs, ilus1996, Lil98, Carol, Nórii. SelFan., Sztár Mániás, MadHatter
2013. szeptember 30. 21:41 #6139
Bosziiiii
Bosziiiii
visszatérő vendég

StátuszHAKUNA MATATA it means no worries for the rest of your days <3
Hozzászólás: 270
Csatolások: 0
Azonosító: 201988
csak egyszerűen ez volt életem egyik legszarabb napja blink.gif
2013. szeptember 30. 22:15 #6140
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Éljen a diéta! Egész nap orálisan fixáltam, lesz mit holnap ledolgozni gyógytornán...
540 oldal 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!