Kiakaszt a suli. Az órarendem egy h*nyadék. Jól kibasztak velünk igy utolsó évbe.. Csütörtökön 4 egymást követő német órám van, amit valljunk be kicsit sok egyszerre. Ráadásul az utolsónak délután fél 5-kor van vége..

Illetve hozzánk tették be a 13.A-s németeseket, mivel túl kevesen vannak, pontosabban 3-an, ja és osztályfőnököm is 1 hónapig bent ül, mert megy ki Bécsbe 3 hétre a diákokkal, és szeretné felfrissiteni a német tudását.

Amúgy rendes tanár, csak nekem zavaró, hogy bent ül. XD A 13.-ok miatt az egész tavalyi évet újravesszük gyorsan, amivel probléma túlzottan nincs, csak annyira siettünk az anyagokkal, hogy egy havi témakört átvettünk kábé. Koncentrálni se tudtam, mert arra gondoltam, hogy mikor lesz már fél 5, és hogy vajon elérem-e a korábbi buszt.. mert hát nem mindegy hogy fél 6-ra érek haza, vagy negyed 7-re. Szerencsémre a korábbit elértem, mert 10 perccel korábban elengedett.

Az órarendel vacilálnak még, de a némettel nem tudnak mit kezdeni elvileg, mert hát 1 nap van mikor a 13.-kal együtt vagyunk a suliba, és az pont csütörtök. (Persze hogy úgy kellett tenniük a gyakszikat, hogy véletlenül se egy napon legyünk gyakszin

) Jó kib*szás. Szóval lehet kénytelen vagyok megszokni 4 németet minden héten egymás után.

Holnaptól pedig szinte 4 napot leszek a
gyakorlati helyemen, mivel holnap rendes szakács gyakorlat, szombaton pedig ismételten egy lagzi lesz.

Kb. 50 fő lesz és a szakoktató beosztott az osztályból "csak" 10 embert, és még akar egy párat, mert szerinte kevesen vagyunk.

Majd az lesz, hogy minden pincérre jut 2 ember. Bezzeg a múltkor 100-an voltak és kb. ugyanennyien voltunk, de akkor voltak 9.-ek is. Összefüggés nincs. 3-4 ember is simán elvinné a pályát, de nem, oda minimum 10 ember kell.

Szóval ez eltart ismét hajnalig. Hétfőn pedig pincér gyakszi újból itt. Már most várom az év végét. XD
A
nem köszönő emberekkel is van gondom. Például a szünetben meglátok ismerős arcokat, és 1-2 nem képes köszönni, pedig láttam, hogy a szemembe nézett, de nem, ő ment tovább. Szerintem ez olyan bunkósság. Az ilyen divatmájerektől is ki vagyok. Egyesek olyan ruhát képesek felvenni suliba, legyen az lány, vagy fiú, hogy én azt otthon is cikinek tartanám felvenni. Ma olyat láttam, amit nem akartam volna. Egy roma lány, felvett egy ilyen egybe részes ruhát, ami a dekoltázsától a comb felső részéig ért, vagyis ki volt szinte alul mindene + valami tarka dzseki diszitette azt az amúgy is utca lányos kinézetét. Szóval ez azért sok a suliba, de még a diszkóba is. Meg azt is birom, mikor 10-15 centis sarkú cipőket vesznek fel 16 éves létükre. Hát menjenek már a...

Ezekből lesz egyszer anyuka, feleség, illetve dolgos nő? Az ilyenek csak "arra jók", mert hát úgy öltözködnek és úgy is viselkednek. Nem kedvelem az ilyen lányokat.
Bocs a regényért, és kössz ha veszel hozzá fáradtságot, csak jól esett kiadni belőlem.

Azt hiszem kezdem megkedvelni ezt a topikot.