Az utcából, már mindenkivel sikerült megutáltatnia magát. Csak az idős korának köszönheti, hogy nem csöngettem át hozzá és nyomtam a kutyám piszkát a képébe. Nem túlzok, olyan dolgokat művel, hogy az már filmbe illő. Idáig sikerült is megőriznem a higgadtságomat vele szemben, viszont mivel éjjel sem aludtam egy szemhunyásnyit és az idegeim már amúgy is pattanásig feszültek, ma nem bírtam befogni a számat.
Ma reggel, megyek le reggeliért a pékségbe, és nagy örömömre, persze, hogy belé botlok. És természetesen nem bírta volna ki, hogy ne kössön belém. Éppen azzal volt baja, hogy tegnap egyik ismerősöm motorral jött hozzánk és túl hangosan "börrögött" a motor. Először föl se fogtam, hogy mit akar ezzel mondani. Mondtam neki, hogy magának akkor lenne joga szólni, ha az idő alatt, amíg ott tartózkodik nálunk, bekapcsolva hagyja a motort. Na akkor aztán "börrögne". Hát mert majd biztos tolni fogja, vagy én nem tudom mit képzelt...
És ez nem az első ilyen alkalom, folyton ezt csinálja, de nem csak velem, hanem az egész szomszédsággal. Viszont mivel tegnap 7 óra óta egy szemhunyásnyit sem aludtam, ilyenkor sokkal lejjebb van az ingerküszöböm, és biztos nem fogom elnézni neki, hogy ok nélkül beszólogasson meg vádaskodjon, csak mert éppen nincs jobb dolga. Fogadja el, hogy azért mert idős, nem fogja mindenki elnézni neki, hogy évek óta terrorizálja a szomszédait. Nem értem miért jó ez egyes embereknek...

18 felhasználónak tetszik: