Idézet (riri17 @ 2013.07.07. 17:25)
Barátnőm azért, nem jön ki sétálni, mivel szerinte 'mindjárt esik az eső'. Jah, verőfényesen süt a nap, igaz, tegnap este az eső, de az tegnap volt. Ha annyira nem akar kijönni, akkor mondja meg, ne találjon ki ilyen hülyeségeket, nálunk is van ablak, nem vagyok vak.
Másik: Ma hallgatom a zenét a telefonomon, erre a dal közbe kikapcsolt.

És semmire nem reagált, próbáltam feloldani, azt hittem csak valami elnyomódott, próbáltam bekapcsolni, de nem csinált semmit. Kikellett vennem az aksit, és utána jó lett. Elkéne vinnem szervizbe, mert néha baromi lassú is. :/
Nekem is ezt szokta csinálni a telefonom,de még azt is csinálja,hogy én T-Mobile -os vagyok és kiszokta jelezni a telefonom,de mindig pár nap múlva azt írja ki "Csak segélyhívást indítható"

Mi?Ilyenkor kiszoktam kapcsolni a telefonomat,aztán be...
On:
Tegnap reggel vagyis 10-11 környékén kint voltam a kertbe.A teraszunk előtt játszottam egy picit a locsolóval meg hát locsolni is kellett,inkább egy tálat kellett elmosni (nem a kertbe mosogatunk).Viszem fel a tálat a teraszra,kezembe egy körte és megyek elzárni a vizet,mikor a fűbe léptem valami annyira megcsípte a lábamat,vagyis a lábujjamat,hogy menni alig bírtam.Elsántikáltam a csaphoz,leültem az ablakunk előtt,hogy megnézzem nem-e szálka vagy valami van a lábujjamba... egy csípés nyom volt,inkább egy pici piros csík.Hát jó,visszamentem a teraszra elmondtam az anyámnak,hogy mi történt.Alig bírtam menni,mert annyira fájt.Ott ülök a sörpadon (vagy minek nevezik) mire mondja a tesóm,hogy egy kicsit be van dagadva.El is neveztem a lábamat ducinak

Meg volt az ebéd.A széken volt a lábam úgy ültem mire odajött a tesóm és azt mondta,hogy jól be van dagadva a bal lábam és még piros is.Ezért el kellett menni a Misszióba.Nem elég,hogy a tesóm ott idegesített,hogy injekciót fogok kapni,és azt is kaptam.Nagyon félek tőle,kézbe adhatják,de a sggembe... tegnap nem fájt a helye,ma mire ébredtem meg?Hogy fáj a helye ahová adták.És vajon mi csípett meg?Darázs