Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. június 12. 16:08 #4661
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
azzal, hogy nem azt a némettanárt fogjuk kapni jövőre, akit szerettünk volna. ebben az éveben két tanár tanította nekünk a németet. az egyik szigorú, de nagyon jó tanár, rendesen haladtunk vele, és egy csomó mindent tanultunk. a másikkal óránként 1-2 kisebb feladatot csináltunk meg, és vagy negyed órába telt míg oda méltóztatott jönni hozzánk órát tartani, vagy épp talált egy üres termet. mondja, hogy a szódolgozat kis jegyre lesz, amikor pedig látja, hogy szinte mindenkinek rosszul sikerült, akkor beírja a nagy jegyet. ha pedig mindenkinek jól sikerül, kis jegyet ír be. hogy ez miért jó, nem tudom, hiszen a gyerekek jegyei a tanárt is minősítik, hogy mennyire eredményesen tanít. nem tud elmondani egy mondatot úgy, hogy ne köhögne közben, persze nyitott szájjal, hogy belátok a torkáig, ami nem éppen egy étvágygerjesztő látvány. egy tanóra alatt vagy hússzor megnézi magát az üvegesszekrény visszatükröződő ajtajában. egész évben alig haladtunk valamit, utolsó előtti héten pedig kitalálja, hogy még muszáj 5 szódolgozatot írni (összehasonlításképpen egész évben maximum 10-et ha írhattunk). egyik osztálytársam pedig azért kapott tőle egyest, mert volt egy lapja, amin aranyköpések voltak, és hogy nekünk mégis mi jogunk van azt felírni, amit a másik mond (ezzel szemben az angolosok tanára direkt mondta a csoportnak, hogy már most kezdjék el összegyűjteni az ilyen vicces megnyilvánulásokat, hogy majd ballagáskor milyen jó lesz visszaolvasgatni). tanárnak egyáltalán nem való, pocsékul tanít, sőt látszik rajta, hogy a gyerekeket sem szereti. ráadásul olyan modora van, hogy arról ne is beszéljünk.
röviden ennyit erről a nőről. már most tudom, hogy muszáj lesz külön járnom némettanárhoz, mert hogy vele nem lesz meg a nyelvvizsgám, az biztos.
8 felhasználónak tetszik: Beyla, Vampiregirl1, MadHatter, Luckie, Bella99, Nórii. SelFan., hayley4, Sugarbabes
2013. június 12. 17:39 #4662
- törölt felhasználó -    
A rádióban Nirvana megy. Vajon melyik számuk? Egyet találhattok...
2013. június 12. 17:40 #4663
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.06.12. 17:39)
A rádióban Nirvana megy. Vajon melyik számuk? Egyet találhattok...

Smells Like Teen Spirit? unsure.gif
2013. június 12. 17:42 #4664
- törölt felhasználó -    
Az idióta tagokkal az oldalon. Akire nem tartozik, ne vegye magára. Bár szerintem nem csak nekem van tele a tököm néhány emberrel.
9 felhasználónak tetszik: coke., Beyla, Nórii. SelFan., Vampiregirl1, itsjustme, Luckie, Vampire Lady, MadHatter, Corby
2013. június 12. 19:10 #4665
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Ma egy butikban vásárolgattam, amikor megláttam egy nem éppen vékony lányt. Én sem vagyok az, de ő... Belegyömöszölte magát, egy kábé 3 mérettel kisebb nadrágba, és a fél sgge kilátszott. Anyuval majdnem behánytunk, az ilyenek nem néznek tükörbe, vagy mi.?! unsure.gif Fúú, szerintem rémálmom lesz.. sad.gif
10 felhasználónak tetszik: Beyla, Récy98, coke., itsjustme, Luckie, Nórii. SelFan., hayley4, Vampire Lady, MadHatter, krisztencs99
2013. június 12. 19:12 #4666
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Azzal a kreténnel, aki újabb profilt készített, hogy a Slipknotot gyalázhassa. 110.gif
11 felhasználónak tetszik: Beyla, dijansalihu, Vampiregirl1, coke., Alison Lerman, itsjustme, Luckie, Nórii. SelFan., icarlyluv, hayley4, MadHatter
2013. június 12. 19:17 #4667
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ígéretemhez hűen jövök is panaszkodni egy sort. Persze, már a nem létező tököm is kivolt azzal, hogy reggel ötkor kellett kelnem. Tudniillik én inkább az a mindig alvós fajta vagyok, aki végig tudná aludni a napot, meg hát a sportolás helyett inkább választom a lustulást.XD Kezdésnek megitattak velem valami gusztustalan lötyit, ami inkább hasonlított a Cataflam V-re oldott formában mintsem valami iható dologra. A nővér az hajrázott nekem, hogy igyam-igyam, de egyébként undorító íze volt. Na, akkor jött megint az unalmas fújkálás, ami mellé párosult a vérvétel. Hát a szép kis lapocskámon bejelölte, hogy mikor kell a vérvétel. Titkon reménykedtem benne, hogy csak pár kell, hát helyette lett öt - mondom, ez még egész korrekt ahhoz képest, hogy hatra számítottam. Először nagyon jól megtalálta a vénámat, de másodjára megkezdődött a véget nem érő szurkálás. Hiába kértem, hogy kézfeji vénát szúrjon, vagy adjon egy branült és kifizetem, de nem. Összeszurkálta mind a két karom könyök hajlati vénáját. Bár szúrtak már meg rosszabbul is, ez tény, de az utolsó két szúrás ugyanazon a vénán már kegyetlen volt. Nagyon fájt. Eskü, én bárhol, bárkit, bármikor hajlandó vagyok megszúrni és levenni a vért, de nem bírom ki, ha én belém vájják ezeket. Egy biztos, egy jó darabig nem akarok látni sem fecskendőt, sem vacutainert olyan formában, hogy én belém akarják bökni! A mai laktóz teszt után elég volt egy életre! A fél óránkénti vérvétel kicsit meg is viselt, hisz alapból vérszegény vagyok és minden alkalommal egy jó kémcsőnyit azért levettek. Fáj a fejem, fáradt vagyok és bágyadt, ráadásul pont ilyenkor nincs itthon cékla. Máskor tömegszámra van itthon és tömnek vele az akaratom ellenére, de amikor kellene, akkor miért lenne?
8 felhasználónak tetszik: coke., Luckie, Nórii. SelFan., hayley4, Sugarbabes, MadHatter, Eszti0305, Alison Lerman
2013. június 12. 19:27 #4668
Récy98
Récy98

StátuszWake me up when September ends
Hozzászólás: 2574
Csatolások: 99
Azonosító: 175977
Az osztályom klikkesedésével, az utolsó napokban, van itt sz*r keverés, egymás képébe behúzás, hogy utána felreped az illető szája, és a b*nkózással, de nagyon... reklamalo.gif
4 felhasználónak tetszik: Luckie, Nórii. SelFan., Sugarbabes, MadHatter
2013. június 12. 20:01 #4669
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Hogy is nevezik azt,mikor elnyomás és fenyegetés által irányítanak valamit vagy valakit?
Egy remek példa frissen: Anya mondja hogy álljak rá a mérlegre,mivel két napja(mikor elkezdtem a fogyókúrát,persze nem magamtól) nem mértem meg magam,pedig kellett volna,hogy tudjuk hogy haladunk,és mondtam szolidan hogy "Nem akarom" mivel így is kivagyok bukva,erre felordít az apám,hogy ne pofázzak vissza,és hogy álljak rá,így kénytelen voltam,de még utána bejött a szobámba,és mondta hogy "még egy ilyen,és letépem a fejed!" vagy valami ilyesmi,meg persze arról is hogy szigorú megvonások lesznek nyáron ha a héten még így fogok viselkedni,és hogy ha "valamelyikünk mond valamit,azt egyből csinálod!". Imádom őt,mondtam már?Reménykedem benne hogy mégis megkapja a nyári munkát külföldön,és addig sem kell ezt tűrnöm...
13 felhasználónak tetszik: coke., Beyla, Guitarist, Luckie, riri17, Nórii. SelFan., icarlyluv, itsjustme, hayley4, MadHatter, Vampire Lady, Lizania, Corby
2013. június 12. 20:01 #4670
- törölt felhasználó -    
A szánalmas emberekkel. Van egy most indult rajongói oldalam, amihez három nap múlva indul a honlap is (paradaily.com), plusz van egy nyereményjáték is, ahol cédét lehet nyerni. Erre a másik oldal is (amiről már írtam korábban, hogy lopott 1-2 dolgot) szervez egy "nyeremény játékot". Nagyon szánalmas próbálkozás, főleg, hogy szerintem a koncertjegyét fogja kisorsolni, mert ő teljesen abban a hitben élt, hogy a rajongók kifizetik neki az útiköltséget Prágába, mivel ő hozza az infókat a bandáról. Most, hogy rájött, hogy senki nem fog neki perkálni kilencezer, majdnem tízezer forintot, kisorsolja bosszú céljából a jegyet. Nem tudom, én elraknám emlékbe, mert ha tényleg igazi rajongó lenne, akkor nem adná oda másnak. Lehet, hogy önző vagyok, de én kajak eltenném valahova, hogy majd mutogassam a gyerekeimnek, hogy "nézzétek, apuci nem tudott elmenni a koncertre, de nagyon sokat jelent számára ez a papírfecni", vagy mittomén. Én ezt nem is értem, hogy az ilyenek milyen világban élnek? Na mindegy, a legmélyebb sajnálatom az övéké, amiért ennyire rá vannak szorulva az ilyenekre.

Szerk.: bár nem értem, ha tényleg a jegyet sorsolja ki, kinek kéne, ha az útiköltséget nem fizeti? biggrin.gif Nem tudom, lehet, hogy nem is a belépő lesz a nyeremény, de van egy erős megérzésem.
10 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, coke., Luckie, Nórii. SelFan., icarlyluv, hayley4, Beyla, MadHatter, Alison Lerman, Corby
2013. június 12. 20:19 #4671
- törölt felhasználó -    
Apámmal..Nem csinálok semmit, hozzá sem szólok, de azért üvöltözni kell velem, mert a szobájában mertem tévét nézni. dry.gif Akkor ért haza, de persze, neki tévét kell néznie, és üvöltözni kell velem. Már csak azt nem tudom, mit akadok ezen még ki, hiszen hozzászoktam...
8 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Guitarist, Luckie, hayley4, Beyla, Sugarbabes, MadHatter, Nórii. SelFan.
2013. június 13. 06:19 #4672
- törölt felhasználó -    
A Youtube-bal! Sokáig tartott összeszedni az X-men Evolution magyar szinkronos részeit, hogy betegyem a Hotdogos X-men Evolution magazinomba. Erre ma reggelre a felhasználót törölték "Szerzői jogok megsértése" miatt. Három havi munkám veszett oda (bár nem az én youtube-os fiókom volt). Azt hittem agybajt kapok.

Még jó, hogy a Marvel Entertainment felrakta a részeket angolul, így most kezdhetem újra. De hiányozni fog a magyar szinkron, mert tényleg elsőosztályú lett. Mindegy, mert angolul is imádom, de jó volt normális magyar szinkronnal is nézni valamit.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. június 13. 06:20 #4673
- törölt felhasználó -    
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.06.12. 20:19)
Apámmal..Nem csinálok semmit, hozzá sem szólok, de azért üvöltözni kell velem, mert a szobájában mertem tévét nézni. dry.gif Akkor ért haza, de persze, neki tévét kell néznie, és üvöltözni kell velem. Már csak azt nem tudom, mit akadok ezen még ki, hiszen hozzászoktam...

Ismerős. Tévé, újság, és számítógép, igaz? Nézd el neki, pasiból van.
2013. június 13. 17:09 #4674
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jolie_77 @ 2013.06.12. 19:12)
Azzal a kreténnel, aki újabb profilt készített, hogy a Slipknotot gyalázhassa.  110.gif

Ki az?ohmy.gif Mert megkeresem, és leütöm. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. június 13. 17:18 #4675
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
Ez a nap egyszóval pokoli volt. mellow.gif
2013. június 13. 17:53 #4676
- törölt felhasználó -    
Az egyik tanárral az iskolában. Mi hetedikesek vagyunk, Ő meg egy nyolcadikos osztály osztályfőnöke, és ugye mi ballagtatjuk Őket. Nekünk kell állni a költséget, díszíteni, stb. Ma jöttek meg a tarisznyák, de tanár közölte, hogy szr, és hogy ronda, és hogy neki az nem kell, mert a piros nem illik a fekete ruhájához. (A tarisznyán fehér alapon rá van nyomtatva az iskola, meg az iskola neve.) Ezért pedig Ő más tarisznyával fog menni az osztályával, pedig a másik két nyolcadikos osztálynak tökéletesen megfelel ez is. A mi tanárunk meg totál kibukott rá, hát meg is értem. closedeyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, coke., Beyla
2013. június 13. 19:06 #4677
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Hiába lesz holnap az utolsó tanítási nap, nekünk meg lesz tartva az összes óra (7 óránk lesz..), és kémiára még cuccot is kel vinnünk. sleep.gif
Egyik osztálytársnőm tegnap végig azt nyávogta, hogy 'ő megy Cometre, meg mennyire jóóh lesz, hogy látja Fluort..' blink.gif Most őszintén, ki nem szrja le, hogy megy Cometre.?! omg.gif Nagyon sokat kell látni azon a hlyegyereken, komolyan... dry.gif Cometre csak akkor mennék, ha ingyen állnák a jegyet, és az útiköltséget. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: coke.
2013. június 13. 21:13 #4678
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
ma megkaptam, hogy milyen sz*r ízlésem van, mert olyan régi sz*rokat hallgatok, mint a Korn. gratulálok... ezután drága osztálytársam, mikor a képébe röhögtem, átjavította arra, hogy mint a Guns N' Roses vagy épp a Nirvana, és hogy milyen gáz, hogy nem post hardcore-t hallgatok, mint ő... mikor közöltem, hogy én nem hallgatok divatzenét, nem azt nézem, melyik kedvencem épp mennyire felkapott, még jobban le lettem szólva... unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: coke., Vampiregirl1, icarlyluv, Beyla, hayley4, Corby
2013. június 14. 13:42 #4679
- törölt felhasználó -    
Az emberekkel. Konkrétabban az unokatesómmal. Anya kulturáltan és érthetően közölte velük, hogy ne hozzák el az Ádám barátnőjét a ballagásomra, mert nem családtag meg kb. hetente váltogatja a nőjeit. Erre mit közölnek velünk ma? Hogy a kis Ádámka elcipeli a barátnőjét. Hát azt hittem akkor, hogy kidobom a telefont az ablakon olyan ideges voltam. És MINDIG ezt csinálják. Elmagyarázzuk nekik érthetően erre csak azért is az ellenkezőjét csinálják. Komolyan mondom, hogy falnak tudnék tőlük menni. Csak azt remélem, hogy a 30 fokban nem lesz ülő helye és állnia kell szegény kis lánykának akire amúgy senki nem kíváncsi. mellow.gif És akkor anya mondja, hogy ne törődjek velük, hát kösz. Hogy lehetnek valakik ilyen értetlenek?! Egyszerűen nem értem őket. De ha még a ballagás utáni vacsorára is betolja a seggét, na akkor nálam ott fog betelni a pohár az már 100%. És ilyenkorra igaz az a mondás, hogy Családtagokat nem lehet megválogatni. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2013. június 14. 16:29 #4680
- törölt felhasználó -    
Már majdnem kész lettem a profilommal, amikor benyomtam egy gombot és törlődött az egész. Kicsit sem vagyok ideges. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, Luckie, Nórii. SelFan., itscandice, Alison Lerman, Corby
540 oldal 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!