Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 29. 18:45 #4501
ratónblanco
ratónblanco
visszatérő vendég

Státusz,,Take me down to the Paradise city..." - énekelte Axl
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 231
Csatolások: 482
Azonosító: 168435
A ballagással, a tanárbúcsúztatóval, mindennel... reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2013. május 29. 18:46 #4502
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Tufancs @ 2013.05.29. 18:07)
Retardált emberkékkel.A buszon ültem és ott bandáztak hátul.Ezzel még nem is lenne baj,de az egyik azzal dicsekedett,hogy a hétvégén megivott 2 liter 'páleszt' és utána borral öblítette le.Csak marta volna ki a torkát komolyan.[ez az embernek csúfolt valami 9.-es (!) ] Hová fajul az emberiség? Lassan kincset fog érni az értelmes ember.
Másrészt az év végi hajtásból is elegem van,teljesen kikészültem,állandóan idegeskedek.Csak legyen már év vége,könyörgöm!

Hát nem tudom. Két liter pálinka és egy bor után szerintem a detoxban kellett volna, hogy kikössön, hisz az irdatlan mennyiségű alkohol, bár attól függ, hogy a pálinka hány fokos volt. Elborzaszt, hogy a mai tinédzserek csak azzal tudnak nagyzolni, hogy mennyire itta le magát a sárgaföldig. Csak gratulálni tudok nekik teljes szívemből. blink.gif

On:

Nekem jelenleg a zeneileg analfabéta idiótákkal. Miért hiszik azt, hogy a mai ömlesztett agyon hájpolt sztárocskák többet érnek azoknál, akik vagy 20-30 éve koptatják karrierjüket a zenei pályán?! blink.gif Ha nem a rock legendák vannak lehordva, akkor mások. Jelenleg az csapta ki a biztosítékot, hogy az egyik tag sz*rrá fikázta Kylie Minogue-t és Lédi Gágát isteníti. Agyam eldobom az ilyen elmeháborodottaktól, komolyan! blink.gif
4 felhasználónak tetszik: Luckie, itsjustme, TheDanush, Whiteberry
2013. május 29. 18:50 #4503
xMilesss
xMilesss
sztármániás
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.29. 13:35)
Ma 7:30-ra a suliba kellett menni,mert kompetencia mérés volt.30 előtt ott voltam és még ki sem volt nyitva a terem.Mindenkinek 7:30-kor a suliba kellett menni,de 4 embernek 7:45-kor kell megérkezniük.Volt olyan ember aki kb. 45-kor jött,pedig nem is lakik messze.Komolyan,miért nem lehetett 45-kor menni?Úgyis 8:20-kor kezdtük el

Komolyan mondom, ugyanez volt velem. 30-ra kellett menni, 30 előtt bentvoltam, egy lélek se, terem nincs nyitva. Valaki meg 40-re, 45-re jön, és addig nem is csináltunk semmit. dry.gif Nagy dolog felragasztani a matricákat meg kiosztani a feladatlapokat..
Amúgy a hülye megfázással, a sulival, az idővel... mellow.gif
2013. május 29. 20:20 #4504
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
nekem kivételesen nem a kompetenciával, pedig én is írtam és nekem is hamarabb kellett menni. és várni.
úgy meg vagyok fázva, tiszta takony vagyok, egész nap az orromat fújom. és fáj a torkom, olyan durván köhögök hogy a többiek megijednek tőlem xd unsure.gif
2013. május 29. 21:49 #4505
- törölt felhasználó -    
Ma megírtuk a kompetenciát (8.o) és szinte majdnem elaludtam... dry.gif Tök könnyű volt. XD Az egészet 20 perc alatt összecsaptam. tongue.gif

És még más is van sajna. :/ Még 1 főpróbánk lesz táncon, de félek, hogy befogok égni Regivel, mert van hogy igen, van hogy nem akar táncolni... és van amikor téveszti a lépést (na jó utóbbi velem is megesik, de nem olyan gyakran):| Még gondolkozok, hogy megyek-e vasárnap az előadásra és egyben a vizsgára, mert így szerintem nem sok jó fog kisülni... cray.gif

Regi: Ha látod ezt a kommentet, léci gondold át most milyen ideges vagyok.
Gyakorold át a táncot, hidd el magadon segítel a legtöbbet ezzel. wink.gif
2013. május 29. 21:58 #4506
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krakateu10 @ 2013.05.29. 21:49)
Ma megírtuk a kompetenciát (8.o) és szinte majdnem elaludtam...  dry.gif  Tök könnyű volt. XD Az egészet 20 perc alatt összecsaptam. tongue.gif
És még más is van sajna. :/ Még 1 főpróbánk lesz táncon, de félek, hogy befogok égni Regivel, mert van hogy igen, van hogy nem akar táncolni... és van amikor téveszti a lépést (na jó utóbbi velem is megesik, de nem olyan gyakran):| Még gondolkozok, hogy megyek-e vasárnap az előadásra és egyben a vizsgára, mert így szerintem nem sok jó fog kisülni...  cray.gif 
Regi: Ha látod ezt a kommentet, léci gondold át most milyen ideges vagyok.
Gyakorold át a táncot, hidd el magadon segítel a legtöbbet ezzel. wink.gif

Bárcsak nekem is ilyen problémáim lennének. biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: itsjustme, hayley4, MadHatter, TheDanush, Whiteberry, Luckie, riri17
2013. május 29. 22:00 #4507
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy most, hogy benne volt az Éjjel-Nappal Budapestben a lakhelyem, millió üzenetet kapok, hogy "ha-ha, Hannáék nálatok robbantak le!"
A fene se kíváncsi erre... reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. május 30. 14:27 #4508
Whiteberry
Whiteberry
visszatérő vendég

StátuszThen life taught me a harder lesson, beloved: it is better to forgive an enemy
Hozzászólás: 178
Csatolások: 84
Azonosító: 202268
Ma per pillanat éppen azzal,hogy itt a Starity-in az ember szinte meg se kérdezhet valamit,mert azonnal lehordják egy olyan mondattal,hogy szegényke még csak zöldfülű,azt se tudja hogy ez itt nem így van,és mi az hogy adatlapot kér,amikor nem csak ő szeretné azt az adatlapot.Egyáltalán nem vagyok új tag,csak újra beregisztráltam a nevetséges felhasználó nevem miatt,már legalább három éve vagyok itt,igenis tudom a dolgokat,hogy mi hogy megy,de az ember már kérdezni sem kérdezhet,mert azonnal ráragasztják a tapintatlan "zöldfülű" titulust. dry.gif
7 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Luckie, Hayley.5, nothingcanstopme, Vampiregirl1, riri17, Beyla
2013. május 30. 14:30 #4509
- törölt felhasználó -    
Egész nap fúj a szél, esik az eső vagy süt a nap. Ez óránként így változik.
Már unom... mad.gif
1 felhasználónak tetszik: TheDanush
2013. május 30. 14:31 #4510
- törölt felhasználó -    
Ezzel a hülye időjárással, de nagyon. Mikor elindultam ma nagyimhoz, alig csöpögött, de alig két perccel utána úgy elkezdett zuhogni, hogy teljesen bőrig áztam. Hazafelé megint alig csöpögött. Még jó, hogy gyorsan átöltöztem, így nem fáztam meg.
2013. május 30. 14:32 #4511
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleWalker @ 2013.05.29. 22:00)
Azzal, hogy most, hogy benne volt az Éjjel-Nappal Budapestben a lakhelyem, millió üzenetet kapok, hogy "ha-ha, Hannáék nálatok robbantak le!"
A fene se kíváncsi erre... reklamalo.gif

Részvétem.
2013. május 30. 15:14 #4512
- törölt felhasználó -    
Ezt a 'becenevet' már sose fogom tudni lemosni magamról.. mellow.gif Pláne, hogy nem is igaz. dry.gif Tudom, hogy csak viccből adta, de akkor is..
2013. május 30. 16:34 #4513
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Igazából mondhatnám, hogy mindennel..
- Elegem van, hogy egyszer a nap süt a másik pillanatban pedig az eső esik, mivel igen érzékeny vagyok az időjárásra, a fejem majd szét megy.
- Elegem van abból, hogy az utolsó két hétbe nyolcvanezer dogát akarnak íratni velünk, sőt mind egyszerre.
- Elegem van abból, hogy minden energiám rá megy az iskolára, s nem marad időm semmire, nem csinálhatok azt amit akarok.
- Elegem van abból, hogy a tanárok mostanában állandóan kötözködnek, nem akarják elhinni, hogy mi is emberből vagyunk és elfáradunk.

Lehet, hogy ez nektek csak egy semmiség, de engem igen is kiborít. Minden egyes nap megélni ezt, nem egy leány álom. Most már csak az vigasztal, hogy két hét van hátra.
2 felhasználónak tetszik: Luckie, Lizania
2013. május 30. 16:38 #4514
- törölt felhasználó -    
Idézet (TheDanush @ 2013.05.30. 16:34)
Igazából mondhatnám, hogy mindennel..
- Elegem van, hogy egyszer a nap süt a másik pillanatban pedig az eső esik, mivel igen érzékeny vagyok az időjárásra, a fejem majd szét megy.
- Elegem van abból, hogy az utolsó két hétbe nyolcvanezer dogát akarnak íratni velünk, sőt mind egyszerre.
- Elegem van abból, hogy minden energiám rá megy az iskolára, s nem marad időm semmire, nem csinálhatok azt amit akarok.
- Elegem van abból, hogy a tanárok mostanában állandóan kötözködnek, nem akarják elhinni, hogy mi is emberből vagyunk és elfáradunk.
Lehet, hogy ez nektek csak egy semmiség, de engem igen is kiborít. Minden egyes nap megélni ezt, nem egy leány álom. Most már csak az vigasztal, hogy két hét van hátra.

Részvétem, kitartást a sulihoz. smileeee.gif Nekünk már csak vizsgák vannak, de szerintem inkább lennék a helyedben.
2013. május 30. 16:39 #4515
- törölt felhasználó -    
Az időjárással,de azzal már nagyon. dry.gif Komolyan,2 nap múlva már nyár,de még mindig ilyen sz*r az idő.
2 felhasználónak tetszik: Luckie, TheDanush
2013. május 30. 16:55 #4516
- törölt felhasználó -    
Csatlakozom, az idővel. Tegnap délután olyan jó idő volt, hogy rövidnadrágban flangáltam, pedig a megfázás utolsó perceit éltem át, ma reggel is rövidnadrágban akartam menni, erre meg mit látok? ESŐT. Két nap múlva ilyenkor már június, hétfőn osztálykirándulás, de ez az idő elveszi a kedvemet tőle. mellow.gif
2013. május 30. 17:00 #4517
- törölt felhasználó -    
már nagyon kivagyok a tanulás miatt, de hát én akarok jövőre Amerikába menni, úgyhogy egy rossz szavam sem lehet. pardon.gif
2013. május 30. 17:11 #4518
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
csatlakozom azokhoz, akiknek az időjárással. nem elég, hogy rohadt hideg van, és május végén, szinte már tényleg szinte mindenki kabátba jár (aki meg nem - vagyis én -, azt mindenhol b*szogatják dry.gif ), a rohadt esőnek hála valószínűleg ha tüdőgyulladásom nem is lesz, de szépen felfáztam. egy körülbelül két perces sétát kellett volna megtennem a két épület között, hát persze, hogy akkor kell úgy szakadnia, hogy szinte csavarni lehetett a ruhákból a vizet, aztán a hátralévő négy órámat ülhettem végig vizesen, beázott cipőben... végülis öt percre lakom a sulitól, miért is engednének haza átöltözni? unsure.gif
és a ma beígért 32 mm eső után még hétvégére is 15-15, sőt, ide 13-áig mindennapra eső van az előrejelzésben... szép nyarunk lesz, úgy tűnik...
2 felhasználónak tetszik: Luckie, Beyla
2013. május 30. 17:41 #4519
- törölt felhasználó -    
Tegnap végre levizsgáztunk angolból, idén már több nem lesz, viszont az elkövetkezendő években mindig részt kell vennem legalább két vizsgán a nyelv miatt. Nem is ez borít ki, hanem hogy a kedvenc tanárom, aki nem mellesleg rohadt jól tud magyarázni, szabadságra megy, mert nem bírja az egészsége, így egy egész évet kell kihúznunk valami idiótával. cry.gif
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2013. május 30. 18:10 #4520
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Az időjárással mivel mással? Nekem pont a legnagyobb zuhéban kell suliba indulni omg.gif A soha át nem ázó cipőm tetőtől-talpig átázott, a nadrágom le se ért a földig, de csupa víz volt, egy autós 3 méterről csapott le teljesen, az esernyőm kifordult, az út hátralévő részét, enélkül kellett megtennem, ami azt eredményezte, hogy a hajam olyan volt, mint a kutyám szőre szokott lenni pocsolyában játszás után...
Meg a sok hülye hátráltató tényezőből, amik összejöttek így a hastáncfellépésem előtt 1 héttel. Ha eddig nem volt semmi baj, miért most kezd minden szétesni? sad.gif De legalább megkaptam a legyezőfátylamat, most már csak a ruhának kéne meglennie...
1 felhasználónak tetszik: Luckie
540 oldal 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!