Nem tudom egy "sztár" adatlapján a fõképét megváltoztatni, pedig olyan béna az a kép. Argh...
A mérettel sincs gond. Egy másiknál egybõl megváltozott, mondjuk ott nem is volt elõtte. Akkor lehet, hogy ha már volt kép kirakva, akkor csak moderátori jóváhagyással lehet? Hm... úgy látszik nekem ez a topic most "hogyan old meg egyedül a problémádat" topic lett XD
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2009. május 28. 11:24
Idézet(Fuller @ 2009. May 25. - 23:39)
Nem tudom egy "sztár" adatlapján a fõképét megváltoztatni, pedig olyan béna az a kép. Argh...
A mérettel sincs gond. Egy másiknál egybõl megváltozott, mondjuk ott nem is volt elõtte. Akkor lehet, hogy ha már volt kép kirakva, akkor csak moderátori jóváhagyással lehet? Hm... úgy látszik nekem ez a topic most "hogyan old meg egyedül a problémádat" topic lett XD
F5 megoldja.
Nekem a tanáraimmal van tele... fõleg ofõvel. Rosszindulatú, részrehajló, lepontozós .....
2009. június 03. 14:25
Azzal, hogy valaki folyton elszedi azokat az adatlapokat, akik nekem kellenének...
2009. június 03. 14:55
|
|
Kyile Minogue fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.15. Hozzászólás: 901 Csatolások: 287 Azonosító: 52479 offline
|
azzal ,hogy nem tudok Viva Cometre menni
2009. június 05. 17:44
|
|
Kyile Minogue fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.15. Hozzászólás: 901 Csatolások: 287 Azonosító: 52479 offline
|
azzal,hogy nem Regi nyerte a Comet gömböt
2009. június 07. 11:43
|
|
Kyile Minogue fan |
|
a Bravo Ottoval,mi az,hogy az idióta oldal/Idiot side/
nyer SP
helyett+Lola
Regi
vagy Zséda
helyett....PFFFFFFF
2009. június 07. 13:49
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Elindultam a Tecsóba zuhogó esõ.... kijöttem a Tecsóból zuhogó esõ, a cipõm beázott...
2009. június 09. 15:24
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Az emberi sötétség mélységeivel...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: