Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. január 02. 21:27
A holnapi sulival, és a plusz egy órával. Nagyon jó lesz fél háromig bent lenni mindjárt „első” nap.
2013. január 02. 21:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Lucille @ 2013.01.02. 21:27)
A holnapi sulival, és a plusz egy órával. Nagyon jó lesz fél háromig bent lenni mindjárt „első” nap. 
Vigasztaljon az, hogy más sz*rabb helyzetben van!
2013. január 02. 21:47
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
mint sok mindenki másnak, nekem is a holnapi sulival. mi a f-szomért kell már az első nap két tz-t íratni? mintha nem lenne elég alapból 3-ig ott poshadni...
2013. január 03. 18:03
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Azzal a tananyaggal, amit úgy hívnak, hogy ápolástörténet. Eltoltam a mai dogát teljesen - összekevertem az ápolási modelleket. Csak meglesz a hármas, és nem fog megbuktatni, különben én leszúrom magam!
2013. január 03. 18:04
Azzal, hogy holnap egy jó hosszú és uncsi napom lesz(de legalább utána hétvége)
2013. január 03. 23:58
|
|
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline
|
Annyira azért nincs ezzel tele a tököm(anyám de hülén hangzik ez így
)
Na de a magyar Disney csatorna nyelve, ami magyar volt eddig, átváltott egy teljesen más nyelvre: D Szuper..: D
Épp mennék be nézni a H2O-t, erre furcsállom, hogy más a hangjuk,a hangszínük, aztán nézem, pontosabban hallom, hogy az egész nyelv más : D Sokat értek belőle...xD
Nem tudom milyen nyelv van most, de nekem ez kínai egy kis japánnal vegyítve : D
Legalább feliratoznák...: DD
Na de a magyar Disney csatorna nyelve, ami magyar volt eddig, átváltott egy teljesen más nyelvre: D Szuper..: D
Épp mennék be nézni a H2O-t, erre furcsállom, hogy más a hangjuk,a hangszínük, aztán nézem, pontosabban hallom, hogy az egész nyelv más : D Sokat értek belőle...xD
Nem tudom milyen nyelv van most, de nekem ez kínai egy kis japánnal vegyítve : D
Legalább feliratoznák...: DD
2013. január 06. 10:22
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Egyszerre két dologgal is. Az első, hogy alig bírtam magam kipihenni és olyan vagyok, mint egy élő zombi.
A második, hogy holnap már iskola. A mai nap volt a szünet utolsó napja. (nem irigyeltem azt, akinek csütörtökön kezdődött a suli) Most majd újra elkezdődnek a stresszes napok és az, hogy alig lesz majd időm magamra. Egész napi hajszolások. Brr, kirázott a hideg. Remélem a mai nap folyamán történni fog valamilyen pozitív dolog is.
A második, hogy holnap már iskola. A mai nap volt a szünet utolsó napja. (nem irigyeltem azt, akinek csütörtökön kezdődött a suli) Most majd újra elkezdődnek a stresszes napok és az, hogy alig lesz majd időm magamra. Egész napi hajszolások. Brr, kirázott a hideg. Remélem a mai nap folyamán történni fog valamilyen pozitív dolog is.
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. január 06. 10:25
Holnap suli
Mert mi megkaptuk ugye azt a két napot szünetnek
WhiteRosee
2013. január 06. 18:04
|
Beylacarter |
|
Nekem is az iskolával. A héten összesen nyolc témazárón kell túl esnem, amiből négy holnap lesz. Valószínűleg holnap reggel a kivégzésemre fogok menetelni. Csak ezt a hetet éljem túl - legyen végre modul, illetve szemeszterzárás és hagyjanak engem békén a lópikulába. Ez rosszabb, mint az érettségi, komolyan, pedig az sem volt piskóta!
2013. január 06. 20:35
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Azzal, hogy ennyire félős vagyok. Pedig nem szabadna annak lennem, mert ez csak mégjobban ront a helyzetemen és még a végén tényleg kórházba kell majd mennem...
MissLili
2013. január 07. 18:33
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Mi az, hogy utolsó órán még jól vagyok, aztán mire hazaérek, úgy folyik az orrom, mint a Duna??!
És miért, MIÉRT kell a nyomorult elit-matek szakosoknak engem, a szép szűz kisleányt bámulni, és röhögni mindenen, amit mondok???
Elegem van.
És miért, MIÉRT kell a nyomorult elit-matek szakosoknak engem, a szép szűz kisleányt bámulni, és röhögni mindenen, amit mondok???
Elegem van.
2013. január 08. 17:43
|
|
liamvillaattila |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 6 Azonosító: 191297 offline
|
Azzal hogy várom a levelét facebookon órák óta és még mindig ne érkezett meg.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.