Ma éppen mivel van tele a tököd?
2012. augusztus 11. 22:14
Hogy AJ a Raw GM-je. Semmi köze a general managerkedéshez a 150 centijével.
2012. augusztus 11. 22:18
Hogy a Sum 41 nem engedte, hogy adják online a koncertjüket.
2012. augusztus 12. 21:02
h fogászatra kellene mennem, de nem merek
és h minden második klipben amiben pasi énekel félmeztelen nők ugrálnak a képbe minden második tized másodpercben, de ez igazából minden nap fel tud húzni, csak most megint láttam egy olyan klippet
2012. augusztus 13. 09:33
|
|
szocs hannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 489 Csatolások: 146 Azonosító: 176580 offline
|
Ma épp elég mindennel , fáj a fogam..
2012. augusztus 18. 20:11
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Kötelezőt kéne olvasnom és helyette fordítgatok, azt meg képtelen elküldeni a rohadt életbe is...
2012. augusztus 19. 14:09
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Tegnap eljött hozzánk az egyik rokonunk,hogy apával mennek biciklizni.Persze,hogy nem mentek rögtön beszéltek vagy kettő óra hosszát.A tesóm festett kb. hat képet,és annyira el vannak tőle ragadtatva,hogy már a rokonomtól el is kérték a festőállványt,hogy hadd fessen,és el akarnak menni neki vászont venni,meg akrilfestéket.Csak azért mert fest pár képet?De ha én tenném,akkor nem is érdekelné őket.
Délután visszajött a rokonom,hogy hozta a festőállványt,én meg majdnem szétdurranok a boldogságtól,képzelhetitek.
Még beszélt anyával megint egy jó másfél órát,és amikor kikísértük,még a kapu előtt is nyomták.És valahogy szóba keveredtek a művészetek.Anya pedig oda mondja,hogy nem csak a hugi ügyes,mert nekem pedig van egy blogom.
Persze,hogy megkérdezi,hogy mi a címe,mi a történet,hogy játszódik..stb.Én meg nehezen kiböktem,hogy 'Hiraki,és a mindennapok' a címe,és hogy miről szól,ott megakadtam.Tiszta szerelmes sztori,meg ilyenek és hogy a fenébe mondjam el?Apa,anya,tesóm,rokon,én.Hát mindenki előtt?Nem,nem.És apa elkezdett pofázni,hogy mennyien nézik,külföldről,és hasonló.És mondta a rokonom,hogy mi a címe,meg akarja nézni.Mondtam,hogy linken küldöm el,de nem vagyok biztos benne.Mert apával szokott menni bicajozni,és nem akarom,hogy meséljen neki a blogomról,mert apunak bedumáltam,hogy nem szerelemes sztori,közben meg csupa az.És ha jön következő hétvégén,hogy nézzek a szemébe?Meg úgy fog hívni,hogy "Itt a nyálas kis csaj"...
Délután visszajött a rokonom,hogy hozta a festőállványt,én meg majdnem szétdurranok a boldogságtól,képzelhetitek.
Még beszélt anyával megint egy jó másfél órát,és amikor kikísértük,még a kapu előtt is nyomták.És valahogy szóba keveredtek a művészetek.Anya pedig oda mondja,hogy nem csak a hugi ügyes,mert nekem pedig van egy blogom.
Persze,hogy megkérdezi,hogy mi a címe,mi a történet,hogy játszódik..stb.Én meg nehezen kiböktem,hogy 'Hiraki,és a mindennapok' a címe,és hogy miről szól,ott megakadtam.Tiszta szerelmes sztori,meg ilyenek és hogy a fenébe mondjam el?Apa,anya,tesóm,rokon,én.Hát mindenki előtt?Nem,nem.És apa elkezdett pofázni,hogy mennyien nézik,külföldről,és hasonló.És mondta a rokonom,hogy mi a címe,meg akarja nézni.Mondtam,hogy linken küldöm el,de nem vagyok biztos benne.Mert apával szokott menni bicajozni,és nem akarom,hogy meséljen neki a blogomról,mert apunak bedumáltam,hogy nem szerelemes sztori,közben meg csupa az.És ha jön következő hétvégén,hogy nézzek a szemébe?Meg úgy fog hívni,hogy "Itt a nyálas kis csaj"...
2012. augusztus 20. 16:46
Azzal, hogy Rey-em nem nyert.
És kb ezer más dologgal
És kb ezer más dologgal
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: