Jennifer Aniston,Owen Wilson
Marley & Me / Marley és Én (2008)
2010. január 28. 02:02
|
|
zoli007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.03. Hozzászólás: 2937 Csatolások: 26887 Azonosító: 24048 offline
|
Eredeti cím: Marley and Me
Bemutató (USA): 2008. december 25.
Magyar cím: Marley meg én
Magyar bemutató: 2009. március 12.
Mûfaj: Vígjáték, Családi
Rendezõ: David Frankel
Forgatókönyvírók: Scott Frank, Don Roos (John Grogan regénye alapján)
Producerek: Gil Netter, Karen Rosenfelt
Szereplõk: Jennifer Aniston, Owen Wilson, Alan Arkin, Eric Dane, Kathleen Turner
Filmstúdió: 20th Century Fox
Leírás:
A családalapítás elsõ lépéseként John (Owen Wilson) és Jenny (Jennifer Aniston) úgy döntenek, hogy vesznek a kutyát, hogy kipróbálják magukat, hogyan állják a sarat, ha magukon kívül valaki másért is felelõsek. A végtelenül aranyos kölyökkutya, Marley mellett döntenek. Azonban nem tudják, hogy ez a döntésük felelõtlen, és az otthonukba fogadott jövevény nagyobb felfordulást okoz, mint azt valaha képzelték. De megszabadulni sem lehet tõle, mert nevelhetetlen, konok jelleme ellenére Marley-t lehetetlen nem szeretni.
Bemutató (USA): 2008. december 25.
Magyar cím: Marley meg én
Magyar bemutató: 2009. március 12.
Mûfaj: Vígjáték, Családi
Rendezõ: David Frankel
Forgatókönyvírók: Scott Frank, Don Roos (John Grogan regénye alapján)
Producerek: Gil Netter, Karen Rosenfelt
Szereplõk: Jennifer Aniston, Owen Wilson, Alan Arkin, Eric Dane, Kathleen Turner
Filmstúdió: 20th Century Fox
Leírás:
A családalapítás elsõ lépéseként John (Owen Wilson) és Jenny (Jennifer Aniston) úgy döntenek, hogy vesznek a kutyát, hogy kipróbálják magukat, hogyan állják a sarat, ha magukon kívül valaki másért is felelõsek. A végtelenül aranyos kölyökkutya, Marley mellett döntenek. Azonban nem tudják, hogy ez a döntésük felelõtlen, és az otthonukba fogadott jövevény nagyobb felfordulást okoz, mint azt valaha képzelték. De megszabadulni sem lehet tõle, mert nevelhetetlen, konok jelleme ellenére Marley-t lehetetlen nem szeretni.
2010. január 28. 15:38
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Annyira szerettem volna mindig egy ilyen kutyust
A film óta meg még inkább
Az mellékes, hogy végigbõgtem (ugyanúgy, mint a könyvet) de nagyon aranyos film volt 
Köszi a képeket
Köszi a képeket
2010. január 28. 15:40
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet(bajer @ 2010. January 28. - 16:38)
Annyira szerettem volna mindig egy ilyen kutyust
A film óta meg még inkább
Az mellékes, hogy végigbõgtem (ugyanúgy, mint a könyvet) de nagyon aranyos film volt 
Köszi a képeket
Köszi a képeket
a film utolsó 30 percét én is végigbõgtem,meg a könyvben is ezt a részt
2011. november 21. 00:47
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Most néztem végig. Hát ez a film... Ciki, nem ciki az utolsó fél órát végigbőgtem. Pedig nem vagyok az a sírós fajta, filmen szerintem meg még soha nem sírtam...
Akinek van kutyája vagy bármilyen kedvence megérti. Egyébként nem rossz film, de szerintem soha többé nem nézem meg.
9/10
Akinek van kutyája vagy bármilyen kedvence megérti. Egyébként nem rossz film, de szerintem soha többé nem nézem meg.
9/10
2011. november 21. 19:57
Ez a film annyira aranyos, és szomorú is!
A végét úúgy utáltam :'( Szegény Marley!
De a többi jó! Főleg, mikor még kicsi... zabálnivaló
A végét úúgy utáltam :'( Szegény Marley!
De a többi jó! Főleg, mikor még kicsi... zabálnivaló
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: