( RED eye )
Red Eye / Éjszakai járat (2005)
2005. augusztus 26. 11:32
+ 5 x =
Tarack....
Egyre kíváncsibb vagyok erre a filmre...
Tarack....
Egyre kíváncsibb vagyok erre a filmre...
2006. január 01. 22:27
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
http://www.imdb.com/title/tt0421239/
Most néztem meg. Egész jó kis film volt.
Rachel McAdams már a tökös csajban megtetszett, és itt egész jót alakít.
http://www.redeye-themovie.com/
Lisa Reisert ki nem állhatja a repülőket, de a Miamiba tartó éjszakai járaton rá váró rettegésnek semmi köze a repüléstől való félelemhez. A felszállás után néhány perccel a Lisa mellett ülő Jackson felfedi utazásának vészjósló okát: részt vesz egy összeesküvésben, melynek célja a belbiztonsági miniszterhelyettes meggyilkolása... és az akció sikerének titka maga Lisa. Ha nem hajlandó együttműködni, megöli az apját egy bérgyilkos, aki csak Jackson hívására vár.
A 10 000 méter magasan szálló repülő fogságában Lisa sehová sem menekülhet, és sehonnét sem hívhat segítséget anélkül, hogy ne veszélyeztetné az apját, az utastársait és a saját életét. Ahogy suhannak a mérföldek, Lisa tudja, hogy kifut az időből, és kétségbeesetten kutatja a módját, hogyan húzhatná keresztül könyörtelen fogvatartójának szándékait, és hogyan akadályozhatna meg egy szörnyű gyilkosságot.
A repülés hollywoodi rásegítés nélkül is kész agyrém, egy különös kegyetlenséggel megrendezett pszichothriller, ami félelmetesebb, mint a Pszicho és egy érzéstelenítés nélküli gyökérkezelés együttvéve. A felszállás körüli pillanatokban csak egyvalami biztos: a hibás motor, a vak pilóta, az utastérben ketyegő bomba és a mellettünk terpeszkedő idegenben szunnyadó vasárnapi terrorista.
Az átlag rettegő egy útra eső szorongásaiból az okos forgatókönyvíró hosszú ideig eléldegélhet: ma egy bomba, holnap egy merénylő, karácsonyig talán még a vak pilóta is elsüthető valamiben. Manapság amúgy is az összekacsintós egyszerűség dívik: a szerénységükkel tüntető műfaji filmeké és a szűk helyen, kis pénzből megidézhető nagy elődöké a terep. A mai menü: a Hitchcocktól nyúlt Fülke szárnyas változata némi akciós hepciáskodással.
Wes Craven, a tinédzser horror operettek feltalálója energikusan kezd, de közönségével együtt hamar elunja az egészet. Sok ezer láb magasan, az utastér szűkében a sérülékeny, de öntudatos átlag amerikai (kiskosztümös, csinos hotelmanager) hadakozik az idegen ajkú maffia rendezvényszervezőjével (yuppie forma fiatalember). Kedélyes ütésváltásuk során ígéretet kapunk egy darab rakéta kilövésére, egy politikusmerényletre, engedetlenség esetén pedig egy ráadás apagyilkosságra. A rakétát ki is lövik, a fiatalok decensen nyúzzák egymást, az egzotikumok kedvelői pedig egy tollal nyakon szúrt félőrült konyhakéses magánszámában gyönyörködhetnek. Szilárd talajon unalmas badarság az egész, tízezer méter magasan azonban egy gyengébb légörvényt talán átvészelhetünk a segítségével.
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_fi...id=-1&i_where=2
Most néztem meg. Egész jó kis film volt.
Rachel McAdams már a tökös csajban megtetszett, és itt egész jót alakít.
http://www.redeye-themovie.com/
Lisa Reisert ki nem állhatja a repülőket, de a Miamiba tartó éjszakai járaton rá váró rettegésnek semmi köze a repüléstől való félelemhez. A felszállás után néhány perccel a Lisa mellett ülő Jackson felfedi utazásának vészjósló okát: részt vesz egy összeesküvésben, melynek célja a belbiztonsági miniszterhelyettes meggyilkolása... és az akció sikerének titka maga Lisa. Ha nem hajlandó együttműködni, megöli az apját egy bérgyilkos, aki csak Jackson hívására vár.
A 10 000 méter magasan szálló repülő fogságában Lisa sehová sem menekülhet, és sehonnét sem hívhat segítséget anélkül, hogy ne veszélyeztetné az apját, az utastársait és a saját életét. Ahogy suhannak a mérföldek, Lisa tudja, hogy kifut az időből, és kétségbeesetten kutatja a módját, hogyan húzhatná keresztül könyörtelen fogvatartójának szándékait, és hogyan akadályozhatna meg egy szörnyű gyilkosságot.
A repülés hollywoodi rásegítés nélkül is kész agyrém, egy különös kegyetlenséggel megrendezett pszichothriller, ami félelmetesebb, mint a Pszicho és egy érzéstelenítés nélküli gyökérkezelés együttvéve. A felszállás körüli pillanatokban csak egyvalami biztos: a hibás motor, a vak pilóta, az utastérben ketyegő bomba és a mellettünk terpeszkedő idegenben szunnyadó vasárnapi terrorista.
Az átlag rettegő egy útra eső szorongásaiból az okos forgatókönyvíró hosszú ideig eléldegélhet: ma egy bomba, holnap egy merénylő, karácsonyig talán még a vak pilóta is elsüthető valamiben. Manapság amúgy is az összekacsintós egyszerűség dívik: a szerénységükkel tüntető műfaji filmeké és a szűk helyen, kis pénzből megidézhető nagy elődöké a terep. A mai menü: a Hitchcocktól nyúlt Fülke szárnyas változata némi akciós hepciáskodással.
Wes Craven, a tinédzser horror operettek feltalálója energikusan kezd, de közönségével együtt hamar elunja az egészet. Sok ezer láb magasan, az utastér szűkében a sérülékeny, de öntudatos átlag amerikai (kiskosztümös, csinos hotelmanager) hadakozik az idegen ajkú maffia rendezvényszervezőjével (yuppie forma fiatalember). Kedélyes ütésváltásuk során ígéretet kapunk egy darab rakéta kilövésére, egy politikusmerényletre, engedetlenség esetén pedig egy ráadás apagyilkosságra. A rakétát ki is lövik, a fiatalok decensen nyúzzák egymást, az egzotikumok kedvelői pedig egy tollal nyakon szúrt félőrült konyhakéses magánszámában gyönyörködhetnek. Szilárd talajon unalmas badarság az egész, tízezer méter magasan azonban egy gyengébb légörvényt talán átvészelhetünk a segítségével.
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_fi...id=-1&i_where=2
2006. január 01. 22:40
|
|
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Én már szeptemberben láttam!
Jó film, ha az utolsó 20 perctől eltekintünk (mert azt szerintem valami C kategóriás szarból vették át). Rachel aranyos, a gonosz pasastól meg kirázott a hideg, ami jó.
2006. január 01. 22:43
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Mikor elösször mutatták a csókát, a szemei alapján kapásból tudtam, hogy ő itt a mumus 
Nagyon jól játszott, azonnal unszimpi lett.
A "kis vörös" is nagyon ari
http://www.hqparadise.hu/index.php?showtop...Rachel++McAdams
A "kis vörös" is nagyon ari
http://www.hqparadise.hu/index.php?showtop...Rachel++McAdams
2006. január 01. 22:45
|
|
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Idézet(ViC @ 2006, January 1. - 22:43)
Mikor elösször mutatták a csókát, a szemei alapján kapásból tudtam, hogy ő itt a mumus 
Hát én már a film előtt tudtam, hogy ő lesz a hunyó, mert előtte láttam a trailert. Azért az a golyóstollas rész elég merész volt, bár így a Fűrész 2 után...
2006. január 01. 22:57
|
|
ViCCAP-tain |
|
http://www.hqparadise.hu/index.php?showtop...t=0entry73229
2006. január 02. 08:31
|
|
Martin |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 763 Csatolások: 4299 Azonosító: 178 offline
|
Idézet(maverick @ 2006, January 2. - 03:19)
A harmadik kepen a pasi csak ranezett es elajult, vagy hogy van ez ?? 

Az az apja teee! Legalábbis a filmben.
Hypertünci
Köszi!
2006. január 02. 19:19
|
|
ViCCAP-tain |
|
hát mondd melyik témában lett volna jó helyen.
a tv-s topicban bármilyen filmről szívesen látunk véleményt vagy ismertetőt.
ha volt egy jó élményed esetleg egy rossz, hát ne habozz, nyiss neki témát és beszéljünk róla.
ha semmiféle hatást nem ért el nálad akkor sajnálom.
azt azért halkan megjegyezném, hogy nem szerencsés megmondani mit kéne csinálnom. sosem bírtam az irányítást, bírom a kritikát csak nem szeretem
a tv-s topicban bármilyen filmről szívesen látunk véleményt vagy ismertetőt.
ha volt egy jó élményed esetleg egy rossz, hát ne habozz, nyiss neki témát és beszéljünk róla.
ha semmiféle hatást nem ért el nálad akkor sajnálom.
azt azért halkan megjegyezném, hogy nem szerencsés megmondani mit kéne csinálnom. sosem bírtam az irányítást, bírom a kritikát csak nem szeretem
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.

1 felhasználónak tetszik: