Gossip Girl / A pletykafészek (2007-2012)
2009. október 14. 15:54
|
|
meaning_cameronLeighton♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.07. Hozzászólás: 1561 Csatolások: 5072 Azonosító: 25469 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
boocherhix
2009. december 09. 19:38
nagy a pangás erre felé
sebaj én azért leírom a véleményem a legutóbbi részrõl hátha valakit érdekel
nagyon jó volt ez a rész sok esemény volt benne
chuck annyira cuki volt végre rájött hogy nem kell játszania a "nekem nincsenek érzelmeim fiút" és mikor elment az apja sírjához vajon kit látott ? sztem az anyja lehetett az, tuti kifog derülni hogy meg se halt ._szerintetek?
jaj ez a jenny meg egyre idiótább szegénykém mi értelme van drogdílerekkel spanloni?
oh és nate mi az hogy még szerelmes serena-ba..wáá ugyanmár meg se érdemli az a pösze liba persze most se tudja hogy mit akar ,úgy mint máskor se tudja,de azért nate nagyon cuki volt hogy ott vigyázott rá a kórházba
(rám is vigyázhatna)
chuck annyira cuki volt végre rájött hogy nem kell játszania a "nekem nincsenek érzelmeim fiút" és mikor elment az apja sírjához vajon kit látott ? sztem az anyja lehetett az, tuti kifog derülni hogy meg se halt ._szerintetek?
jaj ez a jenny meg egyre idiótább szegénykém mi értelme van drogdílerekkel spanloni?
oh és nate mi az hogy még szerelmes serena-ba..wáá ugyanmár meg se érdemli az a pösze liba persze most se tudja hogy mit akar ,úgy mint máskor se tudja,de azért nate nagyon cuki volt hogy ott vigyázott rá a kórházba
2009. december 09. 20:09
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet(Effyfans090 @ 2009. December 9. - 20:38)
nagy a pangás erre felé
(rám is vigyázhatna)
Chuck tényleg nagyon édes volt
Jenny meg tényleg nókomment,már látom ahogy lesírja azt a pandamaci sminkjét a dutyiban,mikor elkapják drogdílerkedésért
2009. december 11. 19:35
Jenny olyan mérhetetlenül unszimpatikus lett, hogy az már fáj
Bírtam az elsõ évadban, még a másodikban hellyel-közzel, de amióta rockos stílusa lett, átment lázadóba azóta fejbe tudnám vágni
Chuck és Blair forever
Ki a fene volt az a sírnál?! Az anyja meghalt nem?
Serenában az idegesít, hogy folyamatosan váltogatja a pasijait, és egyik sem valami szimpatikus. Cartert utáltam, és Tripp is elég hülye
Pláne, hogy úgy otthagyta a kocsiban
Dannek és Vanessának szurkolok
Nate változatlanul iszonyú helyes, tök édes volt ahogy ott aludt
Chuck és Blair forever
Serenában az idegesít, hogy folyamatosan váltogatja a pasijait, és egyik sem valami szimpatikus. Cartert utáltam, és Tripp is elég hülye
Dannek és Vanessának szurkolok
Nate változatlanul iszonyú helyes, tök édes volt ahogy ott aludt
2010. február 05. 10:01
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
3x07 "How to Succeed in Bassness
Coco Selly
2010. február 05. 10:02
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
3x06 "Enough About Eve"
Coco Selly
2010. március 20. 14:07
|
|
heni10400visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.12. Hozzászólás: 296 Csatolások: 453 Azonosító: 73966 offline
|
3. évad most megjelent promokép:
Coco Selly
2010. április 04. 13:18
3.18 - The Unblairable Lightness of Being
Coco Selly
2010. május 12. 20:55
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
köszi...
imádom..
főleg Chese miatt nézem (L)
imádom..
főleg Chese miatt nézem (L)
2010. május 20. 02:46
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (bötti @ 2010.05.12. 20:19)
3x22 - 'Last Tango, Then Paris'
Most néztem meg az évadzárót és lesokkoltam.
Csak azt nem értem, miért kell Georginát állandóan visszahozni...
2010. május 20. 20:33
Idézet (Domcicc @ 2010.05.20. 02:46)
Most néztem meg az évadzárót és lesokkoltam.
Csak azt nem értem, miért kell Georginát állandóan visszahozni...
Pláne ezzel a dologgal, remélem, hogy ez valami csúnya vicc, mert ha igaz amit Georgina mutatott Dannek...amúgy nem is éertem, hogy először miért Chuckhoz, meg Natehez ment vele először...lehet, hogy ez valami átverés, és először nekik akarta beadni, hogy az övék...A legvégén annyira megdöbbentem...Chuck
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.