Starity

Saját készítésű videó

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. november 15. 11:09 #1
vACAK_0129
vACAK_0129
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 8
Csatolások: 2
Azonosító: 75828
Sziasztok...ez egy elég hülye téma, ööö nem is lehet hozzá szólni ez inkább mutogatós:D

Szóval, ezt a videót én csináltam... Zooey Deschanelrõl az itteni képeket felhasználva..pls nézétek meg ha van kedvetek és értékeljétek:)

http://www.youtube.com/watch?v=tmDxphrCGiY

Egy kanadai 21 éves srác ott kérdezi, hogy honnan vannak ak épek, de mivel reggelni kell és stb ezért nem válaszoltam neki:D Túl bonyolult lenne és az én angol tudásom nem engedi meg a bonyolult magyarázatokat:Dû

És persze ha valaki készített videót azt is örömmel látom itt:)
2008. november 15. 11:19 #2
gazdagszandi
gazdagszandi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 470
Csatolások: 1318
Azonosító: 73618
Sziasztok!
Én is csináltam egy videót Buffy, a vámpírok réme Spikejáról:) lécci nézzétek meg és írjatok kommenteket tongue.gif biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=i3uba7yB3hQ
2008. november 15. 11:28 #3
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
unsure.gif Nem hiszem, hogy van létjogosultsága egy ilyen topiknak, mikor ott van már a "Linkelj be bármit, bármirõl" is. wink.gif

Egyébként meg az aláírásomban ott a link a Youtube-os videóimhoz, lehet õket nézegetni. thumbsup.gif Éljen a pofátlan önreklám! rohog.gif laugh.gif
------------------------------------------------------------------------------------------------- user posted image _nevet.gif biggrin.gif
2008. november 15. 11:39 #4
vACAK_0129
vACAK_0129
új tag
Hozzászólás: 8
Csatolások: 2
Azonosító: 75828
Ha nincs létjogosultsága majd kitörlik:D
2011. augusztus 22. 18:43 #5
- törölt felhasználó -    
Korábban is sok videót készítettem de aztán egy időre leálltam.Most viszont újra belelendültem és készítettem is egy nagyjából 1 perces videót aminek témája anime és azon belül is az a karakter aki máig a kedvencem.Habár tudom hogy sokakat nem érdekel ez a téma de azért remélem lesz olyan akinek tetszik.A jelenlegi youtube profilom egyébként itt érhető el,de jelenleg még csak ez az 1 videó díszeleg rajta.Ellenben egy korábbi profilomon,megnézhetőek régebbi alkotásaim is.

2 felhasználónak tetszik: Szabina2000, Lady Suzy
2011. augusztus 22. 18:51 #6
- törölt felhasználó -    
itt vannak a saját videó-im http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee
2011. augusztus 22. 19:56 #7
- törölt felhasználó -    
Kicsit eltévesztettem,az a korábbi profilom csak egy ideglenes profil.Itt találhatóak meg a korábbi alkotásaim,
azon csak egy születésnapi videó van laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2011. szeptember 10. 14:59 #8
- törölt felhasználó -    
Itt van egy újabb alkotásom.Ez nem youtube-on van ugyanis ott mindenféle hülye jogszabályra vonatkozva letiltotta szinte mindenhol,így ide tettem fel.Remélem ez is tetszik majd másoknak is.
Katt ide
2011. szeptember 10. 18:01 #9
- törölt felhasználó -    
Itt van pedig a legújabb alkotásom Avril Lavigne,Girlfriend című számára.Az anime ismét a School Days és most is erre a karakterre koncentráltam leginkább hiszen személyes kedvencem.Sony Vegas-al csináltam méghozzá 7-es verzióval és használtam kiegészítő effecteket amiket külön töltöttem le hozzá.Remélem lesz akinek elnyeri a tetszését.

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!