Lindsay Lohan Official Party at VIP Room Theatre
2008. november 15. 10:13
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
2008. november 16. 16:19
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet(nozso13 @ 2008. November 16. - 15:03)
Erre vártam,maresz...
thx
thx
Hát ezt meg hogy érted?Talán én nem rakhatok fel képeket???Nagyon szívesen,ha már így nekem is megköszönted -.-"
Azért jó,hogy senki sem figyel itt rám..bezzeg ha más teszi fel...neki egybõk mindenki megköszöni..
köszi maresz!!
2008. november 16. 21:01
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet(Lindsay019 @ 2008. November 16. - 16:19)
Hát ezt meg hogy érted?Talán én nem rakhatok fel képeket???Nagyon szívesen,ha már így nekem is megköszönted -.-"
Azért jó,hogy senki sem figyel itt rám..bezzeg ha más teszi fel...neki egybõk mindenki megköszöni..
köszi maresz!!
köszi maresz!!
Feltettél 3 véletlenül elkapott,abszolút nem pózolós képet...bocs,hogy nem ájultam el tõlük,nem miattad van,csak éppen nem tetszett a 3 kép.
De ha ez megnyugtat:köszönöm szépen...
2008. november 17. 11:09
|
|
|
Nem is azért mondtam,csak bármit felteszek,senki se szól hozzá... még annyit se,h "de szép itt Lindsay" vagy vmi.. és már kicsit idegesít,h senki se hajlandó hozzám szólni...
A képek azért ilyenek,mert aznap tettem fel,mikor még friss volt és csak ezek voltak HQ-sok..
A képek azért ilyenek,mert aznap tettem fel,mikor még friss volt és csak ezek voltak HQ-sok..
2008. november 19. 19:50
|
|
|
Idézet(zoomify @ 2008. November 17. - 11:28)
Köszi Lindsay019, hogy feltettél magadról képeket! 
Mareknek meg, hogy rólad
Amúgy +, hátitáskával a "vörösszõnyegen" (mégha nincs is) és ezt így hogy?
Mareknek meg, hogy rólad
Amúgy +, hátitáskával a "vörösszõnyegen" (mégha nincs is) és ezt így hogy?
LoL
Hááát....ez ilyen tipikus Sam-es húzás volt
Azért valamilyen szinten látszik,hogy nem járkál gyakran ilyen eseményekre...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: