r.:Ron Howard
Tom Hanks, Ayelet Zurer, Ewan McGregor, Stellan Skarsgård
várjuk már!!!
Angels & Demons - Angyalok és démonok
2008. november 17. 09:35
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Tudja valaki mikortól lesz a mozikban?
2008. november 17. 17:31
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Idézet(Horgi @ 2008. November 17. - 16:57)
2009. május 15 amerikában
Köszi!
2009. május 13. 17:28
Én ma láttam. Azt kell, hogy mondjam Szar lett a film. Nagyot csalódtam.
A könyvet imádom a film viszont szar lett. Fontos dolgokat kavartak össze, és Kohler benne se volt a filmben, a camerlengo nevét is teljesen megváltoztatták, másrészt meg Vittoriát el sem rabolta a gyilkos, mint ahogy a könyvben Dan Brown leírta.
A film vége szintén máshogyan lett rendezve mint a regényben.
A film vége szintén máshogyan lett rendezve mint a regényben.
2009. május 13. 19:36
Összegezve így utólag kiadva a dühömet, kicsit korrigálok a véleményemen:
Pergõs volt, izgalmas volt.
És Ron Howard rendezõ meglepett sok dologgal. Kihagyta a filmbõl Vittoria elrablását, persze megértem, túl hosszúra sikeredett volna. Így is 140 perc lett! Kohler nélkül zavaró volt a camerlengo irodájában zajló csetepaté a film vége felé. Egy két fontos dolgot megváltoztattak a filmben, és pont ez jelenti most számomra a csalódottság elmúlása után az elégedettséget, miután átgondoltam az egészet.
A bíborosok meggyilkolása hátborzongató lett, ami szerintem kiegyenlíti Maximilian Kohler (Janus) hiányát. A látvány qurva jó! A zene pedig szintén. Valamint nagyon tetszett a díszlet, hiszen a stáb nem forgathatott a Vatikán nagyobb részén, mert nem engedélyezték. A gyilkos pedig...hasonlóan képzeltem el. Görénynek és hidegvérûnek.
Egyszóval a színészek remekül játszottak.
Ha Kohlert beleépítik a filmbe, akkor azt mondhatnám hogy Dan Brown fontos szereplõi egytõl egyig benne lettek volna a filmben. Tom Hanks alakítása azonban zseniális!
Ayelet Zurer pedig szintén ráillik Vittoriára.
10/7,5
Pergõs volt, izgalmas volt.
A bíborosok meggyilkolása hátborzongató lett, ami szerintem kiegyenlíti Maximilian Kohler (Janus) hiányát. A látvány qurva jó! A zene pedig szintén. Valamint nagyon tetszett a díszlet, hiszen a stáb nem forgathatott a Vatikán nagyobb részén, mert nem engedélyezték. A gyilkos pedig...hasonlóan képzeltem el. Görénynek és hidegvérûnek.
Ha Kohlert beleépítik a filmbe, akkor azt mondhatnám hogy Dan Brown fontos szereplõi egytõl egyig benne lettek volna a filmben. Tom Hanks alakítása azonban zseniális!
Ayelet Zurer pedig szintén ráillik Vittoriára.
10/7,5
2009. május 14. 07:56
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Én nem olvastam egyik könyvet sem, de az elsõ részt nemrég láttam és az nagyon tetszett, ezt is nagyon várom.
Köszi a képeket!
Én várok egy rendes kamerás változatot belõle, szinkronnal ezt nem vagyok hajlandó megnézni, mikor Tom Hanks, Ewan McGregor és Stellan Skarsgard a fõszereplõk.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: