Holly Madison @ Spec. Screening Of Lionsgate's "Repo The Genetic Opera
2008. november 07. 13:39
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Köszönet a képekért!!!
De megint elszáll az agyam, remélem, elég hosszú ideig lesznek együtt, hogy megjegyezzétek:
+ CRISS ANGEL + CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL

Hihetetlen: kénytelen vagyok egy modellt is kedvencnek jelölni, hogy lássam, ha "mozgás" van nála/náluk
Köszi a modinak, aki majd hozzácsatolja Criss adatlapjához
De megint elszáll az agyam, remélem, elég hosszú ideig lesznek együtt, hogy megjegyezzétek:
+ CRISS ANGEL + CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL+ CRISS ANGEL

Hihetetlen: kénytelen vagyok egy modellt is kedvencnek jelölni, hogy lássam, ha "mozgás" van nála/náluk
2008. november 07. 13:44
|
RuMsZeSz |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.07.22. Hozzászólás: 1669 Csatolások: 20827 Azonosító: 35303 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2008. November 7. - 14:39)
Van neki?
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2008. november 07. 14:40
|
|
stellaqueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.20. Hozzászólás: 233 Csatolások: 5 Azonosító: 44062 offline
|
Szerintem meg az a vicces, ha nem ismerik Holly Madisont... Én meg remélem, hogy nem sokáig lesznek együtt
Idézet
De megint elszáll az agyam, remélem, elég hosszú ideig lesznek együtt, hogy megjegyezzétek: biggrin.gif
2008. november 09. 11:14
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
+ valami "szeretnivaló" punk
Éowyn
2008. november 09. 12:03
|
|
stellaqueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.20. Hozzászólás: 233 Csatolások: 5 Azonosító: 44062 offline
|
köszi a kieg.-et
2008. november 15. 22:32
|
|
betty_babeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.03. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 68077 offline
|
Én azért remélem, hogy sikeres lesz a kapcslatuk!
Most már sokkal boldogabbnak látszik Holly, mint Heffel!!
Éowyn
2008. december 22. 20:28
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(betty_babee @ 2008. November 15. - 22:32)
Én azért remélem, hogy sikeres lesz a kapcslatuk!
Nagyon úgy tûnik, hogy ez komoly
Lefordítottam a beszámolót, ami pár napja a közös születésnapi bulijukon készült:
Holly:
"Lelkitársak lettünk. Ez a leghihetetlenebb és legszebb érzés, de én már az elsõ pillanattól szerettem --- még mielõtt összejöttünk volna. Egyszerûen tudtam, hogy ennek így kell történnie, és reménytelenül szerelmesek vagyunk.
... A legédesebb, legkedvesebb és leggondoskodóbb férfi, akit valaha ismertem. Felejts el mindent, amit az emberek hisznek róla. Kedves, és annyira boldogok vagyunk, és jól érezzük magunkat együtt."
Criss:
"El sem tudom mondani, mit érzek. Megváltoztatott. Tényleg megtaláltam azt a bizonyos, egyetlen, különleges nõt.
... Holly rendkívüli nõ. Békét hozott az életembe, és elmúlt a nyugtalanságom. Ott volt, amikor nem volt könnyû nekem. Vigaszt nyújtott nekem. Soha nem éreztem még így. Édesanyám és a bátyáim imádják õt. Meg is érdemli! Tudjuk, hogy egymáshoz valók vagyunk, és idõvel ez csak egyre jobb lesz."
Hát, ez a harci helyzet. Akit érdekel, itt a többi, a #3762. hozzászólás a fórumban:
http://forum.netbulvar.hu/index.php?a=posts&id=16394
2009. január 31. 03:09
|
|
HeavyMetalBabe |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.29. Hozzászólás: 1250 Csatolások: 1 Azonosító: 75342 offline
|
Holly looks beautiful. Thank you.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.