Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. november 11. 23:53 #11161
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
uristen, Brian Molko meg mindig egy kibszott isten. heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, InoriGothGirl, CandUs, Synapses
2016. november 12. 04:58 #11162
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
nekem ma tanitas van (altalanos ota sosem voltam meg szombaton suliban ><) raadasul nyiltnap. es felelunk is. par baratommal ugy tervezzuk, hogy osszedobunk ma egy lanynak szulinapi mini-partyt suli utan, de esik az eso :/ nagyon remelem elall addigra...

amugy megcsinaltattuk a telefonom vegul ♡_♡ vegre olyan mint uj koraban. mas kerdes hogy sanszos, karacsonyra meg egy tabla csokit sem fogok kapni xdd
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. november 12. 11:56 #11163
- törölt felhasználó -    
esik. a. hó. és úristen, bele voltam süllyedve az önsajnálatba aztán egyszer csak látom hogy esik a hó w00t.gif elolvad meg havas eső meg minden, de olyan szép, tökre feldobta a kedvem. szeretem a telet, király, hogy ilyen hamar elkezdődött~

btw szerdán fogadóórán kiderült, hogy elkezdtem nyitni az osztálytársaim felé - sírjakvagyröhögjek -, én pont úgy érzem, hogy még jobban elzárkóztam mindenkitől, de hát vagy én vagyok h#lye, vagy a tanáraim, vagy mindannyian. amúgy annyira unom azokat, amiket mondanak. tök jó, hogy okosnak tartanak, meg szerintük bármi lehet belőlem, kiváló lennék orvosnak meg minden tosznak, de nyilván nem jókedvemből nem jelentkezek, és ha még egyszer azt mondja valaki, hogy "okos, de lehetne szorgalmasabb…" kivetem magam valamelyik ablakon. élni nincs kedvem, nemhogy tanulni. engem csak hagyjanak békében animés crack videókat nézni jobb dolgom úgysincs
az egyetlen, aminek úgy kifejezetten örültem az az, hogy a magyartanárom szerint jól fogalmazok és művelt vagyok. tudnék vele vitatkozni, de… de na. (és én azt hittem hogy utál most meg nem értem honnan a hirtelen szimpátia)
és rájöttem, hogy ha valamit el akarok rejteni, az a legjobb megoldás, ha nem rejtem el. mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy ennyire beválik.
6 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, Psyché, Lil98, LaDySmIth, CandUs
2016. november 12. 15:56 #11164
- törölt felhasználó -    
Hogyan dobj ki az ablakon csak úgy 3000 ft-ot? Hagyd, hogy anyukád és tesód a jelenléted nélkül rendeljen ebayről. Olyan ügyesek voltak, hogy 2x rendelték meg ugyanazt, és persze utána nekem kellett írni az eladónak, hátha olyan cuki és visszamondja az egyik rendelést, de már késő volt. rolleyes.gif
7 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, InoriGothGirl, Psyché, Lil98, LaDySmIth, CandUs
2016. november 12. 16:29 #11165
InoriGothGirl
InoriGothGirl
visszatérő vendég

StátuszMinä olen kuolema.
Hozzászólás: 404
Csatolások: 115
Azonosító: 249469
Engem úgy néz ki, utálnak a fülhallgatók. Mindig tönkremennek. Az a gáz, hogy most egy olyat tettem tönkre, ami nem is az enyém volt. Érzem, hogy erre rá fog menni minden félretett pénzem. mellow.gif
4 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, CandUs, Mrs.Jack Frost
2016. november 12. 17:03 #11166
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (InoriGothGirl @ 2016.11.12. 16:29)
Engem úgy néz ki, utálnak a fülhallgatók. Mindig tönkremennek. Az a gáz, hogy most egy olyat tettem tönkre, ami nem is az enyém volt. Érzem, hogy erre rá fog menni minden félretett pénzem.  mellow.gif

Ó, ez annyira ismerős. Anno, Androidos telefonom volt, kéthavonta füleseket mentem vásárolni, mert a legkisebb külső hatására is tönkrement, vagy recsegett, vagy nem szólt egyáltalán. Jó, aláírom, egyszer belesett a balos a kávémba véletlenül biggrin.gif
Tavaly kaptam az iPhone-hoz fülhallgatót - na az valami csoda! Azt ha fel akarnám robbantani is ugyanolyan intenzitással szólna. Már majdnem elszakítottam vagy ezerszer, belement a víz és kutya baja, rángatom, ráülök, kínzom, de semmi.
Az Apple fülhallgatót csak ajánlani tudom. Az ára az valami kegyetlen, ha nem a telefonhoz veszed (ha esetleg telefoncserét is szeretnél, hamarosan itt a karácsony) akkor elég nagy lehúzásnak tűnik, de szerintem nagyon megéri. Mondom, nekem másfél éve van meg, én aztán tényleg pórul jártam már ezekkel, de ezzel maximálisan meg vagyok elégedve smileeee.gif Ugye a telefonokhoz a csatlakozó miatt eleve kell, hogy működjön, hogy a gépeden/laptopodon milyen, azt már passzolom. Nekem a régi Toshibámhoz és a mostani Dellemhez is működik, de azért ha szaküzletben veszed, kérdezz rá, biztos ami biztos smileeee.gif (sajnos fejhallgatók terén már nem vagyok ennyire toppon)

ON: A tegnapi egész napos munka, hajnalig tartó dolgozatírás és a heti nagyszerűen felépített "marketing tervem" mellé szerintem megérdemlem, hogy a Joy-napon hódoljak az egyik kedvenc hobbimnak és az összes pénzemet a drogériák sminkosztályán költsem el. Gyönyörű szép dolgokat vettem abszolúte vállalható áron, a Sleek palettámba pedig beleszerettem. Megbeszéltük, hogy hamarosan kap majd tesókat is, nehogy szegény egyedül árválkodjon wub.gif blush.gif

ON 2.0.: Az érzés, amikor meglátod, hogy az email fiókodban ott egy levelecske, hogy hétfőn elmarad az egyik gyakorlat és mehetsz haza előbb... pompom.gif
8 felhasználónak tetszik: An_d_a, ilus1996, Szandi0820, Lil98, InoriGothGirl, CandUs, Beyla, Synapses
2016. november 12. 17:13 #11167
InoriGothGirl
InoriGothGirl
visszatérő vendég

StátuszMinä olen kuolema.
Hozzászólás: 404
Csatolások: 115
Azonosító: 249469
Idézet (Psyché @ 2016.11.12. 17:03)
Ó, ez annyira ismerős. Anno, Androidos telefonom volt, kéthavonta füleseket mentem vásárolni, mert a legkisebb külső hatására is tönkrement, vagy recsegett, vagy nem szólt egyáltalán. Jó, aláírom, egyszer belesett a balos a kávémba véletlenül biggrin.gif
Tavaly kaptam az iPhone-hoz fülhallgatót - na az valami csoda! Azt ha fel akarnám robbantani is ugyanolyan intenzitással szólna. Már majdnem elszakítottam vagy ezerszer, belement a víz és kutya baja, rángatom, ráülök, kínzom, de semmi. 
Az Apple fülhallgatót csak ajánlani tudom. Az ára az valami kegyetlen, ha nem a telefonhoz veszed (ha esetleg telefoncserét is szeretnél, hamarosan itt a karácsony) akkor elég nagy lehúzásnak tűnik, de szerintem nagyon megéri. Mondom, nekem másfél éve van meg, én aztán tényleg pórul jártam már ezekkel, de ezzel maximálisan meg vagyok elégedve smileeee.gif Ugye a telefonokhoz a csatlakozó miatt eleve kell, hogy működjön, hogy a gépeden/laptopodon milyen, azt már passzolom. Nekem a régi Toshibámhoz és a mostani Dellemhez is működik, de azért ha szaküzletben veszed, kérdezz rá, biztos ami biztos smileeee.gif (sajnos fejhallgatók terén már nem vagyok ennyire toppon)

Ez elvileg márkás cucc volt, és amint ráraktam a fejemre, és elkezdtem zenét hallgatni, a következő percben már nem is szólt rendesen. Próbáltam a mobilomon, a gépemen, de az egyik fele nem akar szólni. A vicc, hogy ez valami 20000 forintos fejhallgató, és nekem marhára nem jön jól, hogy pont most, mikor gitárt szeretnék venni, erre kell költenem a pénzt.
sad.gif
(A tulajdonosa biztos le fogja szedni a fejemet érte..)
Köszönöm a tanácsot. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Psyché
2016. november 12. 17:27 #11168
- törölt felhasználó -    
Durva amúgy, de azt vettem észre, hogy akiknek bizonyos sztárok a kedvencei, azok valahogy olyan stílusban is viselkednek. Nem mindenki persze, de kifejezetten vannak ilyenek is. Érdekes.
2016. november 12. 18:01 #11169
- törölt felhasználó -    
Egy ideje befejeztem a naplóírást, mert elegem volt a negatív gondolataimból, és azok visszaolvasásából, valamint a tumblr posztjaim 99,9%-a rockzenészekről, meg Emma Watson-ról szól, sehol semmi érvágós gagyiság, és, bár nem állítom, hogy ettől boldogabb vagyok, azért érezhetően csökkent a feszültség bennem (vagyis néha úgy érzem, csökkent). Plusz újabban ismét rákaptam az olvasásra, ami igencsak kellemes időtöltésnek bizonyul (mintha ezt eddig nem tudtam volna), és igyekszem visszaterelni az életem a normális medrébe. Vagy nem is tudom, inkább egy új medret próbálok létrehozni, ami nem szutykos.
4 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, LaDySmIth, CandUs
2016. november 12. 19:28 #11170
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (AliceLiza @ 2016.11.12. 17:27)
Durva amúgy, de azt vettem észre, hogy akiknek bizonyos sztárok a kedvencei, azok valahogy olyan stílusban is viselkednek. Nem mindenki persze, de kifejezetten vannak ilyenek is. Érdekes.

mindenféle személyeskedés nélkül ezt én most magamra vettem, mivel gondolom a tegnap esti kirohanásom eredményezte a meglátásod, és nem csak úgy a semmiből jött. nem szeretnék semmiféle vitába sem bonyolódni, de lehet nem árt ha tudod, hogy nem a kedvenc sztárom fogja meghatározni a stílusomat, hanem a stílusom és a személyiségem azt, hogy kiben látom meg azt, amivel az én szememben különb a többinél. nem azért van mocskos szám, mert a kedvencemnek az van, hanem azért nem taszít, hogy úgy beszél ahogy, mert én is. ha pedig valakinek nem tetszik a stílusa, vagy akár csak antipatikus a kedvencei alapján, görgesd át a hozzászólását, rögtön ahogy meglátod a nevét, senki sem kötelez az elolvasására...

azt pedig még mindig nem tudom felfogni, hogy miért kell diszkriminálni azt, aki más, esetleg annyira nem elfogadott zenei stílusban mozog, és annak a képviselőire néz fel valamilyen okból. attól még ugyanolyan emberek vagyunk, csak lehet a felszín mögé kellene látni. rolleyes.gif

on: istenem, hányszor fogok még sírógörcsöt kapni, ha eszembe jut hogy végre hallhattam a kedvenc számom élőben? majdnem huszonnégy óra eltelt, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy részese lehettem a tegnapi csodának, és hogy ezúttal nem néztem el a mikforonállványokat, és ott állt előttem, alig pár méterre tőlem az az ember, akinek szinte az egész életemet köszönhetem. ah, jöhetnének már vissza. heart.gif
10 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, InoriGothGirl, Lil98, LaDySmIth, CandUs, Jody, silenc, Beyla, Synapses
2016. november 12. 23:04 #11171
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Az egy dolog, hogy hagymateát iszom orrba-szájba, több fokhagymát eszem lassan, mint kenyeret; de hogy annyira kétségbe vagyok esve, hogy egy fej hagymát felvágtam, textil pelenkába tettem és a nyakam köré csavartam, az már kicsit még nekem is sok. De hát ilyen az, amikor az ember jobb, mandulája 2x-re van dagadva és próbálja megoldani házilag. Holnap reggelre mindenem hagyma szagú lesz rohog.gif De ha hat, engem nem érdekel, komolyan, csak működjön és vigye vissza normál méretűre!
4 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, Beyla, itsjustme
2016. november 12. 23:33 #11172
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Státuszthey could sedate u, but what good would drugs be?
Hozzászólás: 412
Csatolások: 0
Azonosító: 177188
Idézet (itsjustme @ 2016.11.11. 23:53)
uristen, Brian Molko meg mindig egy kibszott isten. heart.gif

Ha tudnád, hogy most mennyire kibszottul irigyellek, de na, azért biztostutikrva jó volt, na. Semmi értelmes, normális hozzászólást nem tudok ehhez fűzni, az tuti egy olyan koncert volt, amire megéri emlékezni, nagyon is. : D

On: Annyira jól érzem magam most barátnőmmel. Bár krva kevés ideje vagyunk együtt, de úgy érzem, hogy megérdemlem végre a boldogságot. Na.
5 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, InoriGothGirl, itsjustme, Synapses
2016. november 13. 01:29 #11173
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2016.11.12. 19:28)
mindenféle személyeskedés nélkül ezt én most magamra vettem, mivel gondolom a tegnap esti kirohanásom eredményezte a meglátásod, és nem csak úgy a semmiből jött. 
.....
azt pedig még mindig nem tudom felfogni, hogy miért kell diszkriminálni azt, aki más, esetleg annyira nem elfogadott zenei stílusban mozog, és annak a képviselőire néz fel valamilyen okból.

Sajnálom, hogy magadra vetted. Nem rád vonatkozott. Semmi bajom a hozzád hasonlókkal, nem egy ilyen stílusú haverom, barátnőm van... A kirohanásod meg nem is olvastam. laugh.gif
2016. november 13. 13:31 #11174
- törölt felhasználó -    
A cicám végre megint nálam alszik, és annyira boldog vagyok wub.gif Egy éve hoztam el, és hozzám kötődik a legjobban, én etetem, mindig hozzám jött, ha bejött kintről, folyton a szobámban aludt, rengetegszer az ágyamban éjszaka is. Nyáron többet van kint, mikor viszont bejöttek most a hideg idők, akkor sem nálam volt legtöbbször, hanem bátyámnál... szerintem azért, mert rengeteg időt töltöttem barátomnál, sokszor ott is aludtam, és lehetséges, hogy hanyagolva érezte magát. Viszont most már itthon alszom többet, meg itthon vagyok többet, mivel barátomnál (a ház, amit bérel) r*hadt hideg van, én meg elég fázós vagyok, szóval áttettem a székhelyemet, és Merlin is egyre többször jön hozzám. Néha a konvektoron alszik, vagy az ablakpárkányon, tegnap pedig kitalálta, hogy barátom táskájába költözik, azóta az a törzshelye rohog.gif Örülök, hogy megint itt van wub.gif
Amúgy meg úgy bírom, hogy tiszta pufók rohog.gif nyáron tök vékony, ilyenkor meg kétszer akkora. Nem hiába, beköszöntött a hideg biggrin.gif
8 felhasználónak tetszik: Grace Benning, silenc, ilus1996, Lil98, Szandi0820, CandUs, LaDySmIth, itsjustme
2016. november 13. 14:10 #11175
- törölt felhasználó -    
Tavaly még decemberben sem volt karácsonyi hangulatom, most meg fel van díszítve az egész szobám. Van cuki fényfüzérem és sok-sok illatos gyertyám, mindenki aki bejön megjegyzi, hogy milyen jó illat van. laugh.gif
Ráadásul teljesen fel vagyok dobódva, mert esett a hó, jól sikerültek a dogáim, teljesen hasznos semmittevéssel töltöttem a hétvégém és végre találtam egy normális háttérképet a telefonomra. rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Callieh, ilus1996, CandUs, Szandi0820, LaDySmIth, Beyla
2016. november 13. 16:19 #11176
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
Még mindig sokkban vagyok. Sikerült a szüleimet meggyőzni, hogy februárban menjuk fel Budapestre, mivel a Soulbreakers ott fog fellépni. Hál'Isten így legalább nem vonattal kell mennem. Marad a jól megszokott kocsi. smileeee.gif De persze ez csak akkor fog teljesülni , ha decemberben sikeres lesz az elméleti + gyakorlati vizsgám . +az angolnyelvi. Legalább van egy jó okom , hogy miért kell az egész napokat tanulással tölteni. A lényeg , Hogy végre láthatom majd Écskát. wub.gif
3 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, LaDySmIth
2016. november 13. 16:26 #11177
- törölt felhasználó -    
1. Napok óta nem alszom rendesen, annak ellenére, hogy rohadt fáradtnak érzem magam. Ha ágyba kerülök, bevackolom magam és órákon keresztül csak bámulom a plafont és képtelen vagyok aludni, nem mellesleg fura hangokat hallok, mintha valaki lenne a szobámban és csoszogna a szőnyegen. unsure.gif Ennek az álmatlanságnak köszönhetően ma reggel már fél 6-kor nekiálltam sütni. rohog.gif
2. Már több napja, órákon keresztül csak műkorcsolyát nézek és annyira beszippantott, hogy kedvem támadt korcsolyázni. Már csak egy jó társaság kéne és indulnék is. Bár amilyen szerencsétlen tudok lenni, tuti összetörném magam. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: silenc, Callieh, ilus1996, Szandi0820, LaDySmIth
2016. november 13. 19:03 #11178
- törölt felhasználó -    
Lett egy cicánk, vagyis fogjuk rá. Utcacica, de már tegnap este is bent aludt a nappaliban, meg ma dél óta bent van, és tök ideszokott az utóbbi pár napban. A dolog legjobb része, hogy épp vemhes, szóval, ha lesz olyan szerencsénk, és ide ellik, akkor a kiscicák közül lesz, amit kiviszünk mamáékhoz. laugh.gif
Egyébként tündéri kis dög, többnyire fekete, de a hasa, a mancsai, meg a fejénél egy kis rész fehér, az orra hegye pedig szintén fekete. Gyönyörű, és meglepően szelíd. wub.gif
Szerk.: Rájöttem, hogy van két szörnyű minőségű képem a kis mocsokról.
9 felhasználónak tetszik: Grace Benning, silenc, Callieh, ilus1996, InoriGothGirl, Szandi0820, LaDySmIth, Jody, itsjustme
2016. november 13. 19:11 #11179
- törölt felhasználó -    
Arra, hogy ha jobban belegondolunk, a nem várt meglepetésekről, néha mégis csak kiderül, hogy csak nem akartuk észrevenni a jeleket. unsure.gif
2016. november 13. 23:02 #11180
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Tegnap éjszaka született meg fejemben az a nemes gondolat, miszerint mennyivel jobb, könnyebb lenne a nők élete, ha a férfiak menstruálnának. unsure.gif
10 felhasználónak tetszik: Inori, Fannycska999, ilus1996, Lil98, LaDySmIth, itsjustme, silenc, Psyché, Szandi0820, CandUs
560 oldal 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!