miregondoltokmost?
2016. november 05. 19:10
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
annyira utalom hogy gondor a hajam :/ a letezo osszes agi rokonomnak is hullamos/gondor haja van, meg a nagypapamnak meg apanak is es ok szeretik, de nekem 18 ev sem volt eleg ahhoz, hogy megbaratkozzam vele...annyira irigylem azt, akinek egyenes a haja, athuzza ketszer rajta a kefet es kesz, az en hajam meg sajat eletet el, neha szepen behullamosodik hajmosas utan, de altalaban csak egy kocos csigahalmaz ㅠ.ㅠ egy idejig volt frufrum a nyaron, de ugye azt is vasalni kellett...amiota suliba jarok fel kell tuznom mert mire beerek egy gombafeju pudli lennek o.o neha ki szoktam vasalni de akkor sem lesz szogegyenes es a nap vegere mar hullamos megint :""""""(
2016. november 05. 20:06
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Totálisan ódivatúnak tűnhetek, de még mindig nem értem, miért kell mindegy egyes monumentumot megosztani az instagrammon? Tényleg feltétlen fontos mindenkinek tudnia arról, hogy te épp mit csinálsz, mit eszel, kikkel vagy, mit csináltok? Sose fogom ezt megérteni..de lehet csak én vagyok ilyen "elöregedett".
2016. november 05. 20:18
|
Vantergenvévisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.09.11. Hozzászólás: 101 Csatolások: 2 Azonosító: 259690 offline
|
Csak azok a komoly tagok ott, akik havonta 1 képet raknak fel.
2016. november 05. 21:14
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
raleptem egy bekara amikor vittem ki a kutyanak a kajat :"( esik az eso es ilyenkor felsorakoznak a falhoz es sotetben nem klttam o.o meg sipolt is azt hittem szivacs. de elugralt utana (meg jo hogy nem trappolva jarok).
amugy en imadom a bekakat, mindegy mekkora vagy milyen regen mindig osszefogtam egy rakat bekat egy akvariumba es osszel meg elengedtem oket >< jo en tenyleg minden allatot imadok meg a gilisztat meg a darazsakat is...
amugy en imadom a bekakat, mindegy mekkora vagy milyen regen mindig osszefogtam egy rakat bekat egy akvariumba es osszel meg elengedtem oket >< jo en tenyleg minden allatot imadok meg a gilisztat meg a darazsakat is...
2016. november 05. 23:22
A húgom már kiborult én még tartom magam, de lehet nem sokaig fog tartani, a két kedvencem párbajozik.
De legalább esztike elsőre kiesett.
2016. november 05. 23:47
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Idézet (AliceLiza @ 2016.11.05. 23:22)
A húgom már kiborult én még tartom magam, de lehet nem sokaig fog tartani, a két kedvencem párbajozik.
Ez várható volt, hogy csak az első élő showt éri meg a leányzó. Itt sem nagyon akart távozni, ahogy láttam, az a fej mindent elárult, amikor kimondták a nevét. Egyébként, szépen énekel - csak marhára nem különleges
A párbajhoz csak annyit: Alexet kicsit megkedveltem, de most látok benne egy bűn nagy adag rosszindulatot és butaságot is. Eleinte nem kedveltem, a válogatók alatt szimpatikus lett, most viszont meg kéne jönnie az eszének: a 3 zenekarból kettő ugyanolyan hangzást ér el, a harmadik meg szimplán populáris mulatóst játszik. Nem elég sokrétű a választék, az egyénieknél vannak stílusok, vannak ikonok, itt elég egysíkú. Ha a Jaggers játszott volna egyedüli rockzenét, nem még a másik csapat, simán továbbjut, így én is csekély esélyt láttam rá.
A Jaggershez egyébként még hozzátenném, hogy ott a legelső dalnál valamit a hangmérnökök kegyetlenül elszúrtak... az ének halk volt és zörejes de a zene, a basszus, az alátét tisztán hallható volt. Szeretem a rockzenét, a feldolgozásokat nem, viszont a Kings of Leon szám még nekem is tetszett.
Viszont Ricsinek örülök. A dal utáni "menőzést" kihagyhatta volna, de aranyos és alázatos gyerek, legalábbis attól a primadonna Kristóftól, akitől már legelőször is hidegrázásom volt, biztos, hogy többet ér (más kérdés, hogy szerintem ő sem sokáig fogja húzni).
igen, nézem az x faktort és ezzel még magamat is meglepem...
2016. november 06. 15:10
A Na akkor titkoljuk el anya elől, hogy meg vagyok fázva, a húgom is segít ebben hadművelet kudarca fulladt. Azt hittem egész jól működik, erre behoz két zacskó mákot, hogy szagoljam és kóstoljam meg, érzem e hogy avas lenne, mert ő már kettő avast talált én meg.. Hát ezt nem érzem.
Jó tudom, kicsit dedós gondolkodás eltitkolni, hogy beteg vagyok, de most lett vége a szünetnek, hétfőn kiműtik a bölcsesség fogam, kedden felelés, szerdán meg doga írás... nem akarok tovább várni a műtéttel és a dogát sem akarom elhalasztani bakker.
Jó tudom, kicsit dedós gondolkodás eltitkolni, hogy beteg vagyok, de most lett vége a szünetnek, hétfőn kiműtik a bölcsesség fogam, kedden felelés, szerdán meg doga írás... nem akarok tovább várni a műtéttel és a dogát sem akarom elhalasztani bakker.
2016. november 06. 15:20
Megosztó komment lesz, homofób emberek ne olvassák, köszi.
Piszok szar dolog hetero pasikat shippelni. Őszintén szólva nem tudom, miért kell nekem állandóan úgy kiélni fangörl hajlamaimat, hogy két srácot összeboronálok, de megláttam ezt a képet, és mentségemre szóljon, baromi cukik lennének együtt. Persze a tény, hogy mindketten homofób kis bunkók, nem segít rajtam, és ha közölném valamelyikükkel, hogy összeillenek, ki lennék tiltva minden Kárpátia és Ossian koncertről szerintem. Előbbi mondjuk nem lenne olyan nagy probléma (bármennyire is szeretem őket, a mocskos zsidózás nem jön be), de utóbbitól kicsit összeroppannék. Tényleg csak kicsit. De hát akkor is milyen édesek lennének már.
Fangörl hajlamok kiélve, köszöntem a figyelmet.
Piszok szar dolog hetero pasikat shippelni. Őszintén szólva nem tudom, miért kell nekem állandóan úgy kiélni fangörl hajlamaimat, hogy két srácot összeboronálok, de megláttam ezt a képet, és mentségemre szóljon, baromi cukik lennének együtt. Persze a tény, hogy mindketten homofób kis bunkók, nem segít rajtam, és ha közölném valamelyikükkel, hogy összeillenek, ki lennék tiltva minden Kárpátia és Ossian koncertről szerintem. Előbbi mondjuk nem lenne olyan nagy probléma (bármennyire is szeretem őket, a mocskos zsidózás nem jön be), de utóbbitól kicsit összeroppannék. Tényleg csak kicsit. De hát akkor is milyen édesek lennének már.
Fangörl hajlamok kiélve, köszöntem a figyelmet.
7 felhasználónak tetszik:
wewearblack,
LaDySmIth,
Szandi0820,
TheTruthAboutLove,
nothingcanstopme,
InoriGothGirl,
riri17
2016. november 06. 19:23
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Jelenleg nagyon elkényeztetettnek érzem magam.
Néha az van bennem, hogy habár nem az én hibám, de annyi mindent kézhez kapok, amire a szüleimnek az én koromban nem volt lehetősége. Csak egy példát mondjak: megéheztem, amit két gombnyomással meg is oldottam és már úton van az élelem. Mindezt vasárnap este fél nyolc körül. Ilyenkor csak én érzem magam hülyén?
A szüleim nevetni szoktak rajta, hogy így gondolkodom, de nekem akkor is ez az első, ami most eszembe jutott.
Néha az van bennem, hogy habár nem az én hibám, de annyi mindent kézhez kapok, amire a szüleimnek az én koromban nem volt lehetősége. Csak egy példát mondjak: megéheztem, amit két gombnyomással meg is oldottam és már úton van az élelem. Mindezt vasárnap este fél nyolc körül. Ilyenkor csak én érzem magam hülyén?
1 felhasználónak tetszik:
Nothing
2016. november 06. 20:58
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Utálom, hogy a gyerekosztályon vagyok, mert ilyenkor mindig rámjön a "Gyereket szeretnék, most vagyok fiatal, nem akarok 35 évesen szülni" állapot... Annyira irigylem ilyenkor a családokat, akik jönnek hozzám vásárolni: gyerek, férj, papa-mama, szeretet.
Gáz vagyok tudom
2016. november 06. 22:43
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Valamiért engem Isten is a jelenlegi helyemen akar tartani. Annyi, de annyi lehetőséget kitaláltam, majd szépen, lassan belebukom mindegyikbe, olyan dolgokon, amiken legszívesebben csak ordítani tudnék...
2016. november 07. 15:40
|
|
ElodyEinzelgänger |
|
100% lett a magyar tz-m és a biosz dogám is nekem lett a legjobb ^^ (senkinek nem lett ötös mondjuk lol) mostanában elég mázlim van a jegyeimmel, meg úgy minden egyes apró betű megmarad első olvasás után xd hála az istennek jó a memóriám, azt például sosem értem, hogy képesek egyesek órákig tanulni két füzetnyi oldalt meg ilyenek
aztán meg engem szidnak, hogy biztos protekcióm van
2016. november 07. 17:55
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
barátom mondta ma hoz meglepi ajándékot nekem, azthittem valami csokit vagy virágot, erre kaptam egy 'new car' illatú autóillatosítót az autómba.
igazából már fejben elképzeltem a nagy rózsacsokromat, de azt mondta ennek nagyobb hasznát veszem majd, mint a virágoknak. olyan romantikus.
igazából már fejben elképzeltem a nagy rózsacsokromat, de azt mondta ennek nagyobb hasznát veszem majd, mint a virágoknak. olyan romantikus.
2016. november 07. 22:03
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Micsoda szórakoztató és minőségi ismeretterjesztő műsort sikerült ma estére találnom: Maunika Show-t darálok, idézem a jelenlegi kedvenc mondatomat; "Ide figyelj, hogy nézel ki bmeg, lemész a bányába és feljön a szén"
2016. november 07. 22:41
|
|
Eozorheyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 260795 offline
|
Gondolni ugyan nem gondolok , mindössze reménykedni merek benne , hogy reggelre nem viszi el a házamat a víz ami falu fölé magasodó hegyről folyamatosan lecsorog...
2016. november 08. 14:16
|
Callieh♡ mrs.bieber ♡ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.09.29. Hozzászólás: 5205 Csatolások: 3522 Azonosító: 260016 offline
|
hat en most epp arra gondoltam, hogy hogyan letezhetnek egy ilyen undorito emberek, akik leszidjak a homoszexualisokat. kibaszott szar volt ma pont ezt a nagy izet hallgatni a tanarnomtol. nekem csak annyi volt a velemenyem, hogy ok is csak emberek es vannak erzelmeik. pff
2016. november 08. 18:45
Ma, mikor órára vártam és a csoporttársaimtól kissé odébb ültem, azon gondolkoztam, hogy tulajdonképpen mennyire nem hiányzik most, hogy legyenek az egyetemen barátaim (antiszociálisvagyoklyúly. ja, nem, ez nem ezt jelenti)... Mindig az van, hogy órák előtt a többiek beszélgetnek, nem igazán vannak klikkek, ez már ugye egyetem, mindenki beszél mindenkivel, engem is szívesen látnának, ugyan sosem invitálnak, hogy menjek oda, de hát nyilván nem küldenek el és beszélgetnek velem, viszont annyira nem érzem szükségét, hogy velük legyek. Általában odébb állok, és Messengeren beszélgetek a barátommal, vagy a gimis haverommal, vagy a barátnőmmel, aki Angliában él... jó érzés, hogy ők ismernek már, és nem kell megjátszanom magam előttük. Hála a szorongásomnak, hajlamos vagyok azt hinni, hogy az emberek hülyének néznek, ráadásul megfigyeltem, hogy főleg a lányok tudnak rondán nézni egy másikra, vagy elítélni bármiért. Ez ilyen tipikus lányhabitus sokaknál, aztán még a csoporttársaim nem ismerem annyira és nem tudtam kitapasztalni, hogy milyenek. A fiúk nem ilyenek, ezért van az, hogy a fiú csoporttársaimmal könnyebben szóba elegyedek és megtalálom a közös hangot, nem feszengek, ők annyira mások, mint a lányok.
Ott van a barátom, egy éve vagyunk együtt, és úgy érzem, most még nincs szükségem barátokra. Persze nyilván ő nem pótolja, hiába mondhatok el neki szó szerint MINDENT, minden kis apróságomról tud, de például ugye csajos beszélgetéseket nem lehet tartani vele
Meg hát, ne adj' Isten, ha az útjaink külön folytatódnak, jó, ha van támogató ember mellettem a családomon kívül is, de voltam már egyedül, szóval tudom, hogy az is túlélhető, csak a másik módon könnyebb. De tényleg fura, hogy fiúkkal mennyivel könnyebben barátkozok, pedig voltak lánybarátnőim is.
Örülök, hogy a szorongásom helyrerázódott egy picit, és képes vagyok saját magamtól, önállóan elboldogulni a suliban, de társaságban azért még szokásom feszengeni. Persze ez nem úgy oldódik majd, hogy folyton egyedül vagyok, de még igyekszem stabilizálni magam.
Plusz ugye a suli mellett időm sincs nagyon, és az emberek így is eléggé lefárasztanak. Remélem azért, hogy majd szerzek barátokat, de előre látom, hogy nekem ez jóval lassabban fog menni. De végül is ráérek
Ott van a barátom, egy éve vagyunk együtt, és úgy érzem, most még nincs szükségem barátokra. Persze nyilván ő nem pótolja, hiába mondhatok el neki szó szerint MINDENT, minden kis apróságomról tud, de például ugye csajos beszélgetéseket nem lehet tartani vele
Örülök, hogy a szorongásom helyrerázódott egy picit, és képes vagyok saját magamtól, önállóan elboldogulni a suliban, de társaságban azért még szokásom feszengeni. Persze ez nem úgy oldódik majd, hogy folyton egyedül vagyok, de még igyekszem stabilizálni magam.
Plusz ugye a suli mellett időm sincs nagyon, és az emberek így is eléggé lefárasztanak. Remélem azért, hogy majd szerzek barátokat, de előre látom, hogy nekem ez jóval lassabban fog menni. De végül is ráérek
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.