Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. november 05. 19:10 #11121
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
annyira utalom hogy gondor a hajam :/ a letezo osszes agi rokonomnak is hullamos/gondor haja van, meg a nagypapamnak meg apanak is es ok szeretik, de nekem 18 ev sem volt eleg ahhoz, hogy megbaratkozzam vele...annyira irigylem azt, akinek egyenes a haja, athuzza ketszer rajta a kefet es kesz, az en hajam meg sajat eletet el, neha szepen behullamosodik hajmosas utan, de altalaban csak egy kocos csigahalmaz ㅠ.ㅠ egy idejig volt frufrum a nyaron, de ugye azt is vasalni kellett...amiota suliba jarok fel kell tuznom mert mire beerek egy gombafeju pudli lennek o.o neha ki szoktam vasalni de akkor sem lesz szogegyenes es a nap vegere mar hullamos megint :""""""(
7 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Fannycska999, Szandi0820, Lil98, CandUs, ilus1996, riri17
2016. november 05. 20:06 #11122
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Totálisan ódivatúnak tűnhetek, de még mindig nem értem, miért kell mindegy egyes monumentumot megosztani az instagrammon? Tényleg feltétlen fontos mindenkinek tudnia arról, hogy te épp mit csinálsz, mit eszel, kikkel vagy, mit csináltok? Sose fogom ezt megérteni..de lehet csak én vagyok ilyen "elöregedett". laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Elody, silenc, Lil98, Szandi0820, ilus1996, Synapses
2016. november 05. 20:18 #11123
Vantergenvé
Vantergenvé
visszatérő vendég

Státusz"Á egy régi 'kellemes' ismerős..."
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 101
Csatolások: 2
Azonosító: 259690
Csak azok a komoly tagok ott, akik havonta 1 képet raknak fel.
2016. november 05. 21:14 #11124
Elody
Elody
Einzelgänger
raleptem egy bekara amikor vittem ki a kutyanak a kajat :"( esik az eso es ilyenkor felsorakoznak a falhoz es sotetben nem klttam o.o meg sipolt is azt hittem szivacs. de elugralt utana (meg jo hogy nem trappolva jarok).

amugy en imadom a bekakat, mindegy mekkora vagy milyen regen mindig osszefogtam egy rakat bekat egy akvariumba es osszel meg elengedtem oket >< jo en tenyleg minden allatot imadok meg a gilisztat meg a darazsakat is...
5 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Fannycska999, Szandi0820, ilus1996, riri17
2016. november 05. 23:22 #11125
- törölt felhasználó -    
A húgom már kiborult én még tartom magam, de lehet nem sokaig fog tartani, a két kedvencem párbajozik. cray.gif

De legalább esztike elsőre kiesett.
2016. november 05. 23:47 #11126
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (AliceLiza @ 2016.11.05. 23:22)
A húgom már kiborult én még tartom magam, de lehet nem sokaig fog tartani, a két kedvencem párbajozik. cray.gif
De legalább esztike elsőre kiesett.

Ez várható volt, hogy csak az első élő showt éri meg a leányzó. Itt sem nagyon akart távozni, ahogy láttam, az a fej mindent elárult, amikor kimondták a nevét. Egyébként, szépen énekel - csak marhára nem különleges biggrin.gif
A párbajhoz csak annyit: Alexet kicsit megkedveltem, de most látok benne egy bűn nagy adag rosszindulatot és butaságot is. Eleinte nem kedveltem, a válogatók alatt szimpatikus lett, most viszont meg kéne jönnie az eszének: a 3 zenekarból kettő ugyanolyan hangzást ér el, a harmadik meg szimplán populáris mulatóst játszik. Nem elég sokrétű a választék, az egyénieknél vannak stílusok, vannak ikonok, itt elég egysíkú. Ha a Jaggers játszott volna egyedüli rockzenét, nem még a másik csapat, simán továbbjut, így én is csekély esélyt láttam rá.
A Jaggershez egyébként még hozzátenném, hogy ott a legelső dalnál valamit a hangmérnökök kegyetlenül elszúrtak... az ének halk volt és zörejes de a zene, a basszus, az alátét tisztán hallható volt. Szeretem a rockzenét, a feldolgozásokat nem, viszont a Kings of Leon szám még nekem is tetszett.

Viszont Ricsinek örülök. A dal utáni "menőzést" kihagyhatta volna, de aranyos és alázatos gyerek, legalábbis attól a primadonna Kristóftól, akitől már legelőször is hidegrázásom volt, biztos, hogy többet ér (más kérdés, hogy szerintem ő sem sokáig fogja húzni).

igen, nézem az x faktort és ezzel még magamat is meglepem...
2016. november 06. 15:10 #11127
- törölt felhasználó -    
A Na akkor titkoljuk el anya elől, hogy meg vagyok fázva, a húgom is segít ebben hadművelet kudarca fulladt. Azt hittem egész jól működik, erre behoz két zacskó mákot, hogy szagoljam és kóstoljam meg, érzem e hogy avas lenne, mert ő már kettő avast talált én meg.. Hát ezt nem érzem. unsure.gif

Jó tudom, kicsit dedós gondolkodás eltitkolni, hogy beteg vagyok, de most lett vége a szünetnek, hétfőn kiműtik a bölcsesség fogam, kedden felelés, szerdán meg doga írás... nem akarok tovább várni a műtéttel és a dogát sem akarom elhalasztani bakker. unsure.gif
2016. november 06. 15:20 #11128
- törölt felhasználó -    
Megosztó komment lesz, homofób emberek ne olvassák, köszi.
Piszok szar dolog hetero pasikat shippelni. Őszintén szólva nem tudom, miért kell nekem állandóan úgy kiélni fangörl hajlamaimat, hogy két srácot összeboronálok, de megláttam ezt a képet, és mentségemre szóljon, baromi cukik lennének együtt. Persze a tény, hogy mindketten homofób kis bunkók, nem segít rajtam, és ha közölném valamelyikükkel, hogy összeillenek, ki lennék tiltva minden Kárpátia és Ossian koncertről szerintem. Előbbi mondjuk nem lenne olyan nagy probléma (bármennyire is szeretem őket, a mocskos zsidózás nem jön be), de utóbbitól kicsit összeroppannék. Tényleg csak kicsit. De hát akkor is milyen édesek lennének már. wub3.gif
Fangörl hajlamok kiélve, köszöntem a figyelmet.
7 felhasználónak tetszik: wewearblack, LaDySmIth, Szandi0820, TheTruthAboutLove, nothingcanstopme, InoriGothGirl, riri17
2016. november 06. 18:44 #11129
- törölt felhasználó -    
Van rajtam egy Mickey egeres pizsi felső (Mickey és Minnie ölelkeznek rajta, annyira aranyosak wub.gif ), egy cicagatya és egy tíz lyukú acélbetétes bakancs. Divatot teremtek, ennyi. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, LaDySmIth, riri17, dtsz
2016. november 06. 19:23 #11130
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Jelenleg nagyon elkényeztetettnek érzem magam. rohog.gif
Néha az van bennem, hogy habár nem az én hibám, de annyi mindent kézhez kapok, amire a szüleimnek az én koromban nem volt lehetősége. Csak egy példát mondjak: megéheztem, amit két gombnyomással meg is oldottam és már úton van az élelem. Mindezt vasárnap este fél nyolc körül. Ilyenkor csak én érzem magam hülyén? biggrin.gif A szüleim nevetni szoktak rajta, hogy így gondolkodom, de nekem akkor is ez az első, ami most eszembe jutott.
1 felhasználónak tetszik: Nothing
2016. november 06. 20:58 #11131
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Utálom, hogy a gyerekosztályon vagyok, mert ilyenkor mindig rámjön a "Gyereket szeretnék, most vagyok fiatal, nem akarok 35 évesen szülni" állapot... Annyira irigylem ilyenkor a családokat, akik jönnek hozzám vásárolni: gyerek, férj, papa-mama, szeretet. sad.gif Gáz vagyok tudom sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, riri17, Psyché, Szandi0820
2016. november 06. 22:43 #11132
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Valamiért engem Isten is a jelenlegi helyemen akar tartani. Annyi, de annyi lehetőséget kitaláltam, majd szépen, lassan belebukom mindegyikbe, olyan dolgokon, amiken legszívesebben csak ordítani tudnék...
4 felhasználónak tetszik: CandUs, Lil98, Beyla, riri17
2016. november 07. 15:04 #11133
- törölt felhasználó -    
Amikor megcsinálsz egy hajat és rájössz, hogy ez csak az anime karaktereknek áll jól...
3 felhasználónak tetszik: silenc, riri17, Nagisa
2016. november 07. 15:40 #11134
Elody
Elody
Einzelgänger
100% lett a magyar tz-m és a biosz dogám is nekem lett a legjobb ^^ (senkinek nem lett ötös mondjuk lol) mostanában elég mázlim van a jegyeimmel, meg úgy minden egyes apró betű megmarad első olvasás után xd hála az istennek jó a memóriám, azt például sosem értem, hogy képesek egyesek órákig tanulni két füzetnyi oldalt meg ilyenek unsure.gif aztán meg engem szidnak, hogy biztos protekcióm van
6 felhasználónak tetszik: Grace Benning, silenc, Lil98, riri17, CandUs, Szandi0820
2016. november 07. 17:55 #11135
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
barátom mondta ma hoz meglepi ajándékot nekem, azthittem valami csokit vagy virágot, erre kaptam egy 'new car' illatú autóillatosítót az autómba. rohog.gif
igazából már fejben elképzeltem a nagy rózsacsokromat, de azt mondta ennek nagyobb hasznát veszem majd, mint a virágoknak. olyan romantikus.
5 felhasználónak tetszik: Lil98, CandUs, An_d_a, Szandi0820, ilus1996
2016. november 07. 22:03 #11136
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Micsoda szórakoztató és minőségi ismeretterjesztő műsort sikerült ma estére találnom: Maunika Show-t darálok, idézem a jelenlegi kedvenc mondatomat; "Ide figyelj, hogy nézel ki bmeg, lemész a bányába és feljön a szén" rohog.gif _nevet.gif biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Psyché, Szandi0820, LaDySmIth, ilus1996
2016. november 07. 22:25 #11137
Callieh
Callieh
♡ mrs.bieber ♡

Státuszlove yourself
Hozzászólás: 5205
Csatolások: 3522
Azonosító: 260016
arra, hogy most akkor állítsam be reggelre azt a ki***tt ébresztőt vagy szarjak rá az egészre? rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, ilus1996
2016. november 07. 22:41 #11138
Eozorhey
Eozorhey
új tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 260795
Gondolni ugyan nem gondolok , mindössze reménykedni merek benne , hogy reggelre nem viszi el a házamat a víz ami falu fölé magasodó hegyről folyamatosan lecsorog... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove, ilus1996
2016. november 08. 14:16 #11139
Callieh
Callieh
♡ mrs.bieber ♡

Státuszlove yourself
Hozzászólás: 5205
Csatolások: 3522
Azonosító: 260016
hat en most epp arra gondoltam, hogy hogyan letezhetnek egy ilyen undorito emberek, akik leszidjak a homoszexualisokat. kibaszott szar volt ma pont ezt a nagy izet hallgatni a tanarnomtol. nekem csak annyi volt a velemenyem, hogy ok is csak emberek es vannak erzelmeik. pff dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Elody, Szandi0820
2016. november 08. 18:45 #11140
- törölt felhasználó -    
Ma, mikor órára vártam és a csoporttársaimtól kissé odébb ültem, azon gondolkoztam, hogy tulajdonképpen mennyire nem hiányzik most, hogy legyenek az egyetemen barátaim (antiszociálisvagyoklyúly. ja, nem, ez nem ezt jelenti)... Mindig az van, hogy órák előtt a többiek beszélgetnek, nem igazán vannak klikkek, ez már ugye egyetem, mindenki beszél mindenkivel, engem is szívesen látnának, ugyan sosem invitálnak, hogy menjek oda, de hát nyilván nem küldenek el és beszélgetnek velem, viszont annyira nem érzem szükségét, hogy velük legyek. Általában odébb állok, és Messengeren beszélgetek a barátommal, vagy a gimis haverommal, vagy a barátnőmmel, aki Angliában él... jó érzés, hogy ők ismernek már, és nem kell megjátszanom magam előttük. Hála a szorongásomnak, hajlamos vagyok azt hinni, hogy az emberek hülyének néznek, ráadásul megfigyeltem, hogy főleg a lányok tudnak rondán nézni egy másikra, vagy elítélni bármiért. Ez ilyen tipikus lányhabitus sokaknál, aztán még a csoporttársaim nem ismerem annyira és nem tudtam kitapasztalni, hogy milyenek. A fiúk nem ilyenek, ezért van az, hogy a fiú csoporttársaimmal könnyebben szóba elegyedek és megtalálom a közös hangot, nem feszengek, ők annyira mások, mint a lányok.
Ott van a barátom, egy éve vagyunk együtt, és úgy érzem, most még nincs szükségem barátokra. Persze nyilván ő nem pótolja, hiába mondhatok el neki szó szerint MINDENT, minden kis apróságomról tud, de például ugye csajos beszélgetéseket nem lehet tartani vele rohog.gif Meg hát, ne adj' Isten, ha az útjaink külön folytatódnak, jó, ha van támogató ember mellettem a családomon kívül is, de voltam már egyedül, szóval tudom, hogy az is túlélhető, csak a másik módon könnyebb. De tényleg fura, hogy fiúkkal mennyivel könnyebben barátkozok, pedig voltak lánybarátnőim is.
Örülök, hogy a szorongásom helyrerázódott egy picit, és képes vagyok saját magamtól, önállóan elboldogulni a suliban, de társaságban azért még szokásom feszengeni. Persze ez nem úgy oldódik majd, hogy folyton egyedül vagyok, de még igyekszem stabilizálni magam.
Plusz ugye a suli mellett időm sincs nagyon, és az emberek így is eléggé lefárasztanak. Remélem azért, hogy majd szerzek barátokat, de előre látom, hogy nekem ez jóval lassabban fog menni. De végül is ráérek smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, Beyla, Elody, An_d_a, ilus1996, Bátor Ventillátor
560 oldal 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!