Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. november 01. 18:26 #11061
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
asszem fogyóznom kellene...ilyentájt hidegben szoktam előszedni a szoknyáimat (mindenki megbotránkozására), de néhány pluszkilo már elrontaná az összhatást laugh.gif
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, LaDySmIth, Szandi0820, TheTruthAboutLove, Lil98, ilus1996
2016. november 01. 18:37 #11062
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hugii 570 @ 2016.11.01. 18:20)
(Bocsi, telefonról nem tudom idézni a szöveget)
Van, csak meg kell találni smileeee.gif nem szeretem ezt a felfogást, amikor a lányok azt mondják, hogy egy normális pasi sincs már. Igaz, hogy kevesen vannak, de azért a lányok is tehetnek arról, hogy egyre kevesebb normális pasi van... Én hiszek benne, hogy lehet találni, nekem sikerült is. Sajnos a mai világban tény, hogy nagyobb divat eldobni egy kapcsolatot az első vitánál és nem megjavítani, vagy hűtlennek lenni egymáshoz. De ezt a lányok is szerintem hasonló mértékben megjátsszák, mint a férfiak. 
Az első kapcsolatomban vagyok, nemsoká egy éve, 18 évesen jöttem össze a barátommal, és állítom, hogy az egyik legrendesebb fiú, akivel találkoztam. Eleinte meg kellett szenvedni érte, hogy a dolgok simák legyenek, de abszolút megérte. Szóval van ilyen. smileeee.gif

Tudom miről beszélsz. wub.gif Én személy szerint már három éve élek párkapcsolatban egy csodás úriemberrel, aki az életét adná értem és fordítva. Persze nekünk is volt már kisebb "szünetünk", de valahogy még is igazat tudok adni neki.

Alapból nem az a fajta lány, aki a divatmajmok után koslatna és minden második pasinak megadja magát, csak hogy legyen valakije, vagy ilyenek és hihetetlen jó ember, mégis még egyszer sem találta meg a nagy Ő-t pedig hatalmas szíve van. Csak az a baj, hogy van rajta egy kis súlyfelesleg (amiről betegsége miatt szegény nem tehet semmit, tornázik mindent elkövet, hogy fogyjon) és máris lenézi őt mindenki. Nem öltözik kihívóan, néha nem is túl nőiesen...
Aki pedig mégsem nézi le, az is csak felkérést ajánl keringőre. És van aki még ki is mondja...

És persze az is világos, hogy néha jobban odatehetné magát, legalább addig amíg meg nem szerez valakit, de a súlya miatt nem is érzi magát jól, ha kihívóan öltözik és úgy van vele, hogy ő nem akar azon emberek közé tartozni, akik másnak adják ki magukat a pasizás időszakában, mint amilyen valójában.

btw. azt hiszem idézetet nem is lehet beidézni, csak ha kimásolod teljesen. biggrin.gif
2016. november 01. 18:58 #11063
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18945
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
És elkezdődött a 'Mit kérsz karácsonyra?'; 'Szerinted mit kéne vennem anyukádnak karácsonyra?'. Nem tudtam mi hiányzott. rohog.gif De legalább lenne valami ötletem.
3 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Szandi0820, ilus1996
2016. november 01. 19:18 #11064
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Ha nővéred kreatív hobbi-cukrász, az fene nagy királyság a szülinapod tájékán. meghajolo.gif Ő: Mit kérsz a szülinapodra? Én: Zombi tortát. tease.gif Nesze neked, nem megkaptam? biggrin.gif
9 felhasználónak tetszik: CandUs, Bátor Ventillátor, LaDySmIth, Jody, Gureka10, Lil98, Szandi0820, Callieh, goldman
2016. november 01. 19:49 #11065
- törölt felhasználó -    
Tegnap este a már rég bennem motoszkáló gondolat, miszerint könyvet szeretnék kiadni, igencsak élénk képet kezdett ölteni a fejemben, és most épp kiadók honlapját böngészgetem egy olyan regény miatt, ami - 4 fejezet kivételével - még csak a gondolataimban létezik. Vagy ott sem. Imádok írólélek lenni. rohog.gif
7 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Elody, LaDySmIth, nothingcanstopme, Beyla, Lil98, ilus1996
2016. november 01. 20:26 #11066
- törölt felhasználó -    
Épp most köptem ki a tüdőm, pedig még csak az Insanity második napjánál vagyok. Viszont nyugtat a tudat, hogy ha így folytatom, két hónap után király alakom lesz. thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, LaDySmIth, nothingcanstopme, Lil98
2016. november 01. 20:51 #11067
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Tudni kell rólam, hogy gyűlölöm a McDonald's-ot, sose eszek ott, nagyon-nagyon ritka az az alkalom, amikor betévedek oda. Épp a WestWorld-öt néztük apuval (nagyon jó sorozat, ajánlom azoknak, akik szeretik az ilyen robotos sorikat) amikor felhozta, hogy menjünk el mekizni, ezt most ő állja. Hát, gondoltam, ha már ő állja, miért is ne? biggrin.gif
Már épp ettük a megrendelt ételnek nevezett valamit (elnézést, és tényleg ennyire nem szeretem:D) amikor belépett az ajtón, Dylan O'Brien hasonmása. De annyira úgy nézett ki, hogy először oda akartam menni hozzá autogrammért, de mikor meghallottam, hogy magyarul beszél, inkább csak kikerültem. Képzelhetitek apum hogy nézett rám. rohog.gif
De higgyétek el nekem, hogy totál úgy nézett ki. Azt hittem elájulok. wub.gif
Úgy tűnik, megérte bemenni mekizni. wub.gif rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Elody, LaDySmIth, Beyla, Lil98, ilus1996
2016. november 01. 20:55 #11068
BloggerinaBella
BloggerinaBella

StátuszI wish I was brave enough to love you...
Hozzászólás: 822
Csatolások: 495
Azonosító: 256455
Napok óta azon agyalok, hogy a kitalált címek közül melyik passzolna leginkább a készülőben lévő történetemhez rohog.gif de még mindig nem sikerült kitalálnom blush.gif
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Elody, Beyla, Lil98, ilus1996
2016. november 01. 22:46 #11069
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bébisátán @ 2016.11.01. 21:52)
Mutass nekem egy rendes lányt.

És gondolom az a rendes lány legyen 160 cm, 40 kiló és D kosaras. :"D
2016. november 01. 22:47 #11070
- törölt felhasználó -    
Egy újabb értelmetlen b*romság az interneten.
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2016. november 01. 23:17 #11071
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
A nagypapámra gondolok jelen pillanatban. Ma dolgoztam, így tegnap mentünk ki a temetőbe gyújtani pár mécsest és megemlékezni róla. Iszonyú korán vesztettem el őt, alig voltam öt éves és csupán csak egy évet tölthettem vele, amikor is egyik napról a másikra összeesett és tüdőembóliában elhunyt. A temetése húsz éve volt, de még mindig élénken él bennem az a kép, amikor örök nyugalomra helyezték a föl alá. Annyira sajnálom, hogy nem ismerhettem meg őt, és nem láthatta, ahogyan felnőnek az unokái. Emlékszem, hogy egy nyári napon sunyiba először ő kóstoltatta meg velem a sört (még arra is emlékszem, hogy Arany ászok volt laugh.gif ), és jegyeztem meg fintorogva, hogy ennek aztán nagyon pocsék íze van. Őszintén szólva nagyon hiányzik. Vajon büszke lenne rám? Adott volna 1-2 sallert, amikor úgy beszéltem a szüleimmel, ahogyan az nem lett volna illendő? Korrepetált volna matekból és fizikából is? Talán akkor be mertem volna vállalni azt, hogy fegyverszakértővé - is - váljak. Nem szoktam sokat ezen gondolkozni, de Mindszentekkor mindig előtörnek bennem ezek a keserédes érzések.
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Elody, Lil98, Synapses, ilus1996
2016. november 02. 11:13 #11072
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Idézet (Jordison @ 2016.11.01. 20:26)
Épp most köptem ki a tüdőm, pedig még csak az Insanity második napjánál vagyok. Viszont nyugtat a tudat, hogy ha így folytatom, két hónap után király alakom lesz. thumbsup.gif

oh az nem kifejezés hogy király alakod lesz good.gif biztatásképp írom, hogy -én ugyan mindig csak az 5-. hétig jutottam-, de megfelelő étrend mellett ilyen rövid idő alatt is kikupálódtam. Igaz, nekem télen sose sikerült biggrin.gif
Amúgy (ez már csak úgy vaktában a népnek szól), a T25 is hasonló kardió program, csak lájtosabb és 25 percesek a részek, azt is tudom ajánlani ha valaki van olyan merész hogy karácsony előtt akar jó alakot eszkábálni magának thumbsup.gif
2016. november 02. 11:21 #11073
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDySmIth @ 2016.11.02. 11:13)
oh az nem kifejezés hogy király alakod lesz good.gif  biztatásképp írom, hogy -én ugyan mindig csak az 5-. hétig jutottam-, de megfelelő étrend mellett ilyen rövid idő alatt is kikupálódtam. Igaz, nekem télen sose sikerült biggrin.gif 
Amúgy (ez már csak úgy vaktában a népnek szól), a T25 is hasonló kardió program, csak lájtosabb és 25 percesek a részek, azt is tudom ajánlani ha valaki van olyan merész hogy karácsony előtt akar jó alakot eszkábálni magának thumbsup.gif

Hát én is meglepődtem, mikor ma reggel másfél kilóval kevesebbet mutatott a mérleg. Már a lelki szemeimmel látom a kis kockákat a hasamon. biggrin.gif
Ne is mondd, előre félek a karácsonytól. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2016. november 02. 12:20 #11074
- törölt felhasználó -    
Isteneem, fel se tudom még dolgozni, hogy a Linkin Park jön hozzánk koncertezni. heart.gif
Annyira nem fogtam még fel, hogy még el sem kezdtem rohangálni meg ugrálni a házban, ahogy szoktam. rohog.gif Egyelőre elkezdődtek azok az érzések, hogy kiszakadnék a testemből és körberepülném az egész univerzumot.
Pont az egyik Linkin Parkos pólómban aludtam, és mire felkelek ez fogad. Merengtem is rajta, hogy jelenleg az életem mennyire üres, és pont ez hiányzott. És erről most nem maradhatok le, vagy megpusztulok, és ahhoz nincs kedvem.

jó megyek ugrálni nem bírom
2 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, ilus1996
2016. november 02. 12:28 #11075
- törölt felhasználó -    
Szeretem a rockzenészeket, meg az állatokat, és komplett visítozó kislányba tudok átmenni, ha egy képen látom mindkettőt. Hát milyen cukik már? wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, LaDySmIth, menthol
2016. november 02. 12:43 #11076
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

Idézet (teabagwell @ 2016.11.02. 12:20)
Isteneem, fel se tudom még dolgozni, hogy a Linkin Park jön hozzánk koncertezni. heart.gif
Annyira nem fogtam még fel, hogy még el sem kezdtem rohangálni meg ugrálni a házban, ahogy szoktam. rohog.gif Egyelőre elkezdődtek azok az érzések, hogy kiszakadnék a testemből és körberepülném az egész univerzumot.
Pont az egyik Linkin Parkos pólómban aludtam, és mire felkelek ez fogad. Merengtem is rajta, hogy jelenleg az életem mennyire üres, és pont ez hiányzott. És erről most nem maradhatok le, vagy megpusztulok, és ahhoz nincs kedvem.
jó megyek ugrálni nem bírom

Ugyanez, soha az életben nem hittem volna hogy eljönnek ide, pláne nem egy kis fesztiválra. A vicc az, hogy két nyarat lehúztam a sziget fesztiváljain, és mindegyiken folyamatosan azt hallgattuk hogy nincs pénz, csak ennyit tudnak fizetni nekünk, mire ilyen előadókat hívnak meg, picike pár száz millióért. Na mindegy, ettől függetlenül baromira örülök a LP-nek, még akkor is, ha a Minutes to midnight óta nem tudnak olyan zenét gyártani, amire felkapnám a fejem. Azt nem tudják tőlem elvenni, amikor 10 évesen hónapokon át csak őket hallgattam, pedig még a szöveget se értettem sose biggrin.gif

Ps. természetesen a 0. napi jegyárakat tegnapról mára felemelték 12kilóról 18kilo HUFra, what a coincidence rolleyes.gif
2016. november 02. 13:05 #11077
- törölt felhasználó -    
Idézet (LaDySmIth @ 2016.11.02. 12:43)
Ugyanez, soha az életben nem hittem volna hogy eljönnek ide, pláne nem egy kis fesztiválra. A vicc az, hogy két nyarat lehúztam a sziget fesztiváljain, és mindegyiken folyamatosan azt hallgattuk hogy nincs pénz, csak ennyit tudnak fizetni nekünk, mire ilyen előadókat hívnak meg, picike pár száz millióért. Na mindegy, ettől függetlenül baromira örülök a LP-nek, még akkor is, ha a Minutes to midnight óta nem tudnak olyan zenét gyártani, amire felkapnám a fejem. Azt nem tudják tőlem elvenni, amikor 10 évesen hónapokon át csak őket hallgattam, pedig még a szöveget se értettem sose biggrin.gif 
Ps. természetesen a 0. napi jegyárakat tegnapról mára felemelték 12kilóról 18kilo HUFra, what a coincidence rolleyes.gif

12 ezerért már túl jó lenne, akkor tényleg azt hinném, hogy álmodok. biggrin.gif Bár ha önálló koncertjük lenne, gyanítom sokkal drágább lenne, és a jegyek is elfogynának pár óra alatt. Az új zenéikkel én úgy voltam, hogy eleinte képtelen voltam őket befogadni, de az idő elteltével már azokat is szívesen hallgatom, habár a Hybrid Theoryt azóta sem múlták fel, és nem is fogják. De most úgy vagyok, hogy Britney Spears számokat is feldolgozhatnak, én akkor is látni akarom őket. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2016. november 02. 13:44 #11078
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

Idézet (teabagwell @ 2016.11.02. 13:05)
12 ezerért már túl jó lenne, akkor tényleg azt hinném, hogy álmodok. biggrin.gif Bár ha önálló koncertjük lenne, gyanítom sokkal drágább lenne, és a jegyek is elfogynának pár óra alatt. Az új zenéikkel én úgy voltam, hogy eleinte képtelen voltam őket befogadni, de az idő elteltével már azokat is szívesen hallgatom, habár a Hybrid Theoryt azóta sem múlták fel, és nem is fogják. De most úgy vagyok, hogy Britney Spears számokat is feldolgozhatnak, én akkor is látni akarom őket. biggrin.gif

Én az arénás koncerteket eleve nem szeretem, mert ha ülő helyed van 1) olyan mintha színházban ülnél, 2) nem látsz semmit, 3) lötyögni se tudsz, mert (én szerintem) pofátlanság felállni amikor mögötted mások ülnek. '13-ban a Nickelback koncert valami 14 ezerbe került, az előbbi körülmények közt telt, és akkor sokalltam rá a pénzt, de a fesztiválok megtanították hogy 18 ezer alatt jóformán ingyé van biggrin.gif
Én is úgy vagyok vele, hogy mivel emeröltőnként egyszer tévednek erre, így meg kell ragadni az alkalmat. Plusz megnéztem a setlistjeiket és relatíve sok régi számot játszanak, úgyhogy 17-én az első jegyárusra rávetem magam thumbsup.gif
2016. november 02. 15:48 #11079
- törölt felhasználó -    
Fájdítják itt a szívemet, pedig kemény fogyókúrán vagyok. sad.gif rohog.gif
10 felhasználónak tetszik: Kincses Bogi, An_d_a, Lil98, Bátor Ventillátor, TheTruthAboutLove, Szandi0820, LaDySmIth, ilus1996, CandUs, Beyla
2016. november 02. 16:18 #11080
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Jordison @ 2016.11.02. 15:48)
Fájdítják itt a szívemet, pedig kemény fogyókúrán vagyok.  sad.gif  rohog.gif

Egy AdBlock megoldja a problémádat, és akkor nem kell csorgó nyállal csóri hamburgert bámulnod. laugh.gif

On:

Egyébként iszonyú munkaundorom van. El sem tudom mondani mennyire nincs hangulatom a holnapi naphoz. Tuti lesz tíz műtétes, én meg nap végére agyrákot fogok kapni. wacko.gif Szerintem írok egy kicsit, úgyis régen ástam bele magamat a Stargate Atlantis ficembe, meg most amúgy is csak önmagam szórakoztatására írnék.
4 felhasználónak tetszik: Lil98, Bátor Ventillátor, Szandi0820, ilus1996
560 oldal 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!