miregondoltokmost?
2016. november 01. 18:26
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
asszem fogyóznom kellene...ilyentájt hidegben szoktam előszedni a szoknyáimat (mindenki megbotránkozására), de néhány pluszkilo már elrontaná az összhatást
6 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
LaDySmIth,
Szandi0820,
TheTruthAboutLove,
Lil98,
ilus1996
2016. november 01. 18:37
Idézet (Hugii 570 @ 2016.11.01. 18:20)
(Bocsi, telefonról nem tudom idézni a szöveget)
Van, csak meg kell találni
nem szeretem ezt a felfogást, amikor a lányok azt mondják, hogy egy normális pasi sincs már. Igaz, hogy kevesen vannak, de azért a lányok is tehetnek arról, hogy egyre kevesebb normális pasi van... Én hiszek benne, hogy lehet találni, nekem sikerült is. Sajnos a mai világban tény, hogy nagyobb divat eldobni egy kapcsolatot az első vitánál és nem megjavítani, vagy hűtlennek lenni egymáshoz. De ezt a lányok is szerintem hasonló mértékben megjátsszák, mint a férfiak.
Az első kapcsolatomban vagyok, nemsoká egy éve, 18 évesen jöttem össze a barátommal, és állítom, hogy az egyik legrendesebb fiú, akivel találkoztam. Eleinte meg kellett szenvedni érte, hogy a dolgok simák legyenek, de abszolút megérte. Szóval van ilyen.
Van, csak meg kell találni
Az első kapcsolatomban vagyok, nemsoká egy éve, 18 évesen jöttem össze a barátommal, és állítom, hogy az egyik legrendesebb fiú, akivel találkoztam. Eleinte meg kellett szenvedni érte, hogy a dolgok simák legyenek, de abszolút megérte. Szóval van ilyen.
Tudom miről beszélsz.
Alapból nem az a fajta lány, aki a divatmajmok után koslatna és minden második pasinak megadja magát, csak hogy legyen valakije, vagy ilyenek és hihetetlen jó ember, mégis még egyszer sem találta meg a nagy Ő-t pedig hatalmas szíve van. Csak az a baj, hogy van rajta egy kis súlyfelesleg (amiről betegsége miatt szegény nem tehet semmit, tornázik mindent elkövet, hogy fogyjon) és máris lenézi őt mindenki. Nem öltözik kihívóan, néha nem is túl nőiesen...
Aki pedig mégsem nézi le, az is csak felkérést ajánl keringőre. És van aki még ki is mondja...
És persze az is világos, hogy néha jobban odatehetné magát, legalább addig amíg meg nem szerez valakit, de a súlya miatt nem is érzi magát jól, ha kihívóan öltözik és úgy van vele, hogy ő nem akar azon emberek közé tartozni, akik másnak adják ki magukat a pasizás időszakában, mint amilyen valójában.
btw. azt hiszem idézetet nem is lehet beidézni, csak ha kimásolod teljesen.
2016. november 01. 18:58
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18945 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
És elkezdődött a 'Mit kérsz karácsonyra?'; 'Szerinted mit kéne vennem anyukádnak karácsonyra?'. Nem tudtam mi hiányzott.
De legalább lenne valami ötletem.
2016. november 01. 19:18
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ha nővéred kreatív hobbi-cukrász, az fene nagy királyság a szülinapod tájékán.
Ő: Mit kérsz a szülinapodra? Én: Zombi tortát.
Nesze neked, nem megkaptam?
9 felhasználónak tetszik:
CandUs,
Bátor Ventillátor,
LaDySmIth,
Jody,
Gureka10,
Lil98,
Szandi0820,
Callieh,
goldman
2016. november 01. 19:49
Tegnap este a már rég bennem motoszkáló gondolat, miszerint könyvet szeretnék kiadni, igencsak élénk képet kezdett ölteni a fejemben, és most épp kiadók honlapját böngészgetem egy olyan regény miatt, ami - 4 fejezet kivételével - még csak a gondolataimban létezik. Vagy ott sem. Imádok írólélek lenni.
7 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Elody,
LaDySmIth,
nothingcanstopme,
Beyla,
Lil98,
ilus1996
2016. november 01. 20:26
Épp most köptem ki a tüdőm, pedig még csak az Insanity második napjánál vagyok. Viszont nyugtat a tudat, hogy ha így folytatom, két hónap után király alakom lesz.
2016. november 01. 20:51
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Tudni kell rólam, hogy gyűlölöm a McDonald's-ot, sose eszek ott, nagyon-nagyon ritka az az alkalom, amikor betévedek oda. Épp a WestWorld-öt néztük apuval (nagyon jó sorozat, ajánlom azoknak, akik szeretik az ilyen robotos sorikat) amikor felhozta, hogy menjünk el mekizni, ezt most ő állja. Hát, gondoltam, ha már ő állja, miért is ne?
Már épp ettük a megrendelt ételnek nevezett valamit (elnézést, és tényleg ennyire nem szeretem:D) amikor belépett az ajtón, Dylan O'Brien hasonmása. De annyira úgy nézett ki, hogy először oda akartam menni hozzá autogrammért, de mikor meghallottam, hogy magyarul beszél, inkább csak kikerültem. Képzelhetitek apum hogy nézett rám.
De higgyétek el nekem, hogy totál úgy nézett ki. Azt hittem elájulok.
Úgy tűnik, megérte bemenni mekizni.
Már épp ettük a megrendelt ételnek nevezett valamit (elnézést, és tényleg ennyire nem szeretem:D) amikor belépett az ajtón, Dylan O'Brien hasonmása. De annyira úgy nézett ki, hogy először oda akartam menni hozzá autogrammért, de mikor meghallottam, hogy magyarul beszél, inkább csak kikerültem. Képzelhetitek apum hogy nézett rám.
De higgyétek el nekem, hogy totál úgy nézett ki. Azt hittem elájulok.
Úgy tűnik, megérte bemenni mekizni.
2016. november 01. 20:55
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Napok óta azon agyalok, hogy a kitalált címek közül melyik passzolna leginkább a készülőben lévő történetemhez
de még mindig nem sikerült kitalálnom
2016. november 01. 22:46
Idézet (Bébisátán @ 2016.11.01. 21:52)
Mutass nekem egy rendes lányt.
És gondolom az a rendes lány legyen 160 cm, 40 kiló és D kosaras. :"D
2016. november 01. 22:47
Egy újabb értelmetlen b*romság az interneten.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2016. november 01. 23:17
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A nagypapámra gondolok jelen pillanatban. Ma dolgoztam, így tegnap mentünk ki a temetőbe gyújtani pár mécsest és megemlékezni róla. Iszonyú korán vesztettem el őt, alig voltam öt éves és csupán csak egy évet tölthettem vele, amikor is egyik napról a másikra összeesett és tüdőembóliában elhunyt. A temetése húsz éve volt, de még mindig élénken él bennem az a kép, amikor örök nyugalomra helyezték a föl alá. Annyira sajnálom, hogy nem ismerhettem meg őt, és nem láthatta, ahogyan felnőnek az unokái. Emlékszem, hogy egy nyári napon sunyiba először ő kóstoltatta meg velem a sört (még arra is emlékszem, hogy Arany ászok volt
), és jegyeztem meg fintorogva, hogy ennek aztán nagyon pocsék íze van. Őszintén szólva nagyon hiányzik. Vajon büszke lenne rám? Adott volna 1-2 sallert, amikor úgy beszéltem a szüleimmel, ahogyan az nem lett volna illendő? Korrepetált volna matekból és fizikából is? Talán akkor be mertem volna vállalni azt, hogy fegyverszakértővé - is - váljak. Nem szoktam sokat ezen gondolkozni, de Mindszentekkor mindig előtörnek bennem ezek a keserédes érzések.
2016. november 02. 11:13
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (Jordison @ 2016.11.01. 20:26)
Épp most köptem ki a tüdőm, pedig még csak az Insanity második napjánál vagyok. Viszont nyugtat a tudat, hogy ha így folytatom, két hónap után király alakom lesz. 
oh az nem kifejezés hogy király alakod lesz
Amúgy (ez már csak úgy vaktában a népnek szól), a T25 is hasonló kardió program, csak lájtosabb és 25 percesek a részek, azt is tudom ajánlani ha valaki van olyan merész hogy karácsony előtt akar jó alakot eszkábálni magának
2016. november 02. 11:21
Idézet (LaDySmIth @ 2016.11.02. 11:13)
oh az nem kifejezés hogy király alakod lesz
biztatásképp írom, hogy -én ugyan mindig csak az 5-. hétig jutottam-, de megfelelő étrend mellett ilyen rövid idő alatt is kikupálódtam. Igaz, nekem télen sose sikerült
Amúgy (ez már csak úgy vaktában a népnek szól), a T25 is hasonló kardió program, csak lájtosabb és 25 percesek a részek, azt is tudom ajánlani ha valaki van olyan merész hogy karácsony előtt akar jó alakot eszkábálni magának
Hát én is meglepődtem, mikor ma reggel másfél kilóval kevesebbet mutatott a mérleg. Már a lelki szemeimmel látom a kis kockákat a hasamon.
Ne is mondd, előre félek a karácsonytól.
LaDySmIth
2016. november 02. 12:20
Isteneem, fel se tudom még dolgozni, hogy a Linkin Park jön hozzánk koncertezni.
Annyira nem fogtam még fel, hogy még el sem kezdtem rohangálni meg ugrálni a házban, ahogy szoktam.
Egyelőre elkezdődtek azok az érzések, hogy kiszakadnék a testemből és körberepülném az egész univerzumot.
Pont az egyik Linkin Parkos pólómban aludtam, és mire felkelek ez fogad. Merengtem is rajta, hogy jelenleg az életem mennyire üres, és pont ez hiányzott. És erről most nem maradhatok le, vagy megpusztulok, és ahhoz nincs kedvem.
jó megyek ugrálni nem bírom
Annyira nem fogtam még fel, hogy még el sem kezdtem rohangálni meg ugrálni a házban, ahogy szoktam.
Pont az egyik Linkin Parkos pólómban aludtam, és mire felkelek ez fogad. Merengtem is rajta, hogy jelenleg az életem mennyire üres, és pont ez hiányzott. És erről most nem maradhatok le, vagy megpusztulok, és ahhoz nincs kedvem.
2016. november 02. 12:28
Szeretem a rockzenészeket, meg az állatokat, és komplett visítozó kislányba tudok átmenni, ha egy képen látom mindkettőt. Hát milyen cukik már?
2016. november 02. 12:43
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (teabagwell @ 2016.11.02. 12:20)
Isteneem, fel se tudom még dolgozni, hogy a Linkin Park jön hozzánk koncertezni.
Egyelőre elkezdődtek azok az érzések, hogy kiszakadnék a testemből és körberepülném az egész univerzumot.
Ugyanez, soha az életben nem hittem volna hogy eljönnek ide, pláne nem egy kis fesztiválra. A vicc az, hogy két nyarat lehúztam a sziget fesztiváljain, és mindegyiken folyamatosan azt hallgattuk hogy nincs pénz, csak ennyit tudnak fizetni nekünk, mire ilyen előadókat hívnak meg, picike pár száz millióért. Na mindegy, ettől függetlenül baromira örülök a LP-nek, még akkor is, ha a Minutes to midnight óta nem tudnak olyan zenét gyártani, amire felkapnám a fejem. Azt nem tudják tőlem elvenni, amikor 10 évesen hónapokon át csak őket hallgattam, pedig még a szöveget se értettem sose
Ps. természetesen a 0. napi jegyárakat tegnapról mára felemelték 12kilóról 18kilo HUFra, what a coincidence
Bátor Ventillátor
2016. november 02. 13:05
Idézet (LaDySmIth @ 2016.11.02. 12:43)
Ugyanez, soha az életben nem hittem volna hogy eljönnek ide, pláne nem egy kis fesztiválra. A vicc az, hogy két nyarat lehúztam a sziget fesztiváljain, és mindegyiken folyamatosan azt hallgattuk hogy nincs pénz, csak ennyit tudnak fizetni nekünk, mire ilyen előadókat hívnak meg, picike pár száz millióért. Na mindegy, ettől függetlenül baromira örülök a LP-nek, még akkor is, ha a Minutes to midnight óta nem tudnak olyan zenét gyártani, amire felkapnám a fejem. Azt nem tudják tőlem elvenni, amikor 10 évesen hónapokon át csak őket hallgattam, pedig még a szöveget se értettem sose
Ps. természetesen a 0. napi jegyárakat tegnapról mára felemelték 12kilóról 18kilo HUFra, what a coincidence
12 ezerért már túl jó lenne, akkor tényleg azt hinném, hogy álmodok.
LaDySmIth
2016. november 02. 13:44
|
|
LaDySmIthwardinator |
|
Idézet (teabagwell @ 2016.11.02. 13:05)
12 ezerért már túl jó lenne, akkor tényleg azt hinném, hogy álmodok.
Bár ha önálló koncertjük lenne, gyanítom sokkal drágább lenne, és a jegyek is elfogynának pár óra alatt. Az új zenéikkel én úgy voltam, hogy eleinte képtelen voltam őket befogadni, de az idő elteltével már azokat is szívesen hallgatom, habár a Hybrid Theoryt azóta sem múlták fel, és nem is fogják. De most úgy vagyok, hogy Britney Spears számokat is feldolgozhatnak, én akkor is látni akarom őket. 
Én az arénás koncerteket eleve nem szeretem, mert ha ülő helyed van 1) olyan mintha színházban ülnél, 2) nem látsz semmit, 3) lötyögni se tudsz, mert (én szerintem) pofátlanság felállni amikor mögötted mások ülnek. '13-ban a Nickelback koncert valami 14 ezerbe került, az előbbi körülmények közt telt, és akkor sokalltam rá a pénzt, de a fesztiválok megtanították hogy 18 ezer alatt jóformán ingyé van
Én is úgy vagyok vele, hogy mivel emeröltőnként egyszer tévednek erre, így meg kell ragadni az alkalmat. Plusz megnéztem a setlistjeiket és relatíve sok régi számot játszanak, úgyhogy 17-én az első jegyárusra rávetem magam
Bátor Ventillátor
2016. november 02. 15:48
Fájdítják itt a szívemet, pedig kemény fogyókúrán vagyok.
10 felhasználónak tetszik:
Kincses Bogi,
An_d_a,
Lil98,
Bátor Ventillátor,
TheTruthAboutLove,
Szandi0820,
LaDySmIth,
ilus1996,
CandUs,
Beyla
2016. november 02. 16:18
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Jordison @ 2016.11.02. 15:48)
Fájdítják itt a szívemet, pedig kemény fogyókúrán vagyok.

Egy AdBlock megoldja a problémádat, és akkor nem kell csorgó nyállal csóri hamburgert bámulnod.
On:
Egyébként iszonyú munkaundorom van. El sem tudom mondani mennyire nincs hangulatom a holnapi naphoz. Tuti lesz tíz műtétes, én meg nap végére agyrákot fogok kapni.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.