Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. október 27. 07:19 #10961
- törölt felhasználó -    
Megint mennem kell suliba és vinnem kell sütit. biggrin.gif XD
1 felhasználónak tetszik: ilus1996
2016. október 27. 08:42 #10962
- törölt felhasználó -    
Elaludtam a hajam de nekem tetsik igy, nem akarom megcsinálni XD
2016. október 27. 15:42 #10963
- törölt felhasználó -    
Próbálok történéseket feldolgozni. Jött egy levél apától anyának, hogy szeretne kérni egy nappali iskolalátogatási igazolást a gyerektartás miatt. Nagyon jól tudja, hogy nem nappalira járok. Tuti, hogy mamáék beszélték tele a fejét azzal, hogy már elmúltam 18, hétvégi suliba járok, nem köteles fizetni (ami igaz is), de most úgy őszintén, mamáéknak ez mire jó? Már nekem is hangoztatták, hogy apa nem köteles rám fizetni, mégis fizet, és most el akarják érni, hogy ne tegye, vagy mi a bűbánatos jó ***** (mindenki olyan káromkodást képzel ide, amilyet szeretne)? Ez kicsit szíven ütött. Úgy értem, még nem dolgozom, mert hiába keresek melót, egyszerűen nincs, és... Oké, befejezem, megyek gondolkozni. (Képzeljetek ide egy csalódott szmájlit, lusta vagyok kikeresni.)
9 felhasználónak tetszik: riri17, Arcee23, forever.romanci, Shadowsblood, taylex, ilus1996, Szandi0820, MadHatter, LaDySmIth
2016. október 27. 16:23 #10964
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Az érzés, mikor bömössel hoznak haza a melóból, a szomszédok meg néznek:

http://www.kephost.com/images/2016/10/27/hehe.gif
8 felhasználónak tetszik: riri17, Arcee23, forever.romanci, ilus1996, Szandi0820, CandUs, MadHatter, goldman
2016. október 27. 17:30 #10965
Synapses
Synapses
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 260344
holnap a left 4 dead-ből a witchet és a quarantineból keverek egy karaktert halloween alkalmából. reggel már úgy megyek a buszon, szerintem hívják majd a papot meg teket is. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: riri17, InoriGothGirl, Szandi0820, Beyla
2016. október 27. 17:32 #10966
goldman
goldman
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6964
Azonosító: 67315
Idézet (Grace Benning @ 2016.10.27. 16:23)
Az érzés, mikor bömössel hoznak haza a melóból, a szomszédok meg néznek:
http://www.kephost.com/images/2016/10/27/hehe.gif

Hoppá. laugh.gif biggrin.gif Talán csak nem? laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2016. október 27. 17:37 #10967
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (goldman @ 2016.10.27. 17:32)
Hoppá.  laugh.gif  biggrin.gif Talán csak nem?  laugh.gif

Diktált a mérnök úr, így lemaradtam a buszomról. _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: goldman
2016. október 27. 17:45 #10968
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
éreztem hogy ma nem kellett volna suliba menni, rengeteg hiányzó volt ma is, de mostanság nincs kedvem lógni meg a dogákra is szoktam tanulni ...

elmaradt az emelt angolom így vonattal kellett hazamennem mert nincs busz még három óráig így ki kellett sétálnom az állomásra. út közben adriánnal telefonáltam (-a barátom aki a kórházban van, végül kiderült, hogy vakbélgyulladása volt és műteni kellett-,) így nem hallottam, hogy a járdán biciklivel jönnek mögöttem. errefelé így is életveszélyesen bukkanósak a járdák, nem értem, miért ott kell biciklizni dry.gif de a lényeg, hogy elütött egy néni és ő is elesett amikor belém jött. egyikünknek sem lett baja de a telefonom kirepült a kezemből és pont az egyik sarkára eshetett, mert szilánkosra tört rajta az üvegfólia. a sarkán már hiányos volt és az a része teljesen le is tört a telefonnak a képernyőjéból, lett rajta több hatalmas repedés...nem csak az üveg, de még az lcd rész alatta is elkezdett leválni meg lepattogni o.o

ötletem nincs mi legyen vele, anyáékat szünetben látom, nem fognak érte megdícsétrni és egy 5.5 colos ájfon kijelzőjének javítása...nagyon mélyen a zsebbe kellene nyúlnia az embernek unsure.gif és tartok tőle hogy a repedések mentén ki fog hullani a maradék is
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, ilus1996, Szandi0820
2016. október 27. 17:54 #10969
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Annyira csodálatos ez a videó. Mindig is a japán nyelv szerelmese leszek. blush.gif
2016. október 27. 19:36 #10970
- törölt felhasználó -    
utálom ezt a hetet meg magamat, a keddet végigbőgtem (kicsitsemvoltgáz), tegnap totál fel voltam pörögve, ma meg annyira nem akarok semmit sem csinálni, hogy-- hogy nem csinálok semmit sem. kimaxoltam az életkedvtelenséget (?)
az őszi szünet gondolata sem vigasztal, éljen, eddig sem csináltam semmit, abban az egy hétben pláne nem fogok. most mondanám, hogy végigalszom, de bizonyos okokból az sem következhet be. ráadásul most anyám nekiállt a jövőmmel cseszegetni, hogy gondolkozzak már rajta többet, meg mániája az, hogy járjak el mindenféle különtanárhoz, mert miért ne, mintha nekem lenne arra időm / kedvem, így is van elég délutáni elfoglaltságom (hűha, kettő) énn csak szeretném elásni magam a kertben és majd karácsonykor kiásom magam és akkor szerzek mézeskalácsot aztán megyek vissza sad.gif a jövőm gondolata megijeszt. hagyjanak vele békén. meg úgy nagyjából mindennel
((ja, amúgy pont nemrégiben olvastam gondoltadvolnán, hogy akik sokat panaszkodnak, tovább élnek. ezzel majd egyensúlyozom a minden-cigaretta-11-vagy-mennyi-perccel-lerövidíti-az-életed dolgot))
hejj de elcseszettnek tetszek lenni *sigh* mindegy, majd kinövöm
6 felhasználónak tetszik: Arcee23, forever.romanci, Shadowsblood, ilus1996, Elody, Beyla
2016. október 27. 20:43 #10971
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (Elody @ 2016.10.27. 17:45)
éreztem hogy ma nem kellett volna suliba menni, rengeteg hiányzó volt ma is, de mostanság nincs kedvem lógni meg a dogákra is szoktam tanulni ...
elmaradt az emelt angolom így vonattal kellett hazamennem mert nincs busz még három óráig így ki kellett sétálnom az állomásra. út közben adriánnal telefonáltam (-a barátom aki a kórházban van, végül kiderült, hogy vakbélgyulladása volt és műteni kellett-,) így nem hallottam, hogy a járdán biciklivel jönnek mögöttem. errefelé így is életveszélyesen bukkanósak a járdák, nem értem, miért ott kell biciklizni  dry.gif de a lényeg, hogy elütött egy néni és ő is elesett amikor belém jött. egyikünknek sem lett baja de a telefonom kirepült a kezemből és pont az egyik sarkára eshetett, mert szilánkosra tört rajta az üvegfólia. a sarkán már hiányos volt és az a része teljesen le is tört a telefonnak a képernyőjéból, lett rajta több hatalmas repedés...nem csak az üveg, de még az lcd rész alatta is elkezdett leválni meg lepattogni o.o
ötletem nincs mi legyen vele, anyáékat szünetben látom, nem fognak érte megdícsétrni és egy 5.5 colos ájfon kijelzőjének javítása...nagyon mélyen a zsebbe kellene nyúlnia az embernek  unsure.gif és tartok tőle hogy a repedések mentén ki fog hullani a maradék is

Ha pesti vagy, nézd meg a Duna GSM honlapját, nem tudom h iPhonet javítanak-e, de az én telómat (Samsung) 3 óra alatt megcsinálták és a legolcsóbb ajánlattal a városban (bár abba csak üveg kellett ,de elvileg lcdvel együtt se több időben)...nem fizetett reklám, csak nagyon hálás vagyok nekik biggrin.gif

on: Sikerült le kisérettségiznem csillagos ötösre kémiából biggrin.gif még nem az igazi érettségi de biztató thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820, Elody
2016. október 27. 20:56 #10972
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Különben egész jó dolog, ha az embernek van egy kutyája (nem a zsebcirkálókra gondolok), főleg, ha egyedül él, vagy alkalom adtán egyedül van otthon. Alig, hogy haza értem tök sötétben, felkapcsolom a lámpát, ami ezzel együtt of korsz le is verte a biztosítékot. Magamat nem tagadva, anyáztam rendesen, és azért adott a kutya egyfajta biztonságérzetet, amikor kikísért a tök sötétben, és úgymond vigyázott rám, amíg ismételten nem kapcsoltam vissza az áramot. Furcsa, de hihetetlenül megnyugtató volt számomra, pedig eléggé félek ilyenkor, azóta meg no pláne, mióta egyre többször van részem paranormális élményekben. unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: riri17, forever.romanci, Synapses, ilus1996, Szandi0820, Elody
2016. október 27. 21:14 #10973
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Idézet (nothingcanstopme @ 2016.10.27. 20:43)
Ha pesti vagy, nézd meg a Duna GSM honlapját, nem tudom h iPhonet javítanak-e, de az én telómat (Samsung) 3 óra alatt megcsinálták és a legolcsóbb ajánlattal a városban (bár abba csak üveg kellett ,de elvileg lcdvel együtt se több időben)...nem fizetett reklám, csak nagyon hálás vagyok nekik biggrin.gif
on: Sikerült le kisérettségiznem csillagos ötösre kémiából biggrin.gif még nem az igazi érettségi de biztató thumbsup.gif

sajnos nagyon messze videken lakom pesttol (meg ugy a civilizaciotol :'D) de ez a ceg ismeros, mikor keresgettem a neten lehet lattam mar. meg nem tudom, mikor lesz megcsinaltatva, mostohatesoim most kaptak uj telot szval szerintem nem mostanaban :/ de ha meg lesz, lehet felkuldjuk valahova mert a kornyeken ugysincs szerviz...

de jo neked en soha nem ertettem semmit kemiabol xd
2016. október 27. 21:28 #10974
TheTruthAboutLove
TheTruthAboutLove
folklore

Státuszgive me my dawns back
Hozzászólás: 4209
Csatolások: 58
Azonosító: 203823
De jó volt, mikor még nekem is voltak őszi szüneteim. Most meg egész jövő héten a szórakozás stb. helyett a tanfolyamon kell töltenem a napjaimat. Ez az. De legalább a kedd ugye szabad. Pluszban minden órát angol szódolgozattal kell kezdeni. Jah és elkezdjük a gyakorlati részt is. Amit egyáltalán nem várok. Mert állítólag rohadt nehéz lesz. Aztan januarban vizsga. 150 oldalas könyvből mindent szóról-szórra. Plusz gyakorlativizsga es angolnyelvizsga. laugh.gif mekkora problémáim vannak, jesszus. biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: riri17, forever.romanci, Beyla, ilus1996, Szandi0820
2016. október 28. 09:54 #10975
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Most mondanám ,hogy nekem van a legklasszabb bátyám, de aztán lehetséges, hogy nem...az történt, hogy holnap megy fel Pestre ergo nem kell hajnali 3-kor vagy 4-kor felkelnem, hogy elérjem a buszt vagy nem kell már ma elindulnom, hogy a másik bátyámnál meghúzzam magam éjszakára, hogy aztán holnap ott legyek a suliba időben. Ráadásul kocsival még hamarabb is oda érek, mint busszal meg egyéb tömegközlekedéssel. Csak egy a probléma...ma nem akart indulni a kocsija a bátyámnak ,amivel haza jött Németországból. Persze arra is van alternatíva, ha nem indulna. Minden estre, akkor fogom mondani ,hogy milyen klassz bátyám van miután holnap délután haza érkeztem, mivel haza is hozna engem. biggrin.gif Igazi luxus ez nekem, mert az elmúlt 2 hónapba ahhoz igazítottam magam ,hogy nem hozzám viszonyul a tömegközlekedés, hanem nekem kell hozzá viszonyulnom.
2 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Beyla
2016. október 28. 11:37 #10976
InoriGothGirl
InoriGothGirl
visszatérő vendég

StátuszMinä olen kuolema.
Hozzászólás: 404
Csatolások: 115
Azonosító: 249469
A koncert valami fantasztikus volt, imádtam! Remek volt a hangulat, a végére még az ülőhelyeken is mindenki pogózott, az olyan klasszikusokra, mint a Friday I'm in Love, sőt, még a biztonsági őr is ropta. Robert és a Twilight Sad énekese szájából csomószor elhagzott a 'köszönöm' szó. Végén szereztem magamnak egy posztert is. biggrin.gif
Egyedül azt bántam, hogy nem sikerült találkozni velük. Kicsit irigy vagyok a párra, akik ezt megtehették.
5 felhasználónak tetszik: riri17, Synapses, forever.romanci, Beyla, taylex
2016. október 28. 11:41 #10977
taylex
taylex
Galaxis

StátuszWhy can't i just be free from the thoughts that keep controlling me
Hozzászólás: 8660
Csatolások: 328
Azonosító: 230544
Hamarosan indulnom kell a pszichológushoz. Most megyek másodjára, szeptember elején voltam legutóbb, mivel különböző okok miatt elmaradtak óráink(odamentem és közölte, hogy hát ő elfelejtette az időpontot, jöjjek vissza máskor, betegség, neki értekezlet, stb.), és borzalmasan ideges vagyok. Szinte remegek, mindjárt sírok, nem tudom mi van velem. Pedig évekig annyira szerettem volna járni, most végre megadatott, nem tudom mi ütött belém.
5 felhasználónak tetszik: riri17, ilus1996, forever.romanci, Szandi0820, Beyla
2016. október 28. 14:44 #10978
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Az elmúlt tíz percben azon sopánkodtam, hogy a Cosmopolitan milyen méretű f*szságokat képes kitalálni az olvasottság növelése okán, de azért a többi női magazin se semmi. Gondoltam én, itthon vagyok, nosza ugorjunk neki annak a bizonyos cikknek, amiről nemrég mondtam, hogy megírom. Csupán csak annyit ütöttem be a gugliba, hogy "antiszociális" és az első oldalon már ez a link várt engem sok szeretettel. Ha egy olyan nagy kaliberű női magazin, mint a Joy képtelen különbséget tenni szociális szorongás és az antiszociális személyiségzavar között, akkor miért csodálkozik egyáltalán bárki is, hogy a mai 10-16 évesek körében ennyire divat lett használni önmagukra ezt a jelzőt? Eddig sem olvastam ilyen magazinokat, és szerintem nem is fogok. Az ilyen ostoba cikkek csak butítják az embereket. unsure.gif
8 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, riri17, ilus1996, Synapses, InoriGothGirl, Elody, forever.romanci, Szandi0820
2016. október 28. 15:31 #10979
- törölt felhasználó -    
Azért ma kicsit befostam. Második alkalommal vezettem és kivittek lakott területen kívülre. Egyébként egész jó volt, de én nem fogok még egyszer árok mellett közlekedni. :"D
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Lil98, forever.romanci
2016. október 28. 16:17 #10980
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Nagy valószínűséggel holnap találkozom Vele. El sem hiszem, hogy 3 héttel ezelőtt találkoztunk utoljára, és akkor is borzalmasan fájdalmasra sikerült az elválásunk. Viszont iszonyatosan sokat segít a kialakult helyzeten az, hogy ez alatt az idő alatt is tudtunk skypeolni, hearthstoneon játszani és úgy beszélgetni egymással, mint régen. Borzasztóan sokat jelent nekem az, ahogyan hozzám viszonyul, és talán már holnap újra láthatom. wub3.gif
8 felhasználónak tetszik: riri17, ilus1996, silenc, Lil98, Fannycska999, Szandi0820, Beyla, forever.romanci
560 oldal 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!