miregondoltokmost?
2016. október 23. 20:48
Hát emberek... Az a csalódás, amit most érzek... Puskás Peti elmehet a fenébe. Én szerettem őt, mint ember, mint énekes... De most már nem. Ebben a pillanatban megutáltam. Az egyetlen énekelni tudó srácot kiejtette. Idióta barom.
2016. október 23. 22:25
|
|
Nothingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.27. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 255171 offline
|
Anyámék egyik Barátnőjéhez beráncigáltak, és elkezdték azt ecsetelni, hogy azért lövelek feléjük gyilkos pillantásokat, mert nekem nincs életem, hogy én egyfolytába a szobámba akarok lenni. Hm, ez aranyos.
7 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
Szandi0820,
Shadowsblood,
LaDySmIth,
InoriGothGirl
2016. október 24. 14:30
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Csak én kapok agyfaszt, amikor valaki vegának vallja magát, de közben mindenféle halat megeszik? Komolyan felháborít az emberek hülyesége. Pár napja láttam egy videót egy kisgyerekről aki a fellegekig háborodva rinyált az anyjának hogy ő ugyan többet nem eszik húst, mire megkérdezte az anyja hogy na és halat fogsz-e, mire a gyerek hogy a hal az állat?
Most meg látom hogy az ismerősöm aki a facebookon éli az életét csak hogy úgy érezze, bárkit is érdekel nagy büszkén posztolja a sarki kínaiban vett kajáját az elmaradhatatlan életbölcsességek, a hashtagek társaságában, idézem #lazacos #vega..
Én ugyan eszek húst (bár annyira válogatós vagyok hogy már sokszor hittek vegának
), de ez a hal-nem-állat dolog annyira kiakasztja az idióta mércémet hogy nem igaz. Jelen van itt bárki is, aki valaha úgy gondolta hogy a hal az esetleg egy tárgy vagy egy növény?
9 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
Beyla,
Bátor Ventillátor,
ilus1996,
Synapses,
Fannycska999,
Szandi0820,
CandUs,
Shadowsblood
2016. október 24. 16:13
|
|
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline
|
Szeptember 1-én a szüleim megígérték, hogy ha felvesznek abba a gimibe ahová első sorban ők küldeni akarnak, vagy hogyha legalább mindenből kitűnő leszek félévkor mehetek Szigetre. Na ebben az a jó, hogy pár évvel ezelőtt még simán ment volna, sőt szerintem még tavaly is, de idén... A viselkedésemben szinte teljesen megváltoztam, amit szerintem az osztály társaim is észrevesznek, mivel egyre kevesebbet vagyok egyedül, és szinte mindig van mellettem valaki, akivel hülyéskedek. Viszont ez a változás azt is hozza magával, hogy szinte mindenből 3-2-esre állok és az a baj, hogy ezen szinte képtelen vagyok javítani. A gond, hogy felvételizek, szóval sokkal jobban kellene, hogy ez érdekeljen a szüleim is krva boldogak lennének, én meg mehetnék a Szigetre, de egyszerűen nem megy.
2016. október 24. 17:44
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Az érzés, amikor egy tényleg borzasztó két óra hossza után kemény döntéseket hozol meg, szomorkodsz és depressziózol, elhagy téged a remény, aztán bemész dolgozni és egy két éves, nagy barna szemű kis tündér mosolyogva visz oda neked rózsaszín virágot, hogy ő ezt reggel kifejezetten neked szedte... leírhatatlan
forever.romanci,
Bátor Ventillátor,
Synapses,
Beyla,
Fannycska999,
Szandi0820,
CandUs
2016. október 24. 17:48
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Teljesen be vagyok pörögve, másfél óra múlva már a színházban leszek és az Alföldi-féle My Fair Lady-n fogok nyáladzani
forever.romanci,
Shadowsblood,
Psyché,
Fannycska999,
LaDySmIth,
Szandi0820,
taylex
2016. október 24. 18:05
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Mégis hogyan várhatják tőlem, hogy tanuljak, miközben az egyik legjobb barátom fiú létére úgy viselkedik mint egy féltékeny, hisztis p.csa, a legjobb barátnőm korábban soha nem tapasztal hevességgel szenved egy fiú miatt (és mivel csak nekem mondja el, vigasztalni is csak én tudom), az "udvarlóm" meg éppen diszkrét utalásokat tesz arra, hogy feleségül akar venni
Asszem mára inkább hagyom az exponenciális függvényeket.
2016. október 24. 19:48
Miért szül valaki gyereket, ha utána meg azon nyafog, hogy mekkora nyűg neki?
2016. október 24. 20:02
Mennyivel kellemesebb ide írogatni, mint a holnapi ZHra tanulni
Mondjuk annyira el vagyok havazva, hogy péntek óta halogatom a beszélgetést unokatesóm feleségével (aki ugye pszichológus), de legalább nem vagyok annyira sz*rul. Amúgy alig várom már, hogy vehessek egy meleg bakancsot. Western csizmában mászkálni télen két szempontból is roppantul hátrányos: egyrészt azért nem valami meleg, másrészt, mivel a sarka "csapott", én meg pont a sarkamra lépek általában, a hóban esélyes, hogy seggre találok esni, ami annyira nem poén, mikor sietek a buszhoz. Tavaly biztos sokszor néztek hülyének, amiért negyed hétkor manőverezek a hóban és kiröhögöm magam, mikor balerinaként egyensúlyozom.
Ja, és a mai nap fénypontja mindenképpen az volt, amikor egy 11 éves, láthatólag nem IQ-fighter kisgyerek (nem fogyatékos, nem hülye, csak a tipikus "leszarjákaszülők" kölyök) nagy hangosan bejelenti a buszon az anyjának, hogy ő ma nézi a ValóVilágot, meg az ismétlését, mert holnap nem tudja
(remek, tíz percig kerestem ezt a francos homlokracsapós szmájlit) Hihetetlen, hova tart a mai generáció.
Amúgy, a fentebbi csizmás panaszomra: hiába, ezt a csizmát akkor sem lehet megunni, ha télen nem tudok menni benne
Ja, és a mai nap fénypontja mindenképpen az volt, amikor egy 11 éves, láthatólag nem IQ-fighter kisgyerek (nem fogyatékos, nem hülye, csak a tipikus "leszarjákaszülők" kölyök) nagy hangosan bejelenti a buszon az anyjának, hogy ő ma nézi a ValóVilágot, meg az ismétlését, mert holnap nem tudja
Amúgy, a fentebbi csizmás panaszomra: hiába, ezt a csizmát akkor sem lehet megunni, ha télen nem tudok menni benne
2016. október 24. 22:07
azt hittem, tényleg türelmes vagyok és nehéz felidegesíteni, de mostanában valaki rám köszön, és legszívesebben letépném a fejét. hát még ha normálisan csevegni akar velem. ma majdnem ráborítottam a padot egy gyerekre, csak mert akkor épp idegesített, hogy ott van. nemtom' mi van velem, de ez a valami nem csak a majdnem-tettekben mutatkozik meg, hanem a gondolataimban is. whatever. most viszonylag nyugodt vagyok, de valószínűnek tartom, hogy előbb vagy utóbb (holnapi nap folyamán?) kiborul a pohár, vagy hogy szokás mondani. ez a baj azzal, ha túlságosan is visszafogod minden érzelmedet és megpróbálsz megszabadulni tőlük, sunyi ragaszkodó kis valamik ezek, egy kész hadsereggel jönnek majd vissza.
legalább ötös lett a matekom
és abban reménykedek, hogy a holnapi bioszom is jól sikerül, és legalább hibátlan lesz. nem azért ültem órákat cirka 20 oldalnyi szövettan fölött, hogy elcsesszek akár egyetlen egy dolgot is.
legalább ötös lett a matekom
2016. október 24. 22:39
Idézet (Nightrunner @ 2016.10.24. 19:48)
Miért szül valaki gyereket, ha utána meg azon nyafog, hogy mekkora nyűg neki? 
Mert köll a pénz, vagy azt hiszi,.hogy ezzel megtarthatja a pasijat aki felcsinalta.
Egyébként teljesen undorító gondolkodás mód. Vedekezzenek ha nem akarnak gyereket vagy menjenek abortuszra vagy adjak oda annak akinek nem lehet de minden álma (
De sajnos az ilyen undorító emberek miatt tart ott a világ, ahol. Szül egy gyereket hogy felvegye a pénzt meg magához kösse a kuropartneret, de az hogy szeresse a gyereket már luxus. -.-"
2016. október 24. 23:07
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Nem tudok értelmesen gondolatokat megfogalmazni a My Fair Lady után, egyszerűen fergeteges volt, imádtam minden egyes másodpercét, csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a darabról. Az egész tökéletes volt;a zene, a jelmezek, a díszlet, de legfőképpen a színészek. Tompos Kátya gyönyörű volt, mintha Eliza szerepére született volna, nagyon jól állt neki a karakter.
Persze nem mehetünk el Alföldi Róbert mellett; eddig is imádtam, de a mai este után kb. szerelmes vagyok belé. Annyira ijesztően jól hozta Higginst, hogy arra szavak nincsenek. Alföldi egy csoda, egy isten, egy élő legenda, maga a mennyország, a paradicsom.
És hogy milyen krva jól működött közte és Kátya között a kémia te jó ég. Már kb. majdnem ütöttem a székem, hogy "Nem látod, mennyire szeret, épp azért ilyen idióta tapló bunkó? Ne menj el Eliza, ne hagyd itt. Vagy tudod mit? Menj el, majd én felmegyek a színpadra és megvigasztalgatom"
) SZÍNHÁZAS SPOILER -hátha valaki nem látta a filmet, vagy nem pontosan így lett vége a filmnek- amikor a végén Eliza visszament Higginshez és nem hozzávágta a papucsát, hanem odaadta neki és aztán Higgins kinyújtotta Elizáért a kezét és Eliza odament és Higgins ült a lány pedig állt és megölelte; hát nekem teljesen végem volt. SPOILER VÉGE
Alapjáraton végigvigyorogtam az egészet, olyan voltam, mint aki frissen szabadult a gyogyóból, de hát csak ezt hozta ki belőlem ez a darab. Minden egyes forintot megért, sőt, meg merem kockáztatni, hogy dupla ennyit is fizettem volna érte. Ezt receptre kéne árusítani! Számomra ez az igazi boldogság, amikor az ember élményt szerez és nem tárgyat.
Ha kihagytam volna, tuti, hogy most verném a fejem a falba, vágnám az ereimet és vedelném a pálinkát és közbe bőgnék az ágyamban.
Ha lesz rá jegy -imádkozzunk, hogy játsszék még novemberen kívül is-, én biztos, hogy veszek rá, mert ezt legalább még 1x látni kell, ha nem többször. Tényleg szívből ajánlom mindenkinek, mert nem fog csalódást okozni.
Bocsi, szóltam, hogy nem leszek értelmes
Persze nem mehetünk el Alföldi Róbert mellett; eddig is imádtam, de a mai este után kb. szerelmes vagyok belé. Annyira ijesztően jól hozta Higginst, hogy arra szavak nincsenek. Alföldi egy csoda, egy isten, egy élő legenda, maga a mennyország, a paradicsom.
És hogy milyen krva jól működött közte és Kátya között a kémia te jó ég. Már kb. majdnem ütöttem a székem, hogy "Nem látod, mennyire szeret, épp azért ilyen idióta tapló bunkó? Ne menj el Eliza, ne hagyd itt. Vagy tudod mit? Menj el, majd én felmegyek a színpadra és megvigasztalgatom"
Alapjáraton végigvigyorogtam az egészet, olyan voltam, mint aki frissen szabadult a gyogyóból, de hát csak ezt hozta ki belőlem ez a darab. Minden egyes forintot megért, sőt, meg merem kockáztatni, hogy dupla ennyit is fizettem volna érte. Ezt receptre kéne árusítani! Számomra ez az igazi boldogság, amikor az ember élményt szerez és nem tárgyat.
Ha kihagytam volna, tuti, hogy most verném a fejem a falba, vágnám az ereimet és vedelném a pálinkát és közbe bőgnék az ágyamban.
Ha lesz rá jegy -imádkozzunk, hogy játsszék még novemberen kívül is-, én biztos, hogy veszek rá, mert ezt legalább még 1x látni kell, ha nem többször. Tényleg szívből ajánlom mindenkinek, mert nem fog csalódást okozni.
Bocsi, szóltam, hogy nem leszek értelmes
2016. október 25. 13:29
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (MadHatter @ 2016.10.20. 19:46)
Holnap reggel indulok Budapestre (töri verseny) és egész hétvégén ott leszek, aminek örülök, csak valószínűleg alig lesz szabadidőnk.
De ettől függetlenül nagyon izgulok és olyan érzésem van, mintha semmit nem tudnék, pedig rengeteget tanultam (konkrétan egy hónapja a forradalommal és politikával álmodok) és már most kész vagyok idegileg. Bízom a csoporttársaimban, remélem ők nyugodtabbak mint én. 
Update: túléltem
Ja, és a csoporttársaim az egyik feladatnál engem (miért mindig én?!) küldtek ki, hogy öt percig érveljek egy álláspont mellett egy másik csapattal szemben. Még mikrofont is kaptam, azt hittem összeesek.
Nem bírom ki, hogy ne tegyem be ezt a képet, mindenkinek mutogatom már két napja, bocsi.
8 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
Elody,
CandUs,
LaDySmIth,
Grace Benning,
Beyla
2016. október 25. 16:04
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
legjobb fiu baratomat elvittek reggel a korhazba az epegorcse miatt...hetek ota panaszkodott hogy faj a hasaban valahol, de nem tudtak mi baja, ma meg konkretan alig tudott kikelni az agybol, ugy vittek el mentovel...
amugy ma en is megint a gyomoregesemre ebredtem meg hajnali harom korul, ott kotorasztam a taskamban gyogyszereim utan, mert mar azokbol is alig volt es ugye suliba is viszem. de ha a gyomoreges nem lenne eleg ma megjott ugy jo ket es fel honap utan (en konkretan ossze vissza menstrualok) es irdatlanul gorcsol a hasam is, de arra mar nincs itthon gyogyszer igy varok hogy mama hozzon ha hazaer...
talan oten vagyunk az osztalybol akik ilyen nagyon koran kelos bejarosok es ugye senkifalvarol nem sok busz van, ezert kell a legkorabbit elcsipni. de a tobbiek szerint normalis, hogy nem minden honapban jon meg nekik es hogy eg a gyomrunk a sok szar kajatol, mert ugye fotthoz egy nap egyszer vagy annyiszor se jutunk de nem tudom. jo, megleponek nem meglepo de szerintem nem is normalis hogy mar tizenevesen mindenki 500 fele gyogyszert szed mert vagy aludni nem tud vagy az emesztese rossz...az egyik baratom konkretan ehezteti magat es sokszor elajul, mert olyan vekony akar lenni mint a koreaiak es nem tudom, hogyan hassak ra mert jomagam is profi szinten onpusztito vagyok (es persze volt is kitol orokolni, anya a mai napig alig eszik, nem talalkozunk sokszor, de tuom
.)
szerintem a kozepsuli/gimnazium igenis tonkreteszi az embereket (enyhen kikesziti) de most nem a tanulasra gondolok, eskuszom az a legkevesebb baj vele xd hanem az allando ingazasra, en sokszot mar 4kor fent vagyok, minden nap nulladik, suli utan meg emelt/szakkor/gyogytesi mire hazaerunk lement a nap. este kilenckor en mar konkretan felholtan esek be az agyba, de akik velem egyutt bejarnak azok kozul valaki mar nyolckor...hetvegen viszont vegig alszok masfel napot ami megint nyilvan nem normalis
amugy sajnalom hogy minden baromsagot kiirok, ignoraljatok ha idegesit, en szeretem olvasgatni amit irtok ha idom van ra :'ddd
amugy ma en is megint a gyomoregesemre ebredtem meg hajnali harom korul, ott kotorasztam a taskamban gyogyszereim utan, mert mar azokbol is alig volt es ugye suliba is viszem. de ha a gyomoreges nem lenne eleg ma megjott ugy jo ket es fel honap utan (en konkretan ossze vissza menstrualok) es irdatlanul gorcsol a hasam is, de arra mar nincs itthon gyogyszer igy varok hogy mama hozzon ha hazaer...
talan oten vagyunk az osztalybol akik ilyen nagyon koran kelos bejarosok es ugye senkifalvarol nem sok busz van, ezert kell a legkorabbit elcsipni. de a tobbiek szerint normalis, hogy nem minden honapban jon meg nekik es hogy eg a gyomrunk a sok szar kajatol, mert ugye fotthoz egy nap egyszer vagy annyiszor se jutunk de nem tudom. jo, megleponek nem meglepo de szerintem nem is normalis hogy mar tizenevesen mindenki 500 fele gyogyszert szed mert vagy aludni nem tud vagy az emesztese rossz...az egyik baratom konkretan ehezteti magat es sokszor elajul, mert olyan vekony akar lenni mint a koreaiak es nem tudom, hogyan hassak ra mert jomagam is profi szinten onpusztito vagyok (es persze volt is kitol orokolni, anya a mai napig alig eszik, nem talalkozunk sokszor, de tuom
.)
szerintem a kozepsuli/gimnazium igenis tonkreteszi az embereket (enyhen kikesziti) de most nem a tanulasra gondolok, eskuszom az a legkevesebb baj vele xd hanem az allando ingazasra, en sokszot mar 4kor fent vagyok, minden nap nulladik, suli utan meg emelt/szakkor/gyogytesi mire hazaerunk lement a nap. este kilenckor en mar konkretan felholtan esek be az agyba, de akik velem egyutt bejarnak azok kozul valaki mar nyolckor...hetvegen viszont vegig alszok masfel napot ami megint nyilvan nem normalis
amugy sajnalom hogy minden baromsagot kiirok, ignoraljatok ha idegesit, en szeretem olvasgatni amit irtok ha idom van ra :'ddd
6 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
Bátor Ventillátor,
nothingcanstopme,
Szandi0820,
InoriGothGirl,
Beyla
2016. október 25. 16:50
Idézet (Elody @ 2016.10.25. 16:04)
legjobb fiu baratomat elvittek reggel a korhazba az epegorcse miatt...hetek ota panaszkodott hogy faj a hasaban valahol, de nem tudtak mi baja, ma meg konkretan alig tudott kikelni az agybol, ugy vittek el mentovel...
.)
.)
Nem tudom, hány éves vagy, bár ez a kortól szerintem független, ha baj van, de ha nem normálisan jön meg, vagy nagyon görcsöl a hasad, stb, érdemes orvoshoz fordulni, mert sokszor komolyabb problémák is állhatnak a háttérben.
Ha meg a barátod éhezteti magát, és ha úgy érzed, nem tudsz rá hatni, ezt jelezned kellene felnőttnek. Akár osztályfőnöködnek vagy sulipszichológusnak, vagy a barátod szüleinek, ha ők nem tudnak róla. Egy fiatal, fejlődő szervezetnek az ilyenek baromira nem tesznek jót...
2016. október 25. 17:01
Hmm.. Arra gondolok most, hogy éhes vagyok
Deee lusta vagyok hazamenni enni... Mit tegyek?
( Ne vegyétek komolyan)
2016. október 25. 18:19
Hogyan lehet Taylor Momsen ilyen csodaszép? *o*
fangörlködés befejezve
fangörlködés befejezve
8 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
thestupidboy96,
Fannycska999,
Rose Rowan,
Szandi0820,
CandUs,
nothingcanstopme,
taylex
2016. október 25. 18:34
|
|
taylexGalaxis |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 8660 Csatolások: 328 Azonosító: 230544 offline
|
Úgy hiszem túl fáradt vagyok bármihez. Éppenséggel az előbb rossz embernek küldtem egy askot Tumlr-ön, reggel nulladikban a nevem mellé egy kérdőjelet írtam a dolgozat papírjára, úgy hiszem, amit befejezem a tanulást és a kiselőadásom készítését - amivel még elleszek néhány óráig -, elteszem magam holnapra.
forever.romanci,
Elody,
CandUs,
Psyché,
Bátor Ventillátor,
Szandi0820,
LaDySmIth
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.