Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. október 22. 18:03 #10901
- törölt felhasználó -    
Idézet (taylex @ 2016.10.22. 17:51)
azért annyira nem lett tragikus, hogy sírj szerintem rohog.gif de örülök, hogy tetszik, az emberek szórakoztatása úgy hiszem az én asztalom.xd
on: szeretnék már egy kis kikapcsolódást, az utóbbi hetekben nagyon túlhajtottam magam. Ma se igen tudtam pihenni, ugyanis rám hárult a takarítás, mosás, főzés, bevásárlás, meg hát a kötelezőt is olvasnom kellett. Most tudtam nemrég leülni pár percre, s úgy hiszem már igen szükségem volt egy kis alone time-ra, nemigen tudom kiélni introvertált hajlamaimat mostanában. Hamarosan lesz munkám is, jó lesz iskola mellett, pláne végzős évben.

Pedig elég tragikus, pláne, ha visszagondolok arra az Akela koncertre. De nézzük a pozitív oldalát: téged nem nyomtak agyon, az meg tök mellékes, hogy én utána fájlaltam a tagjaimat. Legalább kioszthattam pár bordába könyökölést. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: taylex
2016. október 22. 18:06 #10902
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Tegnap az egész napot a legjobb barátnőmmel tölthettem. laugh.gif wub.gif
Nem tűnhet nagy dolognak, de sajnálatos módon ő másik városban tanul, és személyesen nyár kivételével év közben rettenetesen ritkán látjuk egymást, de rettenetesen örültem, hogy jött. Ha minden jól megy, legközelebb én megyek, majd pedig november végén ő látogat el megint ide.
Igaz, ma rengeteg kell tanulnom a jövő heti zh-k miatt, mert egy teljes napom kiesett, de megérte. happy.gif
6 felhasználónak tetszik: ilus1996, Psyché, Beyla, Szandi0820, taylex, forever.romanci
2016. október 22. 18:36 #10903
- törölt felhasználó -    
A macskám ma úgy döntött, hogy tök királyság kiszökni az udvarra, és a addig dagonyázni a sárban, míg nem veszi át Chewbacca dizájnját. Evvel csak az a baj, hogy
probléma1: egy hosszabb bundás, fehér vörös cicáról beszélünk, ergo nem festene túl jól pár szürke/barna folttal megtoldva,
probléma2: mivel szobacica, még életében nem érte víz (vagyis egyszer, amikor kiskorában beugrott mellém a fürdőkádba)(nem lett jó vége).
Szóval nagyjából fél óra dilemmázás és a felmenőinek szidása után, beraktam a fürdőkádba, hogy na majd én megfürdetem.
10 perc után már ruhástól bent ültem vele, és próbáltam nem túl machoistának tűnni miközben próbálja kikaparni a szemem, és már éppen láttam az alagút végén a fényt, amikor egy óvatlan pillanatban ki nem ugrott (még habosan), és villám sebesen menekülni nem kezdett. Kétszer körbekergettem a házon át, míg el nem kaptam, aztán még kétszer szárítás közben.
Úgyhogy éljen a mai nap, mert neem csak avval a zseniális ténnyel lettem gazdagabb amit a nővérem osztott meg velem, hogy a macskák nem szeretik a vizet, de még egy bokaficamot is bezsebeltem.
azóta a cic gyilkos pillantásokkal illet, szóval ma a szekrényben alszom várva a halált, sziasztok
10 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, mikaelah, ilus1996, LaDySmIth, Beyla, Bátor Ventillátor, Szandi0820, Grace Benning, TheTruthAboutLove, forever.romanci
2016. október 22. 19:17 #10904
- törölt felhasználó -    
Azon gondolkozom, ma szolfézson mennyire nézhettem ki furán talpig feketében, bandás felsőben, acélbetétes bakancsban, pandasminkkel, meg a "semmit nem látok de azért nagyon myspace vagyok rawr XD" hajammal a sok nyolcéves között, kezemben egy rózsaszín csengővel.
11 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, ilus1996, LaDySmIth, Beyla, Bátor Ventillátor, Szandi0820, exoverdose, taylex, nothingcanstopme, Alessia., forever.romanci
2016. október 22. 21:41 #10905
- törölt felhasználó -    
Már csak 29 óráig és 20 percig kell tanácstalanságban élnem. rolleyes.gif heart.gif yahoo.gif
2016. október 22. 21:52 #10906
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen mód megimádtam ByeAlex-et. Lehet kritizálni őt, mint énekes, akinek nem jön be az a stílus, amit képvisel, ez minden stílussal így van.

De az, hogy emberként mekkora arc, nem veheti el tőle senki. Hatalmas szíve van és eközben olyan hatalmas beszólásai vannak. Hát jókat szoktam rajta röhögni, néha viszont megkönnyezek. Lehet, hogy ő az egyetlen olyan ember ott, akit sokan nem értik, hogy mit keres itt... De én nagyon örülök neki.

http://cdn.playbuzz.com/cdn/478032e8-8d7f-4a6a-a872-38f6ecbfc7ce/4ffa0c6d-9451-4f2f-8586-210e6eb92022.gif
2 felhasználónak tetszik: exoverdose, forever.romanci
2016. október 22. 22:48 #10907
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
*Mikor a volt pároddal skypeolsz* (de fura így nevezni)
Én: Szia happy.gif
Ő: *beszél, de nem hallani*
Én: nem hallak.... :| NEM HALLAK! *mutogatok*

Én: várjunk csak.... tátogsz, mi?
Erre hangosan felnevetett.
#mégmindigimádom blush.gif
7 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, ilus1996, Beyla, An_d_a, Szandi0820, Kincses Bogi, forever.romanci
2016. október 22. 23:56 #10908
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Keserédes az, amikor olyan érzelmek törnek fel - ismételten - a felszínre, amiket hat éve táplálok az illető iránt. Talán nem véletlenül érzem azt, amit érzek, és a Sors tényleg egymásnak teremtett minket. Talán tényleg egymáshoz tartozunk, és a külön töltött pár hónap csupán csak egy ébresztő volt számunkra, hogy milyen érzés elveszíteni a másikat. Egyre csak telnek a hetek, és csupán csak annyit érzékelek, hogy minden sz*r nélküle, semmi sem jó. Még ennyi hónap elteltével sem tudtam elpakolni a közös holmikat, sőt mi több, a közös képeink még mindig kint vannak. Tovább léphetnék, megvan az esélyem, de valami visszatart, visszahúz, és ez a valami az, hogy még mindig teljes szívemből szeretem. sorry.gif
5 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, exoverdose, ilus1996, Szandi0820, forever.romanci
2016. október 23. 10:40 #10909
- törölt felhasználó -    
Megmondom őszintén, nem tudom, hogy vitt rá a lélek, hogy adjak egy pofont az ajtófélfának (!), mindenesetre baromira fájt és olyan piros még mindig a kezem, hogy egy tűzoltóautó elbújhatna mellette. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, dtsz, ilus1996, forever.romanci
2016. október 23. 11:50 #10910
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Tőlem kissé szokatlanul totálisan indokolatlan fangörlködés (nevezzük így) következik. Tessék nekem elnézni.

Körülbelül 2 perc 15 másodperc környékén következett be a halálom. blink.gif Álljon ez a síromon: "Soha többé nem veszek fel lapot, csak úgy random." Kóboroltam itt csütörtökön, éppen jobb dolgom nem lévén, és beleakadtam egy gazdátlan lapba. Sose szerettem különösebben ezt a színészt. Egy karakterét igen, de amúgy egy sóher semmitérő alaknak gondoltam. Mondom, jé, az "eredeti iraki", kipofozom már a lapját, mert unalmas éppen az életem, aztán leadom, vagy valami. Nosza, rajta, google a barátod. Öhm... vannak esetek, amikor google nem a barátod. Gyerekek, férfiasan bevallom, már ha nőként tehetek ilyet, konkrétan végigbőgtem egy interjúját. Úgy szívgödrön vágott az élettörténete, tökéletesen padlót fogtam tőle. Felkavart és nagyon megrendített. Ilyen velem még az életben nem volt. Gondoltam is: "érzékeny vagy, banya, biztos jönnek azok a napok." Ma reggel meg látom itt-ott, hogy vannak a neten videók, amikben énekel. Nosza, halljuk. Höhh... köszi... még egy szívgödrön-csapás már nem oszt, nem szoroz. Miként is fogalmazzam ezt meg, hogy ne hangozzon nagyon elborultnak? Ha egész életemben azt kellene hallgatnom, ahogyan énekel, akkor se unnám meg soha. Hogy is mondják eztet? "He just gave me a thousands of reasons to live along."
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
2016. október 23. 12:18 #10911
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Annyira mindig oda figyelek ,hogy mindenem rendbe legyen, be legyen cipzározva, jól ellegyen rakva a telefonom Pesten, hogy nehogy elhagyjam, Isten ments ellopják vagy bármi más egyéb cuccomat, erre fel mit csinálok? Nyitott táskával rohangálok. mellow.gif Ráadásul még akkor se tűnt fel mikor a villamoson az ölembe vettem mikor leültem. Hát komolyan, ilyen szerencsétlen is csak én lehetek ,hogy nem is veszem észre a táskámat ,hogy ki van cipzározva, mi közbe ott van az orrom előtt.
Szerencsém van, mert mikor mentem le az aluljáróba, a metróhoz, egy nő leszólított engem és rám szólt, hogy nincs becipzározva a táskám. Megköszöntem neki, ám azért gyanakodva belenéztem ,hogy nem-e lopott ki valaki valamit, esetleg a nő...mert nagyon nehéz elhinnem ,hogy vannak olyan emberek is, akik nem ragadják meg a lehetőséget és lopják ki például a pénztárcámat, ami éppenséggel ott virított a sok cuccom tetején. De aztán kiderült, hogy a nő egyszerűn jóakaró volt. Még mázlim van. Ha egy rosszabb ember látta volna meg, akkor észre se veszem és gond nélkül kirabolnak. Nagyon utálom magam ilyenkor! Pedig elmondom százszor is, hogy figyeljek a cuccaimra, erre fel mit csinálok...mentségemre szóljon, hogy izgultam az út alatt, mert egyedül mentem végig villamossal és metróval a buszmegállóig 40 percet és imádkoztam ,hogy jó helyen szálljak le, ha még eltévedek az még rosszabb lett volna.
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Beyla, forever.romanci
2016. október 23. 13:25 #10912
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Idézet (Beyla @ 2016.10.15. 20:20)
Szerintem butaságot írtál. unsure.gif Attól, hogy valaki visszahúzódó, elítéli a társadalmat és bunkó, egyáltalán nem biztos, hogy antiszociális. Az antiszociális személyiségzavar, másik nevén szociopátia, egy pszichiátriai kórkép, amely által a beteg torzult személyiségéből fakadóan képtelen a társadalomba való beilleszkedésre. Képtelen a szeretetre, együttérzésre, valamint tolerancia küszöbe alacsony, és hihetetlenül agresszívak, erőszakosak. Ilyenek például a szociopaták és pszichopaták. Mindkét személyiség torzulás az antiszociális személyiségzavar gyűjtőfogalomba tartozik. Lehet, hogy írok ide erről egy cikket, ami teljes mértékben letisztázza a dolgokat, így talán tizenévesek körében nem lesz annyira divat ezt a kifejezést használni magukra.

tudom hogy ez nem mostani hozzászólás, visszaolvasgattam kicsit, de tényleg lehetne erről egy cikk. minden második embernek ez van a profilján, hogy ő nem szeret bulizni és nincs sok barátja, ezért antiszociális dry.gif és nem ez az egyetlen kifejezés, amit tévesen használnak rolleyes.gif a skizofréniáról is mindenki azt hiszi, hogy belső éneket meg többes személyiséget takar ._. szerintem sikeres cikk lenne ^^ engem egyébként érdekel a pszichológia, azon belül is a mentális betegségek, esetleg a különböző személyiségzavarok, aki írta, hogy pszichológusnak tanul az szerintem csak rosszul fogalmazta meg, amit mondani akart. vagyis gondolom...
3 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Beyla, forever.romanci
2016. október 23. 14:01 #10913
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Idézet (Elody @ 2016.10.23. 13:25)
tudom hogy ez nem mostani hozzászólás, visszaolvasgattam kicsit, de tényleg lehetne erről egy cikk. minden második embernek ez van a profilján, hogy ő nem szeret bulizni és nincs sok barátja, ezért antiszociális  dry.gif  és nem ez az egyetlen kifejezés, amit tévesen használnak  rolleyes.gif a skizofréniáról is mindenki azt hiszi, hogy belső éneket meg többes személyiséget takar ._. szerintem sikeres cikk lenne ^^ engem egyébként érdekel a pszichológia, azon belül is a mentális betegségek, esetleg a különböző személyiségzavarok, aki írta, hogy pszichológusnak tanul az szerintem csak rosszul fogalmazta meg, amit mondani akart. vagyis gondolom...

Nem igazán akarom ezt a témát tovább forszírozni, mindenkinek más-más véleménye van erről a fogalomról. Én azt olvastam, hogy az antiszociálisaknál jellemző az, hogy bunkók is, de elnézést a kellemetlenségért, lehet maga az író, nem fogalmazta meg jól e szó fogalmát. A cikket egyébként remek ötletnek tartom, legalább akkor én is megtanulom a helyes kifejezést rá. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Beyla, Elody, forever.romanci
2016. október 23. 15:55 #10914
- törölt felhasználó -    
Mindig megfogadom, hogy Soha többé nem írok neki! Majd keres ő, ha akar...
Aztán hosszabb kihagyás után, valamiről ő jut az eszembe, ráírok, hogy beszéljünk, hiszen úgy gondolom, hogy Na jó. Talán még egyszer, utoljára. Hátha most más lesz...
De aztán rájövök, hogy ez a szemét valóság nem egy tündérmese, nincs helye a hitnek, csak a kemény tényeknek... Jó, de ha ezt tudom nem töltök el azzal egy órát, hogy megfogalmazzam a levelet, hogy aztán kiderüljön kárba ment az egész... mad.gif

Na mindegy, csak megtanulom már egyszer, hogy mivel érdemes foglalkozni és ki nem érdemel egy másodpercet sem az életemből. pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: TheTruthAboutLove
2016. október 23. 16:29 #10915
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Idézet (Gureka10 @ 2016.10.23. 14:01)
Nem igazán akarom ezt a témát tovább forszírozni, mindenkinek más-más véleménye van erről a fogalomról. Én azt olvastam, hogy az antiszociálisaknál jellemző az, hogy bunkók is, de elnézést a kellemetlenségért, lehet maga az író, nem fogalmazta meg jól e szó fogalmát. A cikket egyébként remek ötletnek tartom, legalább akkor én is megtanulom a helyes kifejezést rá. smileeee.gif

ez nyilván nem könnyű, ugyanis az ilyen emberek fejébe nem látunk bele ^^ de alapjába véve igen, az antiszociális emberekre jellemő a rosszindulat és a bunkóság is, de azt olvastam, hogy sokuk pont azért veszélyes, mert megpróbálja kedvesnek kiadni magát, ezért sem teljesen fekete vagy fehér az egész ^^ de aki valóban ebben a személyiségzavarban szenved, (például egy szociopata vagy pszichopata) biztos nem a starity profilján reklámozná, mennyire érzéketlen rohog.gif ráadásul egy ilyen beteg sokszor nem is tudja magáról, hogy gond van vele, vagy ha igen, leszarná szerintem és csak azért is a társadalmi normák ellen lenne...ezért is nevetséges sokak öndiagnózisa ^^ illetve ponthogy nem nevetséges :/ de ezt tényleg eléggé túlboncoltuk már, ráadásul mondom, én csak egy kíváncsi netező vagyok és nem szakértő vagy tanuló, ha esetleg nem pontosat vagy hülyeséget írnék ^^ de érdekes téma egyébként az emberi elme smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Gureka10, Szandi0820, forever.romanci
2016. október 23. 16:45 #10916
- törölt felhasználó -    
Ki az az életképtelen, aki tegnap óta offolja a fórumot? Nincs jobb dolga? Vagy nem is tudom, eddig terjed a szociális ingere? Full szánalom... cool.gif
5 felhasználónak tetszik: Elody, Grace Benning, Glamster, Szandi0820, forever.romanci
2016. október 23. 19:29 #10917
- törölt felhasználó -    
Holnap este a világ legaranyosabb babájára fogok vigyázni. thumbsup.gif heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Psyché, forever.romanci
2016. október 23. 19:34 #10918
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Gureka10 @ 2016.10.23. 14:01)

Utólag nekem is az jutott az eszembe, hogy jól tudod, csak rosszul fogalmaztad meg. Szerintem meg arra akartál kilyukadni "bunkóság" jelző alatt, hogy - amit abban a hozzászólásomban is leírtam - az ilyen jellegű pszichiátriai beteg nem csak szociálisan van beszűkülve, de nagyon agresszív, ingerlékeny és nem toleráns másokkal szemben. Nos, mi pedig, mint normális hétköznapi emberek, ha egy ilyennel találkozunk, azt állapítjuk meg, hogy milyen bunkó, pedig valójában egy beteg elméről van szó. Ha már többen írtátok, hogy örülnétek neki, akkor megpróbálok írni belőle a jövő hét folyamán egy könnyen emészthető laikus nyelvű szösszenetet. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: Elody, Szandi0820, Bátor Ventillátor, forever.romanci
2016. október 23. 19:51 #10919
InoriGothGirl
InoriGothGirl
visszatérő vendég

StátuszMinä olen kuolema.
Hozzászólás: 404
Csatolások: 115
Azonosító: 249469
Kevesebb, mint egy hét múlva Cure koncert, és nagyon izgulok. Alig várom már a csütörtököt! biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: taylex, forever.romanci, Bátor Ventillátor, CandUs, Fannycska999, LaDySmIth
2016. október 23. 19:58 #10920
- törölt felhasználó -    
Miért nem tudom szavakba foglalni az érzéseket, amiket a zene kivált belőlem?
6 felhasználónak tetszik: InoriGothGirl, taylex, forever.romanci, Fannycska999, Szandi0820, LaDySmIth
560 oldal 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!