Nem tudom miért, de jólesett egy ilyen videót megnézni. Alapjáraton kevés magyar alkotást nézek, de ilyen és ehhez hasonló kisfilmeket nagyon sokat, imádom őket.
A sztorihoz: tudjátok, van az az érzés, amikor tisztában vagy a végkifejlettel, mégis az utolsó pillanatig reménykedsz abban, hogy nem lesz igazad. Aztán amikor igazad lesz, van benned egy pár másodpercnyi nyomottság, míg visszatérsz a való életbe.
miregondoltokmost?
2016. október 19. 13:35
Aztabüdös...
7 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
Bátor Ventillátor,
InoriGothGirl,
Jody,
nothingcanstopme,
Lil98,
Szandi0820
2016. október 19. 17:50
Igeen, megint én, de ezt most muszáj kiadnom magamból.
A neten lógok egész nap. Vagy itt, van Facebook-on, hátha órák közti szünetben feljön valaki, vagy tumblr-ön, vagy sorozatot nézek, néha gifeket gyártok, és ha megszáll az ihlet, írok. A legtöbb ember a környezetemben azt hiszi azért, mert unatkozom, és eddig én is azt hittem. De most, hogy épp megint összevesztem anyuval (miért is ne), rájöttem, hogy azért tengetem egy virtuális világban a mindennapjaim, mert nem olyan fájdalmas, mint a valóság. Azért szerkesztek 35 sztáradatlapot, hogy legyen mivel foglalkoznom, azért írogatok naponta 2-3 alkalommal ide, hogy elhiggyem, kíváncsi rám valaki. Ebben a rohadt virtuális világban élek, és totál összetört vagyok, de közben igyekszem összeragasztani a többi törött embert egy minimális szintű kedvességgel. Szavazat a profilra, és néhány dicsérő szó; tetszikelés az itteni kommentek többségére; néhányra válasz, hátha meg tudok nyugtatni valakit... Ezek fontosak nekem. Valamiért segíteni szeretnék, ha látom, hogy valaki összetört. Talán csak azért, hogy mások megkapják a segítséget, amit én nem. Hogy ne csak a barátaiktól halljanak kedves szavakat, hanem egy idegen embertől is, mert az is jól tud esni, sőt... Boldoggá akarom tenni az embereket. De engem ki tesz azzá? Mikor fogja észrevenni valaki, hogy összetörtebb vagyok annál, mint amit mutatok?
Sajnálom, de ez most nagyon kellett.
A neten lógok egész nap. Vagy itt, van Facebook-on, hátha órák közti szünetben feljön valaki, vagy tumblr-ön, vagy sorozatot nézek, néha gifeket gyártok, és ha megszáll az ihlet, írok. A legtöbb ember a környezetemben azt hiszi azért, mert unatkozom, és eddig én is azt hittem. De most, hogy épp megint összevesztem anyuval (miért is ne), rájöttem, hogy azért tengetem egy virtuális világban a mindennapjaim, mert nem olyan fájdalmas, mint a valóság. Azért szerkesztek 35 sztáradatlapot, hogy legyen mivel foglalkoznom, azért írogatok naponta 2-3 alkalommal ide, hogy elhiggyem, kíváncsi rám valaki. Ebben a rohadt virtuális világban élek, és totál összetört vagyok, de közben igyekszem összeragasztani a többi törött embert egy minimális szintű kedvességgel. Szavazat a profilra, és néhány dicsérő szó; tetszikelés az itteni kommentek többségére; néhányra válasz, hátha meg tudok nyugtatni valakit... Ezek fontosak nekem. Valamiért segíteni szeretnék, ha látom, hogy valaki összetört. Talán csak azért, hogy mások megkapják a segítséget, amit én nem. Hogy ne csak a barátaiktól halljanak kedves szavakat, hanem egy idegen embertől is, mert az is jól tud esni, sőt... Boldoggá akarom tenni az embereket. De engem ki tesz azzá? Mikor fogja észrevenni valaki, hogy összetörtebb vagyok annál, mint amit mutatok?
Sajnálom, de ez most nagyon kellett.
11 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
MadHatter,
InoriGothGirl,
Jody,
TheTruthAboutLove,
nothingcanstopme,
Szandi0820,
Lil98,
ilus1996
2016. október 19. 17:57
Pénteken elmegy a némettanárnőnk szülési szabadságra és már előre rettegek, hogy milyen új tanárunk lesz helyette.
2016. október 19. 18:23
Mikor annyira nincs kedved egy iskolai feladat elvégzéséhez, hogy elkezdesz hasra meg lábra edzeni, aztán Rocky Balboának képzeled magad és súlyzókkal bokszolsz, majd újra elkezded nézni a kedvenc sorozatod, aminek évekkel ezelőtt lett vége, csak hogy ne érezd magad annyira haszontalannak és kedvtelennek.
És rohadtul betegnek érzem magam, de nem akarok hiányozni a suliból...
És rohadtul betegnek érzem magam, de nem akarok hiányozni a suliból...
7 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth,
Bátor Ventillátor,
forever.romanci,
MadHatter,
Szandi0820,
Lil98,
ilus1996
2016. október 19. 18:36
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18946 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Éjjel 9 órát aludtam, ma délután még pluszban kettőt és mégis úgy érzem, hogy ha lenne rá lehetőségem, aludnék még legalább tizenkettőt.
Holnap négy dolgozatot fogok írni, az angolt tudom egyedül, de egy listeningre nem is lehet nagyon készülni.
Az már más kérdés, hogy mit fogok csinálni nulladikban áruforgalmon, másodikban fizikán vagy éppen harmadikban németen. Lassan elérem azt a pontot, mikor az életem másból sem áll, csak evésből, alvásból meg tanulásból.
Holnap négy dolgozatot fogok írni, az angolt tudom egyedül, de egy listeningre nem is lehet nagyon készülni.
6 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
MadHatter,
TheTruthAboutLove,
Szandi0820,
Psyché,
ilus1996
2016. október 19. 21:14
|
Synapsesúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.10.15. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 260344 offline
|
ahj... hétfőn ünnepség... ami azt jelenti, hogy maszk alá kell bújnom és el kell rejtenem a sötétséget, ergo fehéret kell felvennem és rbanc módra kell kikennem a pofám. nem értem, miért nem lehet valaki egyedi, ha azzal nem bsz senkinek semmit... hogy áldjamk a képmutató, fotóba-vigyorgó, amúgy fintorgó mindenüket nekik.
2016. október 19. 21:30
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Idézet (Psyché @ 2016.10.18. 21:47)
Az érzés, amikor ma a fél napodat átmetrózod, mert imádsz metrózni, egész nap az kattog az agyadban, hogy ki lehet az a Bajcsy-Zsilinszky, majd mikor hazaérsz, cirka 50 percet töltesz el csak azzal, hogy a metrómegállók neveit böngészed... felbecsülhetetlen.
*sheldon-cooper metro-mode on*
*sheldon-cooper metro-mode on*
van egy pont ilyen haverom (fiú), annyira szívesen bemutatnálak neki
van plusz egy hetem tanulni kisérettségire, mert holnap angol szintemelőzök
2016. október 19. 22:07
azt az egyet nem értem, hogy miért pánikolok még be egy év után is attól, ha összefutok egy bizonyos személlyel. na jó, nem egy év, inkább fél, de a lényeg az, hogy tök idióta vagyok, amiért mindig úgy teszek, mintha nem venném észre, és állandóan bőgni támad kedvem utána. felfoghatnám ezt úgy, mint egy dolgot, ami megtörtént, szép volt jó volt, nem jött össze, elcsesztem (meg valamennyire ő is azé'), de nem, én helyette inkább ostorozom magam és azon gondolkozom hogy hogyan mehetnék vissza az időben de én ezt helyrehozni már nem fogom tudni, szóval csak el kéne fogadnom a helyzetet, összeszedni magamat és nem úgy viselkedni, mint egy… mint egy gyökér. egy ideig ő nézett rám úgy mintha én lennék a pestis, vagy úgy tett, mintha nem lennék, most fordítva, jó mi
egyik haverom szerint borzalmas vagyok és hogy mi ketten majdnem rosszabbak vagyunk mint ő meg az egyik exe volt.
igenigen tudom ezt összevisszábban le sem írhattam volna de na, gondoltam lássátok bénaságomat
egyik haverom szerint borzalmas vagyok és hogy mi ketten majdnem rosszabbak vagyunk mint ő meg az egyik exe volt.
igenigen tudom ezt összevisszábban le sem írhattam volna de na, gondoltam lássátok bénaságomat
2016. október 20. 07:28
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
a mama szerint mivel én fiatal vagyok nem lehet semmi bajom. felsoroltam egy csomó betegségem, azóta megse szólal.
egyébként ma itthon maradtam, mert múlt hét óta olyan szinten fáj a hasam vagy igazából pontosan nem is tudom mim, hogy muszáj lesz már elmennem dokihoz, mert már nem bírom tovább. mamának meg muszáj vot átjönnie, hogy engem idegesítsen.
egyébként ma itthon maradtam, mert múlt hét óta olyan szinten fáj a hasam vagy igazából pontosan nem is tudom mim, hogy muszáj lesz már elmennem dokihoz, mert már nem bírom tovább. mamának meg muszáj vot átjönnie, hogy engem idegesítsen.
2016. október 20. 08:48
Egyre többet állok úgy dolgokhoz, hogy Á, inkább hagyjuk!. Harcos típus vagyok, de nem versengő. Saját igazamért kiállok, de nem generálok magamtól versenyt. És szerintem ez így van rendjén.
2016. október 20. 14:41
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
itt bőgök 20 perce, mert lehet, hogy a vakbelemmel van valami és elkell mennem a sürgősségire, erre apa le se szarja mi van velem. mondtam neki, hogy igazából nem vártam tőle többet, aztán elkezdi ő már belefáradt, mert nem tudok neki soha normálisan válaszolni, de mire válaszoljak mikor nem is kérdez semmit?? meg elkezdi őt már nem érdekli mi van velem, mert az egyik haverja is azért van kórházba, mert belefáradt, hogy a lányai idegesítik és ő nem akar a sorsára jutni.
anyám meg bszik felvenni a telefont, esküszöm kibszom a telefonját az ablakon, egyedül meg nem vezethetek el a kórházig, mert irtóra fáj a hasam, de apámnak sokkal fontosabb akármi, mint a saját . egyszer viselkedne normális apa módjára, egyszer.
anyám meg bszik felvenni a telefont, esküszöm kibszom a telefonját az ablakon, egyedül meg nem vezethetek el a kórházig, mert irtóra fáj a hasam, de apámnak sokkal fontosabb akármi, mint a saját . egyszer viselkedne normális apa módjára, egyszer.
2016. október 20. 15:50
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.10.15. 20:20)
Szerintem butaságot írtál.
Attól, hogy valaki visszahúzódó, elítéli a társadalmat és bunkó, egyáltalán nem biztos, hogy antiszociális. Az antiszociális személyiségzavar, másik nevén szociopátia, egy pszichiátriai kórkép, amely által a beteg torzult személyiségéből fakadóan képtelen a társadalomba való beilleszkedésre. Képtelen a szeretetre, együttérzésre, valamint tolerancia küszöbe alacsony, és hihetetlenül agresszívak, erőszakosak. Ilyenek például a szociopaták és pszichopaták. Mindkét személyiség torzulás az antiszociális személyiségzavar gyűjtőfogalomba tartozik. Lehet, hogy írok ide erről egy cikket, ami teljes mértékben letisztázza a dolgokat, így talán tizenévesek körében nem lesz annyira divat ezt a kifejezést használni magukra.
Tudom, hogy régi hsz, de eszembe jutott valami. Én mindig a Tumblrre asszociálok erről az egészről, meg az ottani tizenéves bloggerekre. Rengeteg saját magát szociopatának és pszichopatának, szétesett személyiségűnek valló, poszttraumatikus stresszben szenvedő gyerek van, mert (legalábbis ahogy én veszem észre) azt hiszik, hogy ez miatt menőbbek vagy különlegesebbek lesznek mások szemében, a valóság pedig az, hogy csak simán nehéz nekik barátkozni vagy introvertáltak. Persze ezt nem azokra értem, akiknek tényleg valamilyen problémájuk van. Egyszer láttam olyat egy tumblr blogon, hogy valaki kiírta a bemutatkozásában, hogy ő 14 évesen diagnosztizálta magát súlyos skizofréniával. Én komolyan nem akarok senkit sem megkérdőjelezni, de saját magunkat nem tudjuk diagnosztizálni (oké, a megfázás, felfázás, stb. az megint más), főleg nem skizofréniával.
Nem teljesen vág ide, de mondjuk a starity sem szűkölködik érdekes bemutatkozásokban. Egyik tagnál azt olvastam, hogy minél előbb rá akar szokni a cigire, meg hogy minden vágya füvezni, meg hasonló dolgokat írt. Néztem is ki a fejemből, hogy mivaaaan
12 felhasználónak tetszik:
Elody,
Psyché,
An_d_a,
ilus1996,
Beyla,
Synapses,
Bátor Ventillátor,
Lil98,
Jody,
goldman,
Szandi0820,
exoverdose
2016. október 20. 16:38
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (MadHatter @ 2016.10.20. 15:50)
Tudom, hogy régi hsz, de eszembe jutott valami. Én mindig a Tumblrre asszociálok erről az egészről, meg az ottani tizenéves bloggerekre. Rengeteg saját magát szociopatának és pszichopatának, szétesett személyiségűnek valló, poszttraumatikus stresszben szenvedő gyerek van, mert (legalábbis ahogy én veszem észre) azt hiszik, hogy ez miatt menőbbek vagy különlegesebbek lesznek mások szemében, a valóság pedig az, hogy csak simán nehéz nekik barátkozni vagy introvertáltak. Persze ezt nem azokra értem, akiknek tényleg valamilyen problémájuk van. Egyszer láttam olyat egy tumblr blogon, hogy valaki kiírta a bemutatkozásában, hogy ő 14 évesen diagnosztizálta magát súlyos skizofréniával. Én komolyan nem akarok senkit sem megkérdőjelezni, de saját magunkat nem tudjuk diagnosztizálni (oké, a megfázás, felfázás, stb. az megint más), főleg nem skizofréniával.
Egy közeli rokonomnak skizofréniája volt, és let me tell you, teljesen beszámíthatatlan volt, ami általában súlyos (és ijesztő) tünetekkel társult. Hát őszintén senkinek nem kívánom, hogy át kelljen azt élnie, hogy a családtagja minden nap egyre ön-, és közveszélyesebbé válik. Elég bizarr, hogy valaki képes romantizálni a mentális betegségeket.
Nem teljesen vág ide, de mondjuk a starity sem szűkölködik érdekes bemutatkozásokban. Egyik tagnál azt olvastam, hogy minél előbb rá akar szokni a cigire, meg hogy minden vágya füvezni, meg hasonló dolgokat írt. Néztem is ki a fejemből, hogy mivaaaan
Nagyon egyetértek a hozzászólásoddal. Nem tudom, miért gondolják a kamaszok, hogy menő pszichopatának lenni, vagy "sötét lélek"nek, meg minden ilyen hülyeségnek. Annyira nem akar senki se átlagos lenni, hogy már az átlagos a különleges.
11 felhasználónak tetszik:
Elody,
Psyché,
An_d_a,
ilus1996,
exoverdose,
Bátor Ventillátor,
Lil98,
MadHatter,
Jody,
goldman,
Szandi0820
2016. október 20. 17:43
Előző 2 hsz-hez.
Én is mindig olyan furcsa érzéssel olvasom az ilyen és hasonló bemutatkozásokat. Először is, tisztában vagyok, hogy ezek milyen szörnyű betegségek (főleg, hogy ti most pár számomra újdonságot is felsoroltatok) és nem jó velük élni. Másodszor pedig még furcsább tapasztalni, hogy a korosztályom körében ez a menő. Lélekben úgy érzem magamat, mint egy nyugdíjas, persze kevesebb élettapasztalattal.
Én is mindig olyan furcsa érzéssel olvasom az ilyen és hasonló bemutatkozásokat. Először is, tisztában vagyok, hogy ezek milyen szörnyű betegségek (főleg, hogy ti most pár számomra újdonságot is felsoroltatok) és nem jó velük élni. Másodszor pedig még furcsább tapasztalni, hogy a korosztályom körében ez a menő. Lélekben úgy érzem magamat, mint egy nyugdíjas, persze kevesebb élettapasztalattal.
2016. október 20. 18:10
Ma beszéltem anyával. A délelőttöm bőgéssel telt, és az övé is a munkahelyén (telefonon kommunikáltunk), elég csúnya dolgokat vágtunk egymás fejéhez, és rendesen megbántottuk egymást, de mikor hazajött, megölelt, aztán elmentünk az Intersparba, beszélgettünk kicsit, és talán végre megértette, hogy ez az egész nekünk sok. Bár nem hiszem, hogy érti, de ki tudja. Talán most végre helyrejön minden. Az már nagyon jó volna.
6 felhasználónak tetszik:
Lil98,
ilus1996,
Szandi0820,
MadHatter,
Bátor Ventillátor,
TheTruthAboutLove
2016. október 20. 19:26
Jelen pillanatban annyira nem érdekel semmi, újra reggel nyolcat akarok és újra olyan ölelést szeretnék, mint amilyet kaptam.
Kezdem az elején. Van egy osztálytársam, tetszem neki. Az utóbbi kb négy napban rájöttem, hogy az érzelmei kölcsönösek és ő is tetszik nekem. Meg is hoztam egy nagy, nehéz döntést és megváltam egy személytől, mondván, hogy nem akarok neki és magamnak sem fájdalmat okozni. Más kérdés, hogy sikerült... Na de a lényeg, hogy ma kaptam egy ölelést és le se tudom írni, mit éreztem, hogy mennyire tökéletesen zajlott minden. Nem volt senki más az öltöző előterében kettőnkön kívül. A fiúk öltöztek, az ajtót nyilván magukra csukták, az én barátosném pedig önszántából kiment. Egy mosoly után viszont mindkettőnk tudta, hogy mit akar, gyorsan a nyakába is ugrottam és huh. Annyira benne volt minden ebben az ölelésben. Minden. Amit ő érez, amit én érzek, az egymás iránt érzett szeretet, amiért kapjuk a megjegyzéseket nap, mint nap. És csak ott voltunk, ketten. A fejét a vállamra hajtotta, közben a hátamat simogatta, el sem tudom mondani, mennyire jól esett. Utána le nem lehetett mosni a vigyort a képemről és nem érdekelt, hogy ki mit szól hozzánk, annyira, de annyira jó volt, hogy én ebből még akarok minimum százat. Ő az egyetlen az eddigi életem során, akivel beszélgettünk, mondott valamelyikünk valami vicceset, majd egyszerre kezdtünk nevetni és együtt nevettünk. Ez nekem mindig is nagy álmom volt és most végre teljesült.
Jaj, nem szeretném elveszteni és annyi minden kavarog bennem és benne is, hogy nem tudom, mi lesz. Oké, hogy sokak szerint cukik lennénk, páran pedig egyenesen megmondták, hogy nem illünk össze, de én mégis vágyom rá, de bennem van az is, hogy nem kell. Hjaj, nehéz dolog a szerelem...
Kezdem az elején. Van egy osztálytársam, tetszem neki. Az utóbbi kb négy napban rájöttem, hogy az érzelmei kölcsönösek és ő is tetszik nekem. Meg is hoztam egy nagy, nehéz döntést és megváltam egy személytől, mondván, hogy nem akarok neki és magamnak sem fájdalmat okozni. Más kérdés, hogy sikerült... Na de a lényeg, hogy ma kaptam egy ölelést és le se tudom írni, mit éreztem, hogy mennyire tökéletesen zajlott minden. Nem volt senki más az öltöző előterében kettőnkön kívül. A fiúk öltöztek, az ajtót nyilván magukra csukták, az én barátosném pedig önszántából kiment. Egy mosoly után viszont mindkettőnk tudta, hogy mit akar, gyorsan a nyakába is ugrottam és huh. Annyira benne volt minden ebben az ölelésben. Minden. Amit ő érez, amit én érzek, az egymás iránt érzett szeretet, amiért kapjuk a megjegyzéseket nap, mint nap. És csak ott voltunk, ketten. A fejét a vállamra hajtotta, közben a hátamat simogatta, el sem tudom mondani, mennyire jól esett. Utána le nem lehetett mosni a vigyort a képemről és nem érdekelt, hogy ki mit szól hozzánk, annyira, de annyira jó volt, hogy én ebből még akarok minimum százat. Ő az egyetlen az eddigi életem során, akivel beszélgettünk, mondott valamelyikünk valami vicceset, majd egyszerre kezdtünk nevetni és együtt nevettünk. Ez nekem mindig is nagy álmom volt és most végre teljesült.
Jaj, nem szeretném elveszteni és annyi minden kavarog bennem és benne is, hogy nem tudom, mi lesz. Oké, hogy sokak szerint cukik lennénk, páran pedig egyenesen megmondták, hogy nem illünk össze, de én mégis vágyom rá, de bennem van az is, hogy nem kell. Hjaj, nehéz dolog a szerelem...
2016. október 20. 19:27
|
|
riri17coup d'état |
|
Apámmal átmenetileg békét kötöttünk, mert hajlandó volt velem eljönni. De ma ismét egy új betegségemre derült fény, annyi bajom van már, hogy magam sem tudom számon tartani.
Majdnem bent is tartottak, kaptam 2 adag fájdalomcsillapítót is infúzión keresztül, ez a mai napom kész leányálom volt. De legalább kaptam sajtburgert.
2016. október 20. 19:30
|
Synapsesúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 16.10.15. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 260344 offline
|
az előző beszédtémára reflektálva annyit szólnék, hogy nekem vannak olyan extrém ismerőseim, akik már messze túllépték a serdülőkort, még az arcuk is tele van varrva, de mégis megmaradtak a kis álomvilágukban. nem mennek a nagy, ítélkező, szent birkacsordák után, és szerintem ez igenis tiszteletre méltó. sokat beszélgetek velük, annak során pedig elárulták, h nekik ez, amit sokan csak hülyeségnek, lázadásnak vélnek, már gyermekkorukban megjósolható volt. érezték, h egyedi felfogással rendelkeznek, nekik nem csak egy hóbort, hanem egy nagyon sötét, szimbolikus és szakrális életstílus, amelyről az átlag ember csak a felszínt kaparja le, majd úgy próbál véleményt alkotni. kötöm hozzá, nem sok sikerrel. belőlük lesznek a legnagyobb avantgárd művészek és egyebek. persze a művész nem csak, mint a köznyelvben elterjedt ,,művész''.
személy szerint vallottam már magam blackertől kezdve minden kutyafaxán át, de mára már rájöttem, hogy ezek a kategóriák csak felesleges súlyok és terhek, mint ahogy a bináris világképek is. nem hinném, hogy az emberre bármilyen hasonlót is rá kéne aggatni, attól a pár kivételtől eltekintve.
egy sulimban volt egy hasonló tumblis gőrl, aki nagy boldogan a fél sulinak körbemutogatta a pengével vagdosott csuklóját, mert ő szakított a százból egy barátjával. plusz a szokásos klisék. manapság már csak vasalt szőke hajú, rajzolt szemöldökű, cicagatyás, vakolatos rózsaszínagyú, ergo a népszerűbb sorba állt. mindig elgondolkodom, még mindig milyen világban élünk. piszkosul idegeltek, de arra jöttem rá, h foglalkozni a tumblis darkos izés lányákkal oly felesleges, hisz csak figyelemre és megértésre vágynak. így is sokkal kevesebb probléma van velük, mint megtapasztalni, milyen, ha csak underground emberként kimész az utcára a birkák és vakok közé...
személy szerint vallottam már magam blackertől kezdve minden kutyafaxán át, de mára már rájöttem, hogy ezek a kategóriák csak felesleges súlyok és terhek, mint ahogy a bináris világképek is. nem hinném, hogy az emberre bármilyen hasonlót is rá kéne aggatni, attól a pár kivételtől eltekintve.
egy sulimban volt egy hasonló tumblis gőrl, aki nagy boldogan a fél sulinak körbemutogatta a pengével vagdosott csuklóját, mert ő szakított a százból egy barátjával. plusz a szokásos klisék. manapság már csak vasalt szőke hajú, rajzolt szemöldökű, cicagatyás, vakolatos rózsaszínagyú, ergo a népszerűbb sorba állt. mindig elgondolkodom, még mindig milyen világban élünk. piszkosul idegeltek, de arra jöttem rá, h foglalkozni a tumblis darkos izés lányákkal oly felesleges, hisz csak figyelemre és megértésre vágynak. így is sokkal kevesebb probléma van velük, mint megtapasztalni, milyen, ha csak underground emberként kimész az utcára a birkák és vakok közé...
9 felhasználónak tetszik:
nothingcanstopme,
InoriGothGirl,
mikaelah,
Lil98,
exoverdose,
Beyla,
Szandi0820,
MadHatter,
Bátor Ventillátor
2016. október 20. 19:36
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Nagyon várom a holnap estét :3 ^^
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.