Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. október 12. 18:07 #10761
- törölt felhasználó -    
Annyira elegem van mindenből. :/
Eddig két évente voltam beteg egyszer az se volt hatalmas betegség kicsi megfázás max 1 hétig ha tartott..
És most havonta vagyok beteg... Augusztus 19én lettem elsőnek (vagy 2 év után) aztán szeptember 13 körül most pedig október 11... Utűlok beteg lenni cray.gif Elvoltam eddig nélküle nem hiányzott. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, Szandi0820, ilus1996
2016. október 12. 18:54 #10762
E. és Zendaya ever
E. és Zendaya ever
Melankólikus

Státusz"(...) Vagyis nem pragmatikus."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1327
Csatolások: 10
Azonosító: 216874
arra, hogy elhagytam a kibeb×szott telefonomat, már másodjára! és mindezt 2 másodperc alatt, és közvetlenül miután elhagytam, elkezdtem keresni, utána segítséggel átnéztem az egész busz hátulját, de nem volt sehol sem a telefonom! ezt még én sem akarom elhinni, nem hogy az, aki ezt olvassa. szóval remélni tudom csak, hogy megtörténik másodjára is a csoda, és leadja valaki a telefonomat (ami nem egy csúcskategóriás izé, már emiatt is remélem)
3 felhasználónak tetszik: forever.romanci, ilus1996, Bátor Ventillátor
2016. október 12. 19:36 #10763
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Szenvedek. Fizikailag is mert egész nap görcsölt a hasam, de főleg lelkileg, mert én már nem tudok kiigazodni ezen az úriemberen. Végre eljutottunk odáig, hogy már élőben is beszélünk (de keveset, csak reggelente suli előtt, vagy délután ha esetleg egy busszal jövünk), erre most Messengeren nem keres, úgyhogy összességében véve nem vagyunk előrébb. És már tényleg eléggé elhúzódik ez az egész; más fiúk ilyenkorra már nemhogy léptek valamit, hanem eldöntötték, hogy velem akarnak-e lenni vagy sem, és ha nem, akkor le is rendeződött a dolog, nem az, mint itt, hogy csak mondogatjuk, hogy "igen, jó lenne már rendesen is találkozni...". És ebbe fogok beleőrülni. Mindenki azt mondja, hogy legyek türelmes vele, mert tapasztalatlan, de basszus, a jelek szerint az időre van nagyobb szüksége és nem rám. Nem bírom ki ha ez még sokáig elhúzódik, de nem tudom mi a fenét kéne tennem sad.gif (a síráson kívül persze)
5 felhasználónak tetszik: Psyché, Szandi0820, forever.romanci, Mrs.Jack Frost, ilus1996
2016. október 12. 19:56 #10764
Inori
Inori
visszatérő vendég

StátuszLéket kapott a létezésem hülye hajója.
Hozzászólás: 116
Csatolások: 0
Azonosító: 202686
Nem lehet valami barátságos képem, az hétszentség.
Tegnap a rajztanárnőm odajött hozzám, és megkérdezte jól vagyok-e. o_o
Ugyanazon a napon, egy másik tanár (aki még csak nem is tanít) leállított a folyosón, és mondta, hogy ne szomorkodjak. Annyira aranyos volt, és jól esett, de tényleg, a világon semmi probléma nem volt. rohog.gif
Aztán ma a buszmegállóban egy néni olyan szúrósan nézett rám, hogy már szinte fizikailag is átjött az érzés rohog.gif

...lehet nem kéne kombinálni az éjfélkor történő lefekvést a fél hatos keléssel, és talán egy fokkal jobb lesz a képem állapota rohog.gif Mondjuk már alapjáraton sem szívderítő látvány
7 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, forever.romanci, ilus1996, ScreamQueen, nothingcanstopme, Fannycska999
2016. október 12. 20:17 #10765
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Tök jó ,hogy megnéztem a facen a csoportunknak a kiírását, mivel kiderült, hogy holnap nem kell menni, ahogy szombaton se suliba. Na, az tök jól hangzik meg minden ,de én úgy hangoltam ,hogy holnap megyek aztán szabadság. Na mindegy, akkor tehát az 1 hetes "őszi szünetem" (mivel amúgy nem lenne nekünk) lett így hirtelen és nem is tudom ,hogy mit csináljak. Ma is úgy álltam a naphoz, hogy nem mertem semmibe se belefogni. Most kiderült ,hogy akármibe belefoghatok, keddig lesz időm rá. Gondolok első sorban olvasásra, írásra meg meg kéne csinálnom egy-két grafikai tervemet, ami még várat magára.
Apropó, megint erős hasi görcsök kínoznak. Úgy imádom a női problémákat.
7 felhasználónak tetszik: Beyla, forever.romanci, Mrs.Jack Frost, Inori, ScreamQueen, CandUs, Fannycska999
2016. október 12. 20:19 #10766
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Kiléptem az önsajnáló komfortzónámból, és kezembe vettem azt az egyetemi "ügyet", amivel kb. már egy éve szenvedek döntésképtelenül. "Csináljam, ne csináljam? Mi van ha nem sikerül? De mindjárt itt a jelentkezési határidő!" Tudtam, hogy ha lemaradok róla és nem csinálom ezt meg, akkor egy életre utálni fogom magam ezért és bánni fogom. Ez egy olyan dolog, ami ha sikerülne, iszonyat büszkévé tenne, és végre érezném azt, hogy van értelme az egyetemre járásnak, nem csak melegedni megyek be a hideg téli napokon.

Szóval növesztettem tököket, és írtam üzenetet annak a két tanárnak, akik fognak tudni segíteni ebben a dologban.
Valószínűleg annyi történt csak, mint 3 éve a műtétem után, amikor a család azon drámázott, hogy ki fogja nekem beszúrni a vérhígítót a hasamba. Erre a töketlenségre én ideges lettem, fogtam azt' benyomtam magamnak. rohog.gif laugh.gif
9 felhasználónak tetszik: Synapses, Psyché, Beyla, Szandi0820, forever.romanci, Inori, ScreamQueen, Bátor Ventillátor, Fannycska999
2016. október 12. 21:43 #10767
- törölt felhasználó -    
Nagy mosollyal mentem ma be a dokihoz mi szerint 9. napja késik és hát lenne egy tippem. Na lázba jött, számolgatott, aztán jött az ultrahang és az első mondatnál elöntött a melegség "Lehet, hogy terhes, de ez még nem látszik...". Aztán kiderült, hogy egy durcás, domináns tüsző van minden útjába. dry.gif Hát rosszul esett, de majd legközelebb. Ami késik, nem múlik és a többi. Kicsit azért csalódott vagyok, beleéltem magam egy picit. sad.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, forever.romanci, CandUs, Fannycska999
2016. október 12. 21:59 #10768
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Hogy vajon szoktak-e aludni a baktériumok. think.gif
7 felhasználónak tetszik: Psyché, Beyla, ilus1996, Szandi0820, forever.romanci, Fannycska999, silenc
2016. október 12. 22:30 #10769
- törölt felhasználó -    
Már csak tizenkétszer kell aludni blush.gif
... ám addig is holnap három témazáró, majd bowling laugh.gif
2016. október 13. 06:40 #10770
- törölt felhasználó -    
Az öcsém tegnap hazahozta nekem a suliból a 100%-os Sió almalét, amit kapott (mert mostanság valamiért kapnak ilyeneket), mert múltkor megígérte, hogy legközelebb hazahozza nekem. Az élet apró örömei. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, ilus1996, Szandi0820, forever.romanci
2016. október 13. 10:19 #10771
- törölt felhasználó -    
Egyesek még mindig félre értelmezik a "felnőni" szót. Az, hogy valaki elrinacosodik és valaki berakja neki, ezért flegma lesz másokkal. Az még nem azt jelenti, hogy ő felnőtt. Pont, hogy visszafejlődött. Gyerekes. rolleyes.gif
2016. október 13. 10:45 #10772
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Arra, hogy mennyi ember lételeme a "fröcsögés." Ezek az emberek bárhol, bármikor, bármi miatt képesek fröcsögni. Az ilyenek többnyire csak azt veszik észre és arról beszélnek, amiről fröcsögni lehet. A bunkó szomszéd, a kötsög osztálytárs, az agyhalott főnök, vagy csak simán egy ellenszenves szembejövő. Az ilyen fajta embereknek amúgy is ellenszenves mindenki. Ha néha nem fröcsögnek, akkor olyan sztorikkal etetnek, amikkel azt próbálják alátámasztani, ők mekkora hősök, királyok, szupermenek, akik erőn felül teljesítenek mindenben. Nem úgy mint egyesek, és ugye egyesek alatt bárki mást értenek. Nekik a legkeményebb az életük, ők küzdenek meg mindig mindenért a legjobban, nekik nem repül a szájukba a sült galamb és nem félnek a munkától sem, mert képesek egyedül levinni a szemetet a zuhogó esőben. omg.gif Eleinte vitatkoztam, magyaráztam, kérdeztem: "mégis miért?". Na ez múlt el. Már legyinteni se legyintek. Elsétálok, befogom a fülem, felhangosítom a zenét, akármi. Fröcsögj csak, ahogy tetszik. Érezd magad különlegesnek, fantasztikusnak, kivételesnek, mindenki felett állónak, csak mert reggel pofára esett a vajas kenyered, felemás zoknit húztál fel és amúgy is mindenkinek könnyebb az élete, mint a tiéd, de te mégse akasztottad még fel magad, sőt. Én is kelek fel olykor bal lábbal, vannak rettenetes napjaim, mi több, rettenetes hónapjaim olykor. Az élet senkihez se túl kegyes, bár attól függ, honnan nézed. Én inkább a másik oldalról nézem. Sokkal könnyebbek a mindennapjaim, mint a tiéid, valóban, mert engem nem kötsögök, segqfejek, barmok, rib@ncok és ostobák vesznek körbe. Még akkor sem, ha van köztük ilyen is. Sokkal könnyebbek a napjaim, mint a tieid, mert azzal foglalkozom, hogy néha reggel Borisz a lábamhoz dörgölőzik, és nem azzal, hogy már megint tiszta macskaszőr vagyok. Azt érzem, hogy finom illat van és teli a hasam, és nem azt, hogy rohadt büdös a lakás a bundás kenyér után. Nem azzal foglalkozom, hogy már megint ki mit mikor kinek és miért mondott, tett, mert nem az én dolgom. Sokszor még akkor sem az én dolgom, ha nekem vagy rólam mondják. És ha pofára esik a vajas kenyér, eleresztek egy cifra anyázást, és túllépek rajta, nem pedig fészbúkon, twitteren, blogokon morgolódok rajta még egy órácskát. Se naiv, se hülye nem vagyok. Tudom ki hazudik, ki képmutató és ki nem éri meg az erőfeszítést. Csak ezt meg megtartom magamnak. Van, akiket nem szeretek. Van akiktől egyenest undorodom. Megesik. Épp csak a nézőpontom más. Nem az a baj, hogy elfelejtettél felnőni, és azt hiszed mindenkit érdekel a véleményed, hanem az, hogy tele vagy gyűlölettel. Így tényleg elég sz@r lehet élni. Legalábbis biztosan sz@rabb, mint annak, aki igyekszik a naposabbik oldalon állni és nem ellenséget lát minden sarokban. Nevermind. Néha én is kitörhetek. pardon.gif
6 felhasználónak tetszik: Psyché, ilus1996, Szandi0820, forever.romanci, ScreamQueen, Fannycska999
2016. október 13. 15:27 #10773
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1971
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
1.Egy értéktelen ember vagyok..
2.(Storytime)Felkelek,felveszem a festő gyakorlatos ruhám,megyek a helyre,erre mivan?A festők elmennek kocsival,én meg az a bizonyos "hé én is itt vagyok annak mentem!"azt oké,elmentek én meg a valahány fokos időben állok..*elmúlik pár óra* "Téged nem erre a szakra írtak be!" mondja a csaj,pedig arra írtak be engem 100%..és kiderült a csaj által,h nincs festő szak..( blink.gif ) majd bementünk a sulimba ott a titkárnőnek is megmondtam,h én festőnek írattam magam..majd mondja,h nincs festő szakma!Holott!múlt héten azt mondta az igazgatónő,h van festő szak!és a titkárnő is mondta,h a festő gyakszis tanárom aláírja a szerződést!

Emiatt látszik,h nem tudnak eldönteni dolgokat és ezért nem mennek ebbe a suliba.. sleep.gif
2 felhasználónak tetszik: ilus1996, forever.romanci
2016. október 13. 16:58 #10774
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
annyira utálom a matekot és az ahhoz kapcsolódó dolgokat, még számolni is utálok, inkább írok 6 oldalnyi fogalmazást, minthogy számoljak. sleep.gif idén van szkmai számításom és már a tanár is azzal nyugtat engem és a fél osztályt, hogy úgyis megbukunk majd. biggrin.gif de amúgy az a tudat nyugtat, hogy nem én vagyok a leghülyébb matekból, mert van aki most megy belőle pótérettségizni majd, nekem pedig valami furcsa módon még érettségim is van belőle, amit a mai napig nem értek, hogy hoztam össze, mikor kétszer buktam is belőle. think.gif biggrin.gif azzal bsztam el az egész érettségim amúgy : (
4 felhasználónak tetszik: ilus1996, Szandi0820, forever.romanci, Fannycska999
2016. október 13. 17:18 #10775
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Kedd óta nincs itthon meleg víz, mert csinálják a kazánt, és a legújabb infók szerint holnap már lesz, de a hajam már ma is iszonyatosan nézett ki, ezért meg kell mosnom. Mikor hangot adtam ennek az irtózatos szándékomnak, az egész família nekem rontott hogy nehogy már, kibír ez még egy napot (persze, már így is viszket és szanaszéjjel állnak a babahajaim), de ha nagyon akarom akkor mossak hajat jéghideg vízben, évszázadokon keresztül így csinálták és nem haltak bele.. ja, csak mondjuk az az akkori emberiség nem 30 fokos vízben pancsikolt baba korától fogva, de mindegy. Az meg, hogy a gázon melegítsünk több fazéknyi vizet, az nyista, mert úgyis kihűl (a 80-100 fokos víz) mire mindet beleöntöm a kádba.. bolond.gif
úgyhogy egyelőre nem tudom hogyan fogok hajat mosni, köszönöm a figyelmet 110.gif
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Inori, Szandi0820, forever.romanci, Fannycska999
2016. október 13. 17:31 #10776
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Megszereztem az egyik kedvenc számom zongorakottáját, de eddig csak kb másfél sort tudok lejátszani; azt viszont már annyira élvezem, hogy kb húsz percen át folyamatosan ismételgettem. Csak azt sajnálom, hogy egyedül vagyok itthon és nincs akit halálra untassak vele laugh.gif olyan elégedett vagyok magammal, ha már egy egész oldalt tudni fogok tisztára Amy Lee-nek fogom érezni magam
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Inori, Szandi0820, forever.romanci
2016. október 13. 18:27 #10777
- törölt felhasználó -    
C betűvel kezdődő angol/amerikai vezetéknevet próbálok kitalálni egy történetbeli szereplőmnek, de persze a francért sem jut eszembe semmi. Ötletek? 110.gif
1 felhasználónak tetszik: ilus1996
2016. október 13. 18:50 #10778
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Porkéz @ 2016.10.13. 18:27)
C betűvel kezdődő angol/amerikai vezetéknevet próbálok kitalálni egy történetbeli szereplőmnek, de persze a francért sem jut eszembe semmi. Ötletek? 110.gif

Carlyle, Cameron, Cavannagh, Caruso.... így hirtelen nekem is csak ennyi... nem a legjobbak, de na. smileeee.gif
2016. október 13. 18:53 #10779
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2016.10.13. 18:50)
Carlyle, Cameron, Cavannagh, Caruso.... így hirtelen nekem is csak ennyi... nem a legjobbak, de na. smileeee.gif

Köszönöm. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2016. október 13. 19:20 #10780
- törölt felhasználó -    
Úristen, gyerekek, annyira fantasztikus hetem volt! Nagy meglepetésemre az első beadandóm és a röpdogák elég jól sikerültek, aminek hála az önbizalmam már nincs teljesen a béka segge alatt. Illetve, egyre több emberrel találom meg a közös hangot, olyanokkal is elkezdtem ismerkedni, akik nem is a szaktársaim, ez pedig nagyon nem rám vall, szóval fura. laugh.gif Szeptember elején még amiatt izgultam, hogy mi az istent fogok csinálni a többórás szüneteimben, de az elmúlt 5 hétben egyszer sem unatkoztam, nem kellett egyedül lennem, és mindez azoknak a csodás embereknek köszönhető, akik körülvesznek. Ráadásul ma még a naplemente is gyönyörű volt. Viszont, hogy ne legyen teljes a boldogság, a fülhallgatóm kezdi felmondani a szolgálatot, és biztos vagyok benne, hogy majd egyik reggel már egyáltalán nem fog működni... na, akkor fogok idegösszeroppanást kapni. rohog.gif
Most pedig keddig pihi van, így végre lesz időm bepótolni mindent. angel2.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, sg1992, forever.romanci, itsjustme, ilus1996, Inori, Fannycska999
560 oldal 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!