Napi depresszióskodásom ebben a topikban ezzel a kommenttel ki lesz pipálva, mindenki örömére, hurrá.
Ebben a szent pillanatban, valamint az elmúlt három, és az elkövetkezendő iksz napban egyszerre utálni és imádni fogom a The Walking Dead készítőit, s ennek vannak régi, valamint új okai is. Oké, más sokszor írt duma tőlem, valószínűleg senki még csak el sem fogja olvasni, de hogy a fészkes fenébe képes bárki ezen a bolygón bántani egy olyan tökéletes, imádnivaló és frenetikus karaktert, mint Maggie Greene, és egy olyan hihetetlen embert, mint Lauren Cohan? Ez a kérdés foglalkoztat már hosszú ideje, de egészen a mai napig, egész pontosan az első órában megtartott testnevelés óra előtti szünetig nem mutattam jelét, hogy efelől érdeklődnék. Ma szakadt el a cérna, és igen, ma fakadtam sírva 22 osztálytársnőm szeme láttára, miután már vagy ezredjére újranéztem azt a videót, amelyben az általam istenített, és tökéletes embernek titulált Laurem Cohan elsírta magát az idei, a napokban megrendezett New York-i Comic Con-on. Alapból sem vagyok a szavak embere, de ritka az olyan, hogy ne tudnék hozzáfűzni valamit egy témához, legyen szó baromságról, vagy komoly dologról, de amikor Lauren-ről beszélek, vagy kell beszélnem, a torkomon, és az ujjamban ragadnak a szavak. Kevés annyira lenyűgöző, és csodálatos ember van ezen a világon, mint ő, sőt, megkockáztatom, hogy nincs is. Maggie Greene pedig hasonlóan eszméletlen nő, ha ők ketten nem lennének, vagy nem ismerném őket, akkor egy lelkileg szegény, nulla ember lennék, aki rögtön mindent feladna, és nem küzdene, aki… igazából nem is tudom, mi lenne velem Nélkülük. Lényeg a lényeg, hogy Maggie Greene nem érdemli meg azt a sok fájdalmat, sérülést, halált, és kegyetlenséget, amit kapott. Azt a sok tanácstalanságot, elveszettséget, hiányt. Az ötödik évadig bezáróan is többet szenvedett 4-5 évig, mint én a tizennégy évem alatt. Kérdem én, megérdemelte azt, amit utána átélt? Egyáltalán, amit előtte? Nem. Most mégis olyan hangulatom van a videók és a képek miatt, hogy azt nem tudjátok elképzelni. Bár felcsillant a remény, hiszen a készítők tudják, hogy rendkívül okos rajongóik is vannak, csak nem rontanának bele 7 hónap némaságba egy olyan ostoba dologgal, mint a holttest melletti lepedő, vagy Maggie eljegyzési gyűrűje. Két héttel a világpremier előtt elszúrni? Remélem, nem igaz... visszatérve a témámra. Egész buszúton, egész végig a HÉV-en, és mostanáig is ezt néztem: ahogy Lau elérzékenyülve, sírva válaszol a kérdésre, s ő még ebbe is csempészett egy kis humort, ám még mindig képtelen vagyok felfogni, hogy miért csinálják ezt a készítők. Ez a 3 perc olyan hatással volt rám, mint a fene. Remeg a térdem, a kezem, émelygek, rázkódik a vállam, és mintha egy úthenger ment volna át a gyomromon. Egész nap könnyeztem, első és második szünetben rendesen sírtam, hazaérve magamra zárva az ajtót zokogtam, és mint akivel most szakítottak, zabálom marékszámra a süteményt és fánkokat. Nincsen annál rosszabb érzés, amikor harminc kérdés ugyanaz, s te csak azzal tudsz válaszolni, hogy nem. Mert ezzel kell. Pedig de, igenis az a bajom, hogy a halott titulus most leginkább Maggie-re illik, arra az emberre, aki két éven át tartotta bennem a lelket, ha úgy éreztem, vége. Azon az emberen, aki gyermeket hord a szíve alatt, aki a legnagyobb példaképem, aki többet tett értem, mint egyes barátaim. *yeah, újra könnyek a képernyőmön, király* Egyszerűen képtelenség szavakba foglalni azt az imádatot, azt a büszkeséget, azt a szeretetet, azt a fanatizmust, amit akkor érzek, amikor ránézek Lauren-re. Tényleg lehetetlen, épp ezért most abbahagyom, mert már így is úgy olvasható ez a komment, mintha egy ostoba, elvakult, buta ember lennék, aki ismeretlenül is úgy imád egy embert, mint egy családtagját. Mert igen, Lauren az életem, és kb. olyan, mint az egyik családtagom.
Ez az a videó , de nincs benne az egész. A Szívem ezután még egyszer könnyekben tört ki, én ezt már alig bírom nézni.