Ma - vagyis tegnap - jött ki az új promó a TWD-hez.
Én azóta próbálom tisztázni az érzéseimet.
Negan elvetemült, Negan egy szemétláda, ám, ahogyan azt Robert Kirkman is mondta, ha az ő történetét követtük volna, ugyanúgy látnánk, mint Ricket. Ezzel nincs is bajom, JDM zseniális színész, Negan pedig különleges karakter. Viszont.
Aggódom. Rick össze van zuhanva. Talán még sosem láttuk így, ennyire alárendelve más akaratának. Most nem ő a vezető, de ígéretet tett. Meg fogja ölni Negant, ebben biztos vagyok. Nem csak bosszúból. Igazságot akar elhunyt barátjának, társának,
családtagjának. És itt van a bökkenő. Abban a hatalmas, agyvelő és vér képezte tócsában, ha jó a szeme az embernek, észrevehet egy gyűrűt. Egy gyűrűt, amelyet Glenn adott Maggie-nek, amikor megkérte a kezét. Ott hever, vérben ázva, a háttérben pedig alighogy, de kivehető Glenn sírása. Lauren Cohan pedig? Sírt San Diego-ban, és sírt New York-ban. Összetört, látni a szemében.
Mindezek után, bár gyűlölöm a spoilereket, egyenesen rühellem őket, és nem akarok senkit sem elszomorítani (elég az embereknek az, hogy én, aki Királynőjének tekinti Laurent, most három, számára fontos személy holtát éli át), de erős a gyanúm, hogy
Maggie Greene meghalt.
Nem biztos, kicsit sem. Csak feltételezés. Minden bizonnyal ostobaság, és gyűlölöm a találgatást, emiatt a kommentem miatt szinte a pokolba kívánom magamat, de ha ez igaz, akkor a lelkem egyik olyan darabja fog szilánkokra törni, amely majd, hogy nem a legnagyobb.
Maggie Greene helyét senki sem tudná pótolni, még egy hibátlan, tökéletes hetedik szezon sem.
Egyáltalán nem biztos, sőt, marha kicsi az esélye, hogy ez igaz. De ha mégis, akkor minden Maggie és Lauren fan ember legyen a talpán, ha ezek után képes lesz őszintén mosolyogni.
Én nem fogok tudni.