Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. október 02. 11:45 #10621
- törölt felhasználó -    
a mai edzésemen terepre mentem, és aaannyira élveztem. ilyenkor szoktam igazán azt érezni, hogy megérte az a sok kemény munka, a téli, nagykabátos küzdelem a csúszós pályán, a rengeteg izomláz, de még a hétéves koromban végzett idiótaságnak tűnő "fordulj meg a lovon" gyakorlat is. egyszer mindenkinek ki kell próbálnia a tereplovaglást, hatalmas élmény, főleg, hogy a lovaktól nem félnek annyira a vadonban élő állatok sem. nagy álmom egy többnapos túrára menni, remélem, egyszer lesz rá lehetőségem. már ez az egy óra is úgy feldobott, legszívesebben sosem szállnék le a nyeregből biggrin.gif jó is lenne, kevesebb szégyenletes kémiaórát kéne végigülnöm.
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor, Fannycska999, ilus1996
2016. október 02. 12:54 #10622
- törölt felhasználó -    
Nem értem,hogy egy felhasználó hogy birtokolhat 100-150 lapot?
És minek ragaszkodik pár ember a lapjaihoz,ha nem tudja rendesen szerkeszteni? Helyesen írni nem tud,fogalmazási képessége nulla.Ráadásul az utolsó adat 3 éves. blink.gif
Más meg nem szerkesztheti például a kedvencét,mert pár felhasználó átveszi az uralmat szinte az összes dél-koreai előadó lapja felett. rohog.gif Értem én,hogy szeretik őket ,de van aki jobban és ugyanúgy szerkeszti rendesen a lapjait.
Jó tudom,hogy nem kéne ilyeneken gondolkodni,de már néha nagyon tud idegesíteni ez a téma,hogy kb semmi esélyünk egy szeretett előadót szerkeszteni,mert az a pár felhasználó birtokolja az összeset. rolleyes.gif Ez nem szól senki ellen és ezzel nem célzok senkire,csak a tényeket mondom.
5 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Szandi0820, Psyché, An_d_a, CandUs
2016. október 02. 13:05 #10623
- törölt felhasználó -    
Nagyon nem akarok menni holnap suliba. Úgy elmegy egy a két nap,hogy észre se veszem és már újra hétfő sad.gif Megint úgy telik el ez a hétvége,hogy semmit se csinálok,mert nincs erőm.Alig kezdődött el az iskola,de már durván ki vagyok merülve. Suliban meg megkapjuk ,hogy miért nem tanultunk a hétvégén,mert arra van xD Nem arra van. A hétvége arra van,hogy kipihenjük magunkat,pedig még ez is kevés arra. Persze,majd 0-24 tanulok,nem vagyunk mi robotok,hogy ennyi mindent elvárjanak tőlünk. Hazaérek 4 órára és én még tanuljak meg másnapra 20 oldalt. Egyetemen ettől sokkal rosszabb lesz,de akkor is felháborító az egész.Az egész fiatalkorunk rámegy arra,hogy tanulunk és mire elvégezzük az egyetemet és lesz egy kis pénzünk már vagyunk 30 évesek. Köszönjük szépen.. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Szandi0820
2016. október 02. 13:43 #10624
- törölt felhasználó -    
Nem tudom ki emlékszik még a Honfoglaló nevű internetes játékra, egy időben nagyon híres volt. A délelőtt folyamán gondoltam, belépek, és igen, egymás után három villámháborút is megnyertem, egyszer viszont teljesen lealáztak. Az első játékban két Queen-nel kapcsolatos kérdést kaptam, ami talán adott egy kis kedvet játszani laugh.gif Viszont nem értem ezeket a pénzes dolgokat, lehet várat meg hasonlókat venni, ez nekem kicsit bonyolult.
7 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Rose Rowan, Fannycska999, Szandi0820, Psyché, CandUs, ilus1996
2016. október 02. 16:26 #10625
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Törifakton a tanár önálló feldolgozásra adott ki néhány anyagot; nem hangzik nehéznek, csak el kell olvasni és megfogalmazni saját szavakkal a lényegét. De én már mióta csal ülök felette, és sokadik olvasgatás után is csak annyira jutottam, hogy ezeknek az ókori görögöknek túl sok szabadidejük volt blink.gif
4 felhasználónak tetszik: Rose Rowan, Szandi0820, ilus1996, Bátor Ventillátor
2016. október 02. 16:28 #10626
Rose Rowan
Rose Rowan
living doll

StátuszI am Loki, of Asgard, and I'm burdened with glorious purpose
Hozzászólás: 3045
Csatolások: 2846
Azonosító: 257763
Álszentség lvl. eztnemgondoltamvolna
Van az osztályban eg "szentecske" lány aki állandóan a pozitív életet, a nyitottságot hirdeti, és hogy soha nem kell senkivel sem rosszban lenni. Eddig én is felnéztem rá, mert tényleg motiváló volt de csak volt.
Mellém ült matekon, szépen mellettem, hangosan, amikor kiment a barátnőm vagy a barátja a táblához mindig rákezdett: ,,Idióta vagy, fúj, jézusom de hülye, utállak mint a sz@rt, dögölnél meg, hangosan mondom mert úgysem hall senki haha... stb...." mit ne mondjak, ez maga volt a csalódás. smileeee.gif Ráadásul oly' pitiáner dolgokért akarja e két ember könyörtelen végét, hogy az maga a megtestesült nevetségesség.
Úgy mantrázott ott mellettem, mint akinél beakadt a lemez, én meg teljesen lefagytam, mert egy egész világ omlott össze bennem ahogy felismertem mennyire velejéig is romlott valójában ez a lány.
Ne bízz senkiben.
6 felhasználónak tetszik: Fannycska999, exoverdose, Beyla, Szandi0820, ilus1996, Bátor Ventillátor
2016. október 02. 16:57 #10627
- törölt felhasználó -    
Hogy milyen lesz vajon a holnapi nap? Ugyan olyan mint a többi hétfő? dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Psyché
2016. október 02. 18:15 #10628
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Végre elkezdett esni az eső, szóval most már az időjárás is olyan komor, mint ma a hangulatom. Egyedül az a jó, hogy általában a szomorúság és a f*s idő megszokott ihletni, szóval megfürdök, ágyba bújok, és igyekszem ismételten betűtengerbe fojtani az érzelmeim tömkelegét. sorry.gif Holnap pedig felkeresem a tetoválószalont, és még októberben meg fogom csináltatni a tetkómat, lesz*rom, hogy nincs időm semmire sem. Tényleg kellene valami motiváló, és úgy érzem, hogy a csuklómon egy szimbólum igen is sokat tudna javítani a hozzáállásomon. És amint lesz időm, visszaírok mindenkinek itt is meg fészbukon is, csak zsinórban ez a négy nap teljesen kikészített. Alig élek, ráadásul a vesém is b*szakszik, valamint fáj az hely is, ahová műtét után a drain csövet helyezték.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Psyché, CandUs, ilus1996, Bátor Ventillátor
2016. október 02. 21:19 #10629
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Megrendeltem az e-book olvasómat, ami az árához képest nagyon sokat tud, és most örül a fejem, hogy sikerült hasznos és okos vásárt csinálnom. Magamtól soha nem vettem volna, mivel én a papír alapú könyvek híve vagyok - igen, az illatot nem tudja visszaadni a kijelző - de emiatt a ratyi miatt (gondolok itt az egyetemre) kénytelen vagyok beruházni egyre. Napi szinten 6-7 könyvet cipelni magammal nem épp egy szórakoztató és komfortos tevékenység.
Ettől függetlenül, ma tudtam menőzni azzal, hogy két iskolát végzek és még melózom is mellette cool.gif Egyszerre 4 embernek küldtem jegyzetet, mert hirtelen jószívű és segítőkész lettem, közben igyekszem megtervezni a hetemet és a jövőben esedékes debreceni utamat.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, CandUs, ilus1996, Bátor Ventillátor
2016. október 02. 22:00 #10630
- törölt felhasználó -    
amikor én szervezek valamit:
- semmi sem történik az elképzeléseim szerint
- tragédia
- zavarodottan rohangáló emberek
- pánik
- kicsúszunk az időből
- a felére azt mondom, hogy "ó ez tök lényegtelen részlet". igen, ezek pont a legfontosabb momentumok lennének
- ordítanom kell

amikor másra hagyom a procedúrát:
- béke
- nyugalom
- minden tökéletesen megvalósul
- boldogság
- időben elkészülünk
- nem kell ordítanom
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, An_d_a, Kincses Bogi, ilus1996, nothingcanstopme, Bátor Ventillátor
2016. október 02. 22:20 #10631
- törölt felhasználó -    
Elnézést, de ismét egy politikai durva kiakadás következik.

Ha esetleg törölve lesz, megértem de most ki kellett írnom magamból.

Miért?
Miért idioták az emberek?
Komolyan kivancsi vagyok azoknak az embereknek a mocskos pofájukra, akik arra szavaztak ma, hogy igen, jöjjön be minden menekült, erőszakolják csak meg a fiatal lányokat, verjék szét a házakat és romboljanak a földeken.
Meg azokra akiknek vasárnap délután nincs jobb dolga, mint elmenni érvénytelenül szavazni.
Rohadek mind...
2016. október 02. 22:31 #10632
Beyla
Beyla
carter

Idézet (AliceLiza @ 2016.10.02. 22:20)
Elnézést, de ismét egy politikai durva kiakadás következik.
Ha esetleg törölve lesz, megértem de most ki kellett írnom magamból.
Miért?
Miért idioták az emberek?
Komolyan kivancsi vagyok azoknak az embereknek a mocskos pofájukra, akik arra szavaztak ma, hogy igen, jöjjön be minden menekült, erőszakolják csak meg a fiatal lányokat, verjék szét a házakat és romboljanak a földeken. 
Meg azokra akiknek vasárnap délután nincs jobb dolga, mint elmenni érvénytelenül szavazni. 
Rohadek mind...

Hidd el, megvan az oka azoknak az érvénytelen szavazatoknak. rolleyes.gif Én sem mentem el szavazni, ugyanis személy szerint úgy gondoltam, hogy abszolút nincsen értelme. Lehet hinni abban, hogy Magyarországon demokrácia van, de ez csak maga a látszat. Ha az EU be akarja hozzánk telepíteni azt az x számú arabot, úgyis be fogják, függetlenül attól, hogy hányan szavaztak nemmel. Az lenne a megoldás, ha Magyarország is beadná a kulcsot, akárcsak Anglia, és végérvényesen kilépnénk az EU-ból. Úgy gondolom, hogy ez a szavazás, kampányolás valakinek nagyon sok pénzt hozott a konyhára, főleg, hogy a jelenlegi párt hatalmon maradásáról szólt az egész és nem rólunk, és a magyar nép pedig kezd erre rájönni. Egyébként marha jókat derültem az érvénytelen szavazatos fotókon, némelyik iszonyúan ötletes volt ahogyan kigúnyolja a magyar politikát. Zseniális. biggrin.gif

Na, politizálás off.
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, silenc, Psyché, Arcee23
2016. október 02. 22:54 #10633
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2016.10.02. 22:31)
Úgy gondolom, hogy ez a szavazás, kampányolás valakinek nagyon sok pénzt hozott a konyhára, főleg, hogy a jelenlegi párt hatalmon maradásáról szólt az egész és nem rólunk, és a magyar nép pedig kezd erre rájönni.

Őszintén én roppant mód megvetem ezt a pártot, mert utálom az egészet. De azt hiszem 10 évben egyszer neki is lehet egy húzása, nem kell minden tettében a rosszat keresni. search.gif

Most végre elérte hogy az emberek összefogjanak erre a sok kis gci csak azért is érvénytelenül szavazott.... szánalmas. box2.gif

Idézet
Egyébként marha jókat derültem az érvénytelen szavazatos fotókon, némelyik iszonyúan ötletes volt ahogyan kigúnyolja a magyar politikát. Zseniális.  biggrin.gif

Persze végülis amúgy marha jó dolog, hogy egyes emberek semmit nem tudnak komolyan venni. Lehet rajta röhögni, mert lehet, hogy vicces, hogy rajzolgattak, meg irosgattak, de én inkább sírok hogy milyen szánalmasok, de persze kinek mi. pardon.gif

2016. október 02. 23:03 #10634
Beyla
Beyla
carter

Idézet (AliceLiza @ 2016.10.02. 22:54)
Őszintén én roppant mód megvetem ezt a pártot, mert utálom az egészet. De azt hiszem 10 évben egyszer neki is lehet egy húzása, nem kell minden tettében a rosszat keresni. search.gif 
Most végre elérte hogy az emberek összefogjanak erre a sok kis gci csak azért is érvénytelenül szavazott.... szánalmas.  box2.gif 
Persze végülis amúgy marha jó dolog, hogy egyes emberek semmit nem tudnak komolyan venni. Lehet rajta röhögni, mert lehet, hogy vicces, hogy rajzolgattak, meg irosgattak, de én inkább sírok hogy milyen szánalmasok, de persze kinek mi. pardon.gif

Mindenkinek lehet véleménye, ez a tiéd persze, amit elfogadok, ám erőteljesen érezni a hozzászólásaidon, hogy ezzel kapcsolatban nem igazán látod a fától az erdőt. A "sok kis g*ci" (csakhogy a gyönyörű szójárásoddal éljek) a saját honfitársad, ugyanolyan magyar ember, mint amilyen te vagy. Én sem vagyok sokszor büszke a magyar származásomra, de azért így nem nevezném a saját honfitársamat. mellow.gif Kár, hogy a magyar egészségügyért nem kampányolsz ilyen erőszakosan, annak még lenne is értelme. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, Bátor Ventillátor
2016. október 02. 23:11 #10635
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2016.10.02. 23:03)
Kár, hogy a magyar egészségügyért nem kampányolsz ilyen erőszakosan, annak még lenne is értelme. pardon.gif

Az ügyben nem itt, hanem élő szóban kampányolok. Nem csak itt írásban. wink.gif
2016. október 02. 23:54 #10636
Beyla
Beyla
carter

Kajálnom kellene (végül is majdnem éjfélkor már esedékes lenne), de megint olyan immel-ámmal állok neki, hogy az valami szörnyű. wacko.gif A hízókúra megtette a hatását, végül is júliusban voltam 44 kiló, azóta pedig 49-re felhíztam (kerekítve ugyan), de még mindig iszonyúan küzdök, sőt vért izzadok minden egyes kilóért. Jó lenne még ötöt felszedni, ami egyébként hatalmas kihívás, mert mióta a Crohn-beteg vagyok, ötvenig sem sikerült felmennem, nemhogy visszaszedni az originál súlyomat, ahonnan jó öt éve indultam anno. Ha valakinek vannak plusz kilói teleportálja át nekem, mert én biza hasznukat tudnám venni! Pluszban, amíg nem találok orosz vagy spanyol idegennyelvű könyvet, addig azt hiszem, kicsit felfrissítem az angol nyelvtan tudásomat is. Keresem, keresem az Oxford angol nyelvtankönyvet, erre kiderül, hogy vidéken van. Pedig már kezdtem örülni, hogy az ebédutáni pár órás csöndes pihenőt, értelmesen el fogom tudni tölteni, ha legközelebb megyek. Hát, tévedtem. unsure.gif
4 felhasználónak tetszik: An_d_a, Szandi0820, ilus1996, Bátor Ventillátor
2016. október 03. 00:00 #10637
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Kérdés: ha nekünk nem kellenek migránsok, miért van az, hogy a slepp orrba-szájba hirdeti a letelepedési kötvényeit? Ja, hogy 300 000 euróért akár terrorista gyilkos is lehet, aki az anyját is eladná, az krvára nem számít, mert pénz van belőle. Meg is látszik a népszavazáson, hogy Budapest mennyire inaktív volt az egész témában, itt élnek a legfelvilágosodottabb emberek, akiket jóval kevésbé lehet megvezetni, mert felvilágosultabb, mint az ország nagy része.

A részvételi adatok is megmutatják, ahol a legmagasabb az szavazati arány, azok az elnépteledő mikrofalvak, ahol nyugdíjasok élnek, akik a Kossuth rádión és az M1-en kívül semmit nem néznek/hallgatnak, őket könynebben meg lehet vezetni.

Na és pontosan ezt gyűlölöm a fidessben: hogy a normális, politikától teljesen elzárkózó embereket is összeugrasztja, gyűlöletre, értelmetlen vitára készteti őket.

Persze arról nem volt szó, hogy akarunk -e Paks 2-őt, Olimpiát, Stadionokat, M95 televíziót, megváltoztatott választási törvényeket, vasárnapi zárvatartást egykulcsos adórendszert (ami arányaiban ugyanannyi adót vesz el a gazdagoktól, mint a mélyszegénységben élőktől), közmunkáról (mert ez alapjáraton nem valódi munka, értéket nem teremt, a szüleitek és a ti adótokból van finanszírozva), az iskolák államosítását, kötelező hit és erkölcstan órákat, ésatöbbi...

Am lehet örülni, attól még, hogy érvénytelen a népszavazás, istenünk és irgalmazónk holnaptól alaptörvényt módosítást intéztet. Ennyit arról, hogy mennyit számít egy népszavazás, akár 100% igen is lehetett volna, ők valami kibúvóval megtalálták volna a kiskaput.

Ja, és ha itt nem lenne EU, meg EU-s pénzek, akkor magyarországon a kellemes, balkáni szellő fújna végig. Merthogy itt egy deka fejlesztés nem lenne, az is biztos.

Vélemény vége
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, silenc, Psyché, Bátor Ventillátor
2016. október 03. 00:23 #10638
Beyla
Beyla
carter

Idézet (CandUs @ 2016.10.03. 00:00)
Kérdés: ha nekünk nem kellenek migránsok, miért van az, hogy a slepp orrba-szájba hirdeti a letelepedési kötvényeit? Ja, hogy 300 000 euróért akár terrorista gyilkos is lehet, aki az anyját is eladná, az krvára nem számít, mert pénz van belőle. Meg is látszik a népszavazáson, hogy Budapest mennyire inaktív volt az egész témában, itt élnek a legfelvilágosodottabb emberek, akiket jóval kevésbé lehet megvezetni, mert felvilágosultabb, mint az ország nagy része. 
A részvételi adatok is megmutatják, ahol a legmagasabb az szavazati arány, azok az elnépteledő mikrofalvak, ahol nyugdíjasok élnek, akik a Kossuth rádión és az M1-en kívül semmit nem néznek/hallgatnak, őket könynebben meg lehet vezetni. 
Na és pontosan ezt gyűlölöm a fidessben: hogy a normális, politikától teljesen elzárkózó embereket is összeugrasztja, gyűlöletre, értelmetlen vitára készteti őket. 
Persze arról nem volt szó, hogy akarunk -e Paks 2-őt, Olimpiát, Stadionokat, M95 televíziót, megváltoztatott választási törvényeket, vasárnapi zárvatartást egykulcsos adórendszert (ami arányaiban ugyanannyi adót vesz el a gazdagoktól, mint a mélyszegénységben élőktől), közmunkáról (mert ez alapjáraton nem valódi munka, értéket nem teremt, a szüleitek és a ti adótokból van finanszírozva), az iskolák államosítását, kötelező hit és erkölcstan órákat,  ésatöbbi...
Am lehet örülni, attól még, hogy érvénytelen a népszavazás, istenünk és irgalmazónk holnaptól alaptörvényt módosítást intéztet. Ennyit arról, hogy mennyit számít egy népszavazás, akár 100% igen is lehetett volna, ők valami kibúvóval megtalálták volna a kiskaput. 
Ja, és ha itt nem lenne EU, meg EU-s pénzek, akkor magyarországon a kellemes, balkáni szellő fújna végig. Merthogy itt egy deka fejlesztés nem lenne, az is biztos.
Vélemény vége

Biztos van itt fejlesztés, elvégre valamire csak elmegy az a rengeteg milliárd, amit állítólag az Unitótól kapunk, csak az a nagy problémám, hogy amilyen sok zsetont kapunk, én, mint xy magyar civil állampolgár, semmit sem érzékelek belőle. Igen, lett egy stadion Budapesten meg egy Felcsúton, meg még oda kisvasút, és még ki tudja micsoda, csak már annyira felk*rom az agyamat az ilyeneken, hogy inkább nem is akarok tudni róluk. De mindemellett (mivel ebben vagyok érdekelt) a magyar egészségügy tragédia. Az egy dolog, hogy a szakdolgozók szemét kiszúrkálják nevetséges fizetéssel, de azért egy Merényibe vagy egy Dél-Pestibe szívesen befektetném néhány becses politikusunkat. Rohadnak a falak, nincsen fűtés, arról nem is beszélve, hogy a legtöbb magyar egészségügyi intézményben elviselhetetlenek a körülmények. Az eszköz hiányokról nem is beszélve, mikor egy lázgörcsösökre specializálódott osztályon dolgoztam, és nem tudtam normálisan lázat mérni a gyereknek, mert egy darab működő lázmérő nem volt. Miért nem ezekre költenek? Mondom, tök jó, hogy állítólag fejlesztünk, de én személy szerint hatalmasat nevettem, amikor tavaly felújították az 1-es villamos vonalát. Tök felesleges volt, de az, hogy Kőbánya-Kispest jelen pillanatban omladozik, és kajak egyre több lépcsőt, peront zárnak le, az megint csak nem érdekel senkit sem. Mindegy, sokat lehetne erről írni és vitatkozni, nekem is elég bő véleményem van ezekről a dolgokról, amikről nem beszélünk, de nagyon is kellene. Én is azt mondom, hogy mind szép és jó, hogy erről népszavazást akartak tartani, de aki egy kicsit is tud olvasni a sorok között, az tudja, hogy nincsen értelme. Oké, becses miniszterelnökünk migráns elleni politikája számomra kellemes meglepetés volt, de ez már nagyon nem rólunk szólt - szerintem -. Egyébként - lehet, hogy hülyeséget kérdezek és rosszul tudom -, az adó nem úgy működik, hogy minél többet keresel, annál többet vonnak le? Vagy nem értem, hogy mire írtad azt, hogy a szegénytől is ugyanannyit vonnak le, mint a gazdagtól. Ezek nem fix összegek, hanem százalékok. Nekem pl. a fizetésemnek kb. az 1/3-a az, ami elmegy az adókra, nyugdíjra és a TB-re. Viszont volt, hogy havi 30-40 túlórám volt, amit, ha ki is fizettek, a fizetésem, maximum 10-15 ezerrel volt több, tehát, ahogyan néztem a bérpapíromat, még többet vontak le, mint amúgy az alapbéremből. Vagy ezt én tudom rosszul? think.gif
4 felhasználónak tetszik: CandUs, Szandi0820, silenc, Bátor Ventillátor
2016. október 03. 00:24 #10639
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Idézet (Beyla @ 2016.10.02. 23:54)
Kajálnom kellene (végül is majdnem éjfélkor már esedékes lenne), de megint olyan immel-ámmal állok neki, hogy az valami szörnyű. wacko.gif A hízókúra megtette a hatását, végül is júliusban voltam 44 kiló, azóta pedig 49-re felhíztam (kerekítve ugyan), de még mindig iszonyúan küzdök, sőt vért izzadok minden egyes kilóért.  unsure.gif

Én is hasonló helyzetben vagyok, habár én alkatomból kifolyólag vagyok "meglőve". Kis személyes infó, 175 cm magas vagyok, de soha nem sikerült 54 kilónál többet felszednem magamra. Ezért rengeteg kritika ért már, sokszor megszóltak miatta, nagyon sokszor megvádoltak azzal, hogy nem étkezem rendesen és éheztetem magam, pedig ha ismernének... az első étel amit megtanultam elkészíteni, az a pörkölt volt. rohog.gif Aminek viszont örülnék, ha látnák az emberek az érem másik oldalát is, mert azzal még mindig nem vagyok kibékülve, hogy egy vékony lányt elfogadottabb savazni, mint azt aki az ellenkező oldalon áll. mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Beyla, ilus1996, Bátor Ventillátor
2016. október 03. 00:32 #10640
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (Beyla @ 2016.10.03. 00:23)
Biztos van itt fejlesztés, elvégre valamire csak elmegy az a rengeteg milliárd, amit állítólag az Unitótól kapunk, csak az a nagy problémám, hogy amilyen sok zsetont kapunk, én, mint xy magyar civil állampolgár, semmit sem érzékelek belőle. Igen, lett egy stadion Budapesten meg egy Felcsúton, meg még oda kisvasút, és még ki tudja micsoda, csak már annyira felk*rom az agyamat az ilyeneken, hogy inkább nem is akarok tudni róluk. De mindemellett (mivel ebben vagyok érdekelt) a magyar egészségügy tragédia. Az egy dolog, hogy a szakdolgozók szemét kiszúrkálják nevetséges fizetéssel, de azért egy Merényibe vagy egy Dél-Pestibe szívesen befektetném néhány becses politikusunkat. Rohadnak a falak, nincsen fűtés, arról nem is beszélve, hogy a legtöbb magyar egészségügyi intézményben elviselhetetlenek a körülmények. Az eszköz hiányokról nem is beszélve, mikor egy lázgörcsösökre specializálódott osztályon dolgoztam, és nem tudtam normálisan lázat mérni a gyereknek, mert egy darab működő lázmérő nem volt. Miért nem ezekre költenek? Mondom, tök jó, hogy állítólag fejlesztünk, de én személy szerint hatalmasat nevettem, amikor tavaly felújították az 1-es villamos vonalát. Tök felesleges volt, de az, hogy Kőbánya-Kispest jelen pillanatban omladozik, és kajak egyre több lépcsőt, peront zárnak le, az megint csak nem érdekel senkit sem. Mindegy, sokat lehetne erről írni és vitatkozni, nekem is elég bő véleményem van ezekről a dolgokról, amikről nem beszélünk, de nagyon is kellene. Én is azt mondom, hogy mind szép és jó, hogy erről népszavazást akartak tartani, de aki egy kicsit is tud olvasni a sorok között, az tudja, hogy nincsen értelme. Oké, becses miniszterelnökünk migráns elleni politikája számomra kellemes meglepetés volt, de ez már nagyon nem rólunk szólt - szerintem -. Egyébként - lehet, hogy hülyeséget kérdezek és rosszul tudom -, az adó nem úgy működik, hogy minél többet keresel, annál többet vonnak le? Vagy nem értem, hogy mire írtad azt, hogy a szegénytől is ugyanannyit vonnak le, mint a gazdagtól. Ezek nem fix összegek, hanem százalékok. Nekem pl. a fizetésemnek kb. az 1/3-a az, ami elmegy az adókra, nyugdíjra és a TB-re. Viszont volt, hogy havi 30-40 túlórám volt, amit, ha ki is fizettek, a fizetésem, maximum 10-15 ezerrel volt több, tehát, ahogyan néztem a bérpapíromat, még többet vontak le, mint amúgy az alapbéremből. Vagy ezt én tudom rosszul? think.gif

Egykulcsos az adórendszer. Kicsit sarkítva, de:
Valaki keres havi 1 millió forintot. Ha abból levonják a 16%-ot, marad 840e-re a jóembernek.
Míg valaki keres havi 100ezret jó esetben, neki is levonják a 16 %-ot, így marad 84 ezer forint. Azért látjuk, hogy nem mindegy, mekkora összegből vonják le a 16%-ot, mert míg egy milliós bruttónál ez kb. lófallosz 100 ezres bruttónál rengeteg pénz.
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Szandi0820, silenc, Psyché, Bátor Ventillátor
560 oldal 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!