Hali, megint én, és megint egy zenészimádós gondolatmenet (amit valószínűleg nem fogok normálisan végigvinni, mert valahol elveszek majd benne, és nem tudok kitalálni).
Nem tudom, hányan olvasták azt a kommentem, amikor azon nyafogtam, hogy Rubcsics Ricsi mennyire más, mint gondoltam (szegény pici lányka vagyok, összetört egy zenész, segítség.

), de most megint ott tartok, hogy imádom ezt az embert. Megtaláltam egy képet róla és az öcsémről, egy tavaly nyári koncerten készül. Néztem a képen öcsém boldog arcát, meg Ricsi elmosódott arcát (kellett neki belemozogni a képbe), és eszembe jutott, milyen aranyos volt öcsivel. A testvérem kissé félénk, ha random emberekkel kell kapcsolatot teremteni (mint én), és meg sem mert mukkanni, csak nekem mondta, hogy szeretne képet Ricsivel, úgyhogy nekem kellett odamenni Ricsihez (kb. fél perccel azután, hogy én fotózkodtam vele), és közölni vele, hogy az öcsém fotót szeretne vele. Ricsi meg tök jó fej volt. Megdicsérte öcsi páwasapiját (valójában egy Easy Money feliratos sapi volt), aztán szépen átkarolta a gyereket, és rámutatott, és komolyan mondom, veszettül kedvesen bánt vele. Igazából ő volt az egyetlen. Öcsi még Krisztiánnal (a basszusgitáros) akart képet, aki tök csendesen viselkedett (hiszen introvertált), meg Endrével, aki viszont addigra már nem volt kint, és Gergőt (a dobos) hiába kértük, azt mondta, nem fog visszajönni, hiába szólna neki. Szóval ja, lényegében Ricsi volt az egyetlen, aki tényleg jó fej volt az öcsémmel. Ezután annyira csak nem lehet olyan fsz, mint amilyennek múltkor beállítottam. Ugye?
Aki elolvasta, remélem, nem néz nagyon hülyének. Bocsi, egyszerűen muszáj volt.