Nahát, hogy én hogy felb*sztam most az agyamat, hihetetlen!
Két legjobb Staritys barátnémmal akartam részletesebben megosztani - mert hát úgy nézett ki, hogy valami alakulgat -, de úgy felb*szott, hogy muszáj kiírnom magamból. Ma délután összefutottam valakivel, beszélgettünk, elvoltunk, végül elhívott. Képes volt utánam caplatni egy másik szárnyba, másik emeletre, egy totál zárt részre, ahol tulajdonképpen neki semmi keresnivalója nem volt. Randira hívott, legalábbis én annak vettem, sőt olyan zavarban is voltam, hogy már szégyelltem magamat. Most nézem fészbukon (mert hát bejelölt), ennek a valakinek felesége van. Nézem, hogy ez most komoly?! Ráadásul pár hónapja házasodtak össze! Eszem-f*szom megáll, komolyan! Oké, hogy alig nézek ki húsznak, de azért hülye nem vagyok. Igazából arra voltam kíváncsi, hogy hány éves, erre a fészbuk tolja a képembe ezerrel, hogy xy-nal z idő óta házasok. Na, ne már, ennyire azért nem adok le a színvonalból! Miért annyira nehéz találni egy normális, intelligens, művelt férfit, akinek a társaságában jól érezhetem magamat? Azért itt tűnik ki, hogy férfi és férfi között mekkora különbségek vannak. Ugye epekedek valakiért egy ideje, akivel úgymond "kikezdtem", tudattam vele, hogy iszonyúan élvezem a társaságát, inspiráló a munkássága és maga a lénye megragadott. Csak ugye a gond az, hogy az illető házas, pedig a vonzalom kölcsönös a részéről, aminek a gondolata még most is melegséggel tölt el. Viszont mindezek ellenére is van benne annyi tartás és annyi gerinc, hogy nem csalja meg velem a házastársát, és nem rúgja fel a párkapcsolatát miattam. Ha találkozunk, flörtölünk, viccelődünk, kb. arra a tíz percre elfelejtjük, hogy kik is vagyunk és élvezzük egymás társaságát feloldódva. Én nagyon-nagyon szeretném, ha több lenne köztünk, de ő nem akarja, és nekem ezt tiszteletben kell tartanom. Komolyan, eszem megáll. Túl szép lett volna, ha egy tőlem pár évvel idősebb, normális, intelligens pasi elhív, és ezúttal nem a szexuális, hanem sokkal inkább az intellektuális vonzalom dominál. Én jelenleg erre vágyok, nem pedig arra, hogy random d*gjak valakivel. A szívem pedig belesajdul még most is, hogy az a Valaki nem lehet az enyém. Vonzó, szexi, okos, művelt, kedves és még ezer évig tudnám sorolni. Sosem tudnám azt kívánni neki, hogy menjenek tönkre a dolgok, mert akkor boldogtalan lenne, de ha megtudnám, hogy elválik, a szívem azért repesne az örömtől. Hát igen, az élet nem egyszerű.