Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 06. 18:42 #10221
- törölt felhasználó -    
Idézet (Elody @ 2016.09.06. 18:18)
már megint megbüntettek a buszon ._. én lassan már félek dakkra szállni, úgyis az utasok felét végigbüntetik mindig -.- a vonaton a kalauzok sokkal jobb fejek, volt amikor se jegyem, se bérletem, se diákom nem is egyszer és mindig rávágják, hogy vegyük úgy, hogy látták, most elnézik, vegyek utólag jegyet nem számolnak fel pótdíjat stb...
a buszon meg elég ha gyűrött a viszonlyatom, már mondja is az ellenőr, hogy ez bizony csekk lesz...legutóbb nem volt viszonylatom, aztán valami nem stimmelt rajta (nem volt hivatalos a megálló, vagy mi...) most meg az volt a baj, hogy 200 méterrel arréb szálltam, mint a viszlonylaton szereplő megálló -.- pont az ellenőrökkel együtt, szóval kamuzni sem tudtam xd esküszöm ha legközelebb ellenőrt látok én kiugrok a buszból vagy nem tudom

unpopular opinion, de
A buszos ellenőrökről mindig a dementoros-vonatos rész jut eszembe a Harry Potter harmadik részéből pff rohog.gif
Amúgy ismerős a helyzet, az elmúlt három év alatt a buszon háromszor büntettek meg. Egyszer azért, mert nem volt ráírva a bérletre nevem, meg a diákigazolványszámom.. értem én, hogy ez a szabály, de olyan is van hogy emberség thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: BarbieFan, Lil98, Elody, ilus1996
2016. szeptember 06. 19:46 #10222
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (AliceLiza @ 2016.09.06. 17:20)
Média marktból jön majd, nincs még kifizetve, direkt utánvételes. Hát elvileg még fel sem adták és normális választ sem tudnak adni arról, hogy mikor fogják feladni... 
Csak hát elég érdekes, hogy írják, hogy nyugodtan lehet rendelni oszt nincs is nekik készleten. Ez komolyan mi már? Csak én nem értem ezt a logikát? Elvileg hozzájuk is szállítja (szintén a magyar posta) majd ők összegyűjtik és úgy adják fel.
Komolyan, mikor eBay-ről meg Aliexpressz-rő rendeltem volt hogy a minimum 14 (??) napnál hamarabb is megjött. blink.gif 
Itt Magyarországon belül komolyan lassan egy hónap azért kész vicc. Akkor ne mondják, hogy rendelhető, ha nincs nekik vagy tudja a fene... 
Ha nem lenne olyan fontos számomra a csomag már lemondtam volna a rendelést legszívesebben... Inkább írok egy e-mailt hogy megérkezik még ebben az évben vagy vegyem meg máshonnan?

Ha rám hallgatsz, szerintem nézd meg máshol. Lehet, hogy kedvezményesen is hozzá tudsz jutni, vagy próbáld meg külföldi oldalon (szintén lehet, hogy kedvezményt tudsz kapni, bár ott meg a vámmal lehet gond). Pláne, hogy nem fizettél még semmit, jobban jársz.
Azt én sem értem, hogyha eleve nincs raktáron, mi a bánatnak írják ki, hogy lehet rendelni. Anno a TBBT Monopolyt mikor rendeltem, írták, hogy 1 db van készleten, de lehet rendelni akkor is ha nincs, csak később érkezik meg. Szórakozik a halál a várakozással, inkább lecsaptam arra az egyre, még ha nem is érte meg. eBayről nekem is megérkeznek a dolgok 2 hét alatt, még ha a világ másik végéről is.
Én azt tanácsolom, nézz körbe smileeee.gif

ON: Csak én szenvedek ezzel a bérletvétellel? Röhejes számomra az egész Volán és BKV. Mehetek holnap az okmányirodába lakcímet változtatni és új kártyát igényelni, NEK-t csináltatni, utána intézzem el a jogviszonyos igazolást. Iratkozzak még be jövő héten a könyvtárba, ami kötelező és még fizessek is érte.
Illetőleg, úgy néz ki, egyszerre fogok két iskolát végezni és mellette dolgozni. Szerintem én ezt az egész élet dolgot valahol régen nagyon elszúrtam...
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Lil98, Phaedra, ilus1996
2016. szeptember 06. 20:04 #10223
- törölt felhasználó -    
Idézet (Psyché @ 2016.09.06. 19:46)
Ha rám hallgatsz, szerintem nézd meg máshol. Lehet, hogy kedvezményesen is hozzá tudsz jutni, vagy próbáld meg külföldi oldalon (szintén lehet, hogy kedvezményt tudsz kapni, bár ott meg a vámmal lehet gond). Pláne, hogy nem fizettél még semmit, jobban jársz.
Azt én sem értem, hogyha eleve nincs raktáron, mi a bánatnak írják ki, hogy lehet rendelni. Anno a TBBT Monopolyt mikor rendeltem, írták, hogy 1 db van készleten, de lehet rendelni akkor is ha nincs, csak később érkezik meg. Szórakozik a halál a várakozással, inkább lecsaptam arra az egyre, még ha nem is érte meg. eBayről nekem is megérkeznek a dolgok 2 hét alatt, még ha a világ másik végéről is.
Én azt tanácsolom, nézz körbe smileeee.gif 
ON: Csak én szenvedek ezzel a bérletvétellel? Röhejes számomra az egész Volán és BKV. Mehetek holnap az okmányirodába lakcímet változtatni és új kártyát igényelni, NEK-t csináltatni, utána intézzem el a jogviszonyos igazolást. Iratkozzak még be jövő héten a könyvtárba, ami kötelező és még fizessek is érte. 
Illetőleg, úgy néz ki, egyszerre fogok két iskolát végezni és mellette dolgozni. Szerintem én ezt az egész élet dolgot valahol régen nagyon elszúrtam...

Próbálkoztam, de eBay-en sajnos nincs amit szeretnék, ami van meg drágább, mint itthon, tudom ritkán van ilyen és én is csodálkoztam, de olyan szinten drágább, hogy médiában 1999 ft, ebay-en meg (free shipping, lowest first) pedig 3800 körül... (3 dolog ugye és ebből 1 nincs sehol, 2 meg drágább, szóval még várok.) Most írtam egy levelet, hogy a másik csomagom megjött ezzel se baszakodjanak már. Várok.
Aliexpressen pl 5000 ft felett van... Úgy vagyok vele, hogy várok még egy kicsit, ha már eddig vártam, aztán ha semmi reakciót nem kapok akkor törlöm a rendelést és keresek valahol máshol...

Ugye? Én sem értem ezt a dolgot. Ha nincs raktáron nem is árulhatnák... Vagy akkor mondják meg, hogy majd egy-két hónap múlva megkapok vagy valami hogy forduljak fel.

De egyébként nagyon szépen köszönöm a tanácsokat. meghajolo.gif

Egyébként már nekem is lejárt a régi személyim, most csináltattam új személyet rohadt király rohog.gif Chip van benne, vettek ujjlenyomatot meg szép kék a színe. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Psyché
2016. szeptember 06. 20:12 #10224
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Szociológia óra közepén nagy nyugodtan dörgölöm a szemeimet, aztán hirtelen bevillan az agyamba az a szó, hogy szemceruza. mellow.gif
6 felhasználónak tetszik: kaliforhnia, LaDySmIth, Phaedra, Beyla, Lil98, ilus1996
2016. szeptember 06. 20:45 #10225
- törölt felhasználó -    
Idézet (Psyché @ 2016.09.06. 19:46)

Off: Sajnos barátomnak is így van... ideiglenes lakcíme van, a diákot ugye visszavonták, ezért ideiglenes diákigazolványt adtak papíron, plusz kellett hozzá az ideiglenes lakcím is. Igazából nem tudom, hogy kavarták-e a dolgokat, mert a volántársaságok már megszűntek, a helyüket a közlekedési központok vették át, ahol a különböző volántársaságokat térségenként összevonták, és fogalmam sincs, hogy az ügyintézés most hogy zajlik. Bár szerintem a feltételek nem változtak. Igaz, itt nagyon nem kötözködnek, mindig korrektek, és a sofőrök is többnyire rendesek (legalábbis az ex. Agria Volánnál, ehhez képest a Mátra volános sofőr barátomnak beszólt, mert azt állította, az ideiglenes diákija nem is érvényes, merthogy a diákigazolvány egy kártya, nem egy lap -.-), de elképzelhető, hogy van, ahol direkt szívóznak az emberrel.

On: Egyébként, hú, elkezdődött az egyetem. Nos, a hétfő reggeli felkelést semmi nem tudja überelni. Barátomnak kellett kirángatnia az ágyból. Pozitívum, hogy nem szorongtam annyit, bár igaz, hogy Valeriana-val kezdtem a napot. Annyira nem is volt vészes, a főépületben amúgy is eléggé otthon vagyok (annyira csak, hogy ne tévedjek el rohog.gif ), de sokat nyomott a latba, hogy barátom volt annyira kedves és drága, hogy a saját gólyahetes programjai helyett az enyémekre jött (igazából ugyanazt mondták mindenkinek, csak más beosztásban), így azért bőven jobban megnyugodtam. Ráadásul délután a gimis egyik legjobb barátommal voltam, jó volt őt látni. Tök durva amúgy, hogy mindenki mennyire el van veszve. Ma már mindenki otthonosabban mozgott mondjuk, én ma iratkoztam be, de aki mondjuk az ország másik feléről jött, annak gőze sincs, mi hol van Egerben, meg ilyenek. Egyébként eddig pozitívum, hogy az emberek nagyon kedvesek és segítőkészek, akárcsak a felsőbb évesek, ami nagyon jól jön, mert ez a rendszer már sokkal nagyobb és bonyolultabb ügyintézés szempontjából, így egyelőre csak halvány fogalmam van arról, hogy milyen problémával kit kell keresni. Eléggé félek amúgy az óráktól is, hiszen a nagy részük angolul lesz, és félek, hogy a többiek esetleg jobb szinten vannak angolból. Bár gondolom, nem nevetnek majd ki, ha valami hülyeséget mondok, de konkrétan beszélni sem merek nagyon... Szóval, baromi sok a kérdés előttem még mindig, és csütörtökön tárgyfelvétel, az is kissé homály még, de majd kérdezgetek. Remélem, hogy összebarátkozok annyira a csoporttársaimmal, hogy hétfőn tudom valakivel kezdeni a hetet. Mondjuk azt sem tudom, akkor mi lesz, hova kell menni. De igyekszem nem beijeszteni magamat. Remélem, egy-két hét múlva már élvezni fogom a dolgokat és jobban érzem, hogy egy közösség része vagyok. Meg hogy nem egy idegen bolygón járok rohog.gif

Egyébként lyúly, Kimi Räikkönen a nap sztárja thumbsup.gif wub.gif Az élet apró örömei laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, Szandi0820, Psyché, Phaedra, Beyla, Lil98, ilus1996
2016. szeptember 06. 21:03 #10226
- törölt felhasználó -    
Így érzem magamat így, a negyedik nap végén
https://66.media.tumblr.com/1a9ee24cee35e1304e162298b0cf19d6/tumblr_o71u9fwjpk1tbxbgko1_400.gif
9 felhasználónak tetszik: Nothing, MadHatter, Phaedra, Beyla, Kincses Bogi, Mrs.Jack Frost, BarbieFan, Lil98, ilus1996
2016. szeptember 06. 23:45 #10227
- törölt felhasználó -    
Miért a férfi az erősebb nem, amikor a nő sokkal több mindent kibír és terhelhető egy bizonyos szintig???! Miért punnyadt, kopaszodó és beszélni nem tudó emberek irányítanak mindent??? És miért fél tőlem a főnököm? Kissé vicces, hogy a műszakvezetőt küldi, hogy kérdezzen meg erről meg arról. Holnap elkapom, aztán megkérdezem már, hol vannak a golyói. Igaz ott mindenki a zsebében hordja. rohog.gif

Fel fogom találni a görcsoldó és egyben nyugtató hatású gyógyszert a ciklus nehéz napjaira... Minden nő élete könnyebb lenne, de a férjemé biztos. biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, LaDySmIth, missdaisy, Szandi0820, Grace Benning, Lil98, ilus1996
2016. szeptember 07. 07:42 #10228
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Lizzy Lewis @ 2016.09.06. 23:45)

Fel fogom találni a görcsoldó és egyben nyugtató hatású gyógyszert a ciklus nehéz napjaira... Minden nő élete könnyebb lenne, de a férjemé biztos.  biggrin.gif

Feltétlen szólj, ha feltaláltad! Jóval kellemesebb volna az életem havonkénti gyilkolási vágy nélkül. _nevet.gif _nevet.gif
6 felhasználónak tetszik: MadHatter, LaDySmIth, Lil98, Szandi0820, ilus1996, TheTruthAboutLove
2016. szeptember 07. 11:31 #10229
- törölt felhasználó -    
Ekkora balf_sz is csak én lehetek, hogy otthon hagyom a lakás kulcsot. Ezért nem szeretem anyám előtt elhagyni a házat mert bezavar mindig. dry.gif

Mindegy úgy is gondoltam, hogy kinezek a nagyszüleimhez öt körül egy kis pihi után. De akkor most megyek oda egyenesen. unsure.gif

Csak addigra meg kéne éhezni mert amnt odaérek enni kell. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Kincses Bogi
2016. szeptember 07. 13:38 #10230
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Rossz ember vagyok azért, mert elkapott a sárga irigység tegnap kasszázás közben, amikor azt hallgattam egy házaspártól, hogy egy bizonyos környéken 95 millióért nem sok egy lakás és hogy az ismerőseiknek meg kéne vennie? Nem akartam mondani, hogy "Bzdmeg, én havi 100k-ért cseszem itt a rezet a boltban..." Legalább bevallom és látom magamban a negatív dolgokat, ez egy jó pont, nem?
9 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Lil98, Szandi0820, Phaedra, exoverdose, Beyla, MadHatter, ilus1996, TheTruthAboutLove
2016. szeptember 07. 13:48 #10231
- törölt felhasználó -    
Idézet (CandUs @ 2016.09.07. 13:38)
95 millióért nem sok egy lakás és hogy az ismerőseiknek meg kéne vennie.

Nekem is megvehetnék. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ilus1996, CandUs
2016. szeptember 07. 14:00 #10232
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Ma végignéztem egy császármetszést. happy.gif Maga a műtét menete brutális, viszont olyan cuki volt a bébi. wub.gif
7 felhasználónak tetszik: Kincses Bogi, Lil98, Szandi0820, Psyché, Beyla, ilus1996, CandUs
2016. szeptember 07. 15:50 #10233
- törölt felhasználó -    
Idézet (MadHatter @ 2016.09.06. 20:12)
Szociológia óra közepén nagy nyugodtan dörgölöm a szemeimet, aztán hirtelen bevillan az agyamba az a szó, hogy szemceruza. mellow.gif

Bakker, hogy ez mennyire ismerős! laugh.gif Csak nekem még szemceruza sem kell, elég az, hogy új a szempillaspirálom, és ezért a festék teljesen kb. 1 óra alatt szárad csak meg teljesen. Ezért elég viccesen néztem ki matek (az első órám) után tegnap. rohog.gif
Aztán este, a zuhanyzás után, simán jelentkezhettem volna az elmebeteg szerepére bármelyik horrorfilmben. biggrin.gif Ha a hajamat előrehúztam, olyan voltam, mint Samara. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, Beyla, ilus1996
2016. szeptember 07. 15:50 #10234
- törölt felhasználó -    
Idézet
Az XY termék beérkezése bizonytalan. A kiadónál előjegyzésben áll, a beérkezés (és annak dátuma is) jelenleg bizonytalan. Jelenleg a külföldi raktárban sincs belőle készlet, de még nem törölték, ami azt jelenti, hogy várhatóan lesz még belőle.

Csak én nem értem ezt a logikát? Miért lehet rendelni ha még a külföldi raktáron sincsen? blink.gif unsure.gif dry.gif rolleyes.gif
Sőt a kiadónál is csak előjegyzés. Wut. mellow.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Psyché, CandUs
2016. szeptember 07. 16:30 #10235
- törölt felhasználó -    
Amikor szépen mész haza a diákbusszal és egyszer csak hátulról meghallod Fire-t... Ráadásul egy fiú hallgatta! Nem képzeltem volna róla hogy hallgat BTS-t mert általában Ak26-ot Mr.Bustát meg Horvát Tamást szokott (elég hangosan, szóval hallom). Esküszöm ott helyben kaptam fangörcsöt. De komolyan, olyan jó érzés hogy más is hallgat k-popot a suliban nem csak én :)
3 felhasználónak tetszik: Mrs.Jack Frost, Phaedra, CandUs
2016. szeptember 07. 17:05 #10236
Shadowsblood
Shadowsblood
visszatérő vendég

Státuszstay in drugs, eat your school, don't do vegetables
Hozzászólás: 101
Csatolások: 1
Azonosító: 254933
Na jó. Operába megyek azzal a lánnyal aki kb egy éve(?) tetszik. persze, hogy az egyik legjobb barátom Na mindegy, lényeg ami lényeg, hogy rohadtul izgulok blush.gif főleg ha felveszi azt a rózsaszín ruhát, amiről beszélt mondjuk az egy kicsi hátrány, hogy nem tudom mit vegyek fel, mert az kizárt, hogy szoknya legyen, de úgy utcai ruhában sem akarok menni. De nem baj. Mondjuk a görcs a gyomromban szerintem azért van, mert éhes vagyok vagy mert meg fog jönni. Na, de szerintem mindenki addig örülhet, amíg pörgök és nem meg akarok halni pillanataim vannak, mert ahogy magamat ismerem azt is ide írom ki rohog.gif
8 felhasználónak tetszik: Lil98, dtsz, Szandi0820, Psyché, MadHatter, ilus1996, CandUs, TheTruthAboutLove
2016. szeptember 07. 17:37 #10237
- törölt felhasználó -    
Funfact rólam: jól bírom, ha görcsöl a hasam, ha egész nap csak ülnöm kell. De ha a tesitanár eldönti, hogy 800 métert futtat velünk (még ha szakaszosan is), egy hisztis picsa leszek. Hiába könyörögtünk neki, hogy csináljunk bármi mást, nem, nem lehet. A jövő hét bármelyik napján (akár az összesen) lefutottam volna neki oda vissza, csak ezen a héten nem. unsure.gif Nem szoktam ilyen lenni, és ha hatott volna görcsoldó, még rendesen meg is csináltam volna, de amikor olyan érzése van az embernek, hogy a méhe ki akar szakadni, akkor nem szívesen mozdul ki még a házból se.
A másik meg az, hogy 1700 forintért ránk erőltetnek egy sötétkék tesipólót, amin rajta van a suli címere, meg a hátán a suli neve. Azt még megérteném, hogy a többi osztálynak, de nekünk, az eüsöknek már van 2 pólója (nekem 4, én örököltem is). Csak fölösleges pénzkidobás, és könyörgöm, 1700 Ft egy k urva feliratért? A fél osztály át se szokott öltözni. Meg drága tanár urunk is nagyon humorosnak hitte magát, azt mondta nekünk elég az s-es meg az m-es. Ja, nekem tök jó lenne haspólónak rolleyes.gif
És ha már benne vagyok a panaszkodásban, első órában, magyaron szóba került, hogy Magyarországon mennyire elítélik az egész lmbtq+ közösséget. Erre osztálytársam már vagy harmadjára előhozakodott azzal a történettel, hogy Angliában látott két pasit csókolózni, meg még gyűrű is volt az ujjukon(!!44!), és bár nem mondta, de teljesen lehetett érezni mennyire undorodik még attól is hogy kimondja. Nekem meg nyiladozott a bicska a zsebemben, de ha bármit is mondtam volna, utána biztos jöttek volna a leszbi vagy kérdések, amikhez rohadtul nem volt hangulatom.
És az tud még nagyon sz arul esni, hogy hiába panaszolom ki magam anyának, ő csak szarkasztikusan sóhajtozik, meg röhög magában. Oké, hogy ő felnőtt, és mérföldekkel nagyobb problémái vannak mint nekem, de egy kis empátiát azért én is kaphatnék.
Az egyedüli pozitív dolog ebben a napban egyedül a padtársam volt, aki egész nap foglalkozott velem, az nagyon-nagyon jól esett. blush.gif Meg a büfé is kinyitott w00t.gif
át se olvasom ezt az egészet, remélem nem lett teljesen összefüggéstelen
8 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Phaedra, Szandi0820, Lil98, MadHatter, Beyla, ilus1996, CandUs
2016. szeptember 07. 18:02 #10238
- törölt felhasználó -    
Hogy én mennyire bírom ezt a hülye Danit. biggrin.gif
Egész nap szórakoztatott, de a legviccesebb mégis az volt, mikor egyik osztálytársamnak beszéltem, mire ilyen tök cukin megszólal, hogy "jaj, te". Aztán majdnem átestem rajta, mert előttem hajol le a táskájáért, miközben én majdnem, hogy futok a terembe, erre gyorsan feláll és megszólal: Gyors vagyok, mint a villám, mi? Erre egy egyszerű ahával válaszoltam, mire elkezdi, hogy "meg az ágyban is, igaz?". rohog.gif
Tanítás után pedig ismételten pacsiztunk, megbeszéltük a tegnapi meccset, poénkodtunk és utána elmentem.
Esküszöm, hogy ő a világ egyik legjobb fej embere. Nem csak azért, mert barátságon kívül egy kicsit többet is érzek iránta (és kiderült, hogy ő is érzett irántam. Konkrétan az anyja mondta és anno a nővére is hülyének nézett, mikor mondtam neki, hogy mi nem jártunk. Amúgy tök jó belegondolni, hogy otthon miket mesélt rólam. biggrin.gif ), hanem tényleg bármiről lehet vele beszélni és nem adja tovább senkinek. Ha éppen tanult valamit, segít a dogákban, én is neki és ahw, ezt le se tudom írni, hogy mennyire jó, hogy ő van. laugh.gif
Ez megint kusza lett, de mindegy biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, MadHatter, ilus1996, Shadowsblood
2016. szeptember 07. 18:14 #10239
- törölt felhasználó -    
Idézet (Avie @ 2016.09.07. 17:37)
És ha már benne vagyok a panaszkodásban, első órában, magyaron szóba került, hogy Magyarországon mennyire elítélik az egész lmbtq+ közösséget. Erre osztálytársam már vagy harmadjára előhozakodott azzal a történettel, hogy Angliában látott két pasit csókolózni, meg még gyűrű is volt az ujjukon(!!44!), és bár nem mondta, de teljesen lehetett érezni mennyire undorodik még attól is hogy kimondja. Nekem meg nyiladozott a bicska a zsebemben, de ha bármit is mondtam volna, utána biztos jöttek volna a leszbi vagy kérdések, amikhez rohadtul nem volt hangulatom.

Ugyanez volt nálunk is, csak éppen a rasszizmus kapcsán. Természetesen ezerrel osztották a muszlim ember=terrorista "poénokat", én meg már annyira kínosan éreztem magamat, hogy arra se volt lelki energiám, hogy felidegesítsem magamat. Mi lesz itt még. rolleyes.gif
8 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Phaedra, Szandi0820, Lil98, MadHatter, ilus1996, CandUs, Inori
2016. szeptember 07. 18:31 #10240
- törölt felhasználó -    
Mégis milyen elmebetegnek jutott eszébe az, hogy mínusz első órában (létezik ilyen?) és nulladik órában keringőt próbáljunk? Vagyis nekem fél ötkor fel kell kelnem, hogy beérjek negyed hétre a suliba... Csodálatos. mellow.gif Nem is igazán volt kedvem a szalagavatóhoz, csak ránk erőltették, hát remélem, nem fogok olyan sokszor rátaposni szerencsétlen osztálytársam lábára.
8 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, Lil98, forever.romanci, MadHatter, Szandi0820, Beyla, ilus1996, CandUs
560 oldal 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!