miregondoltokmost?
2016. szeptember 03. 12:41
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nekem nagyon szimpatikus, hogy két nap iskola után ilyen gyorsan szombat lett. Lehetne ez minden héten.
17 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Phaedra,
ScreamQueen,
Lil98,
Beyla,
LaDySmIth,
Kincses Bogi,
Fannycska999,
Mrs.Jack Frost,
An_d_a,
kaliforhnia,
forever.romanci,
silenc,
Konvektor,
Jody,
ilus1996,
LovelyBarbaraPalvin
2016. szeptember 03. 16:42
Valahányszor a hétfői napra gondolok mindig görcsbe rándul a gyomrom, pár másodperc elteltével pedig rájövök, hogy felesleges stresszelnem rajta, mert az osztálytársaim és az - eddig megismert - tanáraim is tök rendesek és normálisak. Azért az kicsit durva már, hogy teljesen rászoktam a rettegésre az elmúlt négy év alatt.
Olyan jó érzés végre nem remegő lábakkal átlépni az iskola bejáratát! Mintha végre ténylegesen fellélegezhetnék.
13 felhasználónak tetszik:
dtsz,
Szandi0820,
Kincses Bogi,
ScreamQueen,
LaDySmIth,
Fannycska999,
Lil98,
Shadowsblood,
forever.romanci,
Konvektor,
Jody,
ilus1996,
MadHatter
2016. szeptember 03. 17:50
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Két 12-13 éves gyerek (egy fiú és egy lány, csakhogy tisztán lássunk) rettentően megindító társalgása az utcán:
"- Tomi-b*zi!
- Any*d, a b*zi!
- De, Tomi-b*zi!"
Headshot, headshot, headsot!
Ja, és kellett nekem éhenkórásznak lennem. Volt itthon kb. egy maréknyi fagyasztott paprika, gondoltam, összedobok belőle egy tojásos lecsót, úgysincs kajám, és ugye a kalóriákat tolni kell ezerrel. Megettem majdnem az egészet, és határozottan érzem, hogy a gyomrom rendetlenkedik azóta. Mondjuk tegnap éjszaka a barackot sem bírta (ami rejtély, mert mindig este eszek ilyeneket nasiként), ugyanis háromkor arra keltem fel, hogy ég a gyomrom, még hozzá nem is akárhogy. Keresztet vetek a refluxosokra, mert szerintem emberileg kibírhatatlan. Kínomban nekiálltam üres kenyeret zabálni, de előszedtem a Rennie-t is vészesetre. Csak ugye az a gikszer, hogy az ilyen jellegű savlekötőket a gyógyszereimmel nem szedhetem.
"- Tomi-b*zi!
- Any*d, a b*zi!
- De, Tomi-b*zi!"
Headshot, headshot, headsot!
Ja, és kellett nekem éhenkórásznak lennem. Volt itthon kb. egy maréknyi fagyasztott paprika, gondoltam, összedobok belőle egy tojásos lecsót, úgysincs kajám, és ugye a kalóriákat tolni kell ezerrel. Megettem majdnem az egészet, és határozottan érzem, hogy a gyomrom rendetlenkedik azóta. Mondjuk tegnap éjszaka a barackot sem bírta (ami rejtély, mert mindig este eszek ilyeneket nasiként), ugyanis háromkor arra keltem fel, hogy ég a gyomrom, még hozzá nem is akárhogy. Keresztet vetek a refluxosokra, mert szerintem emberileg kibírhatatlan. Kínomban nekiálltam üres kenyeret zabálni, de előszedtem a Rennie-t is vészesetre. Csak ugye az a gikszer, hogy az ilyen jellegű savlekötőket a gyógyszereimmel nem szedhetem.
12 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
ScreamQueen,
LaDySmIth,
Fannycska999,
Kincses Bogi,
Phaedra,
Lil98,
Shadowsblood,
forever.romanci,
Konvektor,
ilus1996,
MadHatter
2016. szeptember 03. 21:39
Ma elhatároztam, hogy semmit nem csinálok. (csak mert do nothing, I love it ) De még ezt is elrontottam. Ez rám vall.
11 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Lil98,
ScreamQueen,
kaliforhnia,
forever.romanci,
Beyla,
Konvektor,
Jody,
LaDySmIth,
ilus1996,
MadHatter
2016. szeptember 03. 21:46
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Psyché @ 2016.09.02. 21:39)
Ami ettől is csodálatosabb: maximum létszám 15., Te pedig a 16. vagy, jó eséllyel lemaradsz az egyik legfontosabb és legjobban várt órádról a rangsorolás miatt...

Akkor nem szólok semmit, hogy valaki felvette a csak nekem meghirdetett tárgyat...
2016. szeptember 03. 22:45
Úristen, mindjárt tudok szakállat venni a Score! Hero-s karakteremnek!
2016. szeptember 04. 00:29
|
|
Shadowsbloodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.20. Hozzászólás: 101 Csatolások: 1 Azonosító: 254933 offline
|
Hétfőn már nekem is kezdődik az iskola, hiába úsztam meg eddig szerencsésen az első hetet. Mondjuk ennek nem igazán örülök, tekintve, hogy az osztályomban nem létező közösségben az első héten is sok múlik. Szóval jee, megint új osztály termünk van, mert miért ne. Persze a tanári mellett, szóval jobb ha ott felkészülnek a gyakori látogatásomra, amilyen balfsz vagyok.
ráadásul az az elhatározásom, hogy lefogyok a nyár ideje alatt, nem nagyon jött össze, szóval megint hallgathatom a többiek bsztatását, mert valamiért sehogy sem megy nálam teltebb emberekkel körül vennem magam. És hogy a sarity társadalmát tovább traktáljam el kell döntenem, hogy a leszbikusságommal kapcsolatban hallgassak beszólásokat egész évben, vagy azzal kapcsolatban, hogy rbanc vagyok. Mivel nem mindegy, hogy melyikőjük mellé ülök.
mikor hisztiztem utoljára ennyit? o.O
mikor hisztiztem utoljára ennyit? o.O
8 felhasználónak tetszik:
ScreamQueen,
TheTruthAboutLove,
forever.romanci,
dtsz,
Konvektor,
LaDySmIth,
Elody,
MadHatter
2016. szeptember 04. 00:42
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Fél egy múlt, én meg valamiért 10 perce ezen szakadok (ilyen retardált fóka röhögéssel)
Nem tudom miért, de éjszaka minden sokkal viccesebbnek tűnik, mint nappal. Vagy anyámnak igaza van és csak simán kezdek bekattanni.
9 felhasználónak tetszik:
Shadowsblood,
ScreamQueen,
Jody,
forever.romanci,
Beyla,
Lil98,
Konvektor,
LaDySmIth,
ilus1996
2016. szeptember 04. 01:16
Idézet (MadHatter @ 2016.09.04. 00:42)
Fél egy múlt, én meg valamiért 10 perce ezen szakadok (ilyen retardált fóka röhögéssel)
Nem tudom miért, de éjszaka minden sokkal viccesebbnek tűnik, mint nappal. Vagy anyámnak igaza van és csak simán kezdek bekattanni. 
Neeeeeem. Ez így van! Éjjel minden viccesebb, hangosabb, nagyobb, ijesztőbb, jobban hallható, kislábujjal/sípcsonttal könnyebben megtalálható stb. Ez alapszabály!
9 felhasználónak tetszik:
Shadowsblood,
MadHatter,
ScreamQueen,
forever.romanci,
Beyla,
Lil98,
Konvektor,
LaDySmIth,
ilus1996
2016. szeptember 04. 08:03
|
|
Rêveurloml ౨ৎ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 37774 Csatolások: 22367 Azonosító: 252965 offline
|
Kezdem megkedvelni az új osztályomat. Élőben még mindig nem sokat beszélgettünk, de Messengeren egész álló nap tudok velük hülyéskedni. Már szereztem egy barátnőt, akivel egy buszon fogunk ülni, szóval már hétfő reggel találkozok vele élőben, mert ő ugye első két napon nem volt suliban. Kezdem azt hinni, hogy neten keresztül tényleg könnyebben barátkozom, mint szemtől szemben.
8 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
Shadowsblood,
Lil98,
LaDySmIth,
Elody,
Psyché,
ilus1996,
MadHatter
2016. szeptember 04. 11:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Kezdem unni a nyarat, ugyanis a jó isten f*sza is tele van pókkal. A világ legundorítóbb élőlénye, a hátamon is feláll a szőr tőlük. A szobám tele van velük, este a konyhában szaladgált egy nagyobb termetű, ma meg a csirkék tápjában találkoztam egy hatalmassal, és kettő szintén elbújt a felmosó rongyban. Kezdek kikészülni tőlük, hisz pókfóbiás vagyok. Ne tudjátok meg milyen cirkuszt levágtam tegnap, hogy be kellett mennem a csirkékhez összeszedni a tojást. Végül büszke voltam magamra, mert sikerült, ám a csirkeól sz*rásig van pókkal. Fújj!!!
2016. szeptember 04. 11:57
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18945 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Muszáj megosztanom ezt a képet veletek. Annyira büszke vagyok, hogy egy hónapon belül ennek a tüneménynek a keresztanyja lehetek.
10 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Kincses Bogi,
Jody,
Konvektor,
mangalover43,
ScreamQueen,
Psyché,
ilus1996,
MadHatter,
Zsófi765
2016. szeptember 04. 14:06
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
'gyere mán ki fesztre'
'nem megy bocsi, rupaul's drag race maratont tartok'
da mowmant da nigga knew, she fucked up aka ennyit a szociális készségemről (nem életemről, nincs.)
'nem megy bocsi, rupaul's drag race maratont tartok'
da mowmant da nigga knew, she fucked up aka ennyit a szociális készségemről (nem életemről, nincs.)
2016. szeptember 04. 14:16
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Napokkal a gólyatábor előtt még olyan gondolataim voltak, hogy 'nagyon nincs hangulatom egy új társasághoz és majd én leszek a legantiszociálisabb'. Ez a passzív állapot elmúlt szerencsére és a szociális életemet se az tette ki, hogy a sarokban ücsörögtem. Csupa jófej emberkét ismertem meg a csapattársaktól egészen a szervezőkig.
(ezt csak így itt hagyom)
(ezt csak így itt hagyom)
2016. szeptember 04. 14:59
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nekem is holnap les az első napom, de a többiek voltak már szerdától kezdve...nem látom sehol az órarendet ami végül is mindegy, mert úgysincs még tankönyvem se. elvileg új a termünk is, végre átraktak minket a rendes gimnáziumi épületbe (eddig a koli padlásán voltunk xd), de természetesen tanterem számot senkitől sem kaptam
ez a hátránya ha nem igazán tartod a kapcsolatot az osztálytársaiddal
remélem az ofővel tudok beszélni még ma, le kellene adnom a faktjaim, mert azt is múlt héten kellett volna
de eléggé nemtörődöm egy asszony, nem hiszem, hogy érdekelni fogják a dolgaim xd
remélem az ofővel tudok beszélni még ma, le kellene adnom a faktjaim, mert azt is múlt héten kellett volna
2016. szeptember 04. 15:05
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Hmmm... Rohadtul el kéne menni hajat mosni mert nem akarok turhás fejjel Halott Pénzre menni...
2016. szeptember 04. 15:25
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Ma van öt éve, hogy regisztráltam az oldalra, ami annyit tesz, hogy eddig a kamaszéveim felét itt töltöttem, és még csak nem is voltam inaktív. Na most nem tudom, hogy erre mennyire kéne büszkének lennem, de végülis nem bánok semmit, eltekintve azoktól az első hozzászólásaimtól, amikkel anno 11 évesen rontottam az oldal levegőjét
azért akármennyire is esett a színvonal, meg sok régi jó barátom lelécelt már innen, és némelyik régi kedvenc fórumom szinte teljesen kihalt, én mégis szeretem az oldalt, és szerencsésen túltettem magam azon a tényen is, hogy milyen idióta felhasználónévvel kell léteznem rajta C:
11 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Lil98,
LaDySmIth,
Psyché,
ScreamQueen,
ilus1996,
MadHatter,
LovelyBarbaraPalvin,
CandUs,
Szandi0820,
Konvektor
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.