Idézet (Jordison @ 2016.08.31. 21:29)
Igazából annyira ciki helyzetekbe tudom magam hozni, hogy az nem igaz. Van egy osztálytársam, úgy hívják, hogy Dani (igen, ő is Dani, vonzom a Danikat). Régen tetszettem neki, ő pedig mindig tetszett nekem. Tavaly tök jól összebarátkoztunk, állandóan pacsiztunk, egymás kajáját ettük, órák előtt néztük a szép csajokat és helyes pasikat, ordibáltunk az iskola ablakából és megmondom őszintén: egész nyáron azt vártam, hogy láthassam. Erre ma láttam, hisz évnyitónk volt és mivel állandóan azzal van elfoglalva, hogy magasabb nálam, ma odaálltam mellé, és megmondtam neki, hogy most már tényleg magasabb. De szerintem nem igazán tudta, hogy mit akarok, úgyhogy bólintott kettőt, egy picit mosolygott, erre nem otthagytam? Komolyan mondom, néha leütném magam.
HISZTIROHAM: De ahj, én azt akarom, hogy barátok legyünk (vagy többek), de mindent elb.szok és ez idegesít. És megint csipkedni akarom az oldalát, simogatni a haját és cseszegetni órák közben. Azt akarom, hogy megint odaüljön mellém azzal az indokkal, hogy szeret és megint akasszuk ki ketten a fizikatanárt. Dobáljuk egymást alufóliával a lány wc-ben, majd röhögjünk egy jót, hogy mekkora hülyék vagyunk. Dirigáljunk egymásnak, osszuk ki a másikat a jó zenei stílusról és csináljunk közös képeket. És asszem befejeztem a nyavalygást és holnaptól kezdve újra megszerettetem magam vele.
Bocsánat az összefüggéstelen szövegért, jelenleg nem tudok másra gondolni, de ráfoghatnám arra is, hogy este van.
Hihetetlenül át tudom érezni, amit írtál. Régebben volt nekem egy nagyon jó barátom, Gabi, akivel nagyon régóta jóban voltam. Hasonló dolgokat csináltunk, mint ti, csak mi tényleg csak barátok voltunk, és egyikőnk sem érzett többet. Mindig együtt lógtunk, hülyültünk, csesztettük egymást, baromkodtunk, amőbáztunk a kárpitozott székeken egy-egy unalmas műsor alatt, kifejlesztettük a tökéletes súgást kémiára és ilyenek. Ám tavaly nagyon csúnyán összevesztünk, és azóta se igen beszéltünk. Amit nagyon bánok, mert már arra sem emlékszem, hogy mi volt a vita tárgya.
Úgyhogy beszélj vele, beszéljétek meg, tanulj az én hibámból!
És bocsi, hogy belekotyogtam.