Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 28. 18:54 #10041
- törölt felhasználó -    
Anyu ma elkezdte rendszerezni a nyaralás alatt készült fotóinkat egy albumban, így néhány régi is előkerült. Hát őszintén meg kell mondanom, hogy nagyon aranyos voltam. Van egy kép, ahol éppen hintázom és a legviccesebb, hogy Vans cipőt viselek konkrétan 2 évesen. laugh.gif Ami még ennél is jobb, hogy szerintem nekem azóta nem volt ilyen cipőm, és nem is tervezek venni, manapság minden tumblr girl ilyet hord, az én értékrendem pedig jó messze áll ettől. De azért még kell jegyet nem: már 2 évesen tudtam, mi a menő. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, MadHatter, Fannycska999, Konvektor
2016. augusztus 28. 19:57 #10042
Psyché
Psyché
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Régi Britney dalokat hallgatok és "énekelek" , miközben az agyam maximálisan üres, elértem az alfa szintet, hogy egyenlő vagyok egy gügyögő gyerekkel. Természetesen a picike megmaradt része azon gondolkozik, hogy felvegyem e a Relativitáselmélet 1. tárgyat, mikor válaszolnak a levelemre amit az egyik referensnek írtam, hol tudok olcsón szép poncsót venni magamnak, illetőleg azon, hogy olykor, amikor az ember nagyon biztos a dolgában, tudja, hogy kicsoda és mit akar az élettől jön rá a hatalmas nagy pofára esésre. joker.gif
7 felhasználónak tetszik: Phaedra, MadHatter, Szandi0820, Beyla, Lil98, Fannycska999, Konvektor
2016. augusztus 28. 21:34 #10043
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2350
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (Lori Bradbury @ 2016.08.28. 17:48)
Valamelyik nap kutakodtam a régi kacatok között - mert hát mit kezdjen magával az ember, amikor nincs kedve tanulni? -, és a több doboznyi cucc legalján megtaláltam azt a Polaroid fényképezőgépet, amit még kiskoromban kapott anya a testvérééktől, ráadásul az eltelt jó egy évtized alatt még egyszer sem lett használva (aminek a  miértje mellesleg még mindig rejtély számomra). blink.gif Annyira nagyon megörültem neki, hogy az nem igaz, anya pedig azt mondta, hogy megtarthatom, ha szeretném, elvégre, ha eddig nem használták, valószínűleg ezután sem fogják. Tegnap nekiálltunk végigolvasgatni a hozzá tartozó, kinézetre ezer éves papírokat egy barátommal, és úgy néz ki, hogy még működik a drága kincs. Annak ellenére, hogy egy csomó ehhez hasonló fantasztikus dolgot a szememben a Tumblr-ön hódító divat nyír ki, ettől nem tudta elvenni a kedvem. Amint lesz egy kis pénzem, beviszem valahova, hogy nézzék meg, biztos minden oké-e vele, illetve, filmet sem ártana szerezni bele. Jaj, már annyira várom! pompom.gif

jaj de mázlista vagy, én is nagyon szeretnék egy polaroid gépet, csak nagyon lutri, hogy amit veszel az működik-e, meg drága a papír sad.gif (én is már messze a divat előtt szerettem volna, csak mint fotós, de nálunk sajnos csak régi filmes gépek vannak amikbe belefolyt az elem rohog.gif )

on: hú de nem akarom ezt az utolsó évet...nem is az, hogy az érettségitől parázok, mert a matekban(ma írtam egy 99%os gyakorlót thumbsup.gif ), a kémiában meg az angolban elég biztos vagyok, csak a többi nyavalyája a végzősségnek...

juteszembe: lehet hogy nem mehetek angol szintemelőre októberben mert annyira sz@r a jelentkezési rendszer, hogy egy napom lesz 5féle igazolást összeszedni és leadni, még iskolaidőben. amikor éppen *dobpergés* iskolában leszek. lol

de legalább ittam ma egy jó jegeskávét #azéletapróörömei
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, Konvektor
2016. augusztus 28. 21:35 #10044
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Egy életre megtanultam, hogy...
1.: legközelebb gólyatáborban nem fogok sátorban aludni, mert meghűlök. Luxy dolog, de ott a vendégház, 5 perc sétára a réttől, nem is olyan drágán.
2.:Nem iszom vizet és prédikálok bort. Nagy pofával még én figyelmeztettem a barátnőm, hogy nehogy átessen a ló túloldalára a munkával kapcsolatban -erre én teljesen átestem.
3.: Egy darab jogsi sem ér annyit, hogy az egészségemet tönkretegyem érte.
4.: Betegen nem megyek dolgozni. Szerintem már a falat kaparták tőlem, hogy minden második másodpercben rámjött egy köhögő-roham. Én is agyf.szt kaptam már magamtól, nemhogy mások.

És a legjobb: mivel ma már nagyon nem éreztem jól magam, ezért offoltam az elkövetkező két nap kasszatréninget és végre alszom!44!
9 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra, Beyla, Lil98, Fannycska999, Psyché, MadHatter, Cute girl 998, Konvektor
2016. augusztus 28. 21:38 #10045
- törölt felhasználó -    
Egy valamit nem értek. Mi a büdös francért pofázik bele az életembe olyan, akinek semmi köze nincs hozzá??!
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, Lil98, MadHatter, thestupidboy96, Konvektor, LovelyBarbaraPalvin
2016. augusztus 28. 21:51 #10046
- törölt felhasználó -    
Épp Darren Shan Facebook oldalával szemezgettem, nézegettem a képeket, és ennek hatására egy barátommal elkezdtem beszélgetni Darren Vámpírkönyveiről. Most pedig belém hasított, hogy én annyira imádom a sorozat legtöbb szereplőjét, hogy az már szinte fáj, és mindjárt hisztirohamot fogok kapni, mert nem vagyok olyan, mint a Tintaszívben "Varázsnyelv", és nem tudom kiszólítani a szereplőket a könyvből. Vagy valami. Az is jó, ha maguktól megjelennek, csak létezzenek. Pls.
Akartam tenni valami szmájlit, de nem találtam olyat, ami kifejezné a mindjárthisztizek, és túlcsordultakazérzelmeim hangulatom. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter
2016. augusztus 28. 21:52 #10047
HalfGirl
HalfGirl
új tag
Hozzászólás: 36
Csatolások: 0
Azonosító: 259355
arra, hogy holnap megyünk a tankönyvemért, holnapután sulis cuccokat venni, azután már csak egy nap és brühühü. cry.gif
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2016. augusztus 28. 22:19 #10048
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Pisilni kell, de lusta vagyok kikelni az ágyból. unsure.gif
10 felhasználónak tetszik: Lil98, Phaedra, Fannycska999, Szandi0820, LaDySmIth, CandUs, Psyché, MadHatter, nothingcanstopme, LovelyBarbaraPalvin
2016. augusztus 28. 22:28 #10049
- törölt felhasználó -    
Oké, tudom, hogy nem sokan nézitek innen, de engem ez a mai F1-es futam feldühített dry.gif És nem értem, miért kivételeznek egyesekkel. Mellesleg, ha Max továbbra is folytatja ezt a forrófejűsködést, és még a hibáit sem látja be, akkor olyan balesetek lesznek, hogy az nem igaz... Konkrétan Maldonado2 lesz, pedig tehetsége lenne. Na mindegy dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, MadHatter
2016. augusztus 28. 22:42 #10050
- törölt felhasználó -    
Annyira bírom, hogy háromnegyed tizenegy van, én meg nemhogy aludnék, mert három nap múlva iskola, nem, inkább most állok neki életrajzokat fordítgatni, hát az agyam eldobom magamtól.
9 felhasználónak tetszik: Lil98, Mrs.Jack Frost, Fannycska999, Szandi0820, CandUs, MadHatter, Beyla, Konvektor, LovelyBarbaraPalvin
2016. augusztus 28. 23:34 #10051
- törölt felhasználó -    
Mikor már a második osztálytársam megy férjhez, nekem pedig az utóbbi pár napomat a Pokémon Firered és Emerald töltötte ki, elgondolkozok az életen.
Persze ha boldogok együtt, akkor tegyék amit jónak látnak, de én személy szerint még biztos nem házasodnék meg ilyen idősen (20) és még egy jó pár évig sem.
Bár amilyen kiütések kijöttek az arcomra, velem sem házasodna össze senki jelen pillanatban. XD Azon gondolkozok, hogy menjek-e Jorah Mormonttal megkeresni a sziklaemberség ellenszerét, vagy pedig csapjak fel nagyszájú zsoldosnak Deadpool oldalán, esetleg Freddy Krueger is befogadna maga mellé...
9 felhasználónak tetszik: Fannycska999, Szandi0820, LaDySmIth, CandUs, Phaedra, MadHatter, Beyla, Lil98, Konvektor
2016. augusztus 29. 02:21 #10052
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Amikor anyám bejött a szobámba, hogy megkérdezze, mégis miért vagyok még ilyen későn/korán ébren, nem tudom mire számított, de arra biztos nem, hogy éppen könnyáztatta arccal nézem az Oroszlánkirály második részét. Azt inkább nem is mondtam neki, hogy siránkozásom oka az a felismerés volt, miszerint még néhány rajzfilmoroszlánnak is simább és boldogabb szerelmi élete van, mint nekem.
9 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, silenc, Phaedra, MadHatter, Beyla, Lil98, Konvektor, LovelyBarbaraPalvin
2016. augusztus 29. 08:37 #10053
- törölt felhasználó -    
Ha nem lenne elég a csütörtöki sulikezdés ( cry.gif ) én még ma is bemegyek, mert próbálni kell az évnyitóra, ami ofőm szerint rohadt színvonalas lesz meg minden, mert ugye átkerültünk az egyházhoz, ezért ott lesz csomó fejes, és jó hosszú is lesz. De nekem már a suli gondolatától is hányingerem és gyomorgörcsöm van unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: Fannycska999, CandUs, MadHatter, Beyla, Lil98, Szandi0820
2016. augusztus 29. 14:08 #10054
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Mennyi hülye, tudatlan ember van, komolyan
Elmegy az életkedvem, akárhányszor feljövök az internetre rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: Beyla, Lil98, Szandi0820, Psyché, Konvektor
2016. augusztus 29. 14:55 #10055
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Eme párbeszéd elolvasása után igazi headshot érzetem volt. Sosem néztem ezt a műsort, de mivel megláttam fészbukon (valaki lájkolta), gondoltam kíváncsiságból meglesem. Kajakra pusztítja az agysejteket. Sosem értettem azt, hogy egy olyan ember, akinek effektíve a magyar az anyanyelve hogyan tudja ennyire magyartalanul kifejezni magát. Én speciel annyira élvezem, hogy a mondandómat szépen megfogalmazva elmondhatom. Ez viszont valami tragédia... 110.gif
8 felhasználónak tetszik: An_d_a, Lil98, Szandi0820, Cute girl 998, CandUs, Psyché, Phaedra, Konvektor
2016. augusztus 29. 15:36 #10056
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Idézet (Beyla @ 2016.08.29. 14:55)
Eme párbeszéd elolvasása után igazi headshot érzetem volt. Sosem néztem ezt a műsort, de mivel megláttam fészbukon (valaki lájkolta), gondoltam kíváncsiságból meglesem. Kajakra pusztítja az agysejteket. Sosem értettem azt, hogy egy olyan ember, akinek effektíve a magyar az anyanyelve hogyan tudja ennyire magyartalanul kifejezni magát. Én speciel annyira élvezem, hogy a mondandómat szépen megfogalmazva elmondhatom. Ez viszont valami tragédia... 110.gif

Off: Az mennyire kínos, ha kétszer is el kellett olvasnom a szöveget, hogy pontosan meg tudjam állapítani, vajon miről is folyik az eszmecsere? mellow.gif biggrin.gif A szókincsük nem lehet valami bő, körülbelül végig ugyanazokat a szavakat olvashatja az ember, csak más sorrendben. unsure.gif
Egyébiránt, gonosz dolog, de most ezt elolvasva én olyan szinten okosnak éreztem magam, hogy az nem igaz. Ennyi haszna van ezeknek a showműsoroknak legalább, ha más nem is. rohog.gif

On: Annyira örülök ennek a szép időnek. Süt a nap, még így az új félév előtti utolsó hetet ki lehet élvezni wub.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, CandUs, Phaedra, Beyla
2016. augusztus 29. 16:03 #10057
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Úristen, hogy én mennyire -már bocsánat a csúnya szóért- sz*rtam ettől a csapatépítő trénigtől, és mennyire nem kellett volna, jesszus. Ha visszamehetnék úgy 7-8 órát, tuti hogy elfenekeltem volna magam, hogy semmi ok félni. Na de akkor..
Reggel -szokás szerint- késében voltunk, mert anyum állásinterjúra ment, és hát eltartott neki egy darabig, de no problem felvették(!!), úgyhogy nagyon büszke voltam rá. Átmentünk a suliba, ahol már utolsóként érkeztünk, de szerencsére megkaptuk a könyveket, és el kell, hogy mondjam, bazi sokat, és a latin könyveim még meg se jöttek(!). Már ott megismerkedtem egy csajjal, aki már elsőre is nagyon szimpi volt, vele hamar barátok is lettünk. Aztán beléptem az új osztálytársaim közé. Jesszus életemben nem hallottam még annyi hülye poént mint akkor, tehát rájöttem én is, és a tanárnő is, hogy nem lesz velünk egyszerű dolga. Hamar megismertem egy másik csajt is, szóval már úgy indultunk felderíteni az iskolát, hogy mi így hárman. És persze a fiúk. 3 fiú szokásosan nevettetett minket, és persze szelfiztek, mert miért ne. rohog.gif
Nos, a feladatsorból, amit kaptunk, nem lett semmi, de(!) intelligenciánkhoz megfelelően mi gyűjtöttük össze az összes smiley matricát a suliban, és ezért nagyon meglettünk dicsérve, és rohadtul örültünk neki. Aztán elindultunk lépcsőt számolni, de nem sikerült, mert Bence és én szerintem az 59 után egyértelműen a 70 következik...úgyhogy aztán mondtunk találomra egy számot, de sajnos meg sem közelítette a valódit..na mindegy. Azért jó volt föl-le járkálni. rohog.gif
Alex hozta a megismert formáját, állandóan hülye poénokkal, és beszólásokkal fárasztott minket. Tibi szintén, Réka szintén. Aztán elmentünk egy étterembe enni, de nem akárhogy, 3 különböző irányba...a tehéncsorda szebben ment, mint mi.
Úgyhogy, összeségében baromi jó volt, már nagyon várom azt, hogy mi lesz majd az órák alatt...
Ja és ma megjött a várva várt Avon rendelésem is, szóval nagyon happy van. Viszont azt nem tudom, hogy a szeptemberi lapszámban megvegyem-e a hajpakolást, vagy ne? (micsoda egetrengető problémák)
Btw el is felejtettem ide leírni tegnapi események, így röviden vázolnám, mert érdemes.
Elkészítettem első tejszín és tojás mentes, "nincs itthon semmi, jó lesz a tejföl tejszín helyett, tojás pedig nem lesz benne" tiramisumat, az én drága "anyukámunokatestvéreerrenincsmagyarszó,hogynekemkicsodám"-mal. És meg kell hogy mondjam, 3 vaníliás cukor után, baromi finom lett.
Aztán sikerült babáznom is egyet, aminek rendkívül örültem, már hiányzott a kicsi Noel. Istenem, olyan cuki. wub.gif
Mivel pénteken volt az MR-im szombatra csak úgy sajgott a lábam Szolnoki kórház lépcsői, és az én idegességem miatt. De másfél hét, és a kezemben lesznek az eredmények, tehát végre megtudom, hogy mi okozza a térdkalácsom kicsavarodását, és azt, hogy miért fáj még mindig, az ötezredik krém használata után is.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Lil98, ScreamQueen
2016. augusztus 29. 16:14 #10058
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Státuszthey could sedate u, but what good would drugs be?
Hozzászólás: 412
Csatolások: 0
Azonosító: 177188
Túléltem a strandfesztet, és abszolút megérte. A Hurts koncerten zokogtam az Evelyn alatt es utana is alig bírtam megnyugodni. Koncert utan is sirtam, a dohanybolt fele es random emberek kérdezgették, hogy miert bőgök. Mondtam, hogy a hurts miatt, es erre a válaszuk az volt, hogy a koncertek utan boldogok az emberek, de ez lehet, hogy tenyleg fáj. rohog.gif

Eletem legcsodásabb koncertje volt. wub.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Fannycska999, Phaedra, Beyla, Konvektor
2016. augusztus 29. 16:25 #10059
Astronomergirl.
Astronomergirl.

Státusz| Todavía duelen los recuerdos |
Hozzászólás: 4130
Csatolások: 1568
Azonosító: 255584
Egy éve.Köszönöm a Lájk magazinnak és a szüleimnek.Örök hálám. meghajolo.gif blush.gif blush.gif heart.gif heart.gif heart.gif wub.gif wub.gif
Mindenkinek vannak az életben álmai,céljai amik egyszer valóra vállnak.Nekem egy éve már valóra vált az egyik.A Violetta című sorozat első évadának az első része óta álmodoztam arról,hogy egyszer majd láthatom a szereplőket élőben.Maga a sorozat megmutatta számomra e helyes utat az életben,és segítséget is nyújtott.Megtanultam,hogy sose szabad feladni az álmainkat.Mindig követni és harcolni kell értük,pont úgy ahogy a Violetta csapat összes tagja is tette.Elindultak egy úton és most "törtetnek a csúcsra".Vagyis elérték azt amit szerettek volna.Én is így fogok tenni.Elindulok egy úton,és majd később elérem azt,amit szeretnék.De egy éve már az egyik álmom megvalósult.Pontosabban 2015.08.29. 14 óra 30 perckor megtörtént az,amire minden Tinista vágyik.Ott lehettem a Violetta Live koncerten,Budapesten.A mai napig sírva gondolok vissza erre a csodálatos élményre.Számomra egy varázslatos dolog volt,hogy ott voltam.Aki nem szereti a Violettát(Tini-t) az nem tudja,hogy én mit is éreztem valójában.Akkor olyat éreztem,amit még soha.Egy olyan dolog részesévé váltam,amit sose felejtek el.A fények,a tánc,a dalok és maga az egész koncert...Csodálatos volt.Tini,Cande,Mechi,Alba,Jorge,Diego,Facu,Samu.Ők voltak azok,akik több ezer rajongó szívét töltötték meg boldogsággal.Így élőben teljesen mások és nagyon kedvesek,nem olyanok,mint a sorozatban. A koncert alatt igazából nem tudtam eldönteni,hogy mi is történik,illetve hol vagyok.Egy álomnak tűnt az egész,de rájöttem ,hogy nem az volt.Igazából nekem minden nagyon tetszett(ez természetes) de azért egy-két fontosabb pillanatok megemlítek.
A koncert elején az En Gira csendült fel.Tini állt először a színpadra és egy "Sziasztok Budapest!" mondattal köszönt. A tömeg sikított és persze én is.(majdnem megfulladtam annyira sikítottam) Ezután következett a többi dal szépen sorjában.(Eufolia,Habla si puedes, Salta....)A következő kedvencem a Leonetta"Jortini" pillanat volt.Tini a Soy Mi Mejor dalt énekelte és a végén Jorge-val megcsókolták egymást.<3 Már lassan a vége felé közeledett a koncert,de még mindig szuper a hangulat. A Te Creo és az En Mi Mundo nagyon gyönyörű volt. A Te Creo-nál Tini a magasból,egy csillag és hold alakú díszleten ült,közben onnan énekelt.Szinte teljesen fölöttem volt.Na akkor "meghaltam".Eközben biztatott minket az éneklésre.A kezéből szívet formált és integetett is.Az En Mi Mundo szám végén lile szívecskék hullottak le.Természetesen szettem belőlük és azóta a szobám falán helyezkednek el,így mindig emlékezni fogok erre a pillanatra.Voltak közös is dalok,amikor mindenki énekelt.Ilyen volt az említett En Gira ,de a Ser Mejor,Crecimos Juntos is.Ezeket is nagyon élveztem,pont mint a többit.A koncert végén mindenki mondott egy kis beszédet spanyolul ,hogy neki mit adott a Violetta sorozat és hogyan fejlődött az évek során.Ezeket Dallos Bogi fordította le,hiszen ő volt a műsor vezetője.Amikor elmondta magyarul a akkor bekönnyeztem,mert nagyon megható volt.A koncert alatt többször is volt ilyen pillanat,főleg a Soy Mi Mejor dalnál.A beszédek után még énekeltek egy dalt,majd elköszöntek magyar(MONDOM MAGYAR) szavakkal: "Szeretünk titeket" "Köszönjük Budapest,Magyarország" "Sziasztok". Szerintem nem kell ennél többet írnom,hiszen már most is könnyek potyognak a szemeimből.Nagyon fantasztikus volt szinte minden.Számomra ez egy örökre való felejthetetlen élmény marad. <3 <3
ViolettaLive2015Budapest
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Psyché
2016. augusztus 29. 18:03 #10060
- törölt felhasználó -    
Ez annyira... szomorú. unsure.gif
8 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820, MadHatter, Lil98, CandUs, exoverdose, Konvektor, LaDySmIth
560 oldal 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!