Idézet (Beyla @ 2016.08.16. 00:54)
Az egyébként való igaz, hogy évekkel ezelőtt ilyenfajta színvonaltalanság nem volt tapasztalható. Sajnos valamiért az oldal szerkesztősége a 10-15 éves korosztályt célozza meg, és sajnos le is tudtunk süllyedni e generáció szintjére. Látszik, hogy az oldalon fórumozók többsége éppen hogy elkezdte az általános iskola felső osztályát. Nem vagyok nyelvtannáci, de néha csak tátom a számat, hogy a mai gyerekek mennyire nem tudnak helyesen írni a saját anyanyelvükön, holott elvileg nyelvtan órákra kötelező járni. A legtöbb profil tényleg ugyanúgy néz ki, ugyanazok a sorelválasztók (az is mi a ráknak?), ugyanaz a szöveg, ugyanazok a tumblrről letöltött képek és semmi egyediség. Nem olyan régen azért mindenki egyedi akart lenni a saját profilját illetően, öröm volt rájuk kattintani, ma meg már csak akkor nézem meg, ha kíváncsi vagyok arra, hogy hány éves az illető, ha ekkora baromságokat képes összehordani.

Meg ami hatalmas divattá vált - és őszintén megmondom, engem kib*szottul irritál -, hogy a sztárok véleményezésénél az első sor a sztár teljes, hosszú neve. Nem értem, ez miért lett annyira menci? Egy elkezdte, a többi hülye meg csinálja utána. Baromi idegesítő már sztár véleményezést is olvasni. Én is csak az itteni társaság miatt járok fel, pláne, hogy a Magazin rovatban megint mekkora f*szságokon mennek a viták. (gondolok ott pölö szalonka és bíbőr Instagram háborújára) Nem tudom megérteni, hogy mi a frászt lehet oldalakat vitázni két tehetségtelen tucatceleb digitális kommentjeiről. Tény, én is már a felnőtt éveimet taposom, de esküszöm, az ő korukban tuti nem voltam ennyire fogyatékos. Poénból jó feljárni meg olvasgatni a sok egetrengető hülyeséget, pláne, hogy ezek után baromi okosnak képzelik magukat. Ha végre ismét munkába tudok állni, akkor az itt töltött órák mennyisége is jócskán le fog redukálódni, szóval én sem fogok annyit itt lógni, mint az utóbbi pár hónapban.
Az oldal szerkesztősége azért célozza meg azt a korosztályt, mert főleg ők vannak jelen a magazinban, illetve a fórumon. És annak a korosztálynak érdekfeszítőbb két celeb netháborúja, mint például egyrendes cikk, aminek tartalma is van. Ezért helyezik a hangsúlyt az ilyen cikkekre, mert túlnyomó többségben vannak a fiatalok. Nem is hibáztatom a szerkesztőség tagjait, hisz a nagyobb oldallátogatottság a cél, mit lássuk be, nem az itt értelmiségi szinten elbeszélgető 10-20 tagtól fognak megkapni. De ez sajnos tökéletesen tükrözi a színvonalat, amit néha napján a Kiskegyedhez/Borshoz tudnék a leginkább hasonlítani.
A helyesírásról meg annyit, hogy manapság több angol nyelvű szöveget látsz az oldalon, mint magyart. Az mondjuk más kérdés, hogy az angol ,,Feliratokban'' szintén tobzódnak a nyelvtani hibák, de ezen ne zavartassuk magunkat, hisz ez itt így menő. A magyar nyelvhelyességi szabályokat meg már senki nem ismeri, hisz mindenki rövidít, és persze, azok a szép vesszők sincsenek útban.

A sorelválasztó kérlek szépen, meg megmutatja, hogy tisztában vagy a legújabb trenddel, és mivel most az van divatban, több a sorelválasztó, mint a rendes, értelmesen megfogalmazott szöveg. A képekkel pedig szintén ez a helyzet, ahogy a feliratokkal is. Mindennel.
Azokra az időkre még én is emlékszem, mindenki televágta a profilját mindenféle képpel, mindegyik profil máshogy nézett ki, és mindenkiében volt valami egyedi.
A korát meg nem igen tudod meg senkinek, mert azt senki nem írja le (még én sem, habár én még a nevemet sem, szóval csak hallgassak) csak írnak valami költőit a hajukról, meg a szemükről.
A teljes név hozzábiggyesztésének meg az a célja, hogy minél előbb meglegyen a 234334874576389686 véleménye, hozzászólása az illetőnek, és így küszöbölik ki, hogy az oldal visszadobja a véleményt, mert túl rövid. És ha hozzáteszik, hogy ,,Kis Galambfogó operás Mária Sándor Juliska'', azzal már kilőttek x karaktert, amit nem kell begépelni. És, hogy ne legyen annyira átlátszó, ezt azoknál is megteszik, akiknél lényegében az életrajzot másolják ki. Ez a titok nyitja, semmi más.

Egyébként engem is idegesít.
A magazint én is csak akkor böngészem, ha épp nincs jobb dolgom, de akkor mindig fogom is a fejem, hogy miért nyitottam meg.
Meg sajna másról, nem is lehet vitázni, mert nincs miről. Csak az épp aktuális menő celebekről van hír (Kylie, Selena, Bieber), akikből már elegem van. És a mai lányoknak Kylie a példaképük?! Kérdem én, mire föl? Mi az a kiemelkedő dolog, ami miatt fel kell rá nézni? (Példaképnek inkább Gabby Douglas való (csakhogy maradjunk az amerikai színvonalon). De nem kell feltétlenül sportolónak lennie, de legyen egy olyan ember, akire érdemes felnézni, nem pedig egy olyan, aki csak mereszti a seggét, és annyi a tehetsége, hogy képeket oszt meg instagramon.
A régi generáció nem ilyen volt.
Na jó, ennyi nekem elég volt, panaszkodás
off...