on: Nem tudom, hogy hogyan és, hogy megint miért, de ismételten lebetegedtem. Az egész nyarat az orrom fújásával töltöttem el, amire a most először kialakult pollenallergiám is rájátszik. Össze kell szednem magam holnapra, ha el szeretnék menni életemben először egy 4D-s vetítésre. Addig is teát iszok újonnan szerzett kedvenc bögrémből, olvasok és századszorra is végignézem a Flesh and Bone-t, hátha sikerül rendbe jönnöm valamicskét.
miregondoltokmost?
2016. augusztus 08. 14:13
Ééés most vettem észre, hogy törölték a kommentemet a Britney-cikknél. Ez aztán a megoldás, pedig én csak felhívtam a figyelmet a cikk alapvető helyesírási hibáira.
on: Nem tudom, hogy hogyan és, hogy megint miért, de ismételten lebetegedtem. Az egész nyarat az orrom fújásával töltöttem el, amire a most először kialakult pollenallergiám is rájátszik. Össze kell szednem magam holnapra, ha el szeretnék menni életemben először egy 4D-s vetítésre. Addig is teát iszok újonnan szerzett kedvenc bögrémből, olvasok és századszorra is végignézem a Flesh and Bone-t, hátha sikerül rendbe jönnöm valamicskét.
2016. augusztus 08. 17:08
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Azt tudtam, hogy 2011 óta romlott valamennyit a látásom, de azért arra nem számítottam, hogy a táblán a legnagyobb betűt is csak nagyon rákoncentrálva tudtam kiolvasni. A szemész is úgy nézett rám, hogy "wtf ez most komoly?" De több, mint öt év után végre felírták az erősebb szemüveg dioptriát - azelőtt sosem akarták felírni, mert majd biztos szédülök tőle, fájni fog a fejem, hányingerem lesz stb, hiába mondtam, hogy az erősebb lencsével sokkal tisztább és élesebb a kép.
2016. augusztus 08. 17:23
|
|
Lilianvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 16.08.06. Hozzászólás: 153 Csatolások: 6 Azonosító: 258675 offline
|
mi a rohadt életért vannak ilyen k*csög emberek?
halál nyugodtan ülsz (kussban) az egyik barátoddal és valami kis rohadéknak muszáj odaszólni,hogy "büdös k*rva."
na az ilyen embereket úgy arcon csapdosnám,hogy a fal adná a másikat.
halál nyugodtan ülsz (kussban) az egyik barátoddal és valami kis rohadéknak muszáj odaszólni,hogy "büdös k*rva."
na az ilyen embereket úgy arcon csapdosnám,hogy a fal adná a másikat.
2016. augusztus 08. 17:51
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ha a butaság fájna, némelyik tagtársunk már üvöltene.
8 felhasználónak tetszik:
Fannycska999,
Phaedra,
Psyché,
Beyla,
Szandi0820,
Lil98,
Jody,
ScreamQueen
2016. augusztus 08. 18:18
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Egész nyáron nézegettem az ismerőseim strandolós-üdülős képeit facebookon, és terveztem, hogy majd én is teszek fel valami szépet, ha lejövünk végre a tengerhez. De most, hogy itt vagyunk, sem a motorcsónak-vezetésemről, sem a hajókirándulásról, sem a strandról, se semmi ilyesmiről nem posztoltam, inkább azt a képet tettem fel, amin a szállásadónk kiscicáját dajkálom. Vérbeli macskásnéni vagyok, az biztos.
2016. augusztus 08. 18:18
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Árulja már el valaki, hogy apám milyen fszom jogon kezd el rendezkedni a szobámban ameddig távol vagyok?
Megyek be a garázsba, és az emlékeim, amikre néha esténként bőgök, avagy fossá firkált könyveim a föld közepére bszva. Álljunk már meg. Én sem megyek kedvem szerint baszkurálni az ő szobájába, mert ennek meg annak nincs helye ott. Mégis mi a gci köze van hozzá, hogy mi van bent itt? Az egész ház az övé, na nehogy már ő legyen felháborodva.
Bocsi, de ez kellett.
Megyek be a garázsba, és az emlékeim, amikre néha esténként bőgök, avagy fossá firkált könyveim a föld közepére bszva. Álljunk már meg. Én sem megyek kedvem szerint baszkurálni az ő szobájába, mert ennek meg annak nincs helye ott. Mégis mi a gci köze van hozzá, hogy mi van bent itt? Az egész ház az övé, na nehogy már ő legyen felháborodva.
9 felhasználónak tetszik:
Wyrd,
Beyla,
CandUs,
Szandi0820,
Lil98,
MadHatter,
Fannycska999,
ScreamQueen,
Rose Rowan
2016. augusztus 08. 18:46
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
szétmegy a derekam, elkéne mennem dokihoz, de nem merek, viszont jelenleg egy öregasszony fizikai állapotában vagyok, vagyis ezt érzem.
anyám 10 perce ordítozik, hogy a barátom mekkora egy füves fsz, zene füleimnek.
anyám 10 perce ordítozik, hogy a barátom mekkora egy füves fsz, zene füleimnek.
Phaedra,
Beyla,
CandUs,
Szandi0820,
Lil98,
MadHatter,
Fannycska999,
ScreamQueen
2016. augusztus 08. 18:54
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A magánéletem - még jelen pillanatban is - kimerül abban, hogy olykor értelmetlenül darálom azon sorozatokat, amiket évek óta el akartam kezdeni, vagy esetleg pár évad után abbahagytam. Miután meguntam az egyiket, indítom a következőt. Szóval azt hiszem, a mai programom sem lesz más, mint 12 Monkeyst bámulni, tömni a fejembe a tojásos lecsót, miközben folyton a telefonomat nézegetem, hátha megszólal. Tegnap a nagy betűs Élet alaposan p*fán b*szott, szóval míg a normális felnőttek beb*sznak, én addig szánalmasan fekszem az ágyamban, a négy fal között (amiért hetek óta nyavalygok egyébként, ironikus) és sajnálom azt, hogy jajj, de sz*r életem van. Még van egy fél tábla csokim, amivel születésnapom alkalmával megleptem magamat. Nem hiába mondják azt, hogy a csokoládé a nő egyik legjobb barátja. Finom is, édes is, endorfint szabadít fel és soha sem késztet arra, hogy éjszakákat sírj át miatta. Ha élő személy lenne, teljesen ideális férj lehetne belőle.
CandUs,
Szandi0820,
Lil98,
Phaedra,
MadHatter,
Fannycska999,
ScreamQueen,
Rose Rowan
2016. augusztus 08. 21:04
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nézem, nézem az üzeneteimet - amikből nálam is felgyülemlett jó pár, van olyan amit még el sem olvastam - erre látom, hogy egy fiú írt nekem. A privát üzenetében azt taglalja, hogy kommentelt bíbőr legújabb meztelenkedős cikke alá, és állítása szerint férfi szemmel is "elég jó mérete" van. Nézek magam elé, hogy ő ezt most komolyan gondolta?
A szakképzésem három évéből kettőt felnőtt szakápolásban kellett töltenem. Ha tudná, hogy hány péniszt láttam már ebből kifolyólag, akkor szerintem ilyen jellegű privát üzenetet sem kaptam volna tőle. Tudom, hogy ez nem képes topik meg minden, de annyira ez ugrott be.
2016. augusztus 08. 21:08
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Itt vagyok! Egy kicsit lebarnultam, de teljesen "újjászületettem". Igaz megint, persze hogy megint esett az eső, de hát az a lényeg hogy jó volt. I love Balaton.❤❤❤
2016. augusztus 08. 21:22
Van egy barátnőm, akit még egy táborban ismertem meg x éve. Akkor még teljesen normálisan viselkedett, tök jól el tudtam hülyülni vele. Most pár napja tudatosult csak bennem, mennyire megváltozott azóta, amikor elkezdte mesélni nekem, hogy bebszott valami buliban előző este - amikor is a szülei úgy tudták, moziba ment a barátnőjével, és nála alszik.
Szóval elkezdte nekem ecsetelni, mennyit piált, kikkel smárolt, meg hogy "a Mátéval aludt, aki amúgy nem is helyes". HAHH BIATCH
Nem gondolom, hogy ennyi idősen erre szükség van. Hazudott a szüleinek. Gondolom, ha elmondta volna nekik, mi a terve aznap estére, okkal nem engedték volna el. Viszont az a nagy helyzet, hogy bármilyen nagylánynak is érzi magát, még mindig anyu, apu felel érte, ha bármi történik vele.
Szerintem nem attól lesz valaki f@sza gyerek, ha matt részegre issza magát, aztán másnap mindenkinek azzal büszkélkedik, hogy ő mennyit piált.
Néha úgy érzem, nagyon elbszott generációba születtem. TRIGGERED
Mármint nagyon remélem, nem velem van a baj.
Pedig azért én is nagyon badass vagyok ám.
Egyszer megdobtam a szomszéd házát hógolyóval.
Szóval elkezdte nekem ecsetelni, mennyit piált, kikkel smárolt, meg hogy "a Mátéval aludt, aki amúgy nem is helyes". HAHH BIATCH
Nem gondolom, hogy ennyi idősen erre szükség van. Hazudott a szüleinek. Gondolom, ha elmondta volna nekik, mi a terve aznap estére, okkal nem engedték volna el. Viszont az a nagy helyzet, hogy bármilyen nagylánynak is érzi magát, még mindig anyu, apu felel érte, ha bármi történik vele.
Szerintem nem attól lesz valaki f@sza gyerek, ha matt részegre issza magát, aztán másnap mindenkinek azzal büszkélkedik, hogy ő mennyit piált.
Néha úgy érzem, nagyon elbszott generációba születtem. TRIGGERED
Mármint nagyon remélem, nem velem van a baj.
Pedig azért én is nagyon badass vagyok ám.
Egyszer megdobtam a szomszéd házát hógolyóval.
2016. augusztus 08. 22:11
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Sosem gondoltam volna, hogy valaki pont szteritis privát üzenetben fogja a képemben tolni a farkát... :"DDD Ha tudná, hogy a látszat néha csal..
Update: Ez volt életem legbugosabb privát beszélgetése.
Nektek meg bszok visszaírni, bár időm lesz még.
Update2: loool, a gyerek, aki miatt a tavalyi nyarat végighisztiztem fent van a bzi oldalon, és kiderült, hogy kis fsza van neki.
Szóval most nagyon farkas időszak van... a nyár végével jár biztosan.
Bocsánat, krvára kivagyok most...
Update: Ez volt életem legbugosabb privát beszélgetése.
Nektek meg bszok visszaírni, bár időm lesz még.
Update2: loool, a gyerek, aki miatt a tavalyi nyarat végighisztiztem fent van a bzi oldalon, és kiderült, hogy kis fsza van neki.
Szóval most nagyon farkas időszak van... a nyár végével jár biztosan.
Bocsánat, krvára kivagyok most...
2016. augusztus 08. 23:03
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Annyira utálom magam, amikor egy bizonyos ember megkérdezi, hogy miújság, belőlem meg az összes visszafojtott agyfszom kiszakad, aztán nem győzök elnézést kérni, amiért így a nyakába zúdítottam a problémáimat. Nem szeretek panaszkodni, de ő szinte az egyetlen ember akit személyesen is ismerek és nem szarja le a fejemet magasról, mint általában mindenki, hanem próbál segíteni a maga módján.
Viszont én meg vagyok olyan fszfej, hogy képes vagyok azokon kiélni a dühkitöréseimet, akik törődnének a lelki világommal (ha már saját magamnak látszólag nem megy) és szeretnek. Miért vagyok ilyen idióta.
2016. augusztus 08. 23:10
Néha annyira el tudok szomorodni, pedig minden rendben van, hogy az borzasztó... ma is barátom vigasztalt, mikor szinte a semmiből elkezdtem sírni, mert ellepték a gondolatok a fejem. Most elég jó időszakot élek, nem vagyok egyedül, van családom, felvettek az egyetemre, de ettől függetlenül az a fránya szorongás és a félelmeim bennem vannak, és állandóan ott vannak a fejemben. Nagyon szeretném végre élvezni a dolgokat, de emiatt iszonyatosan nehéz. Már az van bennem, hogy mindjárt vége a nyárnak és jön az egyetem, ahol minden új, én pedig rettenetesen félek tőle.
Plusz ki kellene mozdulnom, mert már a városba való bemenés gondolatától irtózom. Utálom a szorongást.
2016. augusztus 09. 11:14
Ebben a pillanatban lettem túl egy kisebb szívgörcsön. Az imént jöttem rá, hogy egy olyan videóssal élek egy településen, akit tényleg nagyon kedvelek, és pár gondolata miatt már-már fel is nézek rá. És egy iskolába is jártunk, én meg nem tudtam róla. Hirtelen több kedvem lett kimenni a szabadba, hátha látom őt. Most azon morfondírozok, hogy bejelöljem-e Facebook-on, de nem merem megtenni.
Elvégre a testvérével is csak két szót beszéltem életemben, ha nem kevesebbet.
Wyrd,
Psyché,
MadHatter,
Beyla,
CandUs,
Szandi0820,
ScreamQueen,
Rose Rowan
2016. augusztus 09. 14:43
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Miért van az, hogyha dolgozni akarok, akkor nem tudok -ellenben ha nem akarok, akkor meg zaklatnak a diákszövetkezettől? A nemlétező kisf.szom is kivan, most aztán gondolhatom át 2x is, hogy elmenjek -e gólyatáborba vagy sem. Ha nem megyek, akkor tudok dolgozni és lesz pénzem -mert most fogok egészségügyi kiskönyvet csináltatni, ami szintén nem két fillér-, ha meg nem megyek, akkor nem sok embert fogok ismerni. Ahhhhhh
2016. augusztus 09. 17:56
Utálom ezt a várost, de mikor meglátom a "Ne kocsikázz a járdán!" táblát, mindig elkap a röhögőgörcs.
Nem mellesleg most jöttem az Orlando-s és Justin-os cikkektől, hát sírok.
Nem mellesleg most jöttem az Orlando-s és Justin-os cikkektől, hát sírok.
2016. augusztus 09. 19:34
Legújabb: Anyám állítása szerint, az én hibám, hogy pattanás nőtt az orra hegyére.
Ne is kérdezzétek!
Ne is kérdezzétek!
2016. augusztus 09. 21:05
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
az anyámékkal való nyaralás egyszerűen fantasztikus, kábé minden szaron veszekszünk, ráadásul nem gyújthatok rá apám miatt, mert megérezné rajtam.
ráadásul ma egésznap egy zámbó jimmy dal járt a fejemben, de nem tudom melyik.
ez nem hagy nyugodni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.