Igazából kezdem unni, hogy mindenki belepofázik az életembe.
Valószínűleg velem van a baj, mert nem egy ember mondta el, hogy meg kéne változnom, de ha én így érzem jól magam, akkor nyilván nem fogok egy pár ember kedvéért gyökeresen megváltozni. Elhiszem én, hogy vannak idegesítő dolgaim, meg még emellett rengeteg dolog van, amiért utálni lehet, de azért örülnék, ha nem az ország másik feléről próbálná megmondani pár ember, hogy mekkora egy szr vagyok. Én sem küldök senkinek olyan üzenetet, amiben leírom, hogy egy senki és nem jó semmi, amit csinál, cserébe viszont én is elvárnám, hogy én se kapjak.

Nem mondom, hogy szíven talált, de azért álljon már meg a menet! Kezdjük ott, hogy amit ide vagy éppen más közösségi oldalakra kiírok, az édeskevés. Nem tudtok semmit rólam, nem tudjátok, hogy néha milyen nagy szrban vagyok, nem tudjátok, miket teszek, nem tudjátok, kikkel barátkozom a való életben, nem tudjátok, hogyan érintenek a dolgok, egyedül annyit tudtok (ha tudtok), hogy mi a nevem, hol lakok és miket szeretek. Ez nem ismerés, úgyhogy nem kérek több olyan üzenetet, aminek ennyi a lényege: "Szia, figyelj, ismerlek és tudom, hogy ez nem jó neked, mert ez, meg az lesz a következménye." Hagyjatok már békén! Majd én eldöntöm, hogy nekem mi a jó és mi nem. Majd én eldöntöm, hogy mit csinálok, mert ez az én életem, és hiába vagyok fiatal, nem szólhat bele senki sem. Makacs vagyok, ezt néhány ember nagyon jól tudja. Nem fogok hallgatni senkire, főleg olyanra nem, aki ismétlem, az ország másik feléről próbál tanácsot adni, mert ő ismer. Hagyjatok pofára esni és utána hagyjatok felállni. Ilyen egyszerű. Már nem vágyom az elfogadásra, tartsatok furának vagy éppen hülyének, nem érdekel. Hagyjátok, hogy úgy éljem az életem, ahogy én szeretném!
Azt hallgatom, ami nekem tetszik, úgy öltözködöm, ahogy nekem tetszik, úgy viselkedem, ahogy jónak látom, oda csináltatok piercinget, ahova én szeretnék, mert ez az én testem és az én életem, és én döntöm el, hogy mit csinálok velük. Úgyhogy ennyit erről, ne akarjatok megváltoztatni, mert úgysem fog sikerülni.