Ma elmentünk a családdal, és a barátokkal egy vendéglőbe beszélgetni, meg ilyen halandó dolgokat csinálni. A teraszra ültünk ki, mert igen szép idő volt, és bent elég nagy volt a tömeg. Mosolyogtam egyet azon, hogy minden asztalra ki volt készítve egy szúnyogok elleni spray. Ez tök rendes az étteremtől!
A másik mai felháborodásom, habár ez nem a németekhez kapcsolódik.
Megyek az utcán, és szembe jön velem egy lány. Nagyjából 5-7 évesnek tippeltem. A kezében persze ott az ájfon, a haja be van fonva, ahogy a tumblr azt előírja, ki volt kenve, mint olcsó János a nevenapján, a rövidnadrágja inkább egy magasderekú tangával volt egyenlő, crop top volt rajta, szép, köldökig kivágott (habár az egész póló nem ért le addig) a lábán is ott a legtrendibb Adidas (az a fehér-fekete, tudjátok, a menő) és a nyakán is ott volt a choker. Mivel a fal tövében mentem, nem igen tudtam lehúzodni, ezt azért hozzátenném. A kiscsaj majdnem fellök, és olyat odaszólt, hogy azt hittem, hogy lekeverek neki egyet visszakézből. (,, B***d p*csán a k*rva any*dat [igen, ezt sem engedi elküldeni] te f*szsz*pó r*banc! Takarodj apád f*szára!" Milyen kedves. ) Ezt nagyjából 6 (! HAT! ) évesen. Ha én, ennyi időssen ilyet mondtam volna, apám akkora sallert adott volna, hogy a fal adja a másodikat, az ajtó pedig a harmadikat! Nagyjából 2,5-szer vagyok nála ,,öregebb" és legalább legalább 3 fejjel magasabb is. Ha lekeverek neki egyet, neki állt volna följebb, nem?! (Azt meg hozzá se teszem, hogy amikor én vettem föl régen ,,nyakörvet" a menő gyerekek kiröhögtek, hogy csak nem kutyának képzelem magam? (Igaz, nekem bársonyból van ez az izém) Erre ma minden lány ilyen izéval a nyakán rohangál, s mi több, mindenki kuytyának érzi magát [ tudjátok, az a snapchates sz*r] {persze, ha valaki használja, a világért ne vegye magára, mindenki tudja, hogy értem.}) MI A FRANC VAN A MAI GYEREKEKKEL??!

14 felhasználónak tetszik: