miregondoltokmost?
2016. július 18. 21:56
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Annyira kibuktam az aktuális kis celeb-botrányon. Na nem azért, mert izgat Taylor és Kanye nézeteltérése, hanem azért, mert az emberek ennyit képesek foglalkozni vele. Európa hullik darabjaira, már egy hete különféle vérengzésekről hallani csak a híradóban, és akkor egy csomóan képesek vitákba bocsátkozni ilyen piszlicsáré dolgokon, mint celebek sz.rkavarása. Mondjuk ja, végülis erre jó a média - elvonja a nép figyelmét a fontosabb, valódibb problémákról.
9 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
Beyla,
Szandi0820,
CandUs,
ilus1996,
Genevieve,
kaliforhnia,
Jolie_77,
MadHatter
2016. július 18. 22:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (disco queen @ 2016.07.18. 21:48)
Kedves Mindenki!
Most valószínűleg meg fogtok utálni vagy nem is tudom. Nem ellenetek szól, nem is a Starity ellen, csak úgy általános vélemény. Ahogy az utóbbi időben elnéztem, eléggé nagy lázongás megy itt a cikkek terén. Én is szeretem a hosszabb, értelmes cikkeket, ami valami újat tud számomra mondani, tanulhatok belőle, de az ilyen cikkeket nem egy sztárokkal foglalkozó oldaltól várom el, hanem a témáknak megfelelőktől. Emellett pedig én veszem sértésnek, amikor a 10-15 éves fiatalok fikázásáról lesz szó. Nem tartozom a korosztályukba, de véleményem szerint senki sem olyan, nem ugyanaz az érdeklődési köre, mint mikor jó pár évvel fiatalabb volt. Majd ők is megkomolyodnak előbb-utóbb, ezért nem szabadna lenézni őket. Személy szerint én is fogom a fejem a 10-12 éves énemen, de igazából akkor is önmagam voltam, azóta változtam, műveltebb / olvasottabb lettem és még szeretnék lenni. 30 / 40 évesen is teljesen mások leszünk, a kor változtat minket, így szerintem valakit lenézni a kora és az érdeklődési köre miatt nem lenne szabad. Így is folyton hirdetitek itt, hogy nem szabad kiközösíteni / megalázni másokat.
Remélem senki sem veszi sértésnek, egyéni vélemény, mindenki azt kezd ezzel, amit szeretne.
(Félreértés elkerülése végett ezt nem azért írtam, hogy vitát szítsak, vagy bárki összekapjon, csak ez már egy ideje bennem volt. )
Most valószínűleg meg fogtok utálni vagy nem is tudom. Nem ellenetek szól, nem is a Starity ellen, csak úgy általános vélemény. Ahogy az utóbbi időben elnéztem, eléggé nagy lázongás megy itt a cikkek terén. Én is szeretem a hosszabb, értelmes cikkeket, ami valami újat tud számomra mondani, tanulhatok belőle, de az ilyen cikkeket nem egy sztárokkal foglalkozó oldaltól várom el, hanem a témáknak megfelelőktől. Emellett pedig én veszem sértésnek, amikor a 10-15 éves fiatalok fikázásáról lesz szó. Nem tartozom a korosztályukba, de véleményem szerint senki sem olyan, nem ugyanaz az érdeklődési köre, mint mikor jó pár évvel fiatalabb volt. Majd ők is megkomolyodnak előbb-utóbb, ezért nem szabadna lenézni őket. Személy szerint én is fogom a fejem a 10-12 éves énemen, de igazából akkor is önmagam voltam, azóta változtam, műveltebb / olvasottabb lettem és még szeretnék lenni. 30 / 40 évesen is teljesen mások leszünk, a kor változtat minket, így szerintem valakit lenézni a kora és az érdeklődési köre miatt nem lenne szabad. Így is folyton hirdetitek itt, hogy nem szabad kiközösíteni / megalázni másokat.
Remélem senki sem veszi sértésnek, egyéni vélemény, mindenki azt kezd ezzel, amit szeretne.
(Félreértés elkerülése végett ezt nem azért írtam, hogy vitát szítsak, vagy bárki összekapjon, csak ez már egy ideje bennem volt. )
Ha én rám céloztál ezzel kapcsolatban (szerintem én írtam indulatosan a mai fiatalokról), nem akartam senkit sem egy kalap alá venni, de erre mondják azt, hogy kinek nem inge nem veszi magára. Kivételek mindig voltak, mindig is lesznek, és az előző profilom alatt el sem hinnéd, hogy milyen cikkeket engedtek publikálni. Írtam a drog típusokról komolyabban, sőt mi több cikket rittyentettem az egyik biológia tételemből, a klónozásból is, és, ha elolvasod a hozzászólásokat, volt aki tényleg értékelte. Csakhogy néhány kiemelkedőt említsek, aztán majd még eszembe jut, hogy mikről firkáltam ide unalmamban. Evidens, hogy egy bulvároldal, de ha nem akarnak ilyen cikkeket, akkor szüntessék meg az életviteli rovatot és akkor hőbörgés sem lesz. Engem baromira zavar, mert életviteli cikket tőlem soha semmilyen körülmények között nem utasítottak el. A 12 jel, hogy szerelmes vagy típusú irományoktól meg egyszerűen hányni tudok, annyira közhelyesek és sablonosak. Én pl. sokszor azért írok cikket, mert egy részről szeretek írni, más részről pedig szeretek új dolgokat megismertetni másokkal. Régen ez pedig nem volt akadály, sőt maguk Courtneyyék biztattak minden tagot, hogyha életviteli rovatba is, de bátran írjunk cikkeket. Csakhogy említsek egy példát miért is általánosítottam a 10-15 évesekkel kapcsolatban, nézd meg, hogy a mai Taylor Swift kontra Kardashian cikkhez mennyi hozzászólás érkezett és hasonlítsd össze habibi Broadwayes szösszenetével! A színvonaltalanságra van igény, és hiába is próbálok én magam is emelni a színvonalon, nem engedik. Azért megkérdezném egyszer kedves Freeze-től, hogy mi alapján döntik el mi kerülhet ki és mi nem. Ugyanis minap került ki történelmi cikk, akkor az enyém miért nem férhetett bele? Nem a holokausztról és a rasszizmusról írtam, hanem a relativitáselméletről és egy feltételezhető időutazott harangról.
2016. július 18. 22:45
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.07.18. 22:21)
Ha én rám céloztál ezzel kapcsolatban (szerintem én írtam indulatosan a mai fiatalokról), nem akartam senkit sem egy kalap alá venni, de erre mondják azt, hogy kinek nem inge nem veszi magára. Kivételek mindig voltak, mindig is lesznek, és az előző profilom alatt el sem hinnéd, hogy milyen cikkeket engedtek publikálni. Írtam a drog típusokról komolyabban, sőt mi több cikket rittyentettem az egyik biológia tételemből, a klónozásból is, és, ha elolvasod a hozzászólásokat, volt aki tényleg értékelte. Csakhogy néhány kiemelkedőt említsek, aztán majd még eszembe jut, hogy mikről firkáltam ide unalmamban. Evidens, hogy egy bulvároldal, de ha nem akarnak ilyen cikkeket, akkor szüntessék meg az életviteli rovatot és akkor hőbörgés sem lesz. Engem baromira zavar, mert életviteli cikket tőlem soha semmilyen körülmények között nem utasítottak el. A 12 jel, hogy szerelmes vagy típusú irományoktól meg egyszerűen hányni tudok, annyira közhelyesek és sablonosak. Én pl. sokszor azért írok cikket, mert egy részről szeretek írni, más részről pedig szeretek új dolgokat megismertetni másokkal. Régen ez pedig nem volt akadály, sőt maguk Courtneyyék biztattak minden tagot, hogyha életviteli rovatba is, de bátran írjunk cikkeket. Csakhogy említsek egy példát miért is általánosítottam a 10-15 évesekkel kapcsolatban, nézd meg, hogy a mai Taylor Swift kontra Kardashian cikkhez mennyi hozzászólás érkezett és hasonlítsd össze habibi Broadwayes szösszenetével! A színvonaltalanságra van igény, és hiába is próbálok én magam is emelni a színvonalon, nem engedik. Azért megkérdezném egyszer kedves Freeze-től, hogy mi alapján döntik el mi kerülhet ki és mi nem. Ugyanis minap került ki történelmi cikk, akkor az enyém miért nem férhetett bele? Nem a holokausztról és a rasszizmusról írtam, hanem a relativitáselméletről és egy feltételezhető időutazott harangról. 
Nem feltétlen rád, több tagnál is látom igazából. Igen, tény és való, hogy kivételek voltak és lesznek, de több kivétel is egy idő után újabb csoportot fog alkotni, akiknél lehet általánosítani. Mindkét cikket elolvastam már, és ne értsd félre, nem az ellen vagyok, hogy legyenek pársoros, semmiről nem szóló, hírnek nem is nevezhető dolgot, hanem sajnos Ti is annyi kört futottak már ezekkel, de valahogy nem értek célt. Habibi cikke sem volt rossz, személy szerint én nem tudtam arról a két színészről, hogy ilyen előadásokban is szerepelnek, pedig mindkettejüket ismerem. Szerintem az a probléma, hogy vannak most tudod azok a cikkek, amiket Ti sem élveztek, és vannak a hosszabbak, amiket Ti írnátok, de a kettő között akkora szakadék van és nincs átmenet. Véleményem szerint ezt az átmenet kéne megtalálni és szépen lassan kéne bővíteni ezt, hogy a végén aztán a Te cikked is kikerüljön. (Mellékesen azt is elolvastam.) Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, de én a Tayloros cikket is elolvastam, hozzá is szóltam és igazából egész nap ezen nevettem. Igazából, magamból kiindulva tudom, hogy a dolgok nem mindig fekete-fehérek. Én elolvasom a Tayloros cikket, nevetek rajta, hogy hogyan járt szegény nő, közben viszont ugyanúgy érdekelnek más dolgok. Ezért nem jó általánosítani. Számomra az élet mindig ezt bizonyítja be, ahogy egyre jobban megismerem az embereket.
(Nem tudom mennyire érthető, a végén már fejből próbáltam reagálgatni, szóval elnézést, ha eltértem volna egy picit a tárgytól.
2016. július 18. 23:20
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Imádtam a Rockmaratont.
Leginkább a Megadeth koncert tetszett.
Leginkább a Megadeth koncert tetszett.
2016. július 18. 23:29
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Ahogy már többször is leírtam a fórumban, szociális gondozó és ápolónak tanulok, nekünk 4 hetes nyári gyakorlatunk volt egy szociális otthonban. Az eddigi 2 év során egyszer sem pelenkáztam, fürdetni is csak ritkán fürdettem, így nagyon féltem. Ugyan tavaly is volt, de akkor a fennjárós részlegen voltam. És sikerült az ami az évek során nem, megszerettem a szakmám. Bár a tisztázás még mindig nem a kedvencem, de már azt is szívesen csinálom. Nagyon sajnálom hogy vége, mert rengeteget fejlődtem ebben az időben, büszke vagyok magamra hogy sikerült legyőzni a korlátaimat.
2016. július 18. 23:35
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (disco queen @ 2016.07.18. 22:45)
Nem feltétlen rád, több tagnál is látom igazából. Igen, tény és való, hogy kivételek voltak és lesznek, de több kivétel is egy idő után újabb csoportot fog alkotni, akiknél lehet általánosítani. Mindkét cikket elolvastam már, és ne értsd félre, nem az ellen vagyok, hogy legyenek pársoros, semmiről nem szóló, hírnek nem is nevezhető dolgot, hanem sajnos Ti is annyi kört futottak már ezekkel, de valahogy nem értek célt. Habibi cikke sem volt rossz, személy szerint én nem tudtam arról a két színészről, hogy ilyen előadásokban is szerepelnek, pedig mindkettejüket ismerem. Szerintem az a probléma, hogy vannak most tudod azok a cikkek, amiket Ti sem élveztek, és vannak a hosszabbak, amiket Ti írnátok, de a kettő között akkora szakadék van és nincs átmenet. Véleményem szerint ezt az átmenet kéne megtalálni és szépen lassan kéne bővíteni ezt, hogy a végén aztán a Te cikked is kikerüljön. (Mellékesen azt is elolvastam.) Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, de én a Tayloros cikket is elolvastam, hozzá is szóltam és igazából egész nap ezen nevettem. Igazából, magamból kiindulva tudom, hogy a dolgok nem mindig fekete-fehérek. Én elolvasom a Tayloros cikket, nevetek rajta, hogy hogyan járt szegény nő, közben viszont ugyanúgy érdekelnek más dolgok. Ezért nem jó általánosítani. Számomra az élet mindig ezt bizonyítja be, ahogy egyre jobban megismerem az embereket.
(Nem tudom mennyire érthető, a végén már fejből próbáltam reagálgatni, szóval elnézést, ha eltértem volna egy picit a tárgytól.
)
Oh, én most nem akarok semmilyen zendülést kirobbantani, mondjuk múltkor sem akartam, csak úgy általánosan hőbörgök, hogy nem kerülhetett ki. Nem tartom jogosnak semmilyen formában sem. Glamster pár napja írt hosszú (hosszabb, mint az enyém) történelmi cikket bizonyos "véletlenekről". Tehát az kikerülhet, mert történetesen moderátor-hírmoderátor írta? Az enyém összesen három oldal lett képekkel együtt, tehát még a legjobb jóindulattal sem tudom hosszúnak nevezni. Pont, hogy az általad említett átmenetre igyekeztem törekedni, arról nem is beszélve, hogy a relativitáselméletről még ötször ennyit tudnék regélni, mint az egész cikkem összességében. Értem, hogy mire gondolsz, illetve hogy mire szeretnél kilyukadni, és az általánosítás rossz szokásom, függetlenül attól, hogy a szakmámban gyakran vesznek engem is egy kalap alá. Én is el szoktam olvasgatni a kikerült cikkeket, kommentelni is szoktam, de valami eszméletlen, hogy a Swift kontra Kardashian cikkhez mennyien írtak, kommenteltek, vitáznak és érvelnek.
2016. július 18. 23:51
|
|
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.07.18. 23:35)
Oh, én most nem akarok semmilyen zendülést kirobbantani, mondjuk múltkor sem akartam, csak úgy általánosan hőbörgök, hogy nem kerülhetett ki. Nem tartom jogosnak semmilyen formában sem. Glamster pár napja írt hosszú (hosszabb, mint az enyém) történelmi cikket bizonyos "véletlenekről". Tehát az kikerülhet, mert történetesen moderátor-hírmoderátor írta? Az enyém összesen három oldal lett képekkel együtt, tehát még a legjobb jóindulattal sem tudom hosszúnak nevezni. Pont, hogy az általad említett átmenetre igyekeztem törekedni, arról nem is beszélve, hogy a relativitáselméletről még ötször ennyit tudnék regélni, mint az egész cikkem összességében. Értem, hogy mire gondolsz, illetve hogy mire szeretnél kilyukadni, és az általánosítás rossz szokásom, függetlenül attól, hogy a szakmámban gyakran vesznek engem is egy kalap alá. Én is el szoktam olvasgatni a kikerült cikkeket, kommentelni is szoktam, de valami eszméletlen, hogy a Swift kontra Kardashian cikkhez mennyien írtak, kommenteltek, vitáznak és érvelnek.
Pedig az egész cikk szubjektív, Taylor Swiftet ócsárolja kb. még egyszer akkora terjedelemben, mint az amit visszadobtak tőlem. Úgyhogy a vak is látja, hogy itt már rég nem a cikkek hosszúságáról van szó, hanem a polgárpukkasztásról. Jelenleg Swift a média mumusa, az akit k*rvázni, r*banozni és gyűlölni kell. Az oldal szerkesztősége pedig ezt használja ki, és konkrétan lehetőséget biztosít Taylor Swift ócsárlására. Nem gondoltam, hogy a Starity még lejjebb tud süllyedni. Most már csak az a lényeg, hogy hányan kattintanak a cikkre és hogy minél többen kommentáljanak, még ha primitíven is teszik. Már én is kezdem belátni, hogy ez az oldal maga a híg f*s. Hetek óta gondolkodok azon, hogy talán blogot kéne indítanom és oda azt publikálok amit csak akarok.
Sajnos ez így van, hogy tudod vannak azok a bizonyos előnyök másokkal szemben. Igen, azt én is néztem, hogy nagyon sokan, nagyon hosszan fejtették ki a véleményüket ebben az ügyben. Mint ahogy Te is szoktad írni, az embereket a drámák, a cirkusz mindig is jobban érdekelte, mint bármi más. Sajnos úgy érzem, hogy itt már nem lehet semmit tenni, max. más oldalakon keresheted az ilyen cikkeket. Nem is lenne rossz ötlet, és valószínűleg lenne utána érdeklődés, már csak ha innen nézzük a dolgokat.
2016. július 19. 00:31
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Mikor jó kedvemben feljövök ide, de meglátom az előző hozzászólásokat:
2016. július 19. 00:57
Aludjak vagy ne aludjak? - ez itt a kérdés.
Feleslegesnek találom hogy aludjak, mert mire elalszom már csak 5 órám marad aludni, vagy kevesebb (yup, hatkor kelek). Viszont az a baj, hogy semmi jó nincs a TV-ben és lusta vagyok neten keresni és berakni valami jó filmet/sorozatot. Illetve úgy is tudom, hogy három körül be fogok ájulni mert ma (vagyis tegnap, hétfőn) sem aludtam túl sokat, és akkor már csak három órám marad... Így akkor jobb lenne aludni inkább 5 órát, mint 3-at... Ezen kívül, ha nem alszok semmit, már előre látom, hogy holnap (vagyis ma mert már kedd van xd) hulla fáradt leszek 8kor elmegyek itthonról este 8ig tuti nem esz haza a fene.
De nem is vagyok álmos...
Ahj, az élet nagy kérdései
Feleslegesnek találom hogy aludjak, mert mire elalszom már csak 5 órám marad aludni, vagy kevesebb (yup, hatkor kelek). Viszont az a baj, hogy semmi jó nincs a TV-ben és lusta vagyok neten keresni és berakni valami jó filmet/sorozatot. Illetve úgy is tudom, hogy három körül be fogok ájulni mert ma (vagyis tegnap, hétfőn) sem aludtam túl sokat, és akkor már csak három órám marad... Így akkor jobb lenne aludni inkább 5 órát, mint 3-at... Ezen kívül, ha nem alszok semmit, már előre látom, hogy holnap (vagyis ma mert már kedd van xd) hulla fáradt leszek 8kor elmegyek itthonról este 8ig tuti nem esz haza a fene.
De nem is vagyok álmos...
Ahj, az élet nagy kérdései
2016. július 19. 04:08
Megint nosztalgiapartit tartok, vagyis valami olyasmit. Nagy örömömre visszatért a Good Charlotte, és az új cuccaikat hallgatom. 13 évesen életem szerelmei voltak a Madden ikrek. És mikor úgy érzem, mintha tegnap lettem volna 13 éves, de realizálódik bennem, hogy egy 20 éves vénlány vagyok, majd kiakadok, mindössze annyit tudok tenni, hogy tányérnagyságú szemekkel nézek a semmibe azon merengve, hogy telhet el ilyen gyorsan ilyen sok idő...
Ez valahogy olyan érzés, hogy egyszerre akarok örömömben full hangerőn hallgatva a számaikat ugrálni, mint egy visszamaradott és megtébolyult selyemmajom, viszont az idő gyors eltelése miatti sokk miatt a sarokban, magzatpózba vágni magam és újságpapírokkal beborítva, kifejezéstelen arccal bámulni a külvilágra az idők végezetéig.
de ezt röviden úgy is ki lehet fejezni, hogy jé gúdsárlottot hallgatok, de öreg vagyok lol
Ez valahogy olyan érzés, hogy egyszerre akarok örömömben full hangerőn hallgatva a számaikat ugrálni, mint egy visszamaradott és megtébolyult selyemmajom, viszont az idő gyors eltelése miatti sokk miatt a sarokban, magzatpózba vágni magam és újságpapírokkal beborítva, kifejezéstelen arccal bámulni a külvilágra az idők végezetéig.
de ezt röviden úgy is ki lehet fejezni, hogy jé gúdsárlottot hallgatok, de öreg vagyok lol
2016. július 19. 09:49
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.07.18. 21:08)
Hitler idő gépe - a Di Glocke projekt. Ha valakit érdekel egy misztikus sztori, akkor csalódni nem fog. Amíg az Ősi idegeneket nem kezdtem el nézni, addig nem is hallottam róla. Felettébb különös, érdekes téma, engem teljesen megfogott. Ízlésesen taggeltem a képeket, szóval ne ijedjetek meg. 
Ez szerintem nagyon jól meglett írva, nem értem, miért nem fogadták el a cikket. Pedig szerintem ez igen is érdekes, ismeretterjesztő téma, amiről én például még nem hallottam. Amúgy erről jut eszembe,hogy a bátyám éppen szombaton beszélt (mikor kocsikáztunk 2 órát, mert a másik bátyámnak valami gondja lett a kocsijával Pest fele) az 51-es körzetről, ahol mindenféle kísérleteket hajtanak végre Amerikában ,de nagyon titkos, meg se lehet közelíteni a helyszínt, le van zárva. Ha valaki mégis megmerészeli, azt lelövik. Nem tudom ,hogy erről hallottál-e erről, de az biztos, hogy sok mindent hallgatnak el a média elől.
Gratulálok ehhez a cikkhez, eléggé sajnálatos, hogy nem tudták értékelni és publikussá tenni.
A fórumhoz hozzászólva én kifejezetten felháborodtam a minap, hogy arról olvastam ,hogy az Olimpiáról nem csak az orosz atlétákat, hanem az egész küldöttségüket kizárhatják, mert sok a dopping vétségük. Ugye én nagy sport/olimpiai bolond vagyok.
Viszont amúgy joggal vettül fel a kérdés, ha Oroszországot ennyire könnyen átejthetik ,akkor az amcsikat miért nem ejtik ugyan így? Nekem ne mesélje be senki ,hogy az amerikaiak tisztán nyertek meg eddig minden olimpiai érmüket. Sőt, sok sport fórumozó szerint ők nagyon is sokat doppingolnak. Én értem ,hogy Amerika a nagy fejes, hogy nélkülük órási bevétel hiánya lenne, de könyörgöm: az egyik országot megszívatják, a másik meg vígan élhet a babérjaikon. Csak remélni tudom ,hogy nem fog valóban megtörténni, mert amúgy sok más országgal is tehetnék ezt ,hogy kizárják.
2016. július 19. 20:10
|
Beylacarter |
|
Idézet (ilus1996 @ 2016.07.19. 09:49)
Ez szerintem nagyon jól meglett írva, nem értem, miért nem fogadták el a cikket. Pedig szerintem ez igen is érdekes, ismeretterjesztő téma, amiről én például még nem hallottam. Amúgy erről jut eszembe,hogy a bátyám éppen szombaton beszélt (mikor kocsikáztunk 2 órát, mert a másik bátyámnak valami gondja lett a kocsijával Pest fele) az 51-es körzetről, ahol mindenféle kísérleteket hajtanak végre Amerikában ,de nagyon titkos, meg se lehet közelíteni a helyszínt, le van zárva. Ha valaki mégis megmerészeli, azt lelövik. Nem tudom ,hogy erről hallottál-e erről, de az biztos, hogy sok mindent hallgatnak el a média elől.
Az 51-es körzetről is nagyon sokat olvastam, az egyik kedvenc témaköröm, főleg, hogy pletykálnak durva dolgokat is. Sokan azt mondják, hogy idegen, földönkívüli technológiával kísérleteznek, de a genetikai manipuláció sem kizárható. Erről is szerettem volna cikket írni - az elmúlt ötven évben az 51-es körzetet körülvevő 100 kilométeres sugárban, számtalan eltorzult, "UFO"-nak titulált holttestet találtak, amit sokan visszavezetnek arra, hogy elég durva genetikai kísérletezések folyhatnak arrafelé. Egyszer néztem egy interjút egy volt CIA tisztről, aki erről próbált beszélni, de olyan titoktartási szerződést kellett aláírnia, hogy tulajdonképpen semmi biztosat nem tudott mondani és minden egyes mondatában ködösített. Érdekes. Egyszer azért szeretnék betekintést nyerni az 51-es körzet titkaiba, hogy tényleg annyira embertelen dolgokat művelhetnek ott?
On:
El akarok menni megfürdeni, vacsorázni is kéne valamit és szerintem lefekszek, mert elég rosszul érzem magamat. Éjszaka a bal oldalamon feküdtem (ugye a jobbon még nem tudok) és csak a törzsemmel fordultam a hátamra, szóval sikerült elég nyakatekert pózt felvenni. Nos, a frissen felvarrt vesém szerintem még nem varratosodott eléggé, így arra ébredtem fel, mintha a jobb törzsemet valaki le akarná szakítani a helyéről. Pluszban tegnap elhozták a szüleim a mamám pár hetes cicáját, annyira magam alatt vagyok lelkileg, úgy gondolták, hogy a kiscica talán fel tudna vidítani. Sikerült is, egész este elvoltam vele, de ma megállapította az állatorvos, hogy macskanáthája van. Vissza kellett vinni a mamámhoz nehogy a másik három saját macskánk elkapja. Bánatos vagyok, és olyan cuki volt.
2016. július 19. 20:16
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
Egész nap azon kattog az agyam, hogy mindent letöröljek-e a profilomról, aztán megváltoztassam-e a jelszavam olyanra, amire sosem emlékeznék, majd szétosztogassam-e az adatlapjaim és adjak-e néhány tagnak más elérhetőséget, vagy maradjak, hogy napi szinten megegyek egy pár dekányi ideget, amiből amúgy is jut bőségesen?
...hosszú mondat lett.
...hosszú mondat lett.
2016. július 19. 20:32
Idézet (Beyla @ 2016.07.18. 21:08)
Hitler idő gépe - a Di Glocke projekt. Ha valakit érdekel egy misztikus sztori, akkor csalódni nem fog. Amíg az Ősi idegeneket nem kezdtem el nézni, addig nem is hallottam róla. Felettébb különös, érdekes téma, engem teljesen megfogott. Ízlésesen taggeltem a képeket, szóval ne ijedjetek meg. 
Sok könyvet, és cikket olvastam már náci kísérletekről, ez számomra mégis új volt. Érdekes volt olvasni, szerintem bőven belefért volna az Életvitel rovatba, de ezt nem kezdem újra, egyszer már ki lett tárgyalva...
Nekem erről Dean R. Koontz egyik könyve jutott eszembe, ott is a nácik föltaláltak egy időutazó gépet, és azzal akarták megnyerni a háborút. Lehet a kedves író innen vette az ihletet.
On: Rég nevettem már ennyit, mint ma, jól is esett, mert az utóbbi időben iszonyú stresszes voltam. Remélem most már hamarosan vége lesz ennek a rémálomnak, mert nem sokáig fogom bírni ezt így.
2016. július 19. 20:34
Baretokat kereek!!! Aki nem szeretne velem ismerkedni azirhst nugodtan ihat nejem.
2016. július 19. 21:47
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
ma a nap nagy részét guns n' rosest bömböltetve töltöttem a sötét szobámban, a plüssunikornisom és a macskám társaságában. aztán átjött barátom, akivel meg összevesztünk, mert nem akart velem monopolyzni, szóval nekiálltam egyedül.
2016. július 19. 22:49
Nem most kéne elcsesznem, mikor megszeretett. A kib.szott féltékenységem, a rohadt a gondolataim és a türelmetlenségem a sírba visznek. Imádok vele beszélni, imádom az egész lényét, de a féltékenységem miatt persze megmondtam neki, hogy elmehet az egyik a barátnője a büdös p.csába, mert meg akarja csókolni azt az embert, aki kb a legtöbbet jelenti nekem. Basszus, gondlkodnom kéne, sokat.
2016. július 19. 23:31
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
facebookon már minden második bejegyzés kommentjeiben avokádókat látok, meg random indexcikkekben is. legalább megihletődtünk
amúgy most kivagyok h egyes srácok milyen könnyen elcsábítanak bármilyen lányt apuci pénzéből... azt hittem ennél értelmesebbek az emberek? deneeeem?
amúgy most kivagyok h egyes srácok milyen könnyen elcsábítanak bármilyen lányt apuci pénzéből... azt hittem ennél értelmesebbek az emberek? deneeeem?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.