miregondoltokmost?
2016. július 13. 00:31
Már félálomban voltam, amikor az előbb egyszer csak azt hallom, hogy az öcsém kiabál nekem a túlsó szobából, hogy jöjjek már gyorsan.. El nem találtam volna, hogy a mi a fenét akar ilyenkor, de aztán ahogy kiléptem az ajtómon egyből nyilvánvalóvá vált a dolog. A hátsó szobából - amit senki sem használ - 2 villogó szem tárult elém, majd amikor megindultam felé, gyors kereste is a kiutat, csak a függönytől nem jött össze neki.
Hát a drágalátos Árnyéknak elnevezett kandúr cicánk (igazából nem a miénk, szerintünk nincs gazdája, ezért mi etetjük akárhányszor úgy dönt, hogy megjelenik a kertünkben, de a részéről ennyiben ki is merül a dolog, mert elég távolságtartó sajnos) a garázstetőt felhasználva felugrott az emeleti ablakpárkányra, kirágta a szúnyoghálót, és bemászott rajta, nem tudni milyen indítatásból.
Majd miután "kimenekült", elheveredett pár percre a párkányon, és rendes imádnivaló büszkeség sugárzott róla; van egy olyan érzésem, hogy reggel ha anyu megtudja, ő nem fogja annyira cukinak tartani.
Sikeresen ki is ment az álom a szememből, szóval ezúton is köszönöm Árnyék.
2016. július 13. 03:49
Nyáron mindig abban a kórban szenvedek, hogy egyszer a sok fáradalom után kidőlök, és alszok másnap délutánig, de emiatt a szervezetem vámpírnak képzeli magát, ami abban mutatkozik meg, hogy éjszakánként ébren vagyok, aztán a fél napot átalszom.
De ma valami csodával határos módon, éjfél előtt álmos lettem. És el is aludhattam volna, és emberi időben felkelhettem volna. De neem, mert
kánikula: helószia rég láttalak, hiányoztam
én: NEM
igen, ez a fáradtságnak az a pontja, mikor fiktív beszélgetéseket találok ki saját magam és a dögmeleg között
és az is megnehezíti a dolgom, hogy takaró nélkül nem tudok aludni, különben a szörnyek megennék a lábamat. *sóhaj*
De ma valami csodával határos módon, éjfél előtt álmos lettem. És el is aludhattam volna, és emberi időben felkelhettem volna. De neem, mert
kánikula: helószia rég láttalak, hiányoztam
én: NEM
igen, ez a fáradtságnak az a pontja, mikor fiktív beszélgetéseket találok ki saját magam és a dögmeleg között
és az is megnehezíti a dolgom, hogy takaró nélkül nem tudok aludni, különben a szörnyek megennék a lábamat. *sóhaj*
8 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Phaedra,
CandUs,
Beyla,
LaDySmIth,
Fannycska999,
MadHatter,
ilus1996
2016. július 13. 03:58
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (Phaedra @ 2016.07.13. 03:15)
Hajnalonként csak nekem dobódik fel állandóan ez az 502-es gétvéj error? 
Nem csak nálad, hajnali háromkor mindig olyan pontosan megjelenik, hogy órát lehetne állítani hozzá.
On: Hát persze, hogy mikor nem tud Szandi aludni? Naná, hogy akkor, amikor bomba formában kellene lennie.
2016. július 13. 06:51
Ez most fájt. Ez most tényleg, nagyon, nagyon fájt.
2016. július 13. 09:08
Már megint elgondolkodtam azon, hogy mire gondolhatnak a tagok, amikor meglátják a felhasználó nevem...
2016. július 13. 09:27
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Túl vagyok az első éjszakán, amikor úgy alszok, hogy a babagyűjteményem a szobámban van.
Nos, a Toy Story 3 része és egy Annabelle elég volt ahhoz, hogy azon fossak egész éjszaka, hogy életre kelnek...
De túléltem, szóval remélem hozzászokok pár napon belül.
Nos, a Toy Story 3 része és egy Annabelle elég volt ahhoz, hogy azon fossak egész éjszaka, hogy életre kelnek...
De túléltem, szóval remélem hozzászokok pár napon belül.
2016. július 13. 11:01
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
ki kellett pakolni az összes berendezést a szobámból, mert festjük a falakat
közben meg találtunk egy csomó kacatot
anyám: képzeld miket találtunk a szekrény mögött
én: miket
anyám: régi plüssállatok
én: érdekes
anyám: meg egy nagy doboz óvszert
én: ?
én: nemigen az enyém
anyám: biztos a bátyádé, mert a dobozra van írva hogy mónika (a feleségének a neve xd)
örülök hogy 1000 éve ott rothadt
közben meg találtunk egy csomó kacatot
anyám: képzeld miket találtunk a szekrény mögött
én: miket
anyám: régi plüssállatok
én: érdekes
anyám: meg egy nagy doboz óvszert
én: ?
én: nemigen az enyém
anyám: biztos a bátyádé, mert a dobozra van írva hogy mónika (a feleségének a neve xd)
örülök hogy 1000 éve ott rothadt
13 felhasználónak tetszik:
Wyrd,
Phaedra,
Szandi0820,
LaDySmIth,
exoverdose,
Kaysa,
Fannycska999,
MadHatter,
CandUs,
Kincses Bogi,
ilus1996,
Cintia99,
Zsófi765
2016. július 13. 11:32
Egyszerűen ZSENIÁLISNAK érzem magam. Augusztus első hat napján egyedül leszek hagyva egy csomó pénzzel (és még több kajával). Na jó, igazából ez úgy volt, hogy azt mondták, nyugodtan utazzak el velük, de persze ki az a hülye, aki nem használja ki, hogy nincsenek otthon az ősök, meg az öcsik, meg senki sem?
Tehát elmegyek a messzi Szlovákiába (ha minden jól alakul), meglepek valakit a világ másik végén (meg amúgy k*rvajó, hogy nincs a neten fent egy értelmes menetrend sem az ottani buszokról lol), fogom fotózni az egyik legszebb lánykát, akit valaha láttam, meg befizetek magamnak egy jó kis kocsmatúrára. Ah, legszebb álmom válik valóra.
Ráadásul utána Sziget: The Neighbourhood, Parkway Drive (másodjára), Bullet For My Valentine, Muse, éés Bring Me The Horizon (szintén másodjára:3)
Tehát elmegyek a messzi Szlovákiába (ha minden jól alakul), meglepek valakit a világ másik végén (meg amúgy k*rvajó, hogy nincs a neten fent egy értelmes menetrend sem az ottani buszokról lol), fogom fotózni az egyik legszebb lánykát, akit valaha láttam, meg befizetek magamnak egy jó kis kocsmatúrára. Ah, legszebb álmom válik valóra.
Ráadásul utána Sziget: The Neighbourhood, Parkway Drive (másodjára), Bullet For My Valentine, Muse, éés Bring Me The Horizon (szintén másodjára:3)
2016. július 13. 12:49
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Valaki pofozzon fel..
Holnap vagy beutazom fél napot vonattal,mire elérek a megadott helyre addigra temessen el valaki
1 felhasználónak tetszik:
ilus1996
2016. július 13. 15:16
|
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline
|
"Miért sminkelik a nők magukat, attól még rondák, műk, el vannak butítva a társadalom által, egy kiló vakolatot kennek a fejükre, mind hülye, nekem van jogom beleszólni, és nem találok egy normális, természetes párt sem magamnak."
Nem szó szerint így, de ezen pampognak egy vegán csoportban... egy vegán csoportban kell beszélni a nem ártás elvéről és az emberi jogokról... kajak eldobom az agyam, és a legelszomorítóbb, hogy az ilyen csőlátású majom szavait képesek még nők is bekedvelni...
Kész vicc, hogy ugyanez az alak másik bejegyzés alatt -a kiemelt mondattal ellentétben- meg arról beszél, hogy le kell szarni más véleményét. Hogy is van ez?
Nem szó szerint így, de ezen pampognak egy vegán csoportban... egy vegán csoportban kell beszélni a nem ártás elvéről és az emberi jogokról... kajak eldobom az agyam, és a legelszomorítóbb, hogy az ilyen csőlátású majom szavait képesek még nők is bekedvelni...
Kész vicc, hogy ugyanez az alak másik bejegyzés alatt -a kiemelt mondattal ellentétben- meg arról beszél, hogy le kell szarni más véleményét. Hogy is van ez?
2016. július 13. 15:44
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (CandUs @ 2016.07.12. 23:16)
Undorító, hogy mi volt a helyzet ma a munkában. Próbafülkéztem 12 órán keresztül. Én ezt szeretem csinálni, mert pörög, lehet kommunikálni az emberekkel (még ha ez ki is merül egy "Hány darab lesz?" és "Jó lett valamelyik" mondatokban), de ez a ma este katasztrófa volt. Képzeljetek el annyi embert, mintha karácsony és Glamour-napok lett volna egyszerre. Kimentem 3 és fél percre pisilni, visszatértem és -nem hazudok- egy 60 centis ruhakupac tornyosult előttem. Kevesen voltunk, nem tudták vinni vissza a helyükre a ruhákat, ezért már különválogatva és szépen felvállfázva is foglalták a helyet az állványokon.
A plot twist ott jön, amikor zártunk. Kb. 9 fülke volt. Ezek a jóemberek olyan dzsuvát és rendetlenséget hagytak maguk után, hogy csak kamilláztam. Ha 150 vállfát és 100 ruhát nem hoztunk ki, akkor egyet sem. Kérdem én: hogy lehet valaki akkora tuskó és tahó, hogy amit bevitt magával, azt nem hozza ki? Vagy ha valaki előtte bent hagyott valamit? Vagy szól nekünk, a dolgozóknak? Még ha nem is teszi fel a vállfára, csak elém leb.ssza sokszor még az is jobb, mint ez így... Na mindegy, még megnézek egy Orphan Black részt és elteszem magam holnapra.
A plot twist ott jön, amikor zártunk. Kb. 9 fülke volt. Ezek a jóemberek olyan dzsuvát és rendetlenséget hagytak maguk után, hogy csak kamilláztam. Ha 150 vállfát és 100 ruhát nem hoztunk ki, akkor egyet sem. Kérdem én: hogy lehet valaki akkora tuskó és tahó, hogy amit bevitt magával, azt nem hozza ki? Vagy ha valaki előtte bent hagyott valamit? Vagy szól nekünk, a dolgozóknak? Még ha nem is teszi fel a vállfára, csak elém leb.ssza sokszor még az is jobb, mint ez így... Na mindegy, még megnézek egy Orphan Black részt és elteszem magam holnapra.
Teljes mértékben átérzem, amit leírtál. Mondjuk én csak kisegítő vagyok az egyik ruhaüzletben és 12 órázni se szoktam, de néha nálunk is ilyen katasztrófális a helyzet, főleg ha nem vagyunk elegen, vagy mondjuk sok áru érkezik. Nagy kupit tudnak maguk után hagyni az emberek, nekik nem számít, akinek meg igen, az úgyis visszaviszi a helyére vagy max. felvállfázza és úgy hagyja a próbafülkében, de ők vannak kevesebben. Én a félórás szünetem után szoktam félve visszamenni az üzletbe, mert őrület, hogy annyi idő alatt mennyi ruhát tudnak felhalmozni a fülkékben.. Amúgy, nekem személyes kedvencem, mikor nyitás előtt (főként hétvégén és fizetés után), a rács mögött úgy állnak, mint a zombik.
2016. július 13. 16:53
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Phaedra @ 2016.07.13. 15:16)
"Miért sminkelik a nők magukat, attól még rondák, műk, el vannak butítva a társadalom által, egy kiló vakolatot kennek a fejükre, mind hülye, nekem van jogom beleszólni, és nem találok egy normális, természetes párt sem magamnak."

Amúgy én sem véletlen léptem ki, inkább már csak felhúzott, ami ott ment..
Annyira elegem van már ebből brr. Elcsűrtem a szakmaválasztást, elmentem grafikusnak, de rohadtul nem akarok ezzel foglalkozni, úgy megutáltatták velem, mint a szart. Sose akartam ezzel komolyabban foglalkozni, mindig csak hobbi szinten volt, sokkal jobban el tudnám képzelni az életemet lovas pályán. De nee, azt ne, - kaptam meg a szüleimtől -, maradjon az meg hobbinak, a rajzolás jól megy, tanulni lusta vagy, akkor csináld azt... Csak ebben az a baj, hogy annak tud igazán megmaradni hobbinak, akinek van hozzá elég pénze. Grafikusból meg annyi van, mint a szemét, és pláne úgy, hogy nem is szeretném ezt csinálni, el sem tudom képzelni, hogy tudnék elhelyezkedni. A másik probléma, hogy lovásznak nem akarok elmenni(=nem akarok éhenhalni, míg a belemet is kidolgozom), amihez pedig több tapasztalat kéne, ahhoz meg nem elég amit lenyomok lovazás címén, minimum heti háromszor kéne edzésre járnom, de arra se időm, se pénzem. Kibszott ördögi kör.
2016. július 13. 17:08
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Mostanában egyre többször gondolkodom azon, mi lenne ha Magyarországra költöznék.
Úgy érzem, hosszú távon ez lenne a legmegfelelőbb lépés.
Apám szavaiból pedig azt szűrtem le, hogy támogatná az ötletet.
Úgy érzem, hosszú távon ez lenne a legmegfelelőbb lépés.
2016. július 13. 17:24
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Ezt írja az időkép:
-"Kiadós záporokkal, zivatarokkal, erős, viharos széllel hullámzó hidegfront érkezik. Előtte 35-37 fok is lehet az Alföldön."
-Erre én:Köszi,az Alföldön élek,ráadásul DK-en.Tehát jó annak,aki Sopron környékén él,hiszen ott már esik.De itt DK-en semmi változás sincs.Még mindig 35,6 fok van.
Hidegfront és eső....sehol.
-"Kiadós záporokkal, zivatarokkal, erős, viharos széllel hullámzó hidegfront érkezik. Előtte 35-37 fok is lehet az Alföldön."
-Erre én:Köszi,az Alföldön élek,ráadásul DK-en.Tehát jó annak,aki Sopron környékén él,hiszen ott már esik.De itt DK-en semmi változás sincs.Még mindig 35,6 fok van.
Hidegfront és eső....sehol.
2016. július 13. 18:23
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
A nyaralónkban lévő tévén csak 3 csatorna van, úgyhogy "ez van, ezt kell szeretni" alapon azokkal barátkoztam ma délután. Nos, eddig találtam egy sorozatot amiben egy nő 10 perc vajúdás után szült gyereket egy legelő közepén (??), illetve végignéztem a híradót, és sikeresen elvesztettem az emberiségbe vetett hitemet. Úgy érzem, kevés lesz az a három könyv amit erre a másfél hétre elhoztam, pláne, ha még az idő is elromlik..
2016. július 13. 18:36
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ahhoz képest, hogy a mai tinédzserek többsége tíz évesen szexuális életet él, sminkel, póthajat rakat fel, magassarkút hord, elég sok szent fazék fórumozik az oldalon. Vagy ezek többsége inkább bort iszik és vizet prédikál?
10 felhasználónak tetszik:
Wyrd,
habibi,
Szandi0820,
exoverdose,
Phaedra,
MadHatter,
LaDySmIth,
Kincses Bogi,
ilus1996,
Fannycska999
2016. július 13. 19:02
Életem nagy problémái következnek.
- Ádáz küzdelmek árán kitaláltam végre, milyen új színt akarok a hajamnak. Már meg is van, ki festi be, hogy ne mindig barátnőmet bszogassam vele. De felül világosbarna, alul meg kikopott vöröses, és ki kéne világosítani az alját, hogy ne járjak úgy, mint barátnőm, akinek világított felül a haja és alul meg sötét volt.
- Túl gyorsan végignéztem a Skinst. Szerintem rohadt kevés volt mindössze 2 évad mindenkinek, nem bontakozhattak ki annyira a szereplők és áhh.
- Nem tudom mit nézzek, a Szépség és a Szörnyeteg mesét, vagy a Demona filmet. Vagy semmit. Vagy olvassak. Köztes állapotként vegetálok.
- Ja és mindenki Pokémon GO-zik, én meg nem tudok, és fáj a gyermeki lelkemnek, ami a Pokémonon nőtt fel. Az anime, a játékok, a tazók, a plüssök és a pokélabdáim. Meg a rajzaim. A régi béna fanfictionünk a régi barátaimmal. Mind sírnak.
- Ádáz küzdelmek árán kitaláltam végre, milyen új színt akarok a hajamnak. Már meg is van, ki festi be, hogy ne mindig barátnőmet bszogassam vele. De felül világosbarna, alul meg kikopott vöröses, és ki kéne világosítani az alját, hogy ne járjak úgy, mint barátnőm, akinek világított felül a haja és alul meg sötét volt.
- Túl gyorsan végignéztem a Skinst. Szerintem rohadt kevés volt mindössze 2 évad mindenkinek, nem bontakozhattak ki annyira a szereplők és áhh.
- Nem tudom mit nézzek, a Szépség és a Szörnyeteg mesét, vagy a Demona filmet. Vagy semmit. Vagy olvassak. Köztes állapotként vegetálok.
- Ja és mindenki Pokémon GO-zik, én meg nem tudok, és fáj a gyermeki lelkemnek, ami a Pokémonon nőtt fel. Az anime, a játékok, a tazók, a plüssök és a pokélabdáim. Meg a rajzaim. A régi béna fanfictionünk a régi barátaimmal. Mind sírnak.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.