Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. július 13. 00:31 #9301
- törölt felhasználó -    
Már félálomban voltam, amikor az előbb egyszer csak azt hallom, hogy az öcsém kiabál nekem a túlsó szobából, hogy jöjjek már gyorsan.. El nem találtam volna, hogy a mi a fenét akar ilyenkor, de aztán ahogy kiléptem az ajtómon egyből nyilvánvalóvá vált a dolog. A hátsó szobából - amit senki sem használ - 2 villogó szem tárult elém, majd amikor megindultam felé, gyors kereste is a kiutat, csak a függönytől nem jött össze neki. rohog.gif Hát a drágalátos Árnyéknak elnevezett kandúr cicánk (igazából nem a miénk, szerintünk nincs gazdája, ezért mi etetjük akárhányszor úgy dönt, hogy megjelenik a kertünkben, de a részéről ennyiben ki is merül a dolog, mert elég távolságtartó sajnos) a garázstetőt felhasználva felugrott az emeleti ablakpárkányra, kirágta a szúnyoghálót, és bemászott rajta, nem tudni milyen indítatásból. rohog.gif Majd miután "kimenekült", elheveredett pár percre a párkányon, és rendes imádnivaló büszkeség sugárzott róla; van egy olyan érzésem, hogy reggel ha anyu megtudja, ő nem fogja annyira cukinak tartani. rohog.gif Sikeresen ki is ment az álom a szememből, szóval ezúton is köszönöm Árnyék. laugh.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs, habibi, Beyla, LaDySmIth, MadHatter, ilus1996
2016. július 13. 03:15 #9302
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Hajnalonként csak nekem dobódik fel állandóan ez az 502-es gétvéj error? mellow.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs, Beyla, Fannycska999, MadHatter
2016. július 13. 03:49 #9303
- törölt felhasználó -    
Nyáron mindig abban a kórban szenvedek, hogy egyszer a sok fáradalom után kidőlök, és alszok másnap délutánig, de emiatt a szervezetem vámpírnak képzeli magát, ami abban mutatkozik meg, hogy éjszakánként ébren vagyok, aztán a fél napot átalszom.
De ma valami csodával határos módon, éjfél előtt álmos lettem. És el is aludhattam volna, és emberi időben felkelhettem volna. De neem, mert
kánikula: helószia rég láttalak, hiányoztam
én: NEM

igen, ez a fáradtságnak az a pontja, mikor fiktív beszélgetéseket találok ki saját magam és a dögmeleg között
és az is megnehezíti a dolgom, hogy takaró nélkül nem tudok aludni, különben a szörnyek megennék a lábamat. *sóhaj*
8 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra, CandUs, Beyla, LaDySmIth, Fannycska999, MadHatter, ilus1996
2016. július 13. 03:58 #9304
Szandi0820
Szandi0820
mousquetaire™

Státuszhead over heart. ● #KeepThePromise
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8894
Csatolások: 233919
Azonosító: 59785
Idézet (Phaedra @ 2016.07.13. 03:15)
Hajnalonként csak nekem dobódik fel állandóan ez az 502-es gétvéj error? mellow.gif

Nem csak nálad, hajnali háromkor mindig olyan pontosan megjelenik, hogy órát lehetne állítani hozzá. rohog.gif Bár ma... illetve tegnap ez napközben is előfordult, többször is.

On: Hát persze, hogy mikor nem tud Szandi aludni? Naná, hogy akkor, amikor bomba formában kellene lennie. rolleyes.gif Állandóan ez van...
7 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs, habibi, Beyla, LaDySmIth, Fannycska999, MadHatter
2016. július 13. 06:51 #9305
- törölt felhasználó -    
Ez most fájt. Ez most tényleg, nagyon, nagyon fájt. mega_shok.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Wyrd, Phaedra, LaDySmIth, Kaysa, Fannycska999, MadHatter
2016. július 13. 09:08 #9306
- törölt felhasználó -    
Már megint elgondolkodtam azon, hogy mire gondolhatnak a tagok, amikor meglátják a felhasználó nevem... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ilus1996
2016. július 13. 09:27 #9307
Rose Rowan
Rose Rowan
living doll

StátuszI am Loki, of Asgard, and I'm burdened with glorious purpose
Hozzászólás: 3045
Csatolások: 2846
Azonosító: 257763
Túl vagyok az első éjszakán, amikor úgy alszok, hogy a babagyűjteményem a szobámban van.
Nos, a Toy Story 3 része és egy Annabelle elég volt ahhoz, hogy azon fossak egész éjszaka, hogy életre kelnek... rohog.gif
De túléltem, szóval remélem hozzászokok pár napon belül. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Mrs.Jack Frost, Fannycska999
2016. július 13. 11:01 #9308
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
ki kellett pakolni az összes berendezést a szobámból, mert festjük a falakat
közben meg találtunk egy csomó kacatot

anyám: képzeld miket találtunk a szekrény mögött
én: miket
anyám: régi plüssállatok
én: érdekes
anyám: meg egy nagy doboz óvszert
én: ?
én: nemigen az enyém rofl.gif
anyám: biztos a bátyádé, mert a dobozra van írva hogy mónika (a feleségének a neve xd)

örülök hogy 1000 éve ott rothadt nevet2.gif
13 felhasználónak tetszik: Wyrd, Phaedra, Szandi0820, LaDySmIth, exoverdose, Kaysa, Fannycska999, MadHatter, CandUs, Kincses Bogi, ilus1996, Cintia99, Zsófi765
2016. július 13. 11:32 #9309
- törölt felhasználó -    
Egyszerűen ZSENIÁLISNAK érzem magam. Augusztus első hat napján egyedül leszek hagyva egy csomó pénzzel (és még több kajával). Na jó, igazából ez úgy volt, hogy azt mondták, nyugodtan utazzak el velük, de persze ki az a hülye, aki nem használja ki, hogy nincsenek otthon az ősök, meg az öcsik, meg senki sem?
Tehát elmegyek a messzi Szlovákiába (ha minden jól alakul), meglepek valakit a világ másik végén (meg amúgy k*rvajó, hogy nincs a neten fent egy értelmes menetrend sem az ottani buszokról lol), fogom fotózni az egyik legszebb lánykát, akit valaha láttam, meg befizetek magamnak egy jó kis kocsmatúrára. Ah, legszebb álmom válik valóra.

Ráadásul utána Sziget: The Neighbourhood, Parkway Drive (másodjára), Bullet For My Valentine, Muse, éés Bring Me The Horizon (szintén másodjára:3)
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, LaDySmIth, Zsófi765, Fannycska999, MadHatter, ilus1996
2016. július 13. 12:49 #9310
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
Hozzászólás: 1971
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Valaki pofozzon fel.. rolleyes.gif Holnap vagy beutazom fél napot vonattal,mire elérek a megadott helyre addigra temessen el valaki rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ilus1996
2016. július 13. 15:16 #9311
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
"Miért sminkelik a nők magukat, attól még rondák, műk, el vannak butítva a társadalom által, egy kiló vakolatot kennek a fejükre, mind hülye, nekem van jogom beleszólni, és nem találok egy normális, természetes párt sem magamnak."

Nem szó szerint így, de ezen pampognak egy vegán csoportban... egy vegán csoportban kell beszélni a nem ártás elvéről és az emberi jogokról... kajak eldobom az agyam, és a legelszomorítóbb, hogy az ilyen csőlátású majom szavait képesek még nők is bekedvelni...
Kész vicc, hogy ugyanez az alak másik bejegyzés alatt -a kiemelt mondattal ellentétben- meg arról beszél, hogy le kell szarni más véleményét. Hogy is van ez?
mega_shok.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Wyrd, Fannycska999, Beyla, MadHatter, CandUs, ilus1996
2016. július 13. 15:44 #9312
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Idézet (CandUs @ 2016.07.12. 23:16)
Undorító, hogy mi volt a helyzet ma a munkában. Próbafülkéztem 12 órán keresztül. Én ezt szeretem csinálni, mert pörög, lehet kommunikálni az emberekkel (még ha ez ki is merül egy "Hány darab lesz?" és "Jó lett valamelyik" mondatokban), de ez a ma este katasztrófa volt. Képzeljetek el annyi embert, mintha karácsony és Glamour-napok lett volna egyszerre. Kimentem 3 és fél percre pisilni, visszatértem és -nem hazudok- egy 60 centis ruhakupac tornyosult előttem. Kevesen voltunk, nem tudták vinni vissza a helyükre a ruhákat, ezért már különválogatva és szépen felvállfázva is foglalták a helyet az állványokon. 
A plot twist ott jön, amikor zártunk. Kb. 9 fülke volt. Ezek a jóemberek olyan dzsuvát és rendetlenséget hagytak maguk után, hogy csak kamilláztam. Ha 150 vállfát és 100 ruhát nem hoztunk ki, akkor egyet sem. Kérdem én: hogy lehet valaki akkora tuskó és tahó, hogy amit bevitt magával, azt nem hozza ki? Vagy ha valaki előtte bent hagyott valamit? Vagy szól nekünk, a dolgozóknak? Még ha nem is teszi fel a vállfára, csak elém leb.ssza sokszor még az is jobb, mint ez így... Na mindegy, még megnézek egy Orphan Black részt és elteszem magam holnapra.

Teljes mértékben átérzem, amit leírtál. Mondjuk én csak kisegítő vagyok az egyik ruhaüzletben és 12 órázni se szoktam, de néha nálunk is ilyen katasztrófális a helyzet, főleg ha nem vagyunk elegen, vagy mondjuk sok áru érkezik. Nagy kupit tudnak maguk után hagyni az emberek, nekik nem számít, akinek meg igen, az úgyis visszaviszi a helyére vagy max. felvállfázza és úgy hagyja a próbafülkében, de ők vannak kevesebben. Én a félórás szünetem után szoktam félve visszamenni az üzletbe, mert őrület, hogy annyi idő alatt mennyi ruhát tudnak felhalmozni a fülkékben.. Amúgy, nekem személyes kedvencem, mikor nyitás előtt (főként hétvégén és fizetés után), a rács mögött úgy állnak, mint a zombik. rohog.gif Valamint, mikor zárás előtt kb. tíz perccel jönnek be az üzletbe, feltúrnak mindent, próbálnak (a ruhákat természetesen nem viszik vissza a helyükre, vállfázás nuku), és végül nem vesznek semmit.. dry.gif 110.gif Egyébként én is szeretem, hogy pörög, de mióta ott dolgozom, azóta tudom, hogy ez a fajta munka nem nekem való; valamint az általad említett napokon kicsit jobban utálom az embereket.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Beyla, MadHatter, CandUs, ilus1996
2016. július 13. 16:53 #9313
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Idézet (Phaedra @ 2016.07.13. 15:16)
"Miért sminkelik a nők magukat, attól még rondák, műk, el vannak butítva a társadalom által, egy kiló vakolatot kennek a fejükre, mind hülye, nekem van jogom beleszólni, és nem találok egy normális, természetes párt sem magamnak."
Nem szó szerint így, de ezen pampognak egy vegán csoportban... egy vegán csoportban kell beszélni a nem ártás elvéről és az emberi jogokról... kajak eldobom az agyam, és a legelszomorítóbb, hogy az ilyen csőlátású majom szavait képesek még nők is bekedvelni...
Kész vicc, hogy ugyanez az alak másik bejegyzés alatt -a kiemelt mondattal ellentétben- meg arról beszél, hogy le kell szarni más véleményét. Hogy is van ez?
mega_shok.gif

Amúgy én sem véletlen léptem ki, inkább már csak felhúzott, ami ott ment.. rolleyes.gif

Annyira elegem van már ebből brr. Elcsűrtem a szakmaválasztást, elmentem grafikusnak, de rohadtul nem akarok ezzel foglalkozni, úgy megutáltatták velem, mint a szart. Sose akartam ezzel komolyabban foglalkozni, mindig csak hobbi szinten volt, sokkal jobban el tudnám képzelni az életemet lovas pályán. De nee, azt ne, - kaptam meg a szüleimtől -, maradjon az meg hobbinak, a rajzolás jól megy, tanulni lusta vagy, akkor csináld azt... Csak ebben az a baj, hogy annak tud igazán megmaradni hobbinak, akinek van hozzá elég pénze. Grafikusból meg annyi van, mint a szemét, és pláne úgy, hogy nem is szeretném ezt csinálni, el sem tudom képzelni, hogy tudnék elhelyezkedni. A másik probléma, hogy lovásznak nem akarok elmenni(=nem akarok éhenhalni, míg a belemet is kidolgozom), amihez pedig több tapasztalat kéne, ahhoz meg nem elég amit lenyomok lovazás címén, minimum heti háromszor kéne edzésre járnom, de arra se időm, se pénzem. Kibszott ördögi kör.
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Fannycska999, Beyla, MadHatter, Phaedra, ilus1996
2016. július 13. 17:08 #9314
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Mostanában egyre többször gondolkodom azon, mi lenne ha Magyarországra költöznék.
Úgy érzem, hosszú távon ez lenne a legmegfelelőbb lépés. unsure.gif Apám szavaiból pedig azt szűrtem le, hogy támogatná az ötletet.
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Fannycska999, MadHatter, ilus1996
2016. július 13. 17:24 #9315
Astronomergirl.
Astronomergirl.

Státusz| Todavía duelen los recuerdos |
Hozzászólás: 4130
Csatolások: 1568
Azonosító: 255584
Ezt írja az időkép:
-"Kiadós záporokkal, zivatarokkal, erős, viharos széllel hullámzó hidegfront érkezik. Előtte 35-37 fok is lehet az Alföldön."
-Erre én:Köszi,az Alföldön élek,ráadásul DK-en.Tehát jó annak,aki Sopron környékén él,hiszen ott már esik.De itt DK-en semmi változás sincs.Még mindig 35,6 fok van.
Hidegfront és eső....sehol. mad.gif reklamalo.gif
2016. július 13. 18:23 #9316
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
A nyaralónkban lévő tévén csak 3 csatorna van, úgyhogy "ez van, ezt kell szeretni" alapon azokkal barátkoztam ma délután. Nos, eddig találtam egy sorozatot amiben egy nő 10 perc vajúdás után szült gyereket egy legelő közepén (??), illetve végignéztem a híradót, és sikeresen elvesztettem az emberiségbe vetett hitemet. Úgy érzem, kevés lesz az a három könyv amit erre a másfél hétre elhoztam, pláne, ha még az idő is elromlik.. unsure.gif
7 felhasználónak tetszik: Rose Rowan, Beyla, Szandi0820, exoverdose, MadHatter, LaDySmIth, ilus1996
2016. július 13. 18:27 #9317
Kaysa
Kaysa

StátuszI love games that turn people aganinst each other
Hozzászólás: 15332
Csatolások: 6247
Azonosító: 257420
csak is a kaján jár az eszem..kéne már vacsoráznom, mert már nagyon éhes vagyok.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, ilus1996
2016. július 13. 18:36 #9318
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Ahhoz képest, hogy a mai tinédzserek többsége tíz évesen szexuális életet él, sminkel, póthajat rakat fel, magassarkút hord, elég sok szent fazék fórumozik az oldalon. Vagy ezek többsége inkább bort iszik és vizet prédikál? think.gif
10 felhasználónak tetszik: Wyrd, habibi, Szandi0820, exoverdose, Phaedra, MadHatter, LaDySmIth, Kincses Bogi, ilus1996, Fannycska999
2016. július 13. 19:02 #9319
- törölt felhasználó -    
Életem nagy problémái következnek.
- Ádáz küzdelmek árán kitaláltam végre, milyen új színt akarok a hajamnak. Már meg is van, ki festi be, hogy ne mindig barátnőmet bszogassam vele. De felül világosbarna, alul meg kikopott vöröses, és ki kéne világosítani az alját, hogy ne járjak úgy, mint barátnőm, akinek világított felül a haja és alul meg sötét volt.
- Túl gyorsan végignéztem a Skinst. Szerintem rohadt kevés volt mindössze 2 évad mindenkinek, nem bontakozhattak ki annyira a szereplők és áhh.
- Nem tudom mit nézzek, a Szépség és a Szörnyeteg mesét, vagy a Demona filmet. Vagy semmit. Vagy olvassak. Köztes állapotként vegetálok.
- Ja és mindenki Pokémon GO-zik, én meg nem tudok, és fáj a gyermeki lelkemnek, ami a Pokémonon nőtt fel. Az anime, a játékok, a tazók, a plüssök és a pokélabdáim. Meg a rajzaim. A régi béna fanfictionünk a régi barátaimmal. Mind sírnak.
7 felhasználónak tetszik: riri17, MadHatter, Wyrd, LaDySmIth, ilus1996, Fannycska999, Zsófi765
2016. július 13. 19:05 #9320
- törölt felhasználó -    
az embereknek miért esik az jól,hogy ártatlan embereket bántsanak akár szóval,akár tettel?! ennek mi értelme??!! mad.gif dry.gif
1 felhasználónak tetszik: ilus1996
560 oldal 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!