Tudom, hogy ez egy nyilvános fórum és bárki olvashatja, amiről meg írni fogok, az iszonyúan magán dolog, de nem érdekel. Muszáj kiírnom magamból, mert belül mardos és fojtogat. Hat éve tartó párkapcsolatnak mondtam búcsút. Ő volt az első és az egyetlen párom, nagyon szerettem őt, de már egy ideje őrölt engem ez az egész. Talán a kezdő lökés az a bizonyos érzelmi hullámvasút volt, mikor intenzív érzelmeket kezdtem el táplálni valaki iránt, akit bár nem ismerek, mégis iszonyú érzelem kavalkádot indított el bennem. Nem valószínű, hogy a könnyed flörtölésnek lesz folytatása, de rádöbbentem, hogy a párkapcsolatom évek óta nem azt adja nekem amit szerettem volna. Hat év hosszú idő - vakon már esküvőt terveztem, közös életet, gyereket, de évek óta nem tudok az lenni, aki valójában vagyok. Nem lehetett állásponton, nem lehetett véleményem, ha pedig mégis volt, akkor általában erőszakoskodás volt a vége, hogy én ezt miért nem így gondolom. Rengeteg probléma ütötte fel a fejét, de én naivan legyintettem rá, nem foglalkoztam vele és idő közben elfelejtettem önmagam lenni. Fáj, hogy így kellett véget érnie, de már annyit sírtam, annyit zokogtam és annyiszor megroppantam lelkileg, hogy már szinte csak belül fáj és sírni nem tudok. Hónapok óta bennem volt ez az egész, de valahol a szívem legmélyén nem akartam belátni. Azaz ember, akibe beleszerettem már csak árnyéka a hat évvel ezelőtt i önmagának. Kifordult magából, erőszakos, agresszív, ingerlékeny és úgy érzem, hogy - bár ő vehemensen tagadta - mindig csak magára gondol. Pedig csak szép szavakra és gyengédségre lenne szükségem, pláne, hogy még erőtlen vagyok, lábadozok, fájdalmaim java részt még mindig vannak. A poén az, hogy amíg kórházban feküdtem egy számomra teljesen idegen ember adta meg. Nem akartam bevallani, de nagyon megrémített. Ebben a párkapcsolatban már elég régóta nem éreztem magamat jól, de túl nyuszi voltam, hogy belássam. A mai telefonbeszélgetésnél szakadt el a cérna nálam teljesen. Talán most tényleg arra van szükségem, hogy stressz és problémák nélkül gyógyulgassak. Rengeteg érzelem kavarog bennem, de talán így lesz a legjobb.