Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. július 10. 05:17 #9221
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Pálinkás jóreggelt mindenkinek!

Rájöttem, hogy a két macska igazából olyan, mint két gyerek -állandóan veszekednek, etetni és sz.rt pucolni kell utánuk, illetve a vénasszony minden napra tartogat valami meglepetést -vagy besz.rik valahova vagy behány. Ma is arra kelek, hogy fúj a vén dög, aztán meg öklendezik.... Esküszöm ez felkészítés a gyereknevelésre rohog.gif
Illetve fáj a lábam a hirtelen sok terheléstől. Kenem mindenféle csodakenőccsel, meg ma nem fogok sokat rohangálni, hátha akkor kipiheni magát rendesen.
9 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Fannycska999, MadHatter, Freez 15, Beyla, exoverdose, riri17, habibi, ilus1996
2016. július 10. 12:45 #9222
- törölt felhasználó -    
Miért nem tudja magát a szobám rendbetenni?
10 felhasználónak tetszik: Freez 15, Beyla, MadHatter, Szandi0820, CandUs, riri17, habibi, Rose Rowan, Kincses Bogi, ilus1996
2016. július 10. 12:53 #9223
- törölt felhasználó -    
Ma a lakásban labdáztam a tesómmal és "véletlen" mindig nekidobtuk a falnak és az ajtónak ezért apa krvára lebaszott és utána megmutatta hogyan csináljuk és kitörte az ablakot rohog.gif hát,nem pontosan így csináltuk,még mindig röhögök rajta pedig vagy már egy órája történt ő meg még mindig üvöltözik velem,de jó élmény volt és,mert ő kitörte az üveget én kaptam szobafogságot dry.gif
11 felhasználónak tetszik: Freez 15, thestupidboy96, Beyla, Wyrd, silenc, exoverdose, MadHatter, Szandi0820, riri17, Kincses Bogi, ilus1996
2016. július 10. 13:08 #9224
Astronomergirl.
Astronomergirl.

Státusz| Todavía duelen los recuerdos |
Hozzászólás: 4130
Csatolások: 1568
Azonosító: 255584
Néha elgondolkozok azon, hogy milyen érzem az, ha valaki nem szeret egy sztárt vagy valakit és a személy aki nem szereti az adott illetőt... a sztárt kinevetik, ocserálják, lenézik. Mi lenne ha, az illető lenne az akit nem szeret? Akkor őt fogják szidni, gúnyolni meg minden. Neki ez jól esne? Szerintem nem. És a sztárnak jól esik? Nem. Tehát egy jó tanács. "Gondolkozz, mielőtt cselekszel."

Amúgy ma van a Városnap utolsó napja és ma is örült jót fogok bulizni. Tegnap (vagyis ma) este 01:30-ig buliztam. Ó és vidámparkban is voltam. smileeee.gif
2016. július 10. 13:51 #9225
- törölt felhasználó -    
Miért hülyék az emberek????
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Rose Rowan, Rocket
2016. július 10. 14:22 #9226
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
A Skilletben egyszerűen képtelen vagyok csalódni, de komolyan. Aktív regény írói tevékenységet folytatok (persze egyelőre a fiókomnak), ám többször előfordult, hogy a zenei munkásságuk megihletett. Mostanság jött ki egy újabb daluk az augusztus 5-én megjelenő Unleashedről, a Back from the dead, és egyszerűen briliáns. Ihletet adott, pedig az érzelmi hullámvasutazásaim közepette álmomban sem gondoltam, hogy a készülő regényemre is fogok tudni koncentrálni. laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, MadHatter, habibi, Rose Rowan, ilus1996
2016. július 10. 14:30 #9227
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Idézet (exoverdose @ 2016.07.09. 11:04)
Megértem azt a napot, mikor egy másik ember, aki nem képezi a családtagjaim számát,tehát nem készakarva, hanem saját akaratából fél éve képes elviselni engem. És mi a hálám? na mi? ma főzök neki vacsorát. Nem szoktam imádkozni étkezés előtt, de ma tuti elmondok magamban egy imát, remélve, hogy nem kapunk gyomorrontást vagy egyéb fincsiségeket a kaja mellé. rohog.gif

Jelentem, sikeres volt a főztöm banana_moonwalk.gif
Anyu olyannyira örült annak, hogy kicsit mozdultam már az önállóság felé, hogy előkapta a fényképezőgépet, és vagy 100 képet csinált arról, hogyan panírozok, hogyan rakom tepsire a húst stb. Amikor kiszökött az olaj a serpenyőből a csempére, nem kezdett el kiabálni hanem nevetett rajta. o.o Kicsit ijesztő volt. laugh.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs, riri17, MadHatter, habibi, ilus1996
2016. július 10. 16:34 #9228
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Tudom, hogy ez egy nyilvános fórum és bárki olvashatja, amiről meg írni fogok, az iszonyúan magán dolog, de nem érdekel. Muszáj kiírnom magamból, mert belül mardos és fojtogat. Hat éve tartó párkapcsolatnak mondtam búcsút. Ő volt az első és az egyetlen párom, nagyon szerettem őt, de már egy ideje őrölt engem ez az egész. Talán a kezdő lökés az a bizonyos érzelmi hullámvasút volt, mikor intenzív érzelmeket kezdtem el táplálni valaki iránt, akit bár nem ismerek, mégis iszonyú érzelem kavalkádot indított el bennem. Nem valószínű, hogy a könnyed flörtölésnek lesz folytatása, de rádöbbentem, hogy a párkapcsolatom évek óta nem azt adja nekem amit szerettem volna. Hat év hosszú idő - vakon már esküvőt terveztem, közös életet, gyereket, de évek óta nem tudok az lenni, aki valójában vagyok. Nem lehetett állásponton, nem lehetett véleményem, ha pedig mégis volt, akkor általában erőszakoskodás volt a vége, hogy én ezt miért nem így gondolom. Rengeteg probléma ütötte fel a fejét, de én naivan legyintettem rá, nem foglalkoztam vele és idő közben elfelejtettem önmagam lenni. Fáj, hogy így kellett véget érnie, de már annyit sírtam, annyit zokogtam és annyiszor megroppantam lelkileg, hogy már szinte csak belül fáj és sírni nem tudok. Hónapok óta bennem volt ez az egész, de valahol a szívem legmélyén nem akartam belátni. Azaz ember, akibe beleszerettem már csak árnyéka a hat évvel ezelőtt i önmagának. Kifordult magából, erőszakos, agresszív, ingerlékeny és úgy érzem, hogy - bár ő vehemensen tagadta - mindig csak magára gondol. Pedig csak szép szavakra és gyengédségre lenne szükségem, pláne, hogy még erőtlen vagyok, lábadozok, fájdalmaim java részt még mindig vannak. A poén az, hogy amíg kórházban feküdtem egy számomra teljesen idegen ember adta meg. Nem akartam bevallani, de nagyon megrémített. Ebben a párkapcsolatban már elég régóta nem éreztem magamat jól, de túl nyuszi voltam, hogy belássam. A mai telefonbeszélgetésnél szakadt el a cérna nálam teljesen. Talán most tényleg arra van szükségem, hogy stressz és problémák nélkül gyógyulgassak. Rengeteg érzelem kavarog bennem, de talán így lesz a legjobb. sad.gif
12 felhasználónak tetszik: Phaedra, exoverdose, riri17, Szandi0820, CandUs, MadHatter, habibi, Rose Rowan, Wyrd, InoriGothGirl, Rocket, nothingcanstopme
2016. július 10. 16:46 #9229
- törölt felhasználó -    
Régen függtem már rá sorozatra ennyire.

Dead of Summer 1x03 gyere mááááááár. w00t.gif
2016. július 10. 16:52 #9230
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
reggel 9kor értem haza Siófokról, azóta csak vegetálok, életem sincs, pedig este megyünk meccset nézni. sleep.gif
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, CandUs, MadHatter
2016. július 10. 18:38 #9231
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Annyira kbaszottul szánalmasnak találom, amikor egy 50kilós csaj fotózgatja a hasát, a mérleget, a csecseit, közben meg előszeretettel rbancozza le a mainstream lányokat, vagy époen engem, ha a kontúr kedvéért rakok pirosítót. Basszus, ő pont ugyan azt csinálja.
Ha ledagadtozzák, kajak lefényképezi a hasát. Ebben csak az a paradox, hogy ennyi a tömege, és napi szinten azt mondja, hogy fogyózik. Dietetikai hátter persze semmi.
Annyira utálom az egymás lyukát nyaló, kétszínű embereket, hogy kajak nem megyek osztálytáborba sem.
Bocs, ez kellett..... mobilról, ugye.
6 felhasználónak tetszik: CandUs, Rose Rowan, habibi, Szandi0820, ilus1996, Beyla
2016. július 10. 18:42 #9232
- törölt felhasználó -    
Nemrég néztem a The walking dead-et.Eljutottam oda,hogy meghalt Glen. sad.gif Ez nem igazság!!!!!!!! reklamalo.gif Túl kellett volna élnie.A fenébe...
2016. július 10. 19:41 #9233
- törölt felhasználó -    
Megásom a síromat, nem jó a telefonomra a Pokémon GO. mega_shok.gif
Valamint jelenleg annyira nem tudom, mit kezdjek magammal, hogy az valami hihetetlen. Ha túl sokat vagyok itthon, akkor megőrülök. blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Rose Rowan, Szandi0820, Rocket
2016. július 10. 19:43 #9234
Rose Rowan
Rose Rowan
living doll

StátuszI am Loki, of Asgard, and I'm burdened with glorious purpose
Hozzászólás: 3045
Csatolások: 2846
Azonosító: 257763
Ma megkaptam a baba gyűjteményem legújabb darabját, Clawdeen Wolfot méghozzá egy komplett kávéházzal együtt. happy.gif
Komolyan, annyira imádom a kollekcióm, alig várom hogy vérgre az 1 méteres Kylo Ren is megérkezzen közéjük pompom.gif
1 felhasználónak tetszik: habibi
2016. július 10. 20:42 #9235
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Egyszerűen muszáj sírva röhögnöm azokon a kijelentéseken, hogy valaki úgy érzi, Zamárdiban kell a Soundon megtalálnia élete nagy szerelmét, akivel családot alapíthat és a kertvárosban éldegélhet a húszmilliós verdával meg a padlófűtéses kéglijében. _nevet.gif
Nem akarok én lekezelő lenni, de ezt az illető sem gondolhatja komolyan...
8 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra, exoverdose, InoriGothGirl, Rocket, ilus1996, Beyla, CandUs
2016. július 10. 20:50 #9236
- törölt felhasználó -    
Lehet,hogy nem jó csapatra fogadtam. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. július 10. 21:39 #9237
- törölt felhasználó -    
Konkrétan a szívem szakad meg Ronaldóért. cray.gif Lehet őt fikázni, de rohadtul nem ezt érdemelte élete egyik legfontosabb meccsén.. Annyira tisztelem a srácot a küzdeni akarása, és az őszinte emberi gesztusai miatt! meghajolo.gif
2016. július 10. 22:56 #9238
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
Annyi dologra gondolok most, és annyi mindent le tudnék írni, kezdve a panaszkodástól az örömködésig, de túl fáradt vagyok hozzá. szarazélet
de szeretem az elefánikat c:
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. július 10. 23:01 #9239
- törölt felhasználó -    
Idézet (Phaedra @ 2016.07.10. 18:38)
Annyira kbaszottul szánalmasnak találom, amikor egy 50kilós csaj fotózgatja a hasát, a mérleget, a csecseit, közben meg előszeretettel rbancozza le a mainstream lányokat, vagy époen engem, ha a kontúr kedvéért rakok pirosítót. Basszus, ő pont ugyan azt csinálja.
Ha ledagadtozzák, kajak lefényképezi a hasát. Ebben csak az a paradox, hogy ennyi a tömege, és napi szinten azt mondja, hogy fogyózik. Dietetikai hátter persze semmi.
Annyira utálom az egymás lyukát nyaló, kétszínű embereket, hogy kajak nem megyek osztálytáborba sem.
Bocs, ez kellett..... mobilról, ugye.

Nekem is van egy ilyen osztálytársam, és nem szoktam ilyet mondani, mert tudom, hogy szar érzés, de már eljutottam arra a szintre vele kapcsolatban, hogy nem sajnálnék neki egy-két pofont adni. smileeee.gif A legjobb, hogy folyamatosan magát cáfolja, és ha valaki szól neki ezzel kapcsolatban, egyszerűen leanyázza. Imádom az ilyen embereket. smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Fannycska999, MadHatter, ilus1996, Beyla, Phaedra, CandUs
2016. július 10. 23:27 #9240
guys
guys
Cameron Dallas♥

StátuszArianator :)
Hozzászólás: 936
Csatolások: 0
Azonosító: 246046
Remélem, hogy a Portugálok lealázzák a Franciákat. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: nothingcanstopme
560 oldal 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!