Starity

miregondoltokmost?

560 oldal 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2016. július 03. 22:54 #9081
- törölt felhasználó -    
Úgy néznék valami jó vámpíros filmet, de egy sem jut eszembe, amit nem mostanság ne láttam volna.

( OFF: Valaki nem tud ajánlani? laugh.gif )

Azon felül olyan nyomott hangulatom, hogy az valami hihetetlen.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2016. július 03. 23:16 #9082
Wyrd
Wyrd

StátuszSing out loud we all die
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 647
Csatolások: 42
Azonosító: 244797
A büdös gci krvnyádat Amazon. Még véletlen se azokat a találatokat add ki nekem, amit ide is kiszállítanak, mikor azt állítottam be, még véletlenül se reklamalo.gif Ne már, hogy hosszas keresgélés után még véletlen meg is tudjam rendelni, amit szeretnék dry.gif
8 felhasználónak tetszik: Lil98, Shadowsblood, MadHatter, habibi, LaDySmIth, Szandi0820, Jody, Phaedra
2016. július 03. 23:35 #9083
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Régebben úgy szerettem ide feljárni, de most mintha valami megváltozott volna sad.gif de ez legyen az én problémám.
10 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, Cintia99, MadHatter, habibi, Fannycska999, Jody, Phaedra, LaDySmIth, Szandi0820
2016. július 04. 11:17 #9084
LaDySmIth
LaDySmIth
wardinator

StátuszHow much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?
Hozzászólás: 4416
Csatolások: 15107
Azonosító: 112374
Tavaly augusztusban egy srác akivel majdnem összejöttem, eltűnt mint a kámfor, mert megijedt tőlem ( rohog.gif ). Na én mindig is haragtartó voltam, sose bocsájtottam meg azoknak akik belém rúgtak, de ez a gyerek most rám írt, én marha meg válaszoltam. Beszéltünk egy kicsit és annyira boldoggá tett hogy legszívesebben lelőném magam amiért ezt mondom, de hiányzik sad.gif pár hete meg egy másik zsáneremmel álmodtam, aztán két napig azon gondolkodtam, hogyan élhetnék poliandriában vele meg a barátommal blink.gif
mi a fos van a hormonháztartásommal, help me
7 felhasználónak tetszik: Lil98, Shadowsblood, MadHatter, Phaedra, Fannycska999, Wyrd, Szandi0820
2016. július 04. 12:00 #9085
- törölt felhasználó -    
Idézet (habibi @ 2016.07.02. 17:55)
Na de az kiverte a biztosítékot nálam, hogy azok az emberek, akik nap mint nap megélik a megvetést és a megalázottságot, képesek egy olyan zászlót végigvinni a felvonuláson, hogy "A szerelem valós ,Isten csak mese". Már elnézést, de hogy van ez? Én tartsam tiszteletben a ti nemi identitásotokat - amit, megint hangsúlyozom, mostanra teljesen sikerült pozitívan kezelnem - de ti akkor leszólhattok azért, mert én vallásos ember vagyok? Logikus ez? Nálam csöppet hatalmas nagy ellentmondás. 
Nem minden vallásos ember utálja a meleg/transz közösséget, és van olyan homoszexuális ismerősöm, aki igen is vallásos ember.

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ismerősöm volt kint a felvonuláson és ő mondta hogy ezt a táblát NEM A MELEGEK ÉS NEM IS TRANSZNEMŰEK készítették, hanem egy ATEISTA csoport akik felvonultak, ők pedig a bigott egyházi támadások miatt készítették.
Ugyanis sokan nem tudják, de ilyenkor nem csak a melegek jogaiért, de a társadalmi elnyomottság ellen is felvonulnak. Szóval ja, mielőtt sértegetnél valakiket olvass utána a dolognak.
És tudom, írtad, hogy nem sértésnek szántad, sőt igazából csak annak a kis csoportnak akik a táblát csinálták, de látod te sem vagy különb. Máris ítélkezel. "Biztos azok a melegek meg a transzik akartak visszavágni hát most jól kibeszélem itt őket." Hát nem. Az ateisták voltak, akik között jócskán volt hetero is. Mivel nem csak melegek vonulnak fel, voltak például "keresztények a melegekért" csoport is, akiknek a tagjai szintén heterok voltak.

Ezzel kapcsolatban további vitába itt nem akarok belefolyni, üzenetben bárkinek reagálok, ha időm engedi. beer.gif
2016. július 04. 13:50 #9086
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (AliceLiza @ 2016.07.04. 12:00)
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ismerősöm volt kint a felvonuláson és ő mondta hogy ezt a táblát NEM A MELEGEK ÉS NEM IS TRANSZNEMŰEK készítették, hanem egy ATEISTA csoport akik felvonultak, ők pedig a bigott egyházi támadások miatt készítették. 
Ugyanis sokan nem tudják, de ilyenkor nem csak a melegek jogaiért, de a társadalmi elnyomottság ellen is felvonulnak. Szóval ja, mielőtt sértegetnél valakiket olvass utána a dolognak. 
És tudom, írtad, hogy nem sértésnek szántad, sőt igazából csak annak a kis csoportnak akik a táblát csinálták, de látod te sem vagy különb. Máris ítélkezel. "Biztos azok a melegek meg a transzik akartak visszavágni hát most jól kibeszélem itt őket." Hát nem. Az ateisták voltak, akik között jócskán volt hetero is. Mivel nem csak melegek vonulnak fel, voltak például "keresztények a melegekért" csoport is, akiknek a tagjai szintén heterok voltak.
Ezzel kapcsolatban további vitába itt nem akarok belefolyni, üzenetben bárkinek reagálok, ha időm engedi. beer.gif

*naaaagy sóhaj*
Jó. Oké. Ringasd magad abba, hogy hülyeségeket írtam, hogy nincs igazam, hogy muszáj caps lockot használni, mert nem látom a betűket.
Az ilyesfajta üzenetekre tudnék először kisregényeket válaszolni, de őszintén: ezt annyira fölösleges kioktatásnak és lekezelő hangnem gyakorlásának tartom, hogy két kisregény begépelése után úgy döntöttem, mint ahogyan eddig, a hozzád hasonló szőrszálhasogató megjegyzéseket is figyelmen kívül hagyom.
A korábbi üzenetemtől egyértelműbben, tárgyilagosabban, virágnyelven fogalmazni sem tudnék. Ha te ennek ellenére is fontosnak tartod az ellenkezőjét hangoztatni, élj vele boldogan. Úgy tudom, a válaszok alapján nem sértettem meg senkit (azokat miért nem illesztetted be?), sőt, az üzenet végére még jómagam is kiírtam, hogy "Legyen eszetek, ne ítélkezzetek!" (hoppá, az idézésnél ezt sem látom). Bizonyára ezzel az volt a célom, hogy önmagam ellen beszéljek. wub3.gif
Áldás, békesség.

U.I.: Amibe nem szeretnék belefolyni, abba általában nem szólunk bele/nem írunk hozzá kommentet.
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Jolie_77, Szandi0820
2016. július 04. 14:40 #9087
- törölt felhasználó -    
Idézet (habibi @ 2016.07.04. 13:50)
*naaaagy sóhaj*
Jó. Oké. Ringasd magad abba, hogy hülyeségeket írtam, hogy nincs igazam, hogy muszáj caps lockot használni, mert nem látom a betűket.
Az ilyesfajta üzenetekre tudnék először kisregényeket válaszolni, de őszintén: ezt annyira fölösleges kioktatásnak és lekezelő hangnem gyakorlásának tartom, hogy két kisregény begépelése után úgy döntöttem, mint ahogyan eddig, a hozzád hasonló szőrszálhasogató megjegyzéseket is figyelmen kívül hagyom. 
A korábbi üzenetemtől egyértelműbben, tárgyilagosabban, virágnyelven fogalmazni sem tudnék. Ha te ennek ellenére is fontosnak tartod az ellenkezőjét hangoztatni, élj vele boldogan. Úgy tudom, a válaszok alapján nem sértettem meg senkit (azokat miért nem illesztetted be?), sőt, az üzenet végére még jómagam is kiírtam, hogy "Legyen eszetek, ne ítélkezzetek!" (hoppá, az idézésnél ezt sem látom). Bizonyára ezzel az volt a célom, hogy önmagam ellen beszéljek.  wub3.gif 
Áldás, békesség. 
U.I.: Amibe nem szeretnék belefolyni, abba általában nem szólunk bele/nem írunk hozzá kommentet.

Itt csak egyetlen egy ember lekezelő az pedig te vagy. wink.gif

1 felhasználónak tetszik: habibi
2016. július 04. 14:42 #9088
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2016.07.03. 22:02)
Az a csaj mindig ilyenek alkot jót szoktam röhögni.
Kis nyaligép. rohog.gif

Tegnap is azt csinálta. Csak most még moderátor sem kellett hozzá. biggrin.gif
2016. július 04. 14:50 #9089
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (BritGirl @ 2016.07.04. 14:40)

Kérlek szépen, ezt ne itt. Úgy döntöttem, mostantól én is próbálom mellőzni az olyan kirohanásaim, mint a múltkori, mert szerintem közrejátszik, hogy páran már másnak látják ezt a topikot. Nem csodálom, mert (régen) itt olyan jókat lehetett nevetni egymáson.
Érdekes, én magam, aki betudható egyfajta transzneműnek, abszolút nem éreztem offenzívnak a levelét.
6 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, Shadowsblood, MadHatter, exoverdose, habibi
2016. július 04. 14:50 #9090
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Éjjel kb négy órát aludtam, hajnali öttől fent vagyok; akkor indultunk mamáméktól, hogy még délelőtt hazaérjünk. Kialvatlanságomban a négyórás autóút alatt egy érzelmi hullámvasúton voltam, egyik percben bőgtem, a másikban tébolyultan vihorásztam; hazaérve a szennyesedény-hegyek láttán (tesóm itthon volt, de mosogatásra persze nem vette rá magát) volt egy kisebb idegösszeomlásom, aztán mikor sikerült megnyugodnom, bekapcsoltam a tévét, és elbőgtem magam egy öblítőreklámon. Mindezek után megpróbáltam volna kialudni magam, de képtelen voltam rá, inkább megettem egy pohár jughurtot (ez azért volt nagyon jó döntés, mert laktózérzékeny vagyok és nincs nálam gyógyszer). Most pedig takarítanom és sütnöm kéne, mert egy óra múlva érkeznek a barátnőim, de helyette vizes hajjal, fürdőköntösben kockulok és próbálom eldönteni, hogy milyen színűre lakkozzam a körmömet.
Rég voltam már ilyen kialvatlan, el is felejtettem milyen nyomorult vagyok ilyenkor.
6 felhasználónak tetszik: Shadowsblood, MadHatter, habibi, LaDySmIth, Szandi0820, Phaedra
2016. július 04. 15:03 #9091
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Idézet (Agent X @ 2016.07.03. 22:54)
Úgy néznék valami jó vámpíros filmet, de egy sem jut eszembe, amit nem mostanság ne láttam volna. 
( OFF: Valaki nem tud ajánlani? laugh.gif )
Azon felül olyan nyomott hangulatom, hogy az valami hihetetlen.

Interjú a vámpírral? Nekem az az örök kedvenc ebben a kategóriában. Esetleg az Underworld-sorozat. De ha beírod a google-be, hogy vámpíros filmek, kiad egy csomót biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: habibi
2016. július 04. 15:05 #9092
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
"I know you like me to watch you piss
you're only waiting to be kissed
you're such a beauty to behold
here comes a shower and it's made of gold

I'm a flower, water me
let's build a castle by the sea!
You're like the sun-shine, morning breeze
the sun shines warm on your disease ... -
such pollen makes the black birds sneeze."

Tulajdonképpen két éve hallgatom ezt a dalt. Pótvizsgára készület is folyton ez ment régen... aztán most értettem meg minden egye sorát, főleg ezeket. mellow.gif
2016. július 04. 15:47 #9093
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Idézet (BritGirl @ 2016.07.04. 14:40)

Így van, természetesen. Bocs, hogy vagyok. thumbsup.gif
(ha nektek ez jólesik...)
3 felhasználónak tetszik: Lil98, Szandi0820, Jolie_77
2016. július 04. 16:14 #9094
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2016.07.04. 12:00)

Ateista vagyok, sőt, kimondottan vallásellenes, emellett az LGBTQ közösség támogatója, de ettől függetlenül nem háborodtam fel a kommentjén, mert igaza van. Lehet, hogy számomra nem jelent semmit az egyház, lehet, hogy nem hiszek Istenben, de azzal, hogy ujjal mutogatok rájuk és poénkodok a vallási nézeteiken, nem leszek különb azoktól, akik szintén a Biblia miatt ítélnek el egy bizonyos csoportot, legyen ez a melegek, vagy akár az ateisták, más vallásúak közössége. Én úgy gondolom, hogy amíg valaki nem dehumanizál másokat, addig senkinek nincs meg a joga ahhoz, hogy egy bizonyos illetőt erőszakban részesítsen, történjék ez bármilyen formában. És mindenkiről így gondolkodom. Nekem személy szerint nincs bajom a vallásos emberekkel - nem egy kedves ismerősöm mélyen vallásos - addig, míg nem akarják rám erőszakolni a hitüket. Én például nem szoktam hívőknek szidni a vallásokat, ha megkérdezi a véleményemet, elmondom, de nem próbálom megtéríteni. Hiszen nekem nem árt azzal, ha épp templomba jár. biggrin.gif

ON: Az érzés, mikor felkelsz 6-kor arra, hogy az egyik kismacskád a lábadat nyalja, a másik meg a fejedet veri... Felbecsülhetetlen. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Lil98, InoriGothGirl, habibi, Phaedra, Jolie_77, Szandi0820
2016. július 04. 16:56 #9095
- törölt felhasználó -    
Hú. Szóval két napja volt a pride, én pedig azóta nem jutok szóhoz. Annyi szép és aranyos embert egy helyen még nem láttam. biggrin.gif Ráadásul ismerős arcokkal is talákoztam, pedig egyedül mentem, és nem számítottam pont rájuk.
Ja, és hatalmas buli volt, végig táncikáltam az egészet (szóval aki egy Bowie-felsőben ugrándozó alacsony csajt látott kék hajjal és hatalmas vigyorral az arcán: na az voltam én)
7 felhasználónak tetszik: Lil98, habibi, InoriGothGirl, Phaedra, LaDySmIth, Szandi0820, Shadowsblood
2016. július 04. 17:04 #9096
- törölt felhasználó -    
Na jó, hát sok értelme volt törölni magam és egy marha szívhez szóló szöveget írni ide, ha három nap után visszatérek. rolleyes.gif
Amúgy jól elszórakoztam és ez a három nap is jót tett.
Ezúttal Jordison néven fárasztok mindenkit. biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Lil98, Fannycska999, LaDySmIth, Shadowsblood, Szandi0820, Phaedra, habibi
2016. július 04. 17:27 #9097
dtsz
dtsz
Pacify her

StátuszYou think I'm psycho, you think I'm gone
Hozzászólás: 4751
Csatolások: 5222
Azonosító: 213678
Nem akarom, hogy augusztus 1.-e legyen... - Nem akarok új barátokat szerezni, nem akarok senkivel se ismerkedni, nem akarok abba a suliba járni, amibe beíratkoztam, félek német nyelven továbbtanulni, félek attól, hogy nekem ez nem fog menni... - hiába csak ilyen lite-os gimnázium, azért, hogy a külföldi emberek megtanulják a nyelvet, már attól görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy el kell indulnom 3 és fél hét múlva oda... - félek az emberektől úgymond. Itt a neten megvagyok, de ha a valós életben kell szóba állnom valakivel, inkább megse szólalok és elmegyek... (jobban szeretek egyedül lenni)

"Tudom, hogy 'világ első probléma', de éppenséggel most erre gondolok"
8 felhasználónak tetszik: Lil98, adriienn96, MadHatter, Phaedra, Astronomergirl., LaDySmIth, Szandi0820, Shadowsblood
2016. július 04. 17:30 #9098
- törölt felhasználó -    
Idézet (dtsz @ 2016.07.04. 17:27)
Nem akarom, hogy augusztus 1.-e legyen... - Nem akarok új barátokat szerezni, nem akarok senkivel se ismerkedni, nem akarok abba a suliba járni, amibe beíratkoztam, félek német nyelven továbbtanulni, félek attól, hogy nekem ez nem fog menni... - hiába csak ilyen lite-os gimnázium, azért, hogy a külföldi emberek megtanulják a nyelvet, már attól görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy el kell indulnom 3 és fél hét múlva oda... - félek az emberektől úgymond. Itt a neten megvagyok, de ha a valós életben kell szóba állnom valakivel, inkább megse szólalok és elmegyek... (jobban szeretek egyedül lenni)
"Tudom, hogy 'világ első probléma', de éppenséggel most erre gondolok"

Tavaly én is ezzel küzdöttem csak én Skóciába mentem és nagyon féltem,még orvoshoz is elmentem,oké tudom ez egy kicsit gáz de nagyon bestresszeltem és mikor az első napom megvolt a suliban,mindenki tökre kedves volt és élveztem is az iskolát,én is jobban szeretek otthon ülni,de sok barátom lett és mindneki befogadott,szóval ne pánikolj wink.gif
8 felhasználónak tetszik: Lil98, adriienn96, MadHatter, Astronomergirl., Phaedra, LaDySmIth, Szandi0820, dtsz
2016. július 04. 17:52 #9099
- törölt felhasználó -    
Az érzés amikor rájössz, hogy 10-kor reggeliztél, jól laktál.. Egész nap éhes sem voltál, vacsoráztál 17-kor és még csak 52 perc telt el de máris éhes vagy .__.
5 felhasználónak tetszik: ilus1996, MadHatter, Wyrd, LaDySmIth, Szandi0820
2016. július 04. 18:12 #9100
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
Gyenge idegzetűek ne... Köbö pont ilyen kidolgozatlan, összebszott spontán dolgokat szoktam rajzolni, csak ott nők vannak a téma központjában. Visítok. _nevet.gif
5 felhasználónak tetszik: Lil98, Beyla, MadHatter, Wyrd, InoriGothGirl
560 oldal 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!