Ma volt a BP Pride, legyen. Ezzel a közösséggel kapcsolatosan már eljutottam egy olyan szintre, hogy tolerálom őket, sőt, vannak ezekből a körökből ismerőseim, nem tudom őket bántani, mert tényleg, értékes és aranyos emberek. Na de az kiverte a biztosítékot nálam, hogy azok az emberek, akik nap mint nap megélik a megvetést és a megalázottságot, képesek egy olyan zászlót végigvinni a felvonuláson, hogy "A szerelem valós ,Isten csak mese". Már elnézést, de hogy van ez? Én tartsam tiszteletben a ti nemi identitásotokat - amit, megint hangsúlyozom, mostanra teljesen sikerült pozitívan kezelnem - de ti akkor leszólhattok azért, mert én vallásos ember vagyok? Logikus ez? Nálam csöppet hatalmas nagy ellentmondás.
Nem minden vallásos ember utálja a meleg/transz közösséget, és van olyan homoszexuális ismerősöm, aki igen is vallásos ember.
Számomra ez kicsit dühítő. Megint nem akarok sértegetni senkit, nem ezzel a céllal írom ezt, csak arra kérem az itt lévőket, hogy Ők ezt a zászlót vívő 3-4 emberről nem vegyenek példát, hanem gondolkozzanak, és ne skatulyázzanak azért, mert valaki vallásos (vagy mert meleg).
Az külön megdöbbenés volt számomra, hogy van képe valakinek az ateizmust hirdetni. Ha valaki a homofóbiát hirdetné, az rasszizmus és bántás, de az ateizmus oké, mert a vallásos emberek amúgy is hülyék és bigottak?
Részemről ennyi. Nem bántani akarok, nem sértegetni, jómagam nem voltam ott egyébként a felvonuláson, képen láttam az alábbi zászlót, nem tudom, de tényleg kérlek titeket, hogy ti ne legyetek ilyenek, legyen eszetek, és inkább ne ítélkezzetek (főleg ne így)

5 felhasználónak tetszik: